This times I will remember

Ja. EN, EN ENDA av mina 500.000 unika besökare varje dag fattade min uppmaning och lyckades kommentera förra inlägget. Creds till denne anonyma och för mig heeelt Ökända person! Jag gillar dig också! (A)

Idag har varit en lång dag. Frisören, ett väldigt roligt besök, jag ingick inte direkt i någon dialog då mina frisörerskötte snacket så bra själva. Just det. Måste ju bara berätta om när vi skulle kirra frillan med hahaha.. Han ba "80-tal kommer ju nu. Och snart kommer enfilm om en tjejrockgrupp från 70-talet, såjag tänker mig dig i frontfigurens frisyr. För du ser ut somen rockbrud. Låter det bra?" jag sa att det lät skitbra dock tänkte mina två hjärnceller "Vänta,va?80-tal? eller70-tal? ellervaaaa?shit the same and cut!" hihi.. (A) Sen träffade jag broder Rasmus. Drev lite med hans klasskompisar också hahaha.. Ja, det var kul! ^^ Sen Stenalyckan. Men där hittade jag, som oftast, inte vad jag var ute efter. Så jag drog till Hanna och MAlin. Sen gick jag och Hanna in till stan. Käkade thai! :D hihihi (A) Sen lite typ shopping.. Av finklassig nivå. (Finklassig är ytterligare ett av de ord som jag är osäker på existensen till. Men om det inte fanns förut så finns det i alla fall nu MH!)
Jao sen vart det till att fira lillebror Felix för han fyller ju år imorron. Halmia harmatchimorron så morbror kunde ju bara komma idag dårå.. :)

Resten av kvällen har fått dra ner hela helgen till att bli kallad CP-HELG meneee.. Moaaa har livat upp  mig nu. så nu är jag fit for fight igen! Yes box! Tack! (A) MH! hihihihi... Myyys..

Tjopp

P.S.Vi träffadeMarie och jag passar på att slänga iväg ett litet grattis till henne! =) D.S.

I won't let the sun go down.

Hallå alla mina bloggfans. nu är ni fanimig för tysta. inte en enda kommentar på sisådär 6 inlägg. Och då har jag vart sämst på att uppdatera! SKÄRPNING!!

Mitt rum här hemma i Kvillebille glänser nu vill jag lova. Så om någon har lust att komma hit någongång så är det fritt fram liksom. sängen är stor, sängen är ledig och sängen är ren! ;)
Att här glänser beror, förutom minnärvaro (jag är king såna glänser), på att jag har ägnat större delen av dagen till att just städa. Och shit jag fick ihop tre soppåsar, eller aa två. En var kläder. Samtatt jag lyfte på ALLT och dammade. mm.. Inga genvägar idag inte nepp.. Sedan fixade jag även tvätten. hade ju med mig en liiiiten påse med tvätt hem igår. Samt vek en back, lärde Felix att vika med så han fick en back. Det gick snabbt och smidigt liksom. (Jo, jag skulle lära honom vika underkläder. Precis som om det är en konst tänkte jag. Men det var det tydligen, för han "fattade inte"). Jao. Sendrog jag på träning. Men såklart inte MIN träning. nej, nej. Jag hade viktigare saker för mig.. hehehe.. (A)

Andyes. Nu är det faktiskt sovtajm. Actually I am going to snajsa till håret imorron klockan 09.00.
Sååå.. TJING BABES!

The sun is mine. <3

Shines so bright

Some update för de önskande!

Eller vi kör ett schema! Yes we do!

Idag - söndag ~ Halmstad/Kvibille
Måndag ~ skolan börjar
Tisdag - söndag 6 i september ~ n0llning
7 i september - 11 i september ~ skola
Helg v.37 ~ MATCH och sånt! :)

Vilket schema va haha..
Skola liksom. känns ju fett sjukt ändå. Men jag är sååå taggad!
Och så fort som jag hittar en kabel, så ska ni få se lite pics! =) Yes box

Hej sålänge dårå!


Harder, Better, Faster, Stronger

Matchen vår gick väl inte bäst rent resultatmässigt, men bra fotboll spelade vi minsann. Åtminstone i mina ögon. För min egen del så vänjer jag mig alltmer vid backpositionen, och jag tror nog att efter lite mer och bättre utbildning på positionen så ska jag nog till och med kunna trivas där. Måste bara få bukt på min andning igen och sen så! :D Då är jag king! ;)

Klockan börjar ticka och jag borde egentligen byta om, inte sitta här och söla liksom. Men det kan gå så när peppen kind of har runnit ur kroppen. Men ja, snart knäppa en cider och vi häller tillbaka peppen igen. Word on that! =)

Mitt största problem nu är dock att jag inte har en aning om vilken väska jag ska ta med mig mohaha..
Snacka om i-landsproblem alltså.
    Medan vi ändå är igång i sådana här internationella problem och icke-problem (allmänna funderingar vill säga) så kan jag ju passa på att meddela att Purjolök är förjävla gott. Ni som inte tidigare tänkt på det eller inte riktigt insett det bara. Ät det en gång till. Det slår nästan, men bara NÄSTAN, selleri alltså! Gaash! =)

Nehepp, sluta vara så sjukt seriös och sammanbiten nu kanske, och faktiskt svira om och klistra på något som kan likna ett ansikte för kvällen...? Ja, bra idé. Så får det bli!

So long suckers!

=)

Befinner mig just nu i LAholm. Cornelia stressar väl runt eller något medan jag bara sitter och "halvler" haha.. :)
Idag är det match för oss båda, och efter en del stressiga minuter även för mig, så får jag skjuts till min match heeelt perfect. Synd att Halmia spelar borta bara, annars hade jag kunnat kolla efter min var slut, å andra sidan i så fall skulle jag inte fått skjuts. HAHA.. Jäjä..

Bara två dagar kvar till flytt nu. Lite vemodigt, men väldigt skönt. :)
Fast, jag kommer sakna personen som står i rummet intill.
Jag kommer sakna alla andra.
MEN ändå. :) haha..

Stacys mum lallala..
Kolla C's blogg.. Vänskap on tha highest stage huuuh!
<3

Ibland tittar jagmot himmelen och då ser jag min bästa vän

Jag har kommit på värsta bästa idén! :D Jag städar av grejerna som skall packas ned, and I do it now. Senstädar jag rummet någon gångnär jag är hemma!Mindrestress, mer fritid! GREAT!

Snart är jag klar med väldigt mycket dock och därför är det dags att signa utfrån kapitlet somhandlar om LIDL!

Tjing

LOVE
You've got the things I love.
I admire you.

I really really really love you..

Tänkte sagt att det inte finns så mycket att uppdatera omvärlden om när det gäller mig och mitt liv. Jag gör vad som står i min makt för att hinna med folks önskningar, mer eller mindre. Jag får säga att jag lyckas. Två matcher i söndags därefter bio. Middagsdejt igår och IKEA idag. Imorgon MÅSTE jag ringa viktiga samtal, städa/packa och såna roliga saker. Sen är det kanske dejt två (kalla det vad ni vill). På torsdag är det begravning och därefter träning alt. packa/städa. Beroende på vad jag hinner med imorgon. Fredag ser ut som morgondagen med undantag för kvällen, för den ska spenderas med min bästaste bästa! :) <3
Lördag är match sen fest. Hinner väl knappt festen men jag känner att jag måste. För jag vill! Söndag blir det packa släp och måndag... Då vet vi alla vad som gäller. Det är 6 dar dit och jag är fett pepp! Vilken himlans ointressant uppdatering detta blev. Inte alls ett sådan inlägg som jag hade planerat. Men hey, brukar det någonsin bli som man tänkt sig? Nej, just det.



Sedan vill jag tillägna tre ord till min kära morfar som igår varit borta från oss i 3 år. Fatta. TRE år.

JAG ÄLSKAR DIG!

"Jag måste våldta dig"

Helgen har varit lyckad tycker jag.
I fredags eftermiddag kom Johanna och dagen var planerad till varenda minut av dygnet i princip. Den innehöll en rask promenad till dryckesaffären, Hemköp, hem och äta våfflor, matchdags för mig*, taccos och film.

*Matchen gick för min del helt okej tycker jag. Sen struntar jag i vad alla andra tycker. I att folk retar mig för jag var stolt över min hörna. (Den var assnygg). Och för att vi förlorade.

Igår var också en helt fullspäckad dag där vi planerat till punkt och pricka. Stranden, Halmiamatch och sen Moa för att därefter dra vidare ut. Vi var hemma i tid efter en, enligt mig väldigt lyckad dag och afton. Vad Johanna tycker vet jag inte men vi hoppas på positivt. hiehiehiehie..

Idag var vi uppe tidigt för att Johanna skulle pysa. Då kläckte hon ur sig "Det känns inte så ledsamt att säga hejdå för du kommer ju snart" och då knäckte jag mig typ och ba "ELLER HUR!"
haha..
Resten av dagen väntar fotboll. Först Halmia B, då får jag träffa Cornelius Knös, tror jag. Direkt efter den är det HBK-Kalmar som gäller, med Moa! :) Mwah! Perfect. Sen har jag kommit på att jag är tvungen att sova tiiidiiiigt.. För jag ska börja klockan 06 imorgon. Fy bubblan. MEN sen är jag inte där meeeeeeeeeer! =) Because in 8 days am I movin'.

Lalala

Nu börjar jag att bli sjukt trött, och om 6 minuter ska jag traska till jobbet.
5,5 timmar är det som gäller så det är ju inte så farligt faktiskt.
Därefter är det Fiesta som gäller! =)

Jag vill bara säga att det inte finns någonting värre än skitsnack.
That's it!

Panic at the disco?

Tiden är en kidnappare och jag dess gisslan.
Här sitter jag och hör minutvisaren ticka, ser sanden rinna ut och allting bara kryper i mig.
Jag kan inte göra någonting åt det. Som en insekt i en glasburk ser jag hur folk stressar runt.
Jag känner hur jag själv kvävs för att jag inte kan göra allt det jag vill.
Tiden är knapp.
Knock Knock.

Jag kan inte sova.

Okej jag överdrev lite. Men i två timmar nu har jag legat och vridit och vänt på mig.
Funderat och tänkt. WTF!? The time is jet to come.
AAAAAAAH JAG FÅR PANIK!

Help me out of it, alive.
And sorry dudes, but I have to use the thing they call PRIORITERA, och ni alla kommer inte stå på listan.

Sist jag var full var jag ändå sätt så nykter.

Känner mig redo för att blogga nu.
Ville liksom gratulera min käraste mormor såhär på avstånd.
Om hon hade levt hade hon idag fyllt 75 år. Det är för jävligt att det är 13 år sen hon gick bort. Alldeles för ungt.
Grattis mormor på denna stora dag, hoppas du sitter på himlens skönaste moln, typ ovanför Nicaraguas regnskogar och firar som aldrig förr. <3


För att vara lite dyster såhär, så gick ännu en släkting bort nyligen. Närmare bestämt i fredags.
Känns som folk bara går och dör hela tiden. Men det är väl så när man har en gammal och stor släkt.
Hemskt.
Rest in Peace, and tell everybody hello. Typ.
(F)

Nej, NU tycker jag att vi ska vara lite muntra istället! :D
Denna vecka erbjuder trots allt massa massa skoj!
Imorrn, Kräm. Fast aa, jag vettifan.
How ever.
Torsdag, Fiesta. Den sista sådan! Jaay. Vi ska ösa! Men, jag ska ta det lugnt för....
Fredag, möta Bengi, spela match, shotkväll!
Lördag, kommer bli massa skoj. Bengi är kvar. Nånting hittas på. Sen är det partaj.
Bakfylledag! Söndag. Lämna Bengi (suck) och bara vara! Haa? Sounds great. Jess I know!

I'm holding out for a hero.

Puss

Fiesta igår var helt. Obegripligt får jag nog säga. jag och Moa satt och förfestade hemma hos henne vilket var helt WUNDERBAR! HAHA.. Så grymma är vi! ^^ 14 shot räknade jag ut imorse när jag kände stanken av sprit från mig själv. Moa låg väl på typ 10, men desto mer annan dricka för henne så det jämnar ju liksom ut sig.. Och aa, sen kom Frida och sen mötte vi även upp Tina och Jesper. Jajjamen! =) Bra kväll!

Idag var det match. Kommentar: HAHA. Slut på kommentar.
Cornelia var där och kollade, bland många andra. Det var lite så nervöst (eftersom hon inte sett mig spela) men ändå kul. :) Sen åkte vi in till stan en sväng. Och det var... BÄST! <3
Tror inte att NÅGRA andra hinner med så mycket som vi på så kort tid. vi vet verkligen HUR man ska utnyttja tid. Varför jag nu kom in på det. Det vet jag inte. Men ändå. hahaha.. ÄLSKA!

How ever. så har jag hela dagen trott att det är lördag. uuuundra varför ;) haha..
Imorrn är det jobb. 9-18.30. Sen fest i LAHOLM av alla ställen haha ;)
Tjing tjong! NATT!

RSS 2.0