Historia

Sitter på historialektion nu. Ska skriva på våra konfliktuppgifter. Typ AStråkigt.
Jag ska skriva om situationen på Cypern iaf. Får vi se hur det går. denna uppgift är dessvärre avgörande för mitt betyg.. Gaah.. Hate it. Men men så kan det vara.

Psykologin ska va inne idag. E Rebecca färdig? Nej. Men, jag blir färdig snart! :) Det är ju bra det i alla fall.. :)

I don't feel like I should feel.
Everything seems to be so hard.
Why can't it just work out.
Why must it all be so hard.
Because I'm a fucking retard

Kanske bara till att säga det rakt ut

Jag mår inte bra!
Ha överseende med det. Jag kan inte hjälpa mitt humör eller mina handlingar. Jag bara gör. Jag bara flyter på. Utan att tänka. Allt är så jobbigt emellanåt så jag orkar inte ta itu med problemen, jag flyr dem istället. Det är inte rätt, det ska inte vara så, men nu är det så. Finns ni, när ni behövs som mest? Jag hoppas det. Och jag tror det. Nu vet ni iaf. Jag mår inte väl.

PA-Expo

Ja, idag hade vi PA-expo jag och Kallis. Det gick ju typ HUR BRA SOM HELST!? :D Så jävla lyckat. Riktigt stolt. Cornelia håller nu på att läsa klart det med. Guld det! Och som jag sagt till henne tidigare, så är vi sjukt glada över kommentaren "Väldigt intressant, bättre än en bok" Vi typ LEVER på det nu, när det gäller PA, verkligen! Du är äckligt bra gumman å det vet du om! :)

Sitter med lite psykologi nu. Jääh!

Shouf Shouf..

Match

Match hemma mot Torup/Rydö. Dem var inte så bra, men bättre än oss. Jag sög i mål. 15 bollar släppte jag in. Men allt var faktiskt inte mitt fel. Hela laget är inblandade i många av målen. Sedan fick dem vissa skott som jag helt enkelt inte nådde som ändå lyckades sväva under ribban. Jag är mest arg på DIG! JAG HATAR DIG!

Tänk först tala sedan!

Ett uttryck jag måste göra mig mer bekant med tror jag. :S Jag sa just att jag lovar att komma på alla landskamper om 6 år. Moa påstår nämligen att truppen endast kommer att bestå utav Vapnöspelare då. Och eftersom Moa aldrig har fel så kommer detta uttalande om 6,5 år att ha gjort att jag lever på gatan, kaffepimplande och gråhårig (om jag ens har hår kvar). Dett är nog lite illa. Shit fan. För Moa har ju alltid rätt.. eller? :S hrrm... NEJ! :D

Mm.. Vårt Projektarbete blev 58 sidor långt, och Cornelia läser just nu igenom det. SÅ jävla underbart bra e hon! :D TACK! :D <3

HBK-GAIS idag. HBK, fan vad kasst. Så bra spel å SÅ lite mål. Deras första match utan att ha nätat i år.. 0-0.. Ja.. Vad ska man säga?

Imorrn är det match för oss iaf. Och jag, JAG som är höger/mitt forward ska stå i MÅL! :S IIIH! see ya! dish!

ProjekTarbete

VI ÄR KLARA TJALALALALAAAA!!

Vi blev klara igår vid typ halv åtta då da, och det känns ju helt fantastiskt. Nu behöver vi bara en frivillig att läsa igenom det, Cornelia! :)

Nu ska vi göra klart Matchbladet, hämta bollar gå och lämna bollar, kopiera och sen är det hem igen för att sedans ticka till HBK-GAIS-matchen :) puss

Projekarbete

Jag och Kallis är jätteduktiga och näst intill jätteeffektiva, alltså vi är väldigt effektiva vi bara smälter lunchen just nu så.. :) Har skrivit alla loggböcker håller just nu på med resultat. När vi är klara ska vi gå och kopiera var det tänkt och efter det ska vi kolla på Fievel "Resan till Amerika" :) Jag och Kallis äger så..

Och nu något som bara vi förstår, men som är fett "nice" (ej nice för min del kanske):

Där e Rebecca...
LADDA... SIKTA... SKJUUUUT!

:)

I feel safe with you
I can be myself tonight
It's alright with you
Cause you hold my secrets tight
You do, you do

You make me wanna lala

Bara så ni vet. <3

EMU ~ ifall ni nu skulle få er för att bry er..

Sitter här med EMU-tjafset. Please take me home. Hoppas fett mkt på att jag slipper debattera. Jag är emot EMU, men varför? Det finns ju fler punkter för, jag är väl emot bara för att liksom. Bara för att jag SKA gå emot alla andra och aldrig tycka likadant eller nåt. Men detta låter väl nice?

EMOT
- Alla får samma ränta. (det kan ju liksom bli negativt om man vill vara smart) illa även för exempelvis SB, av olika anledningar som ändå inte intresserar er stackars satar som läser detta.
- krympt BNP som precis som på 1990-talskrisen, kan leda till massarbetslöshet.
- Lönekostnader stiger snabbt och konkurrenskraften dämpas.

FÖR
- Lätt handel mellan länderna.
- Räntan är samma, vilket ses som bra ur deppressionssyfte.
- Sverige kunde fått en uppgång med hela 11% om vi gått med från start 1999, DET NI!

Fan palla?! Dett är ju så jävla tråkigt, och jag är inte ett dugg insatt liksom. Nu ska jag springa och leta upp Tina istället tror jag. Så jag känner att jag faktiskt HAR lämnat in min Träningsdagbok! :) Kanske hörs vi sen! Ni kan ju signa om ni tycker att detta var ett nice inlägg hahaha..

OBS DETTA ÄR ETT TRÅKIGT INLÄGG OBS

(Kanske är det vad man skulle skrivit i början som en varning innan ni gav er på läsandet, men palla?)


Fyfan vad jag är bra.

Kanske ska fortsätta så. Inte plugga till ECDL-proven. Gick ju lysande, liksom mitt bästa resultat i det hittills.. :) 93% hade jag läst fråga 21 och 23 ordentligt kan jag säga att jag gått därifrån med 100%, lite slarv men who cares? när jag kom till fråga 21 tänkte jag, YES jag har klarat det, man fick ha sju fel och jag hade inga dittills så! :) hihi..

Snart, eller om en timme, så är det Internationell Ekonomi, så ska kolla upp massa argument för och emot EMU nu. Ska även göra iordning min träningsdagbok och lämna in den till Tina. Jag börjar som sagt reda upp mina problem, jag ligger inte efter. Bara i fek, but WHO THE FUCK CARES!? Conny hade ju inte ens lagt märke till att jag inte skickat in den så.. ;) hihi..

Nu ska jag plugga lite, sen efter lektionen ska jag fredagsfika med världens bästa syster samt kolla klänningen till studenten! I am grool. Ikväll blir det fotboll KBK-Ränneslöv och på söndag blir det tydligen HBK-GAIS! =) Tack och adjö för nu!

-.-

börjar NU! Prov. Har ej pluggat. Wish me luck ;)

Jag kommer nog komma i säng i tid...

Idag har jag unnat mig en pluggfri stund! :) Jag rent impulsivt tog bussen två timmar efter hemkomst tillbaka till staden igen för att titta på Astrio-Laholm. Det var så härligt. Jag hittade ingen som kunde åka med mig dit, men vet ni vad? Det var så jävla skönt. Bara åka dit själv i det fina vädret, stå och kolla på fotboll, jag kände endast EN person på plan då mina kära klasskamrater inte var med i truppen, men jag bryr mig inte det var skitskoj ändå. Eller nu ljög jag, jag kände TVÅ på plan men ändå. :P Kaisas mamma kände inte igen mig, jag började lite fint prata, fråga vad det stod, 0-0 sa hon å vände sig igen. typ okeeej... lalala.. Så jag gick bort längst bort och hamnade hos Laholmsfansen.. :P haha.. :) De var iaf trevliga. Och klart så var den ena åskådaren Cornelias mor, när jag väl vågade säga något så stod vi sedan och snackade i stort sett resten av andra halvlek, se man behöver inte alltid ha med sig sina polare för att ha trevligt, är man en riktig Becca så ser man till att få det trevligt ändå! Och Cornelia själv sällskapade ju lite på sms också! Förlåt, tänkte inte på dina icke gratis sms, men du hade ju inte behövt svara så mkt.. :P Det var en nice artikel iaf! :) Kul!
sedan åkte jag hem, var hemma vid strax efter nio och då satte jag mig för att plugga. Skriva min analys av träningsdagboken. And guess what!? Jag blev klar! En sak som lämnas in i tid! Måtte jag få mitt fina betyg nu! HOPPAS! :) Jag ska dra ut lite fakta om EMU nu och därefter faktiskt gå och lägga mig. I tid för en gångsskull.. Har prov imorgon. ECDL. Outlook, men liksom ärligt, hur svårt kan det va? :S ska jag säga men... ändå.

Laholm vann förresten med 2-1 och synd att Carros nice nick inte gick in, men blev ju vinst ändå! Och det är ju bra! :)

Kanske ska nämnas att det var ett rent äventyr att ta sig till matchen också? Se till att ALDRIG råka hoppa på 10-bussen, man kommer käpp rätt åt helvete fel då. Jag hann med tidig buss så att jag skulle kunnat sett nästintill hela matchen förutom 10-12 första minuterna. hm.. Jag kom dit så jag såg 30 sekunder av första halvlek. Jag är så gó hahaha..

Nepp, ska dra mig nu. Skicka godnatt till C, som hon inte ska svara på för då blir jag arg haha.. ;)

Auf wiedersehen! 

OMG!

Allt är underbart förutom tre små detaljer.

1. Jag har sjukt mycket att göra!
2. Jag suger sjukt mycket på varenda jävla träning, och så har det varit i typ 2,5 vecka nu.
3. Jag... Ah...

Annars är ju allt underbart, och det finns ju positiva saker med dem här tre små detaljerna också. Nämligen:

1. Jag ligger bara efter med en grej numer i övrigt ligger jag i fas trots att det är mycket att göra. + PA ska va inne v. 19!!!!!! Bara expo nästa vecka! :)
2. Jag suger inte riktigt lika hårt på matcherna + att suger jag nu så kan jag komma igen å äga sen!
3. Det är... JA! :D

Snart är det studenten. Give me som lovin'!

Jag äter inte kött...

Idag har vart en underbar dag rakt igenom alltså. Shit. Började med att ha psykologi. Allan som höll i den, den var intressant men emellanåt lite boring, eller snarare, jag drömde mig bort eller något i den stilen. :P Maria var däremot på alerten och kunde allt. Men efter lite eftersnack med henne påväg hem har det visat sig att hon kollade i papperna när ingen såg hahaha.. Hon är söt :P
Direkt efter det så var det rättskunskap och hahaha.. Den roligaste lektionen på länge (bortsett alla psykologilektioner alltså). Först så sa ju Tingvall något som är värt att minnas. Här har ni Tingvall, Mange P och Cass konversation lite kort...

Mange P: Fan vad varmt det är ute, jag kunde inte sova fick fan dricka och öppna fönstret!
Tingvall: Ja, och vet ni, när jag öppnade fönstret så åkte mina pienner ut.
Cass OCH Mange P: Vad fan är en pienn?
T: Såna där *pekar mot fönstret* istället för rullgardiner alltså.
Cass: Alltså det heter PERSIENNER!
T: Men... alltså eeh.. öh.. Det är mer exklusivt, pienner heter dem. eh...
Sen började lektionen haha.. men såå kul! :P
Under samma lektion kollade vi på en film om anställningsintervjuer med ena brodern Herngren som lurat dit ungdomar på anställningsintervju å då kommer nästa:

Herngren: Om du hade jobbat i korvkiosk hade du tjänat pengar hela tiden, och på slutet, på toppen, en kokt korv. Om du jobbar här tjänar du ingenting i början, sen lite och till slut en stor bytta med guld. Vilket föredrar du? Guld eller lite pengar hela tiden och en kokt korv?
Ungdom: En bytta guld. Jag äter inte kött.
Vaddå blåst? Typ i stil med TopModel-töntarna ju xD

SEEEN var det historia. Ganska boring om du frågar mig. Frågar du Moa så säger ju hon emot. Men det skiter vi i. Den var ganska boring. :P Min psykologi, filmanalys gick iaf bra. :) hihi..

Och sen. Dagens Höjdpunkt! STUDENTLEKAR! Och vilka vann? MML! Värsta fotbollsinspirerade lekarna. Och vi vann, över det enda motståndarlaget som vågade ställa upp.. FOTBOLLSKILLARNA MAB! :O Vi vann med 3-1 i lekar. Vi vann blind-dribblingen till och med. Typ STATUS! =) Vi är bäst.
Lek 1 - Kasta ägg. Vi vann. Hade de andra klarat sitt sista kast skulle vi nog losat men nu hann de misslyckas. 1-0 till MML.
Lek 2 - Irrländsk julafton + precisionsskott med fotboll. MAB vann med 17-16. Surt! Jag deltog ej, snurra är inte min grej.
Lek 3 - Äpple i hink med vatten skulle tas upp för att sedan plocka sockerbit i mjöl. MML vann överlägset. Hade inte ens behövt klocka för att avgöra vilka som var snabbast. Jag var också rätt duktig där :)
Lek 4 - Blinddribbling. MML vann.
 Detta betyder då att MML har vunnit 3 utav 3 tävlingar hittills. Vi är bäst!

Plugga PA nu sen sova! Pussheej!

HAHAHAHA

Har mycket att blogga om idag vilket betyder att jag inte tänkte skriva förrän efter träningen. Men jag blev TVUNGEN. För det ringde en telefonförsäljare. Som inte kunde säga R! Det borde vara ett krav. :P hahahaha.. Fan stackars människa jag knäckte mig. trodde först det var en busringning ju.. ><

"Hallå, Jag hete --- och jag linge iflån bokklubben (som innehöll ett R)" mer hörde jag inte för jag var tvungen att bita mig i läppen så jag inte skulle skratta. Jag insåg att det inte var en busringning när den sa att den sökte Janet. Jag kom på att mamma inte var hemma å gav luren till Peter. Han blev lika ställd som jag. Pratade la på och sa "denn skulle linga senale" xD hahahaha.. 

Träning nu. pöss 

But I am fading away...

Idag har vart en underbar dag. Eller både och men. Träningen gick SKIT, typ pinsamt att bli beordrad att visa en viss fint å så gör man fel. Pinsamt ännu mer är att dem som provtränade faktiskt kan finten å visste att jag gjorde fel. Sen, var det käk och sånt helt nice. Sen snack med Helena. Engelskan gick ju lika dåligt som jag själv tyckte. Jag får göra om det nästa vecka, men jag har inte tid då. :( Hatar det, där rök det toppbetyget liksom.. :'(
Sen var det tandläkaren. Trodde dem skulle plocka del 1. Men nej då. Klart inte. Så jag åkte till Oskarström gick inom Hydro köpte glass och gick hem till Kallis och tröståt. MYSIGT! Min syster är den bästa! :) Hon mådde inte så bra idag stackarn, så vi tröståt för oss båda två. Jag + Kallis + Nogger + Calippo + Top Model = Hälsokur ;) hahahaha.. Lite senare bakade hennes mor äppelpaj, det var gottigt :) Sedan körde Kallis å hennes pappa hem mig. :)

och nu sitter jag här och borde plugga. Det går ju inte långt framåt men står iaf inte still. Ska plugga massa jävla PA imorrn. Kanske borde hoppa träningen i alla fall? Även om jag inte vill.. Den som lever får se. Min mage börjar ju strejka, tror det beror på stressen helt ärligt så.. Även om magsjukan härjar hej vilt i byn men jag har vart dåplig sen matchen i söndags så tror det är stress.. Det tar knäcken på mig! gaaah.. :/

"Är inte dem för små för att vara med i ett sånt Top Model-program? Hur gamla är dem? Typ 12?"
 
Man kan ju tro det iaf. Bäst uttalande utav den bästa talaren. Myself! =) Så fula med. Dem snyggaste var ju dem två yngsta. :P Å dem var förövrigt 16 tror jag. :P hihi.. jäjä.. TopModel = Bajs, men kul å se dem trilla i. Sminket förstörs då xD hihi..

Nej om man skulle ta och återgå till Träningsdagboken. Eller kanske gå upp och lägga sig och typ plugga på inför prov. För att ja, vi ska faktiskt ha ett PROV! :D weei.. (ja, det är weei på det, hellre prov än typ 30 hemtentor. Jag är trött på dem nu...)

Förresten.. Min tandställning åker ialla fall av innan balen.. närmare bestämt 2 dagar innan ;)
Tjing Tjong Cykelstång

Flum

Ett inlägg var utlovat. Varför gjorde jag det? Jag har ju inget kul att skriva. För nu är jag ju inte på humör. Jag har ont i magen. "Man skriver väl inte med magen" tänker ni. Nej, men man tänker bättre om man är frisk och kry säger jag då. Sitter här och fixar en ppp till min redovisning i engelskan imorrn. Gaah.. Jag klarar knappt redovisa i 10 minuter på svenska, hur fasen ska jag då klara av att redovisa i 30 min på ENGELSKA? USCH USCH USCH! Hade det vart kinesiska eller nåt hade det ju inte vart några probs. bara typ "Ching chaow, mahaaa jong. Mao Tetung" i 30 minuter, men nu e de ju ett språk som i stort sett alla faktikst fattar.. "I am a looser" kan jag i för sig stå och upprepa i mjaa.. 20 minuter? resterande 30 får dem kolla på film! :)

Over and out.

Btw, matchen gick kasst. Losade med 10-0. Men hade 9-10 spelare på plan hela tiden. Rätt jobbigt. Och jag blev typ halv magsjuk. ;( Hoppas det inte blir värre. Iiih.. MÅSTE vara friskt. Imorrn e de HBK-MFF med Kallis, om ork finns annars ser vi den på tv. Shit the same vi ser den tillsammans och vi är bäst. Min fru och jag! :)

Peace!

Seriepremiär!

Idag är det dags för seriepremiären då! En vad motståndarna kallar "historisk match" då får vi väl hoppas att deras första historiska match slutar med förlust. Så att vi drar nytta av det, jag menar det är vår första dam-match också, den första åp typ 8 år i alla fall!! :) Vinberg står hur som helst för motståndet. :) hehe.. Om jag fattat rätt så är vi åldersmässigt desamma som dem, till och med så att vi har fördel där. Men åldern betyder ju inte att man är bättre. Tyvärr.. Det drog vi ju lärdom av igår.. Även om dem var pojkar så var dem ju en knappt skit höga! ;)

Nu fick vi nyss ett återbud till .. Innebär att vi för närvarande har EN avbytare = Åldern spelar INGEN ROLL! FAN FAN FAN! Vi måste ta dem ju... Anna kommer iaf.. Great1! <3 :)

Nej nu e de lite plugg innan lunch.. Pusshej

Så ja

Bara ett stort kapitel kvar att skriva i engelskan plus lite finslip. Imorgon blir det dock att fixa redovisningsmaterial. Kom ju på det att jag kanske inte behöver lämna in projektet förrän tisdag eller nåt. Jag menar vi har ju egentligen fram till vecka 18 på oss bara det att jag skulle ha som mål enligt helena till vecka 17. :) Jag är bra. Känner mig nästan lite stolt nu faktiskt! Tack Kallis, och Tack anne för jag fick plugga här! :) hihi.. weei..

Nej inget fluminlägg idag för nu ska jag upp till bror. Och Fidde(?) eller har han gått? venne.. Jag har pluggat ju så.. Men ska upp å kolla på dem nu iaf haha.. Leka med de.. Fluminlägg imorrn.. Jag LOVAR!! :)

Tjing Tjong!

Döma? No Way.

Okej.. Min lilla lista blev lite förändrad nu då. Jag ska inte döma. FAN, jag måste spela! :/ vill ju inte. Men jaja.. Vad gör man inte för laget liksom? Kan ju alltid hoppas på att få stå.. Men det ska väl säkert coach göra.. DOh! :( I övrigt är den sig lik. Jag har även fått stryka vissa grejer såsom IIS:en.. Den är KLAAAAR!! :D Jag är så bra.. Inatt fick jag även sovit typ 9-10 timmar. Det var ruskigt skönt vill jag lova..

I övrigt är jag på väldigt bra humör idag. SOlen skiner och allt är nice. Detta betyder att om ni har tur, eller om Corny har tur kanske man ska säga, så ommer det antagligen ett flummigt inlägg sen. Och den som inte älskar det den borde gå härifrån ;) hahahahaha..

Håll tillgodo!!

Helgens schema

Jaha.. Då sitter man här trött som få. Under loppet av knappt ett dygn har jag sovit 5 timmar och varit vaken i snart 14.. Lär bli en lång kväll/natt idag med. Ska skriva klart min IIS nu.Snart. :) Såhär kommer iaf helgen att se ut..

Fredag:
Jobba
Plugga

Lördag:
Plugga Engelska
Döma Match
Jobba
Plugga lite mer Engelska
Slappa

Söndag:
Plugga MASSA Engelska
Seriepremiär mot Vinberg, borta
Vika tvätt
Se till att jag KAN min engelskaredovisning

Jag ska inte tycka synd om mig själv, bara dränka mig i mina tårar hahahaha.. ;) nädå! Ibland blir det så. Snart student och då blir det så DEFINITIVT!! :/

I watched the world float
To the dark side of the moon
After all I knew it had to be
Something to do with you
I really don't mind what happens now and then
As long as you'll be my friend at the end

SHOUT

You make me wanna shout
Look my hands jumpin'
Look my heart's thumpin'
Throw my head back
Come on now.

Trist ECDL-lektion. Jag vägrade göra omprovet. Hjörd klarade det idag. Jag måste klara det nästa gång. Outlookprovet lär bli enkelt iaf. :) Snart är det internationell ekonomi också. Tråååk.. -.- och så kommer väl mamma att dyka upp mitt under lektionen med pengar till mig till balen! :) Jag är för övrigt klar med psykologin nu och den är även inlämnad! :D SKÖNT! Kommer nog även att skicka in Idrotten i Samhället i eftermiddag och vad mer? Orca. Men ORKA!? HJÄLP MIG NU HJÖRDIS!

Nej, vi hörs sen. När vet jag ej. Tandis idag. Och nej, ingen frisläppning bara lite borra..

Reklam Punkt SLUT.

Jag blir bara så glad när själen lyssnar...

 • Träningsdagbok online Gratis tränings- och kostdagbok! Träningskompisar,statistik m.m. www.konditionsportalen.se

 • Effektiv Muskelstimulator Viktminskning och uppstramande Uppnå fantastiska resultat snabbt


 • Det där kallar jag bra reklam!

  Back to psycho now.


  Bara för att!

  Jag SKA sluta tjata om den där reklamen nu. (Reklam måste gått mig åt huvudet men...) När jag ser att jag har reklamen "Hemköp - Vi älskar mat" Ja men då känns det som om den själ som lägger in reklam faktiskt har tagit till sig av mina ord. Länge leve bra reklam! MAT! ;)

  Nu är jag snart klar med psykologin. Så klar som jag har tillgång till att bli. Helt klar är jag imorgon då Jecka har gett mig lite papper och därmed kött på benen.. Jecka is my hero for a while! :)

  Jag är anden i flaskan gabba gabba...


  This will be the hardest part we may ever know
  I don't want to lose but we both know I have to go.
  So don't you cry when we say goodbye, just...
  HOLD ON!

  Plain White T's! <3

  Nyfiken

  Kom att tänka på det. Ska bli intressant att se om man får ett sms sen i stil med "Sover du?" eller "Är du vaken? Vad gör du?" Det är ju trots allt torsdag... ;-) Var jag dum nu? (A)

  Nej, jag har inte fått pluggat NÅGONTING idag.. :/ Börjar falla tillbaka i mitt gamla mönster, visserligen det mest fungerande sådant. Men just för tillfället hinner jag inte fastna i just det "effektivaste" mönster. Jag MÅSTE ta vara på all tid jag kan få. *Djup Suck*

  Yes indeed! Jag kan säga allt det där.. I can shout it out my friend! And you know it.. haha :D

  I can't stop think, I can't stop feel
  I can't stop laugh and I can't stop smile.
  But baby, baby please let this be, just for a while...

  Jävla Reklam

  Trodde jag visade ett ganska aggressionsartat beteende igår när jag hackade på reklamen på min blogg. "När är din dödsdag?" KUL reklam. Jag är för ung för att dö ändå så! Och det är nog alla som läser denna fruktansvärt intressanta blogg också. xD Men den där träningsreklamen e ju visserligen lite passande. Lite bättre idag iaf! :P

  För övrigt tänkte jag bara nämna att Carrie Underwood typ saveat min dag! Därav låttexterna. She's one of a kind! :)

  I was alright for a while
  I could smile for a while
  Then I saw you last night
  You held my hand so tight

  I'm ain't perfect but damn you're close to it...

  Idag, vilken jävla dag hahaha.. Började med att jag jäktade så mycket för att hinna till bussen, bpdyspray funkar gaaaanska bra som hårspray, med lite assistans av äkta sådant iaf, gott luktar det ju också så! :D Sen, på bussen äntligen. Tjattror, jag älskar er, men ibland får man skav i öronen därför åker musiken på istället. Robban var lite avis. Därför det blev lite smskontakt oss emellan trots att vi satt endast ett säte ifrån varandra. haha.. Klockrent. Eller något! :P

  Sen skola. Idrotten i Samhället. Jovisst, jag vet att jag har missat många lektioner, men fattigt med anteckingar, senast var vecka 5. SÅ mycket har jag definitivt inte missat haha.. Trist lektion var det. Jag tillsammans med 9 killar. Mysigt.. hm.. Höll på att somna snarare. Därefter vart det lunch. Jag fick inga lunchdejter. Idag heller. Men jag överlevde. :) Sen var det dags för mentor, massa studentsnack. GOSH! Jag blir stressad, och jag och Natta börjar nästan lipa varje gång. VILL INTE!!! Sedan dök värsta löjliga diskussionen upp så Marie gick. Då tog Emanuel fram ciggen. Luktar inte hallon i lärarnas konferensrum nu ;) Men ja. Sen gick jag å skulle ha PA. Palla den diskussionen. MEST löjlig!!!

  PA verkar lösa sig. Och nu ska jag plugga ikapp allt jag ligger efter med för att kunna ligga i fas och inte halks efter med NÅGONTING utav det som sedan återstår. Vilket innebär att mina fem minuter här nu var onödiga. Men who cares. NÅN GÅNG ska man få breaka! :)

  Oh and now that you're in my life
  I am so glad I'm alive
  Because you showed me the way
  And I know now how good it can be

  ------------------------------------------------------

  It's been a long and winding journey
  But i'm finally here tonight
  Picking up the pieces
  Walking back into the light
  To the sunset of your glory
  Where my heart and future lies
  There's nothing like that feeling
  When i look into your eyes

  Är du också min fru? :D

  Bara för att jag har många fruar betyder inte det att jag vill ha reklam som säger "Thailändska kvinnor söker trevligt sällskap..." eller "Söker du thailändska kvinnor?". Jag vill inte heller ha reklam som säger "Såhär går du ner 30 kg på typ tre veckor". Nej, varför kan inte jag få ha sån kul reklam som Kallis och Coco Corny? "Mvg i alla ämnen" och liknande? Asså folks, den reklam som hamnar under detta inlägg har jag ju ingen som helst kontroll över bara att hoppas på att det är något kul, någon gång. Till och med när det kommer upp reklam om naturläkemedel e de bättre. Så, nog om det!

  Träningen idag gick lika skit som igår. I am so NOT on the hugg! :/ Deppigt liksom. Jag vill ju, det är ju kul! Jag har ju fått upp min motivation till det nu. Men jag tror stressen med allt i skolan tar knäcken på mig. Inte nog med det jag sträckte ljumsken nu på träningen också. Jävlar i helvete. Säkert bara för kroppen ville meddela attjag ska ta det lugnt och sluta stressa. Därmed skippa någon träning och plugga järnet! Mm.. Känns så.. Tyvärr! Men, till söndag är min sträckning läkt, för att då är det seriepremiär! Be there! :D Vinberg 17.00 :) Lördag är det match mot P12 och lilla jag ska agera domare. första gången på typ 1-1,5 år.. Shoot!

  Nej nu satt jag och skrev här. Det hann jag ju inte. Back to reality. Back to the thing they call life. Back to the books!

  I kokinondod ofof lolikoke itot

  it chills me to the bone

  I've got to move on and be who I am...
  Jag har gjort det. Jag vet det! Gått on asså! =)

  Ask and I'll say! :D

  Ska nog försöka sova nu. Ett par timmar skulle vara skönt. För ovanlighetens skull liksom! :)

  Man kan väl inte hålla koll på allt heller? xD

  Idag tränade jag. Sämre prestation och det är ju fan synd om mig.. Gaah! Sedan kom jag till skolan, tänkte att "jag skiter i Historian idag jag kan ha det imorrn" så hade håla till 14.00, trodde jag ja. Sen kommer Anders å säger "Du har träning på tordsdag igen va? Då missar du lektionen denna veckan det är ingen idag nämligen". Så där var jag, Jag hade slutat 10.30.. Men åkte hem 15.10 haha.. xD Kul på skolan vett ni.. Satt å kollade på Cornelias projekt, intressant!! :) Vad gjorde jag mer? Jo, jag skickade in min högskoleansökan IIH! Å Kallis, man kan inte ha kolla på allt, inte om man heter mej.. ;) Nån som vet vart Mälardalen ligger? Så jag vet vart jag kanske hamnar liksom! :S hahahahahha... Säg det till mig i så fall.. Jag hoppas ju komma in på KI, men om inte det funkar kanske Borås e bästa alternativet, det vet jag ju vart det ligger ialla fall hihi..

  Nej, nu ska jag plugga vidare. Skriva om mina 54,5 timmars träning and so on. har MYCKET att göra. Har satt upp lite "deadline" på mig själv. Fredag ska allt som jag ligger efter med vara klart! Någon som tror på mig? (A)

  Hellre EQ än IQ

  Ja.. Psykologi är ett kul ämne synd jag är så jävla lat nuförtiden bara.. :/ Sitter här med en uppsats som skulle varit inlämnad för 1,5 vecka sen nu bara. Kämpa på Rebecca för FAN!
  Och som jag alltid säger, hellre EQ än IQ.. Alltså EQ = Emotional Quote och IQ = Intelligense Quote. Och ja, när det står på pappret att man ska ge exempel på minst 4 försvarsmekanismer och jag när jag är klar upptäcker att jag skrivit 5 stycken så kan man ju inte direkt se några spår av högt IQ liksom. Inte ens räknat rätt på nåt som bara krävs en hand för att räkna till.. Illa Illa Hpckeyfrilla.. Överambitiöst är vad det är. Sådan jag var för typ 1 år sen eller 2. Jag har inte tid med det nu! HALLAO!?

  Sjukhus

  Jaa.. Då har man spenderat större delen av helgen på sjukhuset då. Nej, inte på grund av matchskada eller liknande. Nej, Kallis är ju rätt bra på att hitta på saker och ting och nu hr hon mått dåligt under en längre tid och lev inlagd. Så jag sov ju självklart hos henne. :) det var i morfars gamla rum, lite så spooky, men vad gör man inte? Sedan skulle jag åka till flaskinsamling med laget å fick ett samtal på bussen påväg från sjukhuset
  "Hej! Du kan inte komma hit mer, jag ska opereras!"

  Okeej tänkte jag. En blindtarmoperation. Det gick ju bra å allt sånt. Och självklart sov jag hos henne inatt också. Hon är ju för fan min bror, syster ja.. Hur som helst besläktade är vi i alla fall! :) Men, tror ni hon är frisk? Nej, hon har som hon sa, halsfluss i magen. Magfluss alltså...

  Nu e de lektion!

  MATCH

  Måttligt kul måste jag säga. Loggar in på msn och ser "Lisa - Match idag =)" Jag vet att Lisa inte spelar i Halmia längre. Jag fattar allt, efter lite drygt ett halvår ska jag och Lisa ut på plan igen tillsammans. Men denna gång som motståndare till varandra! Fan vad SKOOOJ!! :D

  Å Kallis, min lilla bror, har fått åka tillbaka till sjukan. Jävla unge! Den människan kommer att göra mitt hjärta dåligt när hon ska åka fram och tillbaka sådär hela tiden typ.. <3

  Nu ska jag fixa mig i ordning till MAAAATCH!!! Jag är laddad som fan, och ännu mer nu. Jag ska sätta Lisa på plats Tjalalallaaaaa!!

  tweet tweet..

  I'm holding out for a Hero

  KALLIS FÖR FAN! Du får inte skrämmas sådär!! :S Snälla Hör av er snart eller? :(

  Ska skriva klart min historia nu. Har kollat massa utbildningar. Vet fan inte vad jag vill bli eller vart jag ska ta vägen. Men, den som lever får se. Historia nu. Om jag kan koncentrera mig. MÅSTE, NÅT vill jag vara i tid med denna månad..

  Tonight I don't know where you are
  But I know where you should be
  So here I am all alone
  When you should be with me

  som jag sagt.. I suck and you KNOW it!

  hopp.. Då var det att göra omprov i PowerPoint idag då.. Failade igen. SÅ jävla dålig jag är.. Jag sov iaf i 7 timmar inatt, framsteg på en punkt iaf. De e ju bra att jag är tillräcklig nånstans.

  Jag fattar inte vad jag oroar mig för. Jag fattar inte att det blir som det blir. Jag fattar inte att du inte märker, att du inte ser. Samtidigt som jag inte fattar vad fan det är som gör att jag inte ler.. Jag är väl så rädd, men för vad? Allt är bara sjukt och jag pallar inte..

  USA i höst? Någon?


  Woopsy

  Jag som trodde Historian skulle gå finemang. Ju mer jag sitter här och läser desto tråkigare och även svårare blir det ju. Fan måste hitta lite fakta som är lättförstådd annars kommer det nog att bli katatatastrooof.. hihi.. Men, jag och Natta har kommit fram till att den inte ska vara inne förrän imorgon 00.00.. Det måste vara så, för alla lärare har lärt sig nu att inget kommer in i tid ändå så.. Jag menar kolla bara på Helenas senaste deadlines.. Deadline åk 3 2008.. Jag menar.. Jääh! ;) haha.. Ja, innan studenten också förstås.. men..

  IE:n e jag iaf klar med nu! :D Tack vare att Cornelia och hennes vän Elin hjälpte mig! Tack Tack!! :) Haha.. Jag har fan gått affärsmannaskap i 3 år nu och kan inte ens de ekonomiska orden. Heja mig. Tur man har vänner som kan hjälpa till! :) Kallis är även mitt FeK-proffs! <3 :) hihi..

  Nej, tillbaka till historieläxan nu å imitera Gösta (?) ;)

  So long...

  Historia och gammalt groll...

  Jao.. Gammalt groll är väl egentligen det som skulle stått först men.. Jag menar historia ÄR ju gammalt groll. Jaja.. :) Sitter iaf med historian nu. Är nästan flitig och duktig till och med. Sa ju att denna dagen var underbar. (jag vet att det är ny dag nu men sålänge jag inte har gått och lagt mig så). satt nyss vid facebook och då kom jag dock på att det vargoogle jag skulle ha fram. Men, eeh.. HEJA BECCA! Detta är inte google heller. Detta är för fan bloggen.. Skärpning!

  Är nog sovtajm nu snart. Men bara liiiite till. Går ju liksom lite framåt nu. NÅGOT kan jag ju lämna in i tid den här månaden liksom! =)

  Pöss hej å Sov så gott!!

  Jag blundaaar!

  Fyfan vilken underbar dag.. Trots att jag missade bussen, insåg att mina betyg är lite låga, vart tvungen att i stort sett improvisera ihop en redovisning, åt sen lunch, höll på att svälta ihjäl och fick en liten tillsägelse a.k.a. påminnelese om psykologianalysen så är mitt humör STILL ON TOP! :D Asså fi fan.. Jag är grym idag. Vet inte vad det var som fick mi att vara det. Idag.. Nu.. hm.. Skoj skoj!! :D Kom ju som sagt upp relativt lätt med. Jag är inte världens mest sugna på att träna idag dock, måste plugga samt sjukt grym träningsvärk (som dock ej påverkat mitt humör), men för fan jag måste! Det blir ju säkert ksoj ändå liksom! För att sen är det HBK - IFK Göteborg! :D Weei.. Har dock ETT dilemma. Jag vetefan hur jag kommer hem. Men, det löser sig.

  Haj Haj!

  Elin: Varför har inte du kommit igång med psykologin då?
  Jag: Jo, för att jag... är JÄVLIGT lat helt enkelt. Sorry!
  Elin: se till att göra den, och kom in till mig om de e några frågetecken.
  Jag: SJÄLVKLART! :D

  Haha.. typ bäst lärare ju xD

  Oh, what a beautiful morning..

  Klockan ringde 06.00 och hör och häpna, ja var nästintill klarvaken! och trots mitt lilla mini astmaanfall inatt så var jag även utvilad! Jag är på bra humör idag och inget kan stoppa mig när jag rullar fram. Hoppas jag. ;) Om 9 minuter är det psykologi så borde röra på asset nu.. :) hihi.. Men, GOD MORGON alla!

  Och ee.. Kompis, jag är gärna mänsklig/personlig väckarklocka men meddela innan så jag inte väcker dig i "onödan" :)

  Lektion nu.. So long!

  ZzZnark

  Ja, nu har jag plattat håret. IGEN. Ifall någon skulle vilja se mig idag haha.. :) Men, eftersom jag som sagt sovit så lite inatt så är jag VÄLDIGT(!) trött nu och tänkte gå och lägga mig så att jag orkar plugga senare. Jag ska ju trots allt upp tidigt imorgon också och kvällen lär bli sen den med. Imorse väckte jag Cornelia, stolt jag känner mig, och om jag inte skulle ha vaknat innan hon, antagligen, ser det här så kan hon ju skicka ett sms i gengäld och väcka mig tillbaka. Så länge ingen annan hinner före, men i så fall är hon välkommen att skicka ändå hahaha.. Hur som helst, det var JÄTTEkul att väcka dig, för dels då din Halländska som blev extremtydlig och sedan den svamlande konversationen vi hade. ;)

  Men, men. Nu är jag mycket trött, även på grund av min nick jag gjorde innan. helt väck typ. Plus de få timmars sömn jag fick. Och jag har rätt. Andningen blir värre vid dålig sömn så. Schlafen so gut så hörs vi! <3

  Jag plattade faktiskt håret 00.40 inatt..

  Jo du Moa, jag sov 5,5 timma, högst, inatt. Det var jobbigt må jag säga. Men var ju tvungen att komma upp och träna. Fick en felträff när jag skulle nicka, helt dåsig nu hahaha.. Men det är lugnt. Jag är glad jag inte råkade ut för samma sak som Kallis gjorde igår bara. Fattar att HON är kass höhö.. Har förövrigt slutat för dagen, slutade efter träningen 10.30. Men, e i skolan ska till tandis om en timme, eller vara där då. Så hinner inte ha mina lektioner idag.. VILKEN OTUR... xD

  Usch, annars då? Nej, inget speciellt. Helt lugnt. HBK imorgon ju.. Jag har även blivit bjuden på Kristianstad - Umeå 14 juni. Ska se hur många biljetter jag fick höhö.. =) Jag vet att jag fått två, men borde ju få 4 iaf, eftersom hela familjen blev bjudna, men dem andra är iväg då mohaha.. :D Lucky Rebook.! Nej ses sen!

  Haj Haj

  I suck and you know it!

  Måste göra något galet. Inte en dag som denna blire många barn gjorde heller. SÅ, jag går och plattar håret nu. (Självklart för att få det att gå lättare att sätta upp imorgon.) Jag är inte såhär trög egentligen. Jag bara måste göra något galet, för jag drunknar snart.

  tjipp tjipp

  Äkta vänskap ÄR kärlek

  Idag är jag sååå likgiltig och sååå slö.. vet inte riktigt vad det är som felar. Vill bara säga att jag har de mest underbara vänner som alltid ställer upp i vått och torrt. Och som alltid stannar hur dum jag än är. Liksom äkta vänskap! <3

  Idag på träningen blev Kallis skadad, igen. :( Stackars sis! (L)

  However, som sagt älskar er kompisar. You know who you are. Kärlek till er!

  A big secret is hide, deep down inside. If you want to know what is for real then start think and stop feel.

  To make things clear

  Jag skulle INTE ha tag i Coorny innan för att jag inte hade något bättre för mig. Nej, jag har försökt få tag på henne sedan innan min telefon dog. :) Så där har du fel lilla vän! :) Men, tack för hjälpen hörru! :D Guld!

  Snälla någon, liva upp mig.. Baah..

  Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. För här blir inte många barn gjorda. Fast å andra sidan, jag har inga planer på att göra några ännu heller. Speciellt inte just nu. Så, varför inte sitta kvar ett tag och fiffilura? :) Hmhm.. Nej, jag har ändå inget mera vettigt att säga.. Jag ska nog logga ut från denna blogg för att återgå till skolarbete. VIlken LYCKA! :D (Ni kände smaken av ironi där va?)

  Hej Hopp!

  Meeen...

  Precis när föregående inlägg blev klart så kom jag ju på vad jag faktiskt loggade in för att skriva. xD Pucko e jag. Jag har börjat fundera, som vi alla vet så älskar jag "Making Love Out Of Nothing At All"-låten. Och jag undrar, är det någon speciell stil den är skriven på. Den är ju ungefär som "Vem kan segla förutan vind" Faktiskt. Eller hur!? Liksom först Jag kan, jag kan, jag kan som gör en helomvändning till Men ej kan jag, men ej kan jag, men ej kan jag... Jag ska nog fråga Helena det imorgon. Anyway. Låten, den förstnämnda, gör Carrie Underwood SÅ fucking jävla bra, men originalet, Air Supply är faktiskt TOPPEN dem också. Kärlek!

  I know just how to whisper,
  And I know just how to cry;
  I know just where to find the answers;
  And I know just how to lie.
  I know just how to fake it,
  And I know just how to scheme;
  I know just when to face the truth,
  And then I know just when to dream.
  And I know just where to touch you,
  And I know just what to prove;
  I know when to pull you closer,
  And I know when to let you loose.
  And I know the night is fading,
  And I know that times gonna fly;
  And Im never gonna tell you everything
  Ive got to tell you,
  But I know Ive got to give it a try.
  And I know the roads to riches,
  And I know the ways to fame;
  I know all the rules
  And then I know how to break em
  And I always know the name of the game.

  But I dont know how to leave you,
  And Ill never let you fall;
  And I dont know how you do it,
  Making love out of nothing at all
  (making love)
  Out of nothing at all,
  (making love)
  Out of nothing at all,
  (making love)
  Out of nothing at all,
  (making love)
  Out of nothing at all,
  (making love)
  Out of nothing at all
  (making love)
  Out of nothing at all.

  Every time I see you all the rays of the sun
  Are streaming through the waves in your hair;
  And every star in the sky is taking aim
  At your eyes like a spotlight,
  The beating of my heart is a drum, and its lost
  And its looking for a rhythm like you.
  You can take the darkness from the pit of the night
  And turn into a beacon burning endlessly bright.
  Ive got to follow it, cause everything I know, well its nothing till I give it to you.

  I can make the run or stumble,
  I can make the final block;
  And I can make every tackle, at the sound of the whistle,
  I can make all the stadiums rock.
  I can make tonight forever,
  Or I can make it disappear by the dawn;
  And I can make you every promise that has ever been made,
  And I can make all your demons be gone.

  But Im never gonna make it without you,
  Do you really want to see me crawl?
  And Im never gonna make it like you do,
  Making love out of nothing at all.

  (making love)
  Out of nothing at all
  (making love)
  Out of nothing at all
  (making love)
  Out of nothing at all
  (making love)
  Out of nothing at all
  (making love)
  Out of nothing at all
  (making love)
  Out of nothing at all
  (making love)

  I brist på... Det mesta?

  Ja, i brist på fantasi, kul, lust, pigghet och jaa.. det mesta helt enkelt så tänkte jag att "vad är inte bättre än att skriva lite blogg"? Nej precis, det finns inget bättre vid sådana tillfällen. Eller nåt. Klart som fan att det finns. Men, jag har faktiskt suttit med engelska i 3 timmar nu typ. Inte 3 timmars effektiv tid, vad tror ni om mig, men ändå. Psykologin påbörjade jag, men det blev crap så jag kryssade ner rutan. Utan att spara. Det gjorde jag ju medvetet of course. Inte en jävel e så dum så den kryssar ner utan att spara om det skulle vara värdefullt.. Eller hur? ;)
  Sedan har vi ju även IE. Men Gud, CORNELIA din bastard, kan du logga in eller? Jag behöver some help here! :P Mm.. Sen vad mer.Jo fan jag var uppe tidigt idag. Var hos Eva då 10.30 ju. Min klänning blir niiice. Gick hem därifrån. Köpte Happy Hippos på vägen. Smart drag av mig då det bara fanns 3 paket kvar. synd jag bara hgade råd med 2 utav dem men. :P hihi.. På tal om något helt annat så ska jag klippa mig iorgon. :)  Intressant blir det. Jao..

  Nej, nu ska väl jag ta tag i plugget igen pyp. Mm.. Skoj skoj.. Not!
  Men, som sagt corny jag har efterlyst dig. COME ON!

  Nepp.. Nu kommer jag inte på så mkt mer. Tänkte detta skulle bli en skumflum blogg, men lyckades nog inte fullt ut. Lite synd ju. Kanske håller jag på att tillfriskna. eller något liknande. Konvalescent liksom. Men som sagt ska plugga vidare nu pyp, fikc inte skala potatis för pappa. han ville ha mat idag och är man vänsterhänt tar vissa saker lite längre tid. Bad for me. Or, no.. Bad for my partner. *Jag slipper skala!! MOHAHA.

  See ya!

  PANIIIIK

  Sitter här. Skulle gått bort till Eva, men det regnar så pappa sa han kunde köra mig om jag tarmig hem själv. Sure, DEAL! Ska kolla hur min fina klänning sitter nu efter lite justeringar och så. Och medan jag sitter här, så kommer jag på något som irriterar mig mycket. Jag är konstig jag vet. Men gott folk, nu har jag irriterat mig på det i ett halvt dygn. När ni umgås med mig och äter SNÄLLA!:

  TUGGA INTE SÅ HÖGT ATT DET LÅTER SOM ATT DET ÅSKAR, OCH SNÄLLA, NÄR NI TUGGAR OCH SVÄLJER SÅ STÖNA INTE, SÅ JÄVLA JOBBIGT ÄR DET INTE ATT ÄTA. DET ÄR LIKSOM INTE ANSTRÄNGANDE!

  Jag irriterar mig på det så mkt att jag får pytteskinn...

  Nu måste jag göra mig klar, ska vara hos Eva om 30 minuter. Och så måste jag komma ifrån den stora mannen som tydligen är en av dem som tycker att det här med att äta är ansträngande. Gaah.. Jag får panik av *tugga tugga tugga* *svälj* *Hhhheeempm* (=STORT JÄVLA STÖN, efter VARENDA tugga).

  See you later, aligator!

  TACK

  Flickorna, Jecka framförallt, räddade min dag! :) Hon drog med mig, Malin, Amanda å Hanna att käka lite thai-buffe. Det var gott som fan. Asgod kyckling. Höll på att missa bambuskotten, men vad fan!? ;) haha.. Jag fick ju i mig några iaf. :) Sedan vart det tillbaka till skolan., det vill säga typ rakt över vägen, för att snacka lite med de andra brudarna innan lektion. Hade internationell ekonomi, ASKUL lektion. Vi lekte nåt. Jag och tim (som förövrigt är assjysst, aldrig snackat tidigare), vann!!! Vi var Japan, vi gjorde så bra avtal med Malaysia (Cassandra, Hampus och Gustav) att vi vann med över 2000 kronor på slutet. Tack vare vårt avtal vann även Malaysia över Strobrittanien, nej ni fattar inte ett skvatt. Men kul var det. Klippa å klistra liksom. :) Sen, så fick vi reda på IE-proven. Hör och HÄPNA, JAG fickk vg+, och har chans på ett högt slutbetyg. Jag e typ förvånad. Digga Mange! ;) hahaha..

  Nej nu ska jag snart åka, följa med sis till sjukan å sen jobba. Men håll till godo!

  I just say. XOXO

  ECDL

  Lektionen fortsätter. Pluggar på massa massa Powerpoint nu. Hade ju bara två fel för mkt. Utav alla fel var minst 3 slarvfel. FÖR HELVETE!! Jag kunde klarat det. Det var inte svårt egentligen. 65% Duktigt, du behöver bara få 75 för G. Bajsbarn! Nu ska jag verkligen ta tag i mitt liv.

  Sen, senare är det internationell ekonomi. Så som min dag har varit, nej jag menar mitt dygn, kommer jag väl att få se ett IG-resultat även där. Grattis till mig. Vi får väl se. :) Ska prata med Leffe med, Jag å Natta. haha.. HÖGSKOLAN! usch...

  Nej nu ska jag sluta deppa, jag visste jag skulle få IG. Men, de va ju så lätt. Egentligen. Vart är min motivation? Nej, sluta sura var det, Upp med mungiporna. nästa vecka klarar jag provet och sen är detta historia. Plugga vidare nu..

  Tjipp Tjopp

  Joined the club

  Då har man joinat IG-klubben. Lite pissigt att få sitt första IG på ett prov, vad blir det. Exakt 2 månader innan man tar studenten haha.. Är det här ett skämt eller? Vilken jävla dag. PISSdag. Det började redan igår. Helgen kommer väl bli ett helvete. Liksom.. Ja.. Högskoleprov imorgon också. Grattis till inga poäng på det Rebecca Nilsson. Du har själv försatt dig i situationen. Fan, SKÄRP DIG!

  Vad hände?

  Med den flitiga drömeleven som ingen hade något ont att säga om?

  Som Kallis sa. Hon dödde.

  Behöver inte säga mer.

  -.-.-

  ? + ? + ? + ? = ?


  Se till att få tummen ur röven då för faaan!!

  Alltså, det är inte mycket jag vet. Men är det något jag vet så är det att jag är trög. Nu kan man ju tolka ordet trög på många sätt, man kan även tolka "att det är mycket jag inte vet" på många olika sätt. Tolka det hur ni själva vill. Jag bryr mig inte. Jag vet hur det är meningen att det ska tolkas. Jag vet också att det finns de som tycker att jag är trög, trög som i inkompetent. Men små vänner, jag håller inte med där. För även det vet jag att jag inte är. Det har, förutom jag själv, även Jecka konstaterat. Hon är liksom så snäll när hon säger "Du är så äckligt smart. Varför jobbar jag med dig? Eller, det är ju i och för sig bra". Så gott folk. Kompetens, det har jag! :) Tydligen!

  Detta blir ännu ett lulligt inlägg, men jag har ju typ bestämt mig för att mina bloggar skall bli lulliga. Roligast läsning så. Om inte ni gillar det, så kan jag roa mig själv genom att läsa dem i alla fall. Ja, jag är sjuk, och trög. Men som sagt, inte inkompetent! =)

  Nu borde jag ta tag i att skriva psykologin. Så jag har den ur världen liksom. Sedan har vi ju bara kvar ECDL-provet som också ska göras imorgon (kanske ska jag plugga på det först, svårt att prioritera vilket där, satsar ju på samma betyg i dessa två ämnen hmm..) anyhow, Företagsekonomin ska va klar imorron också egentligen. Elelr egentligen för två veckor sedan men aa.. Vad mer? Till nästa vecka är det ju Rättskunskap (Men jag typ briljerar i det så), Historia-arbete också. Är det något mer? Jo, men säkert. Frågan är bara vad.

  REBECCA! TA TAG I DITT LIV!

  Tjing

  Tell me I'm a bad, bad, bad, bad, (wo)man...

  Måste plugga. Plugga röven av mig nu. Måste plugga röven av mig i flera dagar typ. Och lördagen ska gå åt till att skriva högskoleprov, jo ja tackar.. :/ Men, en sak är positiv, historian som jag trodde skulle lämnas in imorgon ska inte lämnas in förrän nästa fredag. Bara psykologi, ecdl-prov, svenska och IIS som behövs göra nu då. Som om inte det vore nog liksom. Men, det är bra man ska ha något att göra. Annars blir man ju helt uttråkad. Öh...

  Fick iaf frikorten till HBKs hemmamatcher idag. Även om dem tagit mitt enskilda från tvåan, där jag är blond, så är det ändå ett frikort och gissa om jag ska kolla på fotboll! IFK på onsdag ju! Det gillar vi! :D Har även skrivit upp mig på anmälningslistan till balen idag. Vi hade också mentorsmöte idag, vi ska ha det nu resterande torsdagar fram till studenten. Känns sorligt att ens prata om. Sista inomhusträningen, fy.. Obehagskänslor på HÖG nivå! Länge Leve Aspero!

  Plugga nu. Tjipp tjopp..

  You better run like the devil,
  'Cause they're never gonna leave you alone!
  You better hide up in the alley,
  'Cause they're never gonna find you a home!
  And as the blood runs down the walls,
  You see me creepin' up these halls.


  Till C'

  Okej, nu är jag tillbaka. Tänkte att jag kunde passa på att uppfylla Cornys önskan. Finns dock ett litet problem och det är det att hon ville ha ett intressant blogginlägg. Hur fanken ska jag kunna skrapa ihop ett sådant? Jag har inte direkt något intressant på menyn. Fast eftersom jag har så sjuk humor, men som hon tydligen verkar gå på, så kan jag ju köra på ett ointressant minst seriöst. För i så fall har ju min resa redan börjat. Jag menar hur jävla intressant är allt det jag hittills har skrivit? ;) Nej precis.. Inte alls så rätt så.

  Så, egentligen så skulle ju det här inlägget kunna innehålla ett litet förlåt-meddelande till Cornelia då jag inte klarar av att uppfylla hennes lilla önskan om ett bra inlägg. Men, det är mest bara onödigt. Förlåt, varför liksom? Hon är så bra så hon fattar, hon accepterar att jag kanske inte alltid lyckas med allt. Det är så när man inte är riktigt bright! Hahaha.. Jag då. Som ni märker.

  Därför skulle man ju istället kunna ställa frågan "Corny, är du nöjd med det jag har skrivit?"

  Om JA: Det är alltid kul att kunna glädja sin vänner, ge dem ett litet gott skratt eller åtminstone ett leende. Livsförlängare liksom. Kanske även lite utav något man kallar glädjespridning.

  Om NEJ: Okej, då kan jag väl gå med på att säga Förlåt! Och, du får helt enkelt hålla utkik efter ett som är bra. Så småningom! :)

  Tjing Tjong Kines Hoppade och Fes

  Stålkvinna

  Jag fick inget som lindrar smärtan. Eller jo, på sätt och vis. Jag fick ett positivt leende och ett positivt huvudryck som gick åt rätt håll. Så nu kan vi väl allihopa hålla tummarna för att kommande xxx dagarna ska gå snabbt och att jag om xxx dagar inte är så väldigt smyckad i käften längre? Snälla! :)

  Nu är det dags för träning och på grund av möte så kan jag inte delta. Hinner inte helt enkelt. Bajs på det. Mest av allt skulle jag behövt plugga, plugga, plugga. Men, men. sånt är livet! Jag överlever. Jag är bra. Jag är bäst! Typ. Tillsammans med några till i alla fall! Men hörrni. Nu måste ni tyvärr vara utan mig ett tag. Ses sen kanske!

  TjippTjopp

  "vem vet ni kanske dör. IMORRN"

  Jag kommer att dö. Jag har så jävla ont i mina tänder idag. Och då har jag bara haft gummiband i ett dygn. Ett dygn utav alla de som återstår. Ni vet inte hur många, men jag kan säga att det är tillräckligt många för att hinna avlida innan jag blir av med den för gott. Så surt, när jag e så nära. Ska jag snubbla på mållinjen? :( Någon förskring får jag inte teckna heller eftersom att försäkringsbolagen skulle gå massa massa pengar i förlust på det. Tyvärr gott folk ni får nöja er med det som står i mitt oskrivna testamente. Nu ska jag i alla fall till tandläkaren. Tack, hoppas dem kan ge mig något mindre smärtsamt. eller något..

  puss

  Okeej. IIS:en skulle ju ha varit inne för sådär 33 minuter sedan senast. Iaf för oss som inte himlat med ögonen för Anders, men. PALLA!? Jag har skrivit asmycket. Jag kommer i alla fall att bli klar denna veckan och det är ju positivt. Väl. Eller!?

  Ville bara få det sagt. Nu ska jag nog sova. Sovmorgon imorgon igen! :D weei.. Älska att vi under denna sista period faktiskt har så gott som bokningsbart schema igen! :D (Kan ju bero på att vissa av mina kurser äntligen är slut men ändå liksom).

  :*

  Innan jag drar

  JAG TYCKER DETTA ÄR COOLT


  HAHAHA

  Jag har i dagarna skrivit världens grymmaste brev. Som respons fick jag det här:

  "du är så underligt komiskt rolig, knas, bäst, toker, överskön, sa ja toker?" Klart att jag visste, fast du missade att säga trög! ;) hahaha..

  Nu ska jag plugga på Idrotten i Samhället. Skriver kanske senare.. :)


  Kaninspelet

  Men GUD! Nu sitter pojkarna i tvåan och spelar kaninspelet. Med ljudet igång! Men det är itne det värsta! Det värsta är att dem sitter och nynnar med i musiken! Nu vet vi ju vad jag kommer att sitta och ha snurrandes i skallen resten av dagen!F A N ta dem! Cornelia, jag vet att du gillar det spelet. Jag tkr om dig ändå. Men, det var bara så jobbigt å lyssna på dem mohaha.. ;) Nej, men nu SKA jag gå!

  tjipp tjopp

  Ta Tempen.

  En månad sedan sist, så då var det dags igen! :) Take the temp!

  Dagens humör: Glad! :D Och positiv!
  Dagens mående: Trött, men annars ganska så kanon.
  Dagens borde: Plugga SATAN!
  Dagens frisyr: Skabbish.
  Dagens klädsel: Crockerjeans, t-shirt från JL och en svart munktröja :)
  Dagens planer: PluggiPluggi
  Dagens längtan: Att få åka hem igen!? :P
  Dagens fundering: E jag trög, eller e jag!?
  Dagens beroende: Gummiband ><
  Dagens tråkigaste: IIS:en sen. Eller att Kallis mår dåligt. :(

  Dagens roligaste: Träningen
  Dagens middag: Jag valde (OBSERVERA VALDE) fiskgryta å ris i matan.

  Jag ligger efter med lite grejer i skolan igen. Men det ska jag jobba ikapp denna veckan. Denna veckan är det även dags för Högskoleprovet. :S Wish me lots of fucking LUCK! <3

  Nej, nu ska jag nog gå och ta en rövare på dig! bye bye


  Äntligen fungerar bloggen igen!

  Har fått reda på nyss att Jan har slutat! :O Både positivt och negativt ju. alltså, jag behövde prata emd honom!!! Högskoleansökan ska snart in för fan! Gaah.. Men samtidigt, nu slipper man honom springandes runt i korridoren och se högfärdig ut. mohaha..

  Träningen idag gick typ great! :D Sedan gick jag tillbaka till skolan. Snackade i tele med Kallis.. Skoj skoj skepp ohoj typ. :) Vad mer? Solen skiner och luften är nästan varm. Skolan går bra, så egentligen vet jag inte vad jag "lipar" för. Jag är trög! =) HOwever. I AM HAPPY!! :D

  För övrigt vill jag bara säga att jag har världens mest underbara polers. :) Men, nu ska jag kolla en grej. Hej Hopp!

  RSS 2.0