Det går bra nu, kompis det går bra nu.

It's given I will.

Mår skit, ska nog gå och lägga mig snarast. Upp tidigt tidigt imorrn. Doktorn som väntar ju. Ajamensan. Sen efter det tänkte jag dra till pappa och fixa lite, därefter är det ju träning i simhallen, men jag få väl nöja mig med att agera publik om jag inte skippar helt och åker hem istället. Vi får se.

Träffade Amanda vännen idag när jag gick från träningen. Gud vad jag saknar! Men ja, jag kan ju meddela att promenaden som ska ta 25 minuter tog nog tre gånger så lång tid hehe.. :) Men VARFÖR I HELA HELVETE ska hon gå till OIS, när hon har chansen att bli lagkamrat med mig. Jag måste hindra detta. Snarast! Puckounge är hon ibland, inget nytt dock :) Cilla kommer på träningen på torsdag med på tal om Halmia! Weei.. Å C'? Hope hope.. kanske ;D haha..

Nej, min mage är elak och jag är frusen.

God Natt

I'm on my way making a song-career.. Trust me.


Svensson Svensson snurrar i dvd:n. :)

Jag har härmed konstaterat att jag inte är frisk. Blek hela dagen har jag varit, men ändå mått ok. Ingen baksmälla endast lite krasslig, precis som igår. Och dagen innan det och dagen innan dess osv liksom. Skulle springa mellan Norre Port och Österskans, vid Tretton (typ sådär 50 meter från startblocket) höll jag på att få astmaanfall. För andra gången denna veckan och även andra gången på typ 3 månader. Senast var väl någon match när det var kanonvarmt. (Borträknat mina nätter då jag får små anfall lite då och då). Hur som haver så fortsatte jag att springa och jag han precis kliva på bussen innan den svängde ut från Österskans, YAY, satte mig tillrätta och pustade ut. Det var då illamåendet, likblekheten, och den trippla mensvärken kom. utan mens. Fy fan.. Kallsvettades också ju.. Fick hoppa av typ 3 hållplatser tidigare än jag ska för att inte riskera att spy ner halva bussen. Hoppade av, höll på att kräkas en 3-4 gånger, knäppte upp jackan och slängde av mig sjalen. Men jag slapp kräkas, efter att ha återfått syrebalansen i blod och kropp kom färgen på läpparna tillbaka lite. Inte helt dock, vilket jag vet då pappa undrade vad det var med mig när jag kom hem. Men ja, frisk är jag inte. Doktorn på måndag. TUR DET! :S gosh. Vill klia mig utan att bli blå.

Nu är det dock mat och fortsatt titt på SvenssonSvensson. Ni kan ju sjunga en sång eller nåt till nästa inläggstajm! I'll enjoy later on. Maybeeee.. :)

Tjipp tjopp

All I needed was the love you gave. All I needed for another day.

Jag mår verkligen inte på topp idag. Kalastrött är jag och superhängig. Ska skriva lite på arbetet jag började på igår, om stroke handlar det, och sen blir det minsann sängen en timma. Fest ikväll ju. Jag vill! Så därför SKA jag. Jag vet, i mitt tillstånd borde jag inte. Men, doktorn på måndag så kan lika gärna supa te´t lite ikväll ;) hehe.. Nej, men skämt åsido, men ikväll blir det partaj. Natta har ju tjatat en vecka nu, och det är ju trots allt underbar. Så yes! :)

Jag har haft massa planer nu en tid, men det ser mörkt ut faktiskt. Ekonomin är ju inte där den borde vara direkt. Julklappar måste det bli i alla fall. Yes box. Julklappar ja, vad ska man ge folk liksom? Vilka ska man ge klappar till? Hmhm.. Det kan man fråga sig. =) Det blir inte lika mycket som förut, för man blir mindre. Färre. Ja, sts vad jag menar. Jag är kalastrött som sagt. Ochnu måste jag återgå till arbetet.. Nån garanti har jag ju inte om jag pluggar så.. Kör hårt mig själv.

Tjing *prosit*


I got to be faster, harder, better, STRONGER!

At jag inte blev mobad när jag var litten förstår jag inte faktist. Jag menar, bara att tita på dom där bublorna vi gjorde när vi gick i ettan. "Jag är bra på att: cykla, springa, läsa, räkna, skriva, rita, måla och svänska!" Ja, det är en gåta i sig hahaha.. Jag är söt, det är en sak som är säker i alla fall =)

My Chemical Romance - All I want for Christmas har surrat i högtalarna rätt så mycket idag. Den är ju kanon liksom. Så länge man inte tänker för mycket, utan håller det på en bra nivå så är den helt underbar. Därför stänger jag min hjärna när de "förbjudna" tankarna försöker tränga sig på. Det är en ny jul och dags att önska sig nya saker. All I want for Christmas this year, is not the same as the last year. That's for sure. Så vi fortsätter lyssna på låten och låter oss skapa nya minnen för 2009 som den kan framkalla. Sen får vi se nästa år, hur det blir då. Den här gången är all I want for Christmas inte alls detsamma som förra året. Not even close. Mer abstrakt. När? det du, det vet bara jag, =)

I was collecting those little things. Remember that! Theire good stuff too.

Sova nu kanske? :) Jajjamensan!

Åhå, jag vet vad jag har. Och jag är gladast! (L

God Natt!

When I'm gone just carry on, don't morn, rejoyce everytime you hear the sound of my voice.. :)

Jag måste ju bara ursäkta mitt föregående inlägg. Någon mer än jag som hittat ett tydligt tecken på att jag var trött då jag skrev det? Jo men alla upprepningar, ju. På ett inlägg på cirka 5 rader avslutade jag en mening med "ju" 4 gånger. Det är rätt illa och jag hoppas att ni kan förlåta mig ju.. ';)'


Träning var det idag, och fy satan. Asperoanda på den! Från min sida. Tränarna räknar såklart helt galet (nu höll jag på att skriva "ju" igen men) när lirandet var slut sa dem att det stod 1-1 å skulle avgöras på straffar som även de slutade 1-1 så blev inget avgörande. Jaja, vad som ska tilläggas är att mitt lag vann överlägset. Och detta vet jag för att jag var värsta strikern mohaha.. Synd det inte var match på riktigt då hade måltorkan def. vart över hahahahahaha.. Nej, mest synd var att det inte var Halmiaträning, hade varit lite mer värt då :) jaja.. På torsdag ska jag ta fram samma glöd. Typ, Good Luck Chuck, men ändå. Försöka duger =)


Nu är jag mucho trötto. Ska läska mig själv med lite bilder från solen och sen ska jag nog dra täcket över huvudet. Långus dagus imorgon tydligen. Hmm.. Jaja.. Jag är ju stålkvinnan så sts! =)


Tjing Tjong

Rubriken är tillägnad någon. Typ.. :@

En liten up to date - ala uppdatering om man hellre vill det - idag hittade jag Filmen!!! :D Ja, filmen med stooort F! =) ÄNTLIGEN! <3 (den var inte alls på mitt rum....)


=)

haha.. jag som skulle sova. för snart en timme sen. sagt god natt å allt ju. trött som en gnu är jag. Jobbat aslänge ju! 8-21 :) men jag å cornelia ägde ju ;D hahaha.. :) how ever, jag borde sova nu. Men har fastnat här med Rottis, hon e sjysst :) men nu ska jag nog dissa henne för sängen. mamma hämtar mig i tid imorrn ju :) hehe..

God Natt!

ajm nåt a dissär.

Förresten ignorera "någon som vill resa" i mitt förrförra inlägg. Jag har redan resekompis. ';)'

I'm sure I'm prittyh möhö..

Hade det inte varit för att jag är arbetslös så hade jag sagt upp mig från den enda inkomstkälla jag har just nu. Fyfan vad äckligt säger jag bara. Jag kände liksom "Wei snart klar slipper stressa" eller ska sanningen fram hade jag ju stressat men ja inte så mkt what evvs.Där var jag vid min sista toalett och vet ni vad? Boxarjävlarna kan inte ens pricka toastolen när de skiter.. Nej nej, det hamnar under pappershållaren istället å lite på toalocket också.. Mums.. Jag var inte sugen på mat sen. Och köttfärsen i tacosen var sååå inte lockande.. Men hungrig var jag och utgång väntade så jag åt ändå. allt luktade bajs hela kvällen. Bra att jag hade menspåsar i närheten och att jag haft hund i mina dagar (som om jag inte äcklats av det liksom). Mm.. Allt slängdes iaf, medel, handskar, påsar, ALLT som jag hållit i.. +o(
Just det. Utgången.. Innan BoB å Asian å allt så var vi hos AMANDA! :D å sjöng singstar. Jag sög. Jag kan inte sjunga. Inte ens trexterna kunde jag. Fast de kan jag egentligen men vågar liksom inte. Jag suger mohahahaha.. Mitt lag (Jag, Hanna och Amanda) förlorade med 11-1 Men vi var bäst ändå tycker jag =)

Nu skulle jag skrivit något bra också men det enda jag minns är att hanna och malin är typ störda. :O Analextas är något dem gillar. Men de skyller på mig :O Fattar inte varför.. Bara för jag kollar tv.nu.. :( De mobbar mig.. Fast ja.. De kollar ju på porr på barnkanalen.. ehmm.. Barn(k)analen.. Ingen fattar nu bara dem muuuhahaha.. <3

Det var ju visst fan träning idag med. Trött vart jag men bra gick träningen. Sen fick vi fika också. Den var till alla nya spelare, men hallå?! Där fanns inga nya spelare.. Så de gör nu allt för att få mig och Emma att stanna! hihi.. "om det finns något vi kan göra för att få er att stanna så säg det! snälla" Ska jag kräva en 10 000 kanske? Stefan tyckte det. Det tål att tänkas på iaf HAHAHA *Noot* Felix tyckte jag skulle krävsa nya tränare men det är väl lite väl brutalt. Även för mig. Men pengar hmm... How ever, de förstod ändå om jag ville gå, för min vänner spelar ju i Halmia och jag är äldre och ERFAREN (erfaren my ass) haha.. Så snällt sagt liksom. Jag vill satsa å koma någonvart. Snällt sagt ov Rojjen. :) Men t.o.m. han vet min kapacitet för det. "Du ju, men du tror ju bara att du är bra" Jäjä.. :) 10000 eller Halmia. What you gonna do? HALMIA OFC! =)

Jag minns inte allt bra jag skulle skriva så vi trar det en annan gång. Tills dess kan vi ju lyssna på en sång eller något.

Killevippen

(8) I'm trying to keep my feet on the ground (8)


You're interesting möhö.

Bara för att den är så braaa:

Baby I love you so
I never let you go
I'm looking for your face
Waiting for warm embrace
I'm living in the space
I'm following your trace
Tell me what's going on
Tell me what's going on
I'm goin' to make it great
Girl are you air to see
Moving it, come to me
Baby just come to me

How evvah! Idag blir det Yoss för att fira KallisBallis och sen åker jag väl med mamma å Peter hem jaaa.. Måste firra hennes present först med bara haha.. Men, det löser sig :)
Imorgon vart jag väääldigt osäker på utgång, men nu fick jag höra att det går in 2 på Nattas gratisbiljett, så nu lutar det väl alltmer åt utgång trots allt haha.. Men blir la lugnt.. Träning på söndag förmiddag. Ish. hähä.. :)

Just det, inatt när jag skulle gå och lägga mig tyckte jag det såg vitt ut där ute men så tänkte jag att "Neej, jag ser i syne!" så gick jag upp och kollade ut mot gatlyktorna och såg till min stora förvåning att det SNÖADE, det vart vitt!! Jag messade såklart Cornelia och hon ville ha bevis. Så där gick jag ut klockan 01.30 å filmade lite hahahaha.. Jag är galen! Men iaf hon fick sitt bevis och sen såg jag och mina magiska fingrar till att snön tog sig till Laholm med. Sagt och gjort, när jag vaknade fanns där ett sms "Det har snöat :-D" Weei.. Imorse då, ja då var det ännu vitare. Jag vet inte om jag är positiv eller negativ till det.. Hmm.. Jag som alltid hatat snö blev nästan glad. :O Jag e nog sjuk :) hihi..

 


Såg att jag fått mail också, Happy Hour på Ving igen. Någon som vill resa? :D haha..
Nej nu måste jag börja göra mig i ordning så att presenten faktiskt blir kirrad in time! =)

Pussåhej!

Makes me wanna throw up!

Mammografi och petekier är två ord som bara vill få mig att spy just nu.
Jag är förföljd.

Morfar. Faster Karin. Faster Maj. Faster Maja. Farbror Gustaf.
Farfar. Farmor Eva. Mammografi på ingång. Vad fan liksom?
Petekier. Vad är det? Fråga mig inte. Inget. Hoppas jag!
Men.. Jag är förföljd av denna djävulska skit. Jäjä..Bra dag idag, jag var i Mekka! :P Alltså, LAholm och jag å C låg å kolla massa Greys.. :D Eller ja, efter att ha ätit lite mat, en del mat. höhö.. Mysigt iaf :) Hon äro grym!
 Sen på bussen hem mötte jag Froggy. Nice bajs! Messade även Jecka om å träffas imorrn. Å innan hon svarade fick jag mess av Natta om att träffas så ser ut att bli en trevlig morgondag med massa folk. Me like!

Nu ikväll har jag även skrivit ett PB å ett CV till Vickans jobb så hoppas vi på att jag kommer att hamna lika bra till som Vickan fixade till sig att göra idag! :) Tänk om vi skulle bli arbetskamrater liksom. What a TEAM! =) hahaha..

Tjingeling i Lingonskogen!

Smells like teenspirit.

Idag har jag fått höra saker och ting. Mycket intressanta saker och ting. Och tänk att jag fick höra saker och ting. Skoj! :) But, it's a secret.
Sen har jag även fått höra att det snöade i förmiddags, men det var inget jag själv hann uppleva då jag inte var så vaken i förmiddags. Jag sov ganska länge. Men fiiifan så skönt det var. Snön lade sig dock inte, men snart så. Kanske! En vit jul i år? Vote for that. At least.

Nej, nu ska jag nog gå och kolla lite på filmen som damp ner i brevlådan tidigare idag, eller först ska jag ringa Harrys men sen! :) Jag har ju varit himlans så duktig idag och städat mitt rum och även tvättat massa massa MASSA tvätt. Diskat och lite så. Ja, jag kan jag. Om jag vill. Detta kanske beror på att jag fått nya krafter i och med min nya religion. Vem vet, vem vet!? Så ja, ringa Harrys, kolla film och sen kanske man ska fortsätta putsa kamelen lite så jag kan vallfärda någon dag. Om inte Mohammed kommer till berget så.. Eller nej, jag minns inte vad man brukar säga. Men ni fattar. Jag vill träffa min Gud innan det gått för lång tid möhö.. Min Gud, jag behöver dig. Nu typ! :) I've got something that I want to tell yaaa!! =) Til then, I'll have to make some prayers and hope for the best time to come. Möhö..

Alltså det kommer kanske ett inlägg sedan. Mer seriöst är väl tveksamt, men jag vet att alla bara ÄÄÄÄLSKAR att jag är så himlans flummig så det inte finns ord för det. Och vet ni vad, jag älskar också mig. HMMM.. (Nu kom det sånt där oserri snack igen men, vi älskar det också, RIGHT!?)

på återseende! tihi.

Avery har bra musiksmak. Minsann!

KLockan är mkt. Små barn borde sova för längesen.
Men just det jag är ju gammal! Så who the fuck cares!?
I dont give a shit! :D

I have the time of my life.
And youre not here.
Your bad!

Oh, God it feels like forever but no one ever tells you that forever feels like home.

Jag ska bannemej konvertera, bara så du vet Cornelia haha ';)'

Jag trodde aldrig det skulle bli såhär.
Jag har förlorat alla chanser att säga det.
Jag var inte beredd på detta.
Men jag lever. Jag trivs.


It is the stars that lie.


Frulla är det bästa som finns =)

Kolla klockan! 9.50.. Jag somnade 4 å var uppe 9... Har gjort äggröra till mig och lille lillebror, samt en macka till mig. Jag måste vara ovanligt (ja hör på min bekännelse), BAKIS, och tillhöra den gruppen människor som blir väldigt hungrig på detta.. Nu har jag även gjort oss en mugg te.. :) Jao folks, jag kom alltså hem vid halv 4, dish, och att somna var HARD frös som fan efter min outfit (A) och mådde väl inte bäst heller.. Men fan vad skoj jag hade! :) HELT underbar kväll. Tack för det flickor :)

Nej, ska gå om max max MAX 10 minuter så, hej hopp! Nu blir det påklädning för mii.. 


bye so long! 

Det är sent och små barn borde sova nu. Men hey, jag är ju en gammelgiraff. ^o)

Hur fan tänker ni folket? :O Jag har inte direkt följt Idol, men där finns EN vinnare, eller fanns. Idag åkte han ut. Nu e de slut på Idol säsongen 2008 helt och hållet för mig. Robin E går ut och jag fäljer med. hmm.. Hoppas han är i Halmstad imorgon, han är het! ';)' så var det med det. :)

Imorgon blir det då alltså utgång på kvällen. Nice nice, och Anna lyckades få mig att köpa ett styck linne idag som kommer att pryda mig imorgon, hoppas på att det blir gosh så vackert haha.. :P Skoj ska det bli i alla fall även om jag kommit på att utstyrsel inte är till stor del tillhörande mina ägor. Antagligen så är det brors byxor, Coornys skärp, Annas kofta. haha.. Bra becca. EKONOMISKT är vad det är mohahahahaha..

BtW nu har jag märkt att personer stör sig på mitt inlägg, eller också så tar fel personer vid sig så nu raderar jag det så fort jag publicerat detta. Jag var väl bara allmänt tankspridd eller oerhört fokuserad. what evvah! :)

Sen e de nog dags för loppebingen aomen.. :)

Tjolahopp!

Egenkär och så bara för att jag är väldigt egenkär, eller i alla fall kär i min egen bild på mitt egna jag i mitt egna esse ";)"

I've been living with a shadow over head.

Nu har jag vart och tränat höll jag på att säga men jag kom ju trots allt hem för 5 timmar sedan. Men, träningen med nya laget gick fint. Vet inte riktigt vad jag ska säga men nr. 1 som håller mig kvar är kvalitén. Nummer 2 tränarna och nummer 3 personerna. Typ. Aja, blir nog nice. Kvalité är huvudordet i alla fall!! =) It made me happy :)

Nu har jag nattat en rosa krambjörn och det är väl dags för den röda att dra täcket över huvudet med. haha.. ;* however, jag har även kollat Music and Lyrics för sådär hundrafemtielfte gången (a.k.a 5:e gången) haha.. Men den e ju så söt <3

Sen angående mitt förra inlägg så tror jag inte att någon speciell behöver ta åt sig, såvida den inte känner sig träffad förståss, för jag drar inte alla över en kam. Jag bara läste en massa bloggar kända som okända och började fundera. Kanske lite för mycket men de e sån jag är. Skit samma. Jag sa mitt. Dra inte mig över en kam eller nåt.

godnatt!

Berget ligger långt bort i skogen.

Ser du, där borta i skogen? Skogen av tankar och känslor och allt annat. Det lyser, men inte länge till. Nu stänger jag mina dörrar och fönster. Men känner du mig riktigt väl så vet du det kommer stå något på glänt någonstans och du kommer veta var. Om du känner mig sådär väl som förut så kommer du finna den lilla ljussprickan, för helt och håller kan man aldrig stänga igen något. Det finns alltid en vrå, kammare, springa, you name it, där ljuset tränger igenom och med rätt verktyg lyckas man alltd dyrka upp det och ta sig in. På nytt. Vem har sagt att det skulle vara annorlunda nu? Nej precis, ingen. Det gäller bara att lyckas. Men den här gången tänker jag inte ge några hjälp eller råd påvägen. Vill du ta dig in, så kommer du att lyckas. Ha tålamod, ge det ett försök. Men till dess, så låter jag dig luras av att det är mörkt, kallt och framför allt igenbommat. Så vänd om lilla vän, gå tillbaka längs stigen jag ordnat åt dig och kom tillbaka när du känner att tiden är inne. När du känner att du vet var springan finns, jag lovar dig du har rätt när du kommer tillbaka. Lita på din magkänsla. Som du gjort förut. Jag vet, Du vet, Vi vet att den brukar tala sanning. Så även nu. Men vänd nu om du kommer inte hitta rätt förrän allt annat är ordnat. För jag kastade nyss bort nyckeln så du har en del att ta itu med. Kom på en lösning och kom tillbaka när allt är bättre. När stigen är tydligare och när löven i denna skog börjat falla. När saker inte längre är så heta på tapeten och när vi båda lugnat oss. Kom tillbaka då. Skogen står alltid kvar, liksom jag där inne i dess myller. Finn lösningen, finn springan. Då när du gjort det. Då är du välkommen åter. (I love You)En gren är en känsla, ett löv är en tanke. Vänta till hösten.

I used to know you when we were young.

Stuck in a meeting on Monday night
Trying to get the numbers to come out right
I'm getting tired, I think I just might need a drink
And as I'm reaching in the bottom drawer
I'm dreaming 'bout the way it was before
Life was so easy I never really had to think

Inte själva texten i sig, men helheten. It tells more than you ever can imagine.


Fick ett litet meddelande av en liten flicka innan. Det är alltså inte bara jag som upptäckt, insett och förstått saker. Jag förstår inte varför du gör det här mot dig själv. Jag förstår inte varför jag tillåter det. Svikare? Maybe, men ändå så tror jag inte det. Jag har gjort allt jag kunnat, om jag gör mer kommer den som blir mest sviken att vara jag själv. Tyvärr baby!

Idag har varit en seg dag för övrigt, och när vi nyss käkat klart kvällsmaten så utbrast mamma "Fan vilket jävla liv du har!" Och hon har så rätt. Hon sa detta då jag precis kollat på klockan för att konstatera att "Det är bara 2,5 timme kvar till Grey's Anatomy nu" haha.. Sedan kom vi på att jag skulle kunna skriva TV-tablåerna, jag kan ju nästan alla program och deras tider utantill nu. I alla fall de viktiga! Den kanheta "TV-tablå för dig som kollar på RIKTIG tv!" typ. :)

Nu ska jag kila en sväng! :) Kolla på FILM! :P

Texten. Mer än du anar.

Cornelia, som alla andra gånger det dyker upp inlägg som detta, THIS IS FOR YA! =)

Jag har något väldigt skrämmande att förtälja er allihopa. Det är nämligen så att en liten alien (det enda möjliga alternativet åtminstone) har transformerat in sig själv i min hjärna och bor nu granne med mina två bråkiga hjärnceller. Så nu är där tre små filurer som hoppas runt och gör mig lite lätt tossig sådär. Så om jag säger något dumt, (dumt som i konstigt), så beror det på dessa tres varelser.

Sedan är det även så att, som Cornelia fick erfara tidigare ikväll, Jesus finns i min telefon. Vi kom liksom, eller JAG, fram till att blinkgubben ( ;-) ) är väldigt ful, så jag kind of killed him från min telefon. Men helt plötsligt var han återuppstånden. Och det kan väl inte finnas någon annan förklaring än att denne blinkgubbe är Jesus? Jesus är ju den enda som återuppstått. Så vitt jag vet i alla fall. Så nu får vi nog vänta ända till Kristihimmelfärdsdag gott folk innan han försvinner ur min telefon för gott. Men samtidigt så är det ju inte påsk nu, och han har redan hunnit med att både dö och återuppstå, så denna dag kanske kommer tidigare än maj den med. Den som väntar på något gott! Eller om man hellre vill säga DEN som lever får se! möhö..

Jag är väldigt flummig ikväll. Detta beror nog på att jag haft den jobbigaste träningen på vääääldigt länge. Inte för att jag har dålig kondis eller liknande, oh nej, utan det berodde faktiskt på att vi knappt fick dricka. Där stod vi som 15 jävla Rocky-wannabes och boxades mot mitsarna och fick typ ingen dricka. Non-water å syrefattiga lokaler = bad combination. Och så plus då mina bråkiga små celler och den lilla nyinflyttade alienspellevinken, ja då blir det lite kaos. Men heey, I know you like it bacause you're smiling!! (Om inte DU gör det så vet jag en som gör, eller åtminstone gjorde, CORNELIA!) Och på tal om Cornelia så brukar dessa flumbloggarna vara tillägnade henne, just för hon uppskattar dem. Eller säger att hon gör det åtminstone. Så ja, vi kör väl på en gammal goding DETTA INLÄGG TILLÄGNAS MIN KÄRASTE VÄN CORNELIA ERICSSON! =)

Så nu hoppas jag att jag lyckades någorlunda min vän! :) haha.. Jag har lyckats bättre men, man kan ju ite ligga på topp alltid. Och speciellt inte en chockerande dag som denna. Kolla bara in nyckelorden i denna blogg: Jesus-bor-i-din-telefon, Rocky-wannabe, alien-som-nyss-flyttat-in-i-min-hjärna-och-delar-rum-med-två-bråkiga-celler. Kan ju inte bli annat än litta kaos. Å sen de mest avgörande, Rebecca verkar vara extremt hög på livet denna dag! :O. Det är DÄRFÖR hon är så konstig ikväll.. Eller något. Aa, välj själva! Döm mig inte för hårt nu bara, ni vet att jag kan vara seriös. Men orka! :D

I like to move it move it..

    <3   


Jag menar, kolla in bruden! Inte konstigt det blir flum och dum i HENNES
hjärna ibland. Men Gosh så söt hon är!
Sen fick den berömda vännen vara
med på ett hörn också. Justbara
För att!
<3

Du är det vackraste jag vet. Du är det finaste i världen!

Återigen finns det så mycket att säga. Så himla mycket, men samtidigt så får man inte ur sig något alls.
Jag tycker bara att du är fruktansvärt PATETISK. Ja, patetisk är ett himla bra ord på dig faktiskt.
Skrattretande alltihop faktiskt. Jag kan inte hjälpa det. Det bara är så. Och vet du vad?
Jag orkar inte mer!Idag har jag varit på Studievägledningen och jao, nu är ansökningen kirrad! Så nu håller jag tummarna för att jag får läsa Samhäll B, Spanska, Filosofi, Geografi och Desktop till våren. Och även då ECDL såklart. Hoppas även på att få det där deltidsjobbet. Skulle vara super. Medan jag satt där på Vägledningscentrat så kollade jag lite i Högskolekataloger, och hey, man behöver inte alls tekniskt basår för att läsa Biomedicin. Jag behöver faktiskt ingenting alls mer. Tacka gudarna för jag har gått Aspero och typ fått bredaste utbildningen ever!? Men å andra sidan så är jag trots det lite sugen på att testa på teknisk basår, utmaning liksom! Går det inte kan man ju hoppa av. Dummaste då är att jag tappar ett helt år som jag kunde ägnat åt biomedicinen.. Blir klar ett år senare än jag kunnat. Hmhm.. Den som lever får se. Först och främst ska jag fikusera på att komma in på förstnämda kurser, få ett litet jobb upptill och sedan åka iväg någonstans. För resa, DET är vad jag vill göra. kanske till och med jobba ett år utomlands. I så fall skulle det lätt gå före både basår och utbildning. Gah, varför ska man bli så förvirrad just som man näst intill bestämt sig.

Träning snart. Sååå..

Tjipp Tjopp

I would do everything for you. If i could, I really would. But now. Well. bye.

Cause I rather feel pain than nothing at all! :)

You're sick of feeling numb
You're not the only one
I'll take you by the hand
And I show you a world that you can understand
This life is filled with hurt
When happiness doesn't work
Trust me and take my hand
When the lights go out you'll understand

Jo men exakt så är det. Jag skulle bara vilja ta din hand (oh din hand), och visa dig att det är en tuff värld vi lever i. Man kan inte leva ett helt liv på små rosa moln. Ibland är det svårare än annars. Men erkänn att ilska och lite pina är bättre än misär!? Du kommer ju ur det. Levande! Hur kul skulle det vara om allt verkligen flöt på perfekt. Inga utmaningar. Rätt tråkigt. Även om när dessa utmaningar dyker upp så kan det kännas som misär. Men tänk ett steg längre då. Det är inte misär för att du inte får som du vill. Men fine, du har självt valt ditt öde nu. And guess what, jag är på otroligt bra humör idag. Jag känner this sort of anger and agony, but hey it's better than misery. Jag är på sjukt bra humör och jag är sjukt glad även om där finns hakar. Yes box! Du valde själv. Jag vet inte varför du valde på det viset, men jag har så mycket mer! =) Min största kärlek just nu är mina vänner så. Och ja, de består! That's It!
Då var det sagt yees. Har vart uppe aslänge idag. Sen 7. Tandis klockan 8.10 liksom.. :) Så fick ta bussen med lillebror 7.36 höhö.. :) Snart ska jag gå till buss nummer 324 för att åka bort till högskolan. Jag behöver inte åka riktigt då, men alltid trevligt att träffa Cornelia ju så varför inte ta en lite tidigare buss? Jag är ju ändå vaken, pigg(?) å gla! Och dessutom heeelt klar sedan 2 timmar tillbaka! Yes yes. Så dricka min powerking nu sen gå (ja GÅ) ut till bussen! :D Mawha! :)

Kolavippen. Nooot!

Killevippen! :) ♥

Break a leg

I don't give a shit mer. Ska du veta!
Försöker man till slut vara trevlig. Men vad får man tillbaka?
Inte mycket alls. Nej!
Jag undrar vad som egentligen krävs.

AMEN

Sundrenched World.

Idag har väl varit en bra dag :) Vaknade rätt sent, eller jag vet inte. Men ja inte var det direkt i gryningen i alla fall. Sjukt jäkla trött hela dagen dock, men så har ju inte vädret varit det vackraste heller så. Däremot har jag varit grymt så duktig idag! Jajamensan! Jag började i princip dagen med att baka en tårta. Eller, fiffirutor men utan att skära ut de i rutot. Så ja, tårta! :) Detta för att lille Peter fyller år. Mammas sambo alltså ;) haha.. Sedan lagade jag mig lite mat. Blev sjukt sugen på pasta och pastasås så att så blev det :) Jag lyckades i princip också! HÄRLIGT! =) Tror att de här kökskunskaperna blir lite så följden av arbetslöshet haha.. :) Sen var det bara några timmar ledigt sen var det träning som gällde. Den var skittråkig. Men ändå.. :P

Peters tårta :)   Min goda pasta =)  En hund. Fast inte den efterhängsna saken. Detta är Sally <3


Just det, innan baket haha.. Jag gick till affären, och utanför stod en hund och skällde lite jag hejade på hunden ("Hej hej") och gick in i affären. Pennan, ägaren till butiken, pekade på något bakom mig och jag stod som ett frågetecken och tog ett steg framåt. Då visslade han till och pekade igen. Jag vände mig om och bakom mig stod honnafan! Jag kollade på Pennan och sa "Vems e den?" han sa att han inte visste och jag bara "Aja, får väl binda fast den då.. " å gick ut. Problemet var att jag inte lyckades binda fast den vid samma stolpe som innan och gjorde antagligen en helt annan knut. Undrar vad ägaren sa när hon kom ut.. (Hon han precis gå innan jag kom ut PEUH!) När jag kom in i affären igen ksrattade Pennan och blev lite generad "Jag trodde du kände den" hahaha.. Det var nog dagens roligaste live-händelse det haha.. Så lite händer det i lilla Kvibille för er som alltid undrar.. ;)

Nu funderar jag på sängen faktiskt. Någon film kanske. OM jag finner någon bra av intresse för kvällen. Imorgon ska jag till LAholm iaf och det ska bli niice :) Antagligen tandläkaren också. Råkade bita av en del av en tand när jag åt den goda tårtan jag hade bakat. Damn.. :s (nu kommer de ju se hur jag slarvar med skenan med)...

Hej svejs!

You know it's alright if you cry a little?

Den 8 juni 1989 klockan 19.26 föddes en liten flicka. Flickan fick efter många om och men namnet Rebecca. Hade flickan istället varit en pojke skulle valet av namn varit mycket enklare, eftersom att hon blivit kallad Johan under sin 9 månader i magen. Alla var säkra på att det var en liten påg som skulle ploppa ut den där dagen. Hur som helst, Rebecca tackar gudarna för att hon fick det kvinnliga könet. Av en extrem anledning. Rebecca är född i skogen, bortanför Drared, ett ställe som heter Dalshult eller om man hellre vill säga Johansfors så går det också an. Jag menar hur kul är det att heta Johan Johansson och komma ifrån Johansfors? Nej, jag menar ju det. 

Några månader senare, nämligen i oktober 1989 fick Rebecca Johansson dock byta efternamn då hennes föräldrar gifte sig. Namnet har hon fortfarande kvar. Rebecca Nilsson. Två år senare flyttade hon till Kvibille och där bor hon ännu. Fast i ett annat hus än tidigare. Jaja, detta var bara lite onödig bakgrundsfakta. Men Gud vad bra det var på den tiden. 19,5 år sen. Ja fram till ungefär för 13 - 14 år sen. Sen började man ju skolan och allt också. Lilla Rebecca hade jämt och ständigt ont i magen. Problemet var att det inte var fysiskt.. Men, tack vare hjälp så försvann problemen. :) När lilla  Rebecca bara var 7,5 år så gick hennes förebild bort. Mormor. Hon som skulle lära Rebecca att sy och baka och laga mat.

Sedan hade Rebecca gått klart grundskolan och började högstadiet. Det var då hon skaffade sig sin första pojkvän. Andreas. Ojojoj.. Men det tog slut rätt så fort. Rebeccas liv gick i kras. Sedan kom det där sista året på högstadiet. Det var skit, Rebecca hade ständigt ont i magen, men denna gång behövdes ingen hjälp för Rebecca visste ju redan vad problemet var. Sedan kom den där dagen då det var provträning på Aspero Idrottsgymnasium. Rebecca tittade bara på, för hon hade stukat foten, och så var hon lite feg.. Rebecca tittade på alla fotbollsspelare och tänkte att hon aldrig skulle gå på Aspero, de var för duktiga. Hon tänkte att andrahandsvalet var bättre. Samhäll/Språk. Men, på någon vänster så blev det trots allt Aspero. Och det var det bästa valet flickan någonsin har gjort. Lite senare samma år, träffade Rebecca två kompisar. Simone och Annelie. Trion bantades ner till en duo ett halvår senare. Annelie. Deras motto löd "Vi skulle aldrig kunna börja bråka på riktigt. Eller, Det ska jävligt mycket till för att det ska ske" Samtidigt som det här ungefär, så gick min bästa vän bort. Min morfar, och den som fanns där exakt precis hela tiden var just Annelie. Annelie och Rebecca blev inte bara bästa vänner de blev ungefär syskon! Och ja mottot höll.. I två år. Två år senare ja, då var det hela lite mer komplicerat men det var ändå ok. Sedan kom studenten och sommaren och ingenting blev som planerat egentligen men.. Jag saknar dig. <3

Dessa två år senare träffade Rebecca en till kompis. Cornelia. Cornelia och Rebecca satt uppe och pluggade till långt in på nätterna, tillsammans på sätt och vis, fast Rebecca i Kvibille och Cornelia i Borås. Sedan flyttade Cornelia hem till Laholm efter studenten. Vilket Rebecca tyckte var väldigt bra. För Cornelia är väldigt bra! :) Massa tjafs skedde, och Cornelia ställde inte bara upp och lyssnade på allt tjat alltid, hon brydde sig med. Hon var realistisk och smart och klok. Hon fanns alltid där. Hon finns där alltid nu också. Hela tiden! SÅ BRA! <3

Nu är det november 2008 och jag är 19,5 år. Jag har förlorat mycket i mina dagar men jag har vunnit mycket också. När allt är som värst så ser man vilka som är ens riktiga vänner. Jag vet vilka som är mina riktiga vänner, även om saker oc ting förändras. Och i och med alla förändringar lär jag mig en himla massa. Jag vet vad jag vill ta vara på och jag vet vad jag aldrig skulle göra igen. Jag vet också vad jag istället borde göra och så, och en sak är jag grymt säker på. Eller, jag är rätt dålig på matematik så efter lite närmare eftertanke så är det två saker jag är säker på. Kallis, jag vill inte förlora mer. :*

Cornelia, jag vill aldrig förlora någonting inte en tum. Som sagt har jag lärt mig massor och jag vet att du är kanon! I will never let you down! Tack! <3

Japp, saker jag var säker på.
Sedan så vet ni alla MMLare, ja. MML 4-lajf. Man behöver inte säga något mer. De som gick där vet redan! <33

Take Care.
jag hade kunnat skriva saker så mycket annorlunda, men istället för att skriva om problemen, kan man ju se hur man utvecklats för att istället ta hand om dem. =)


Livet är komplicerat, men det är det som gör det så intressant. De enklaste problem kan skattas svåra och de simplaste frågor blir omöjliga att besvara.

Men för att citera en väldigt god (och saknad vän) "Allt har en mening".

God Natt.


I'm leaving my fingerprints.. För att starta på nytt.. :)

Nyss hemkommen från min 5:e ungdomsavslutning i Kvibille BK. Min 5:e och förmodligen sista. Åtminstone sista Kvibille-avslutningen på ett bra tag. :) Det känns bra. Fick värsta fetingbuketten av klubben för att jag ska sluta. Trevligt tycker jag, och helt paff blev jag med. :) Hmm.. Tränaren var väldigt känslig, även om vi inte gav henne någon "avskedspresent" idag, vilket vi valde bort då vi inte ville ha något tårkalas. But still...

Sen kom jag och Åsa fram till att hon snarare var där för promotion istället för prisutdelare, åtminstone om man ser till mitt öde hehe ;) För att yes, antagligen, ANTAGLIGEN så har jag sisådär 3 veckor kvar sen e jag Halmian igen. :) Eller, enligt Åsa så har jag ju redan missat min första Halmiaträning, d.v.s. nu ikväll och därmed ska jag träna på torsdag. Eftersom jag kan bli såpass bra om jag tränar med dem. Tyvärr e de ju som så att man inte kan lära en gammal hund att sitta, enligt talesättet, och ja jag får nog hålla mig till de lägre divisionerna. Men, jag lovade iaf att jag skulle kämpa som fan på träningarna nu och komma upp och nosa hos er andra ;) hahaha.. Hon var ball idag! :D

Så yes, Kära älskade Kvibille BK I'm leaving my fingerprints i laget jag för 5 år sedan tillsammans med Froggy startade upp, för att starta på nytt. Återigen i Halmia. Med mkt stor säkerhet i alla fall. Det var det jag ville ha sagt i detta inlägg. :) Det kommer nog ett annat sen. hehe..

In the reservställ

Skoj skoj!

Ojoj finns såå mkt att säga om kvällen å dagen idag egentligen.
Men nu e Sandra a.k.a Froggy också 18 å festen var skoj faktiskt.
Kunde dock skippat stan kanske men. Allt har en mening ;)
Å på Valentine, kinesen. SEG! Sen killen på dansgolvet. Asså.. OK!? xD

Dagen idag började med att jag å Cornelia sov väldigt länge. Sen frulle sen tillbaka till slafarna å FILM!
Jao, sen var det fika å efter det gick vi ut i det fina vädret. En låååång runda. Helt oplanerat älgsafari men
ack så lyckat. Eller hur man nu vill uttrycka det haha.. Minst två älgar såg vi. Men kan lika gärna varit 3-4 stycken.
Jag var scared to death, men märkte ju att Cornelia var detsamma så jag tänkte "Jävlar älgen kommer hitåt" (den försvann nämligen lite ur min sikt) men istället sa jag "Nej men den e där. Den kommer inte hitåt iaf". Sen sprang vi lite.
HAHAHA..

Alltså.. Jaa.. Bäst dag. SLapp dag!

För övrigt tycker Cornelia att jag ser ut som en köttbulle.. Eller inte! ;) Men fint smeknamn? :P

Hej Hopp! :)

Har inte hört av dig sen i fredags. But ey, I don't care I don't mind lalala..

Don't stop never give up hold your head high and reach the top!

Blev väckt klockan 08.50 av en viss Nilsson. hehe.. Sen var jag pigg som en mört. Smsade massor med Nisse och med Cornelia =) Sen ehm ehm... Blev det tyst. och jag somnade igen. Vaknade för typ en timme sen. Illamående till max. Så duschen blev det och nu e jag här. Pigg å gla.. Eller iaf gla. lite åtminstone. :)

Eurostop nu dock. Sen träffa Cornelius. Jajaja :D

Sen blir det något som är ovanligt för Beccovic, partaj. IGEN!

byyyye

Damn

Jag är inte förvirrad. Jag vet bara inte hur jag ska bete mig.
Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag inte vill.
Lastbil? Jatack.

Men flickor, tack till er. Helt kalas.
Trevligt sällskap!
Och jag överlevde iaf. VI överlevde. ;)

God Natt

RSS 2.0