I hope you miss me..

Allting verkar ordna upp sig. Eller, kanske inte allting, men jag känner mig inte lika svartsjuk och sånt längre. :) Långt ifrån faktiskt!! :D
Det värsta är att jag alltid ska lyckas falla för fel pojkar, men det ordnar nog upp sig det också! :) Känns så i alla fall! :)

Daniel åkte ut ur idol, betyder det att Marie vinner hela skiten nu? Ja, man kan ju hoppas! :D

Like an I-Don't-Know...

Det är lördag och denna dag ska idag gå ut på att plugga för min del. Plugga, kanske vika lite tvätt, om jag inte bestämmer mig för att göra det imorgon istället. Hmm.. Har en hel del att göra. Det är lite kul när man messar sin kära kusin som är född amerikan och som typ inte är till någon hjälp alls när det gäller engelskaprojekt. Men, hon är ju till hjälp för så mycket annat. Så det är lugnt! :) hihi..

Idag då:
1. Inte tänka på alla bekymmer, sorger och besvär!
2. Plugga
   - PA
   - Svenska
   - Engelska
   - Idrott och Hälsa
3. Typ glo på film kanske, eller Vika tvätt!

japp, känns som en skoj dag. Eller nåt... What ever!

GAAH

Jag känner mig så jävla värdefull... Inte någonstans. Jag sa att jag kände att jag började få grepp igen, att jag började må väl, jag mådde faktiskt ganska bra just nu. Det kändes skönt. Vi har snackat, och allting kändes helt ok. Visst fanns där en liten saknad. En saknad som på två sekunder övergick till ett jävla stort hat. FY FAN VAD DÅLIGT! Ringa och gråta över besluten och tala om hur älskad man är. Att man älskar varandra men att det just för tillfället inte riktigt fungerade fullt ut. Allt känns bara så jävla meningslöst. Innebär det här att jag slösat bort 3,5 jävla månader av mitt liv på något som egentligen inte var så viktigt? Något som man kan sopa under mattan på 2 dagar. I och för sig, det var ju lika många dagar som det tog att bli kära. Men ändå. Det borde gå snabbare att kunna tycka om en person och bli kär, än att glömma en person som man älskat så innerligt. Jag har ju fan inte glömt dig ännu. Jag har bara försökt att koncentrera mig på annat, för att inte må dåligt. Men fyfan. Nu gör jag det! SKITDÅLIGT! DITT JÄVLA RÖVHÅL!

Koppade min lunarblogg från 21/10 å fortf. känns det nästan lika mkt....

RSS 2.0