En LITEN resumé vill jag lova.

Och redan nu hade jag tillräckligt lite att göra, för att fixa en "Summary of  Rebecca's blogg ´08".
Den här mina vänner är något väldigt unikt, något storslaget och något väldigt, väldigt läsvärt. Jag har valt att köra på att slänga in lite citat och skriva en liten note om dem, för att fräscha upp allas våra minnen. Våra = mitt och mina trogna läsare (som är cirka 10.000 per dag. Dividerat med 1000 ungefär. Lite till kanske hihi). Varför vänta? Let this party start!

Måste bara påpeka att jag tar detta väldigt kronologiskt för bästa effekt. Samt även max 3 citat per månad (undantag kan förekomma).

"fatta du vad nöjd ja e med mig köp =)" - Japp, den 3 januari (tydligen) umgicks jag och Cornelia, tro mig it was the first time - we are a little bit shy that's why it took so long, och vi hade shoppat lite granna. Cornelia var nöjd som ni förstår.! :D

" 'Resan är bokad och betald' WEEEI! Asså fatta, Spanien - Gran Canaria om typ 6 veckor. UNDERBART! LÄÄÄÄNGTAR. Alltid velat åka till spanien. Jääh. Fan vad vi kommer rocka min syster/bror och jag! :) <3" - Jag tror citatet talar för sig själv, vår resa var den 5 januari bokad och ja även betald.

" SLaget vid Leipzig 1813 - Han får fett med spö!... Skriv det!" - Jag har ju faktiskt gått i skolan folket. Och ja, bland de roligaste lektionerna var under inga omständigheter HISTORIA med Brogren! Alltså, jaa jag säger då det... (Detta var Januari månad alltsåååå...)Februari hade följande att erbjuda...

"MOBBING, SVARTSJUKA; AVUNDSJUKA, ILSKA och ÄNNU MERA MOBBING!" - Detta citat tar jag med just för att påpeka vad jag tyckte om Alla Hjärtans Dag, samt för att upplysa er om att jag fortfarande tycker likadant. I samma inlägg fanns lite andra små ord som kanske inte kommer att se likadana ut kommande år, men i övrigt så tycker jag att vi kan le åt detta inlägg och mena det att jag är en rätt så duktig skribent. =)

"Cornelia, glöm inte vad vi sagt. Om staterna menar jag! ;)" - Detta citat var ju ett måste. Hallå, har vi sagt detta enda sen i februari gullet?! hahaha.. Okeeeej..

"We not like the sexy style, we just eat porkchops. " - Japp, detta var vad den feta försäljaren i Playa del Inglés sa till mig och Kallis när vi inte ville köpa hans korkorta läderkjolar eller leopardmönstrade linnen. Men visst, jag är hellre osexig och vräker bacon än att gå klädd som en lyckoflicka och äta korv!

Nu kommer första undantaget angående min regel. Men den är klockren.

"Fan ta dig om inte jag får kort. ;) " -
Detta skrev jag till Cornelia när jag kommit hem, hon hade ju tyckt jag varit borta förl änge, men saken var den att hon kort därpå skulle till Portugal. Hur som helst. Fick jag något kort? Nej, för hon GLÖMDE (hennes minne ni vet) posta dem. Så jaa.. Fan ta dig? :*Jag vet att ni alla sitter som på nålar när vi nu ska träda in i Mars månads smaskigheter i Rebecca Nilssons extremt roliga och intressanta liv. Keep Enjoying!

"Sitter här å funderar lite bara. Hur fan kan folk SHOTTA Tequila Rose?" - Mina tankar om klassfesternas shotkalas. Jag kan väl inte säga så mycket mer än att klassfesterna alá MML, hos Bill och Bull a.k.a Amanda och Nathalie var typ. Ja, överlägsna alla andras. Jag kan även säga det att det faktiskt inte är så fel att shotta Tequila Rose, jag var bara ännu mer oerfaren än vad jag är just nu. Man lär så länge man lever liksom.

"Då var Feken också klar. - 2008-03-03 @ 00:49:47" - När man gör en sånhär resumé över året 2008 så kan man bara inte skippa att få med de långa uppesittarkvällarna som innebar plugg. Cornelia vet vad jag talar om. På mils avstånd underhöll, beklagade och hjälpte vi varandra med skolan till sent sent sent på nätterna. Men det var väl värt det!? Vi tog ju studenten sen trots allt. Fy fan vad vi är bra!

"Förresten... Cornelia gillar choklad, speciellt Droste. Skoj! xD" - Alltså Mars var en rolig månad insåg jag nu när jag kollade där. Men jag orkade inte göra fler undantag. Eller jag orkade, men vill behålla mina 10.000 läsare dividerat på 1000 så jag fick göra något tråkigt jag fick PRIORITERA. Jag prioriterade bort citaten om mina sista fystester på Aspero, som gick över förväntan, för att få med en rad om min, Kallis och Cornelias utgång. (förfest för sistnämndas del). Och vad sammanfattar det bättre än "Det är chokLaden" ? Ingenting, PRECIS! Där sätter vi punkt för Mars-attacks. Erkänn att ni alla sitter och studsar på stolarna av förtjusning nu! "VILKEN BRUD HON ÄR DEN DÄR REBECCA" Jaa, jag veeeet =) En annan sak som jag vet är att Kaninspelet var något som introducerades i mitt liv under månaden som nu kommer att skrivas om. Jag vet även att efter Mars kommer April! och det är DEN månaden som kommer NU!

"du är så underligt komiskt rolig, knas, bäst, toker, överskön, sa ja toker?" - AAAAA Hahahahhaha... Jag skrev brev! hahahahaha.. Och därmed visade jag fler av världens alla människor hur fruktansvärt flummig jag är! Ja, 2008 var Rebeccas år då hon visade folk att hon kan vara clown, även om det är rätt så oTroligt! =) Efter detta brev har samma person blivit tillägnad ett antal ûberseriösa blogginlägg också..

"Hej! Du kan inte komma hit mer, jag ska opereras!" - Japp, Kalleponken (som inte är en ponke utan en flicka) opererades för blindtarmsinflammation, som inte var någon sådan. Hur som helst hon opererades. Och jag tillbringade massor av dagar i en sjukhussal som gav mig kalla kårar. Samma sal som den min morfar låg i näst sista gången jag träffade honom. Men jag gjorde det. Vad gör man inte för de man bryr sig om...

"Finns ni, när ni behövs som mest? Jag hoppas det. Och jag tror det. Nu vet ni iaf. Jag mår inte väl." - Skolan var mycket. Vissa personer var för mycket. Mina tankat var för många. Men hur som helst så fanns där folk som ställde upp i vått och torrt. Jag tackar än idag tror jag bestämt!

Kanske tråkiga citat denna månad, men den var faktiskt itne bara "dålig" läs själva! =)Vi kör på direkt. Detta var en fin månad. Maj, Maj, Maj, MAJ. Jag tror inte det är några större hemligheter och jag tror de flesta vet vad som kommer att kunna läsas om här!

"Miss.
I miss.
I miss you." -
Det var nog något undermedvetet där. För att vara ärlig. Kallis.

"Blev av med min tandställning idag" - 23 maj mina kära kamrater!! :D Jag sken sken skeeeeen.. Men detta var inte bara en lyckans dag. Samma dag fick Marie mejl från Leffe "Rebecca får inte hoppa av sin ECDL-kurs"...

"Vad är väl en bal på slottet? Jo, alldeles, alldeles underbar" - Jag vill lova att ni som inte går/gick på bal ni missar något. Visst det är svindyrt och tidskrävande och ett stort stressmoment. Men alltså. Det är bland det mest roliga jag gjort. Själva balen på Tylösand var kanske inte det mest roliga, men jag med mitt sällskap hade inte så tråkigt att vi somnade iaf. Och vi bevittnade ju några svimningar med mera så ja. Efterfesten då? Jo vi höll på till halv fem eller fem eller...? Jag kommer inte ihåg. ;) 25 var det i alla fall!

"Sen bar det av till Borås" - Jag failade som väntat i ECDL. Men sen åkte jag med massa Ericssons till Borås för jag ville se Cornelias bal, och de tillät att jag joinade. Iiih! :D Hon var vacker! :) Och hennes syster sa snälla ord! Till mig! ;P hihi.. - Brors flickväns kusin, det räknas som familj - tss.. hahahha..Ni som kan räkna såg nu att jag råkade få med en loppa för mycket förra månaden. Men nu är vi inne på den bästa. JUNI!

"MML 4-life!" - Klasshelgen. Det som inte hände där, det händer inte. Det som hände där, det stannar där!

"hej då vi ses aldrig mer" - Är det bara jag som minns Pites ord. Pites försök att skämta bort det tråkiga? Den jäveln. Trots att det var grymt skönt att ta studenten är vi många som vet att studenten för MML's del mest innehöll tårar. Men, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

"Jag lyssnar på dig jättemycket." - Någon lät mig lära känna mig själv. Någon var mycket bra.

"Säga farewell till min sisbro' :( Jobbigt. Men sånt e det." - Japp. Kallis åkte till Cypern och den dag hon kom hem tog hon sitt pick och pack och flyttade till Stockholm. Också ett jävla påhitt..Ord och inga visor. Här har ni July.

"För jag MÅSTE träffa dig! <3<3<3" - Jag visste något skulle bli annorlunda. När någon flyttade.

"Luring! jag ska inte alls leka med mr. Jansson idag." - That son of a bitch orkade inte. Nu är det December och vi har inte orkat sen dess. Synd kan tyckas. För er som inte vet vem mr. Jansson är, så är det Robin2. Han som jag umgicks med lite på balens efterfest och på studenten på Tylösand...

"Egentligen borde jag inte ens bry mig. Så ska gå nu och träna. Och sen, efter det, så ska jag inte ens bry mig" - Bra att jag insåg det redan då. När TÖNT var stämplat i pannan på mig, återigen. Jag insåg då, men jag tog inte tag i det förrän för cirka tre veckor sen. Skrattretande.En mindre intressant månad. En mindre intressant årstid! Jag välkomnar Augusti in i rampljuset.

"Då var det klart, ingen skola för fröken Rebecca på ett år! " - Jag hade ju planerat att förflytta mig till Borås åtminstone ett halvår, men då inte allt gick i lås så valde jag att stanna i Halmstad ett år till. Jobba var min plan... HAHAHA säger vi om det.

"För min egen del ska jag vara barnvakt på matchen skojsigt värre det ju =)" - Japp, jag har varit barnvakt åt min bebis. En boråsbo. En knasig bebis. En pluttegris. Jag vill även påpeka att efter matchen som invigde mina barnvaktskunskaper på nytt (efter att inte passat småbarn på sådär 7 år) så GICK jag hem från Sannarp till Kvibille! Bara sådär 1,4 mil =) Och detta var inte enda gången i år heller vill jag påpeka.

"JAG GJORDE MÅÅÅL! =) ÄNTLIGEN!" - Och som vi alla vet så har jag haft en måltorka på sådär två år, vilken nu släppte. Och som två av oss vet så berodde det på skorna!

"den är väääldigt bra "förklädnad" den plus min bandana plus Sandra Spion!" - Varför behövde jag en bra förklädnad? och varför fick Sandra smeknamnet Sandra Spion? hahahahaha.. Finns bara en förklaring. HALTERNICKEN! +o( Idag gick jag och Sandra hem från Sannarp till Kvibille. IGEN! mihi.Nu kommer den månad som är döpt efter en artist. Eller.. Hur är det egentligen? September hur som helst.

"(Mario kanske e dagens sötnos då)" - Jag har fått skamliga förslag från en domare. Inte alla som tycker att man ska ha en genomgång innan matchen... Med domaren...

"10 timmar på resande fot under dagen för en intervju på 25 minuter ..." - Japp, jag och Cornelia åkte ju till Örebro som bekant, för att intervjuas för ett jobb vi sökte. Den resan var extraordinär vill jag lova. Det enda som skulle varit pricken över i:t på detta äventyr vore att få jobben!

"Jag hatar det. Tassa på tå för en jävla psykopat. " - Man ska inte hänga ut folk på nätet. Men det finns en person i vår omgivning som bara är för mycket. Men vi har vunnit tillbaka mina styvbröder. I alla fall en hundradel.Nu börjar ni väl undra varför jag inte nämnt något om fotboll. Halmias framgångar. Kvibilles framgångar (alltså 1 vinst på hela säsongen, 3 p. i serien och en målskillnad som skulle kräva att matchen vanns med 64-0 eller vad jag räknade ut för att slippa sistaplaceringen). Men det kommer... Jag blev också lite full. Men det är vi tysta om. Nu är vi inne i Oktober.

"This time I'm playing to win. That's it." - Hejdå Kvibille. Hej Halmia. Det var vad jag ville säga. Och jag skulle lyckas sa jag.

"Weeei! Halmia till division 1. PERFEKT!" - Efter en helt sepe säsong så fick de rättvist komma upp i söderettan till nästa år! Jag är stolt över min morbror, jag är stolt över mina vänner! :) Rätt och slätt! GRATTIS!

"Jag må ha alzheimers light men jag e fan inte trög." - Ännu ett citat som får tala för hur jag mått.Nu är det inte långt kvar. För nu är vi inne på årets näst sista månad. Denna månad kallar vi November.

"Jävlar älgen kommer hitåt" - hahahhaa.. Jag har så många gånger lovat Cornelia ett älgsafari, för att bevisa att vi har älg. Jag menar det minsta jag kunde visa henne var ju något typ av älgspår som är en garanterad upptäckt i våra trakter, skogar. Men vi lyckades helt. För vi såg åtminstone tre riktiga älgar på åkern nedanför skogen vi promenerade i. Och sen såg vi att de kom mot oss. Eller? Vi SPRANG! hahahaha.. Snart dags igen, för ett såhär lyckat safari gullet :)

"En gren är en känsla, ett löv är en tanke. Vänta till hösten." - Jag blev alltmer likgiltig mot vissa och insåg alltmer vad jag faktiskt har!

"Jag har redan resekompis. ';)'" - Jag tror det får avsluta den månad som bjöd på årets första snö. Eller, nej inte första, men 2008 års vinterhalvårs första snö i alla fall! :)Jag ser nu hur lite jag skrev i början av denna månad som är den sista år 2008. (alla andra år också men...). Boråsresan verkar till exempel inte vara antecknad. Men, jag minns den i alla fall.. Jag träffade BengiBong. Jag påmindes om mina rittalanger. Jag firade julafton mm. Lite gott ur denna månad i övrigt är...

"1+1=Vi <3" - Nej, det sades inte denna månad, men jag upprepade citatet och jag gillar orden. Jag gillar författaren.

"Jag går ju natur".  Stockholmarn med stort S. Stockholmarn som får det att rycka i mina mungipor. Stokcholmarn som går natur. Stockholmarn som är grym. Stockholmarn som är snygg! ;) hahaha..

"Man kan alltid lära en gammal giraff att dricka." - Ja, precis som man aldrig kan lära en gammal hund att sitta liksom.

Sen för att understryka. Jag och Hannus är arbetskamrater. Januari och Lidl here we come.

Gott Nytt År på er folket! Hoppas läsningen var trevlig. Jag vet den var lång, men ack så värd. Right!? ;) Det kunde ha blivit såååå mycket längre. Men om ni inte har lagt märke till det själva (TRÖGA FANSKAP) så har jag länkat er till varje månad. Något extraintressant? Ja men varsågod att klicka er dit och läs då. Jag hindrar er inte. Jag vill vara snäll mot er mina 10.000 dividerat på 1000 stycken läsare. Ni är guld.

Puss.

kyss

Your inner smile.

Johanna Johansson! Jag gav dig massa förslag på vad du skulle skriva om i din blogg och jag väntar prompt på att få höra om dina planer inför aktion "Krossa B1 i minigolf sommaren '09!"  Det här är VIKTIGA grejer!!! Nu har jag till och med gjort reklam för din blogg, ojojoj jag är bara för snäll ibland. För er som inte vet vem Johanna är så är det hon här nedan!

Naaw, Lillen.. sötbarn


För att övergå till något helt annat, så vill jag tacka min gamla vän Matilda för en mycket trevlig dag med (för min del) MASSA shopping och thaibuffé. Det var skoj. Inte så ofta man ses liksom. Synd med tanke på att vi gått i samma klass
0-9, men det är sånt som sker. Hur som helst, jag känner mig lite fattig nu, men allt jag inhandlade var ju faktiskt fynd! Och mest stolt är jag över att jag lyckats få klänning, kofta och skor för den summan som jag hade beräknat att endast klänningen skulle gå på. Det är lite status alá Rebecca faktiskt muu......... Sickt nöjd alltså, sickt nöjd..

Sedan så var det ju så att jag hade en hel del på menyn, men mina ord har försvunnit igen. i frysboxen typ. Antagligen så var det ju sist i alla fall om jag inte minns helt fel. Så jaa, men det löser sig! En 2008-Update kanske dyker upp snart dock. Bara att hålla ut go vänner :) <3

Jag knarkar G....

Jag är ingen ...-Jesus, men jag har läst runt lite. Så är det. Detta är lite obegripligt, men jag tror att det kommer att gå upp ett litet Liljeholmens för någon inom en snar framtid :)

Något som svävar framför min näthinna just nu är gröna, röda, gula och blåa pluttar. Till de följer lite musik av olika slag och ett hetsigt temperament samt en liten "stråk" som man ska slå ner och/eller upp. Jag kan verka påtänd, hög, kanske skyhög, och jaa Gud vet allt, men boven i dramat är faktiskt bara ett spel kallat Guitar Hero. Inga andra droger inblandade i detta. Jag får nog ta och vila mig ifrån det ett tag. Ett dygn klarar jag nog innan abstinensen börjar knapra på min lilltå och i raskt tempo uppåt och ut i fingertopparna. Ajaj inte bra! 
      Ni vet hon med stort C. Jag ska fördela all min lediga tid till henne. Tydligen. haha.. :) Men det var inte det jag skulle säga nu. Det bara slank in här, av en ren slump. Men en bra slump! =) hahaha.. Ehm.. Om jag fortsätter såhär kommer folk tro att jag inte alls lirar för mycket GH utan att det är en simpel bortförklaring till mina egentlige problem. Så vi sätter punkt här, jag går och lägger mig, och skriver någon en annan gång, då jag har tillfrisknat. Ja, så gör vi!

Auf Wiedersehen


Jag har tydligen fått en hemlig beundrare... :O

Happy Hippos är gott. Hej Hej Kompis ^^

  • Kan de kan vi - Även om det inte blir som det vi läst oss till så kommer vi dra dit. Förr eller senare. Tro mig!
  • Nyår är kirrat - Hurra, hurra, hurra för Malmberg som fixat lokal. Dessutom på Kärleken, Malmberg fixade verkligen med omsorg. Mitt emellan Halmstad och Kvibille (kind of) och bussarna går som en lördag. Kan det blir mer perfekt!? Nej, jag tror inte det. Jag e sååå pepp! =)
  • Imorgon fixas nyårsklädseln - Och jaa gott folk, det är fortfarande en klänning som är planerad. Inte direkt jag, men det är utlovat samt att jag har planerat det länge. Någon gång ska man vara annorlunda som Mli sa :) jupp jupp..
  • Rasmus min lille bror fyller 16 år - Japp, idag den 29 December fyller broren år. Jävla dålig idé att ploppa ut den 29e December. Alltså okej det här med smartheten sitter i än, men detta datum var ju dumt. Hihi.. <3
  • Jag måste sluta äta fel - Jag äter för onyttig mat, jag äter för mycket mat. Jag äter tills jag mår illa. Och Bengi, som sagt, det är ingen ätstörning, om inte matvrakeri klassas som en sådan! *blink blink* hahahaha...

Sen folkens har jag lite nyårslöften. Mer än det som nämndes senast. Men de kära people, får ni ta del av en annan dag. Nu tänkte jag att jag kanske skulle ta och gå och lägga mig innan folket här på området får för sig att avfyra raketer igen. Gott Nytt År liksom. hela dagen i tre veckors tid, de ligger lite före i schemat tror jag minsann. Eller så skiter de ut pengar och tycker att det är skoj att se pengarn smälla i luften! Så kan det vara också ju. Med tanke på vilka prylar de äger, de där som bor här. hmhm.. inga fördomar, bara fakta!

På återseende


Woppidoo

Jojo har så rätt så, jag kommer bli grym på GH (om jag inte redan är det). 100% på min lilla låt nu ju, säkert C' i soffan som gav ig superkfrater, även om jag klarat det än gång till nu. 97% på en ny låt på medium! alltså jajajajaja.. hahahahaha.. Jag är besatt! ><

Igår var en heeeelt bra dag om jag fr lova att säga det själv. Först kirrade jag min tröja <3 (Så nu e jag och Johanna tvillingar). Sedan kirrade jag födelsedagspresent till Rasmusen, men jag vet inte om jag vågar avslöja det nu, så jag avstår. Därefter var det för mig och C att åka hem till Kvibille. Lira GH (SÅKLART) käka, för det är vi rätt så bra på, sen spelade vi Sims, vi kollade på tv och vi spelade lite mer Sims. Att vi INTE gjorde det som sades från början skiter jag nog i, för jag hade en kanondag! Hon är bra den där Cornelia! :) För första gången på säkert 10 år har jag även ett nyårslöfte till nästa år, och det ska hållas. Jag tror inte det blir så svårt dock, men ändå :) tihi..

Nej nu ska jag fortsätta vara social mot Simone. här på msn...

Julafton

Julafton var helt bra. Svårt att hålla masken då vissa frågor och även gratulationer inträffade tidigare än planerat, men allting blev ändå bra till slut och mamma och Peppe förlovade sig :) - nej peter kallas inte Peppe, det är bara jag som gör det när jag har lust.

Jag och Felix har suttit eller, snarare stått, konstant hela dagen och spelat Guitar Hero. Vi är typ grymma nu. Mina 99% på Linkin Park har jag levt på hela dagen =)

Egentligen skulle man kunnat skriva hur mycket som helst, men jag väljer att avstå detta. Däremot kan jag hänvisa till Hannas blogg, hon har nämligen lagt in en rätt så rolig konversation där. Hahaha.. Jag måste bara säga en sak, jag var inte heeelt seriös, för jag gillar Amerikat! =)


Min tur att lira nu! =)
Bye!

=)=)=)

Inatt drömde jag en väldigt härlig dröm. Synd den inte var sann. Visserligen så lär den bli. Men jag menar precis just NU! jag drömde att jag var i ett mycket varmt land, och jag hade blivit väldigt brun. Haha.. Fåfängt det där lät då, men så var det, brun hade jag blivit. Gyllenbrun. Solen gassade och ja, palmerna stod där och var fina. Jag sa inte så mycket, inte mer än "oj jag har blivit brun!" och så vände jag mig om och sa "Cornelia, vi måste gå och köpa olivolja, så vi inte tappar färg" - sen vaknade jag hahahaha.. Lite skoj sådär.

Bra dag idag. Lagom långt besök hos farmor, så vi hann inte med något annat än att ha lite klapputdelning och att ha trevligt. Sen snabb vända hem innan det blev ett besök på Blue Thai, där jag förutom att äta så jag höll på att kräkas även var tvungen att visa leg för att få min dricka. skoj! haha..

Hmm.. Upp i tid imorrn, så jag hoppas att jag ska slippa vakna av "bomberna" här. (a.k.a hemmagjorda smällare).

GOD JUL FOLKENS!

Pöss

23 December 2008

Bara för att jag är rätt så glad efter förmiddagens dråpliga händelser. Jag stod i köket och berättade om hur jag hade blivit väckt, trots att jag sagt till Cornelia att jag skulle sova tills jag vaknade. Gott folk, Cornelia var inte boven i dramat! :P
Hur som helst, så sa jag att de ringt från AF och då frågade mamma om jag hört något från Lidl, precis när hon säger Lidl ringer Hanna och jag undrade vad sjutton hon ville. Jo, men hon ville fråga samma sak som mamma precis hade frågat, och även berätta att hon fick jobbet. Hela jag log! :) Precis innan vi la på ringde det hem. Johannes! LIDL! Jag hade också fått jobbet!! :D:D:D Så nu är jag och Hannuus arbetskamrater "igen" wihoooo. Vilken julklapp tihi.. :)

Japp japp, sen bar det av in till stan. Åt lite lunch med pappa (Pölsemannen) innan vi skulle till farmor. Träffade även Cornelia en snabbis där på Stora Torg, och bara så ni vet, om ni ska träffa henne vid Pölsemannen någon gång så hittar hon dit nu! hihi.. Cornelia fick sin bild samt en julkram! ;) <3
Sen åkte vi till farmor en liten stund och önskade God Jul.
Nu har vi precis haft julklappsutdelning hos pappsen. Har fått bra saker, choklad, tröja, film och pengar. Nice =)


Cornelia, nu ska jag försöka få tag i min kusin. And you know why. Kan alla andra så kan vi! =)
GOD JUL!

Man kan alltid lära en gammal giraff att dricka.

Det är säkert. Jag har väldigt säkra bevis för detta. Vilket kanske kan få skådas senare.

Återigen måste jag bara påpeka att min kära vän C' är väldigt rolig. Först och främst blev jag väckt klockan 09.30 imorse. Och förutom min mamma, så har jag nog inte stött på någon som kan omvänd psykologi så bra som hon.
"Du måste kolla bussarna direkt när du vaknar! om du har lust :)" Ja, observera MÅSTE och DIREKT för att sedan upptäcka OM DU HAR LUST. Jag menar, kan man då säga nej? Nej, jag menar ju det.
      Sen gick jag och lade mig igen, till min mors förtret, men för min del var det underbart. Sov ju åtminstone en timme till. Sen väckte Bengi mig. Med ett sms som jag fick en negativ klang på - fast det har jag fått förklarat för mig att det inte skulle läsas så - men vem skulle inte se det lite sådär negativt att bli beordrad att hålla sig inne när Scan är påväg att samla in de värsta svinen till jul!? Jag säger då det...

Jag gick och frullade lite. Bråkade med Rasmus om tv:n. Slutade med att jag gick upp och hjälpte till att klä granen. Det vill säga att jag satt i soffan och kollade på och sedan (för att retas med la familia) surade ihop för att vi inte skulle hänga upp mina silverkottar. Men när jag sa att jag faktiskt har hjälpt till att klä mister gran om jag får hänga upp dem, så fick jag min vilja igenom. Det är ju trots allt jag och mormor som tillverkat dessa kottar. Sådär stod jag och slängde med kotten sjungande lite lätt "Kotte borta! STOOORM!" och hängde upp mister grans sista klädsel för i år. Sedan ringde Stefan och efter att ha tjafsat lite till med mensbarnet så fick jag titta på min film! =) hihi..

Klockan 14.37 fick jag återigen sms av den härliga personen som är så duktig på psykologi *gör min feteblinkning* där hon frågade om jag inte kunde hoppa på nästa buss och underhålla henne. SJÄLVKLART! Jag hade ju katastroftråkigt! Så jag kollade när bussen skulle gå. 14.40 !!! Den skulle dock vara 1-2 minuter sen. Okej tänkte jag, nu gäller det att handla snabbt. Så jag hoppade i mina pjucks och slängde på mig mössa och jacka. Kubbade satan! Guess what!? JAG HANN! =) Japp, en skoj dag trots allt... mohaa! :) Förresten, återigen fick jag ju kolla fröken Ericssons bussar sedan. Ehm.. Ja, du borde vara glad att du har mig. Din mänskliga tidtabell liksom! ;)

Ikväll har jag pysslat lite. Ja, ibland får jag mina infall, men de blir jävligt bra. Sjukt nöjd! :D:D:D Jaja, jag ska inte sitta här och tråka ut er young fellows. Jag skulle kunnat skriva en huuuur lång blogg som helst idag. För att jag vet inte, men min kropp, min själ, min hjärna utstrålar massvis med energi och ord. Varifrån allt kommer har jag ingen aning om. Men så kan det vara. Speciellt om man heter Rebecca Nilsson! tihi.. Sån e jag! LEV MED DET! =)

Tjipp Tjopp

Man kan alltid lära en gammelgiraff att dricka!
Nya ordspråket. Så sant så sant.
Beviset säger ALLT! =)

Dubbla känslor.

Idag är den där dagen. 20 December.

Idag är den där dagen. 12 år sedan min mormor gick bort. Jag fick läsa en "uppsats" häromdagen, som min mamma hade skrivit om den tiden min mormor var sjuk. Fram till dagens datum 1996. Mamma hade skrivit att jag och min äldsta lillebror kommer ihåg tiden så väl. Men jag gör inte det. Jag minns inte sista veckan med julbak och julklappsköp. Vad jag minns är när mormor låg på sjukhuset sista gången och jag åt rån med honung på och mormor tittade på mig och skrattade. Sedan klappade hon mig på huvudet. Vad jag minns är skolavslutningen 1996, jag skulle sjunga med kören. Mamma, mormor och mina småbröder skulle vara där. Men jag såg de inte någonstans. Hade de glömt mig?
När jag kom ut ur kyrkan stod PAPPA(!) där och Rasmus och Felix. När vi nästan var hemma hade jag fortfarande inte fått veta var de andra var. Men då utbrast Rasmus "Mormor kanske är död". Men kansket var ett faktum.. SAKNA! <3


Idag är dagen. 20 December.

Idag är det 19 år sedan Cornelia föddes! Weihooo! =) haha..
Hoppas du får en bäst födelsedag Sunshine!! :) Att Jönköping blir great och allt.
"Det är bra att Cornelia fyller år idag. Då kan man tänka på roligare saker!" :) haha..
Du är underbar vännen. Som jag sa inatt. :) <3

Nej nu e jag och pappa klara. Snart blir det stan med käk med pappsen å hjälpa han leta julklappar till min lille lillebror, därefter jobb och sen kommer Stefan och hämtar mig så ska han bjussa på kinamat! Wiiiie.. Älskar min morbror! <3

Rebecca believes.. (HAHA)

Alltså okej, innan jag säger någonting annat så måååååste jag bara berätta något alldeles häpnadsväckande. Eller, jag tappade hakan av häpnad i alla fall. Jag satt och kollade runt på lite sidor och hamnade på nån tjejs presentation. "Favoritfilm: Eternal Sunshine of a spotless Mind, eller vad den heter" Alltså hallå!? Tjejen, visst jag e ju helt förtjust i Kirsten Dunst och hennes filmer, men den filmen är ju helt otroligt mycket crap! Den går ju knappt att se! Hon måste vara lika konstig som filmen, för ingen annan fattar den! =) hahaha.. (A)

Idag var det dags för intervju, och förutom att jag inte visste något mer om Lidl än att det är en tysk matvarukedja (visste inte ens vad konceptföretag innebar) så kändes det hyfsat bra. Mamma kom ju med förslag nu såhär 13 timmar senare om vad man kunde ställt för frågor, men jag ångrar inte att jag inte ställde dem, då jag tyckte de var totalt ointressanta ändå så. Johannes var väldigt trevlig IRL och nästan lika förvirrad som på telefon. (När spelade HBK i elitserien liksom? Tog ett tag innan han kom på att det heter allsvenskan. Tog även ett tag innan han kom på att han visste att Halmstad BK och Halmia är två olika klubbar :)) men han var skoj. Och jag hoppas på det bästa!  för både mig och min vän Hanna =) hihi.. Därefter (d.v.s. 10 minuter senare) hoppades jag på att hinna GÅ till bussen på 18 minuter. Jag lyckades med EN minuts marginal, trots att jag gick vilse. Jag kände mig lite som min kära Jecka, när jag inte riktigt kom på åt vilket håll stan låg (men vi kan ju låtsas att jag visste). Hur som helst jag hann. Hem å vända sen till Laholm. Jag hade ju faktiskt presenter att dela ut till bästa Cornelia! Hon blev glad! Vilken tur! =) Tack för idag Gullet! Mycket niiice! God mat med, hon e mästerkocken! Goda glassar med! haha.. :D Nej, nu orkar jag inte skriva nån megalång bok här idag. Men tack igen Cornelia, grym e du <3

Tjing tjing!

Girl you're living in danger, you're sleeping with strangers.

det blir inte alltid riktigt som man har tänkt sig. Men vad fan! Huvudsaken är väl att man lever, och det vore en lögn att påstå att jag gör något annat ju! :)

Nu är det som såhär att jag har missat min läkartid idag. Jag skulle göra spirometri och shit. För er som inte riktigt hänger med i svängarna, det betyder att jag missade att jag skulle vara i Getinge och andas för att kolla upp hur min astma artat sig. Om jag behöver någon medicin alls längre, starkare/svagare eller vad. Det var så att jag skulle skriva in morgondagens intervju i kalendern och letade efter dagens datum. Så såg jag att där stod något skrivet och tänkte "Men då e de inte denna veckan jag ska skriva på. Men nästa e ju julafton. Men... HELVETE!" japp, 15.30 skulle jag vart hos farbrorn i vit rock och klockan hade precis slagit 15.40 när jag upptäckte detta. Aj aj aj.. Jag vet vad min lön kommer gå till tänkte jag sen. Sen ringde de klockan 16.00.. Anonymt. Jag vågade inte svara =) hihi.. Busig jag är! (A) Hur som helst, jag e glad att min mor jobbat inom vården så hon kunde meddela att det inte brukar kosta mer än typ 130:- för en sån miss. PUH PUH! =) Hoppas på att det är så ännu.

Intervjun ja. JÄVLAR! Imorrn, 10.30. Jag är inte ens nervös ännu. Bra tecken? Jo, brukar så vara. Däremot e jag lite tvivelaktig över vad jag ska ha för utstyrsel. Propert? Snyggt? Fint? (Ja, det är skillnad mellan dessa ord. Bara så att vi har det klart för oss). Hmm.. Jag ska tänka. Och jag ska rådfråga my person. Jäpp! Sålänge så kan ni ju skratta lite till åt mitt absolut viktiga, innehållsrika och väldigt upplysande inlägg. Och tänka på att den där Rebecca Nilsson, hon e allt finurlig hon! =) Jag gillar de!

Bye!


Seven days a week, every minute of the day.

Stay bamboocha.

Jag har skapat mig ett eget litet pussel idag kan man säga. Ett helt unikt pussel, annorlunda. Lite 3D lite plattform, lite allt. Samtidigt som man lade pusslet förlorade man många bitar påvägen. Bitarna togs från mig för att sätta ihop något annat. Det jag förlorade från mig, det läker på andra håll. Snart blir jag så invecklad att jag knappt själv kan utveckla mig igen. Det flyter iväg här märker jag. Hur som helst så har jag fixat och donat och jag hoppas allt blir till det bästa. Som mitt eget motto lyder "Allt löser sig alltid till det bästa, även om man inte ser det direkt så märks det i längden att det var bäst så". Japp. Jag kör på det.

Tutar och kör. Tuff tuff..

Vi får väl se imorrn. Hur allt artar sig. Jag kommer vara vilsen. Jag kommer vara svag. Mensen kommer jag vara starkast.

Jag är ingen naturare, men god damn so bright! :D

Seriöst så dök värsta samtalsämnena upp här nu hahaha.. Eller snarare så började min tankeverksamhet spinna på högvarv efter en kommentar ifrån en viss Matilda; "Jag går ju natur". Hahahaha.. Ja, tänk om jag hade haft chansen att gå en riktig Natur/Idrottslinje. Här går vi ju Samhäll/Idrott och det gott folk ger inte precis ett sådant intryck eller rykte som natureleverna har. Går man natur så är man automatiskt SMART enligt alla. (Om man inte läser natur på Sannarp förstås, det är en b-version och där går de låtsassmarta, eller de som är wannabe-brighta har jag hört) hur som helst. Går man samhälle så är det väl helt okej. Men går man samhäll/IDROTT ja, då är man typ dum! "Jag har läst matte med irdottseleverna och det är det dummaste folket jag mött". Okej, tack tack! Vi är dumma. Ett rykte tänkte jag, men sen kom jag att tänka på mig själv. Jag är ju såååå dum ibland. Fast hey, jag är ju blond också. Egentligen alltså.. Men, ska den riktiga sanningen fram så är jag och alla mina idrottskamrater smartare än någon annan. Vi kan ju det här med att filma och skådespela, vi är smart men vi döljer det bara. Vi tar fram det när det behövs liksom. Vi vill ju inte bli klassade som besserwissrar! God no! Det är ju som att begå socialt självmord. För såna, såna gillar vi inte mest.

IDROTTARE FOR LIFE!

Sedan pratar jag även med BengiBong, och alltså.. Hon städar nu. (Det är väl sånt man får sig för när man är som mest bakis eller något. Eller så är hon bara inte en naturare.........) how evvah! Det påminde mig om mina glansdagar. Eller ska jag säga nätter. Nätterna då jag satt uppe till 3 och pluggade.. Nätterna då jag 1-2 månader innan studenten pluggade så mycket att jag klockan 2 på natten kunde känna att "Nej fan jag behöver ett break!" så jag gick och plattade håret. Ja, men det kan bli så när man är hög på powerking, inte orkar plugga mer, men inte heller kan gå och lägga sig för att efter den lilla pausen måste man göra klart det där som är kvar av plugget. Haha.. Jag saknar nästan de där nätterna. Kanske inte just för plugget, men allt annat därtill. Jag var ju nästan rolig. Såhär i efterhand...

Peace MTF's! :)


Jag ska inte toffla!

Jag är ju ändå jävligt lyckligt lottad, I must say. Även om saker och ting känns lite dass just nu, och att man lives on the edge, så mår jag ändå ruskigt bra! Faktiskt. Det finns saker som gör en, mig, väldigt väldigt glad! Ord, handlingar allt. Och även om det brukar vara så att det negativa etsar sig fast mer än det positiva så väljer jag att tänka positivt. För jag är sådan, positiv, optimistisk och realistisk. Varför ändra på det nu? Varför ändra på det för att vissa inte är riktigt brighta? Jag menar, det finns ju så mycket ljus ändå. <3

"<3"
"Åh din röst! <3"
"I'll be there for you when the rain starts to fall"
"Du betyder!"
"1+1=Vi <3"
"Vi äger å we are the world"


Detta visar vad jag har. Och att det jag har är det bästa! Tack!Nåväl.. Helgen har vart den lugnaste på läääänge. Orkade inte med något partaj, utan ville testa livet som "geeky" igen. Ett tag sen sist, men oh vad jag gillar det. Fast visserligen känner jag mig mest svullo i mitt gamla liv :) haha.. Men det har vart en helt skön helg och pappa gillade att få träffa mig lite också tror jag minsann. Fast det är klart, vem skulle inte gilla det liksom? Muu..

Imorrn blir det inhandling av sista julklappen. Sen blir det lugnt. Vika tvätt och sortera lite tvätt (så alla vet, detta är mitt intressanta liv som tas upp atm). Sen är det inte träning på kvällen eftersom jag sagt upp mig haha.. Men, jag känne rmig lite lönnfet, så någon form av fysisk aktivitet måste jag nog utföra. Rask promenad, eller lite gym. Den som lever får se :)

Hej tomtegubbar slår i glasen!!
Sov gott!

Från en Beccas trånga skrymslen och vrår i ett litet huvud med mycket tankar.

Den här helgen har gått ut på tre saker. Ta det lugnt, umgås lite med vänner i nyktert tillstånd och resten med pappa och två jobbiga bröder, samt att tänka. Tänka är jag ju bra på och det har jag återigen bevisat för mig själv denna helg. Halva helg.. Hela har ju faktiskt inte passerat än..

Snart två år sen. Uppmaningen löd "Glöm inte mig". Jag skaffade någon och fick höra "Glöm inte mig". Jag gjorde inte det. Aldrig. Tvärtom, snarare att jag glömde den andra. Jag säger inte att det var fel, men alltså. Jo lite ändå. Hur som helst det tog slut och det var återigen vi mot världen. Du fick någon. Jag sa, mest för skojs skull, för att liksom halvt ge igen, "Glöm mig ej" men du gjorde det. I ett halvår. Sen var det vi mot världen igen. I två veckor. Sen var jag bortglömd sådär halvt om halvt. Men fortfarande var det ju ändå vi liksom. Sen kom den 11 juli. och den 12. och även den 13. Sen dess har inget varit som förut. Och det är inte vi mot världen. Jag har insett att det aldrig riktigt var ömsesidigt. Du slog dig och jag gråter.
Fast du har fel så fick du rätt.

Jag ska dock säga dig, att jag vet vem av oss som kommer må bäst när något illa inträffar. För det sker faktiskt tragiska saker ibland. Jag vet det gör ont att höra, men sanningen svider. Jag kommer må bäst. För jag har hittat de som ger mig tillbaka lika mycket, precis lika mycket som de får av mig. Ibland även mer. Jag kommer ha någon att luta mig mot. Synd du inte tagit vara på allt. Jag fanns alltid här. Men jag siterar MTV's reality show. "Was best friends. YOU said it yourself, leave it and go on! WE are here for YOU now". Jag släpper det och går vidare, DE finns här för MIG nu. Jag vet det.

även om du vet jag aldrig kommer lämna helt. men du ska inte heller räkna med mig i vått och torrt. som förut.

Over and out!

Grattis Bengi. Nu e du med tant. :)


Julklappar, Julpapper och lite luktagott.

Idag har jag kört kundvagn så det stått härliga till, tanterna flög till höger och vänster, och gubbarna låg platta på marken. Inget kan stoppa mig när jag kör längs de små gångarna på GeKås alltså...
Eller inte, där var typ inte en kotte så långt ögat nådde. Eller, nu skojade jag igen, men där var helt lagom med folk. Det vill säga ingen kö in och inte heller någon kö ut, detta resulterade i sex timmars shopping med mammsen. Vi gick ut och åt och lämnade grejer i bilen i halvlek. Sen in igen och fixa resten! :) Jag är nu några hundra kronor fattigare men 9 julklappar rikare, detta innebär att jag har endast en kvar att införskaffa! Vad som kan tilläggas är att på summan jag betalade idag är några av grejerna till mig själv. Så trots att jag nog näst intill överskred mitt egen shoppingrekord @ GeKås idag så måste jag säga att jag kom billigt undan! Weeei!! =)

Sedan kom jag hem, packade upp sakerna och slog in lite paket. Det ringde på min telefon, jag kände inte igen numret och tänkte "Äsch, de ringer igen. Eller så ringer jag upp om en stund". Efter att ha funderat och funderat över vem fasen det kunde ha varit som så ivrigt försökte få tag i mig kom jag fram till att det kunde varit Froggy, hon ringde ju från något liknande nummer sist vi talades vid liksom. Så jag ringde upp och det lät ungefär såhär:

Den andra: Hallå?
Jag: Hej det är Rebecca!?
D: Men tjeeeeena Rebecca!!
J: Heej?
D: Det var längesen! :D
J: Eh hehe... Vem är det?
D: Det är Johannes!!
... några sekunders tystnad som kändes som flera minuter...
D: Oj eh.. Jaha.. Alltså, har du sökt jobb på Lidl? haha.. Vi har en anställd som heter Rebecca redan! Fel av mig. Ursäkta!
J: Jaha.. HAHAHA!

Sen pratade vi några minuter till och vips, jag ska på intervju på onsdag.. Hoppas Hoppas det går bra nurå! :) Efter ett sånt samtal så.. Och efter mit horoskop.. Okej, horoskopet gällde visserligen för gårdagen men det sa "Du bör snart få information om förbättrad ekonomi". SNART och FÖRBÄTTRAD EKONOMI! Iiiih.. Någon som tror på horoskop!? Jag kan ju inte göra värre ifrån mig än att jag misslyckas. Jag hoppas och önskar eller nåt! :)

Ciao Bello so long! =)

Bara för att typ.

Min mor är inte så överförtjust i mitt ständiga smsande. Så folk, imorgon när jag ska köra race med kundvagnar mot gamla damer (läs TANTER/KÄRRINGAR) på GeKås så kan jag komma att vara lite asocial. Skyll det på min mor. Hennes önskan. Och då jag inte kan köpa julklapp till henne imorgon så kan jag ju åtminstone uppfylla en önskan. Lite granna i alla fall. Smyga iväg smsen. hihi..

God Natt och Ha de Bra, hörs de gör vi en annan da!

Green cole.

Okej, bara för att Mattias så snällt frågade, och jag är en så snäll själ, så ska jag svara. Frågan löd: "Hur luktar grönkål i naturen?" och till en början så svarade jag honom (och det kan även läsas bland kommentarerna) att just där det luktade grönkål fanns det faktiskt hus, så antagligen så var det väl någon som tillagade denna höliknande "delikatess*". Men, jag måste ju faktiskt passa på att meddela er folk att om ni vill veta hur grönkål luktar i naturen så kan ni ta er till Harplinge, till den där stora åkern utmed vägen mellan Kvibille och Haverdal, de har en så kallad grönkålsodling där. Och jag lovar er, man kan känna den naturliga grönkålsdoften där. Med detta sagt vill jag nog lämna ämnet grönkål. För dofter är något som sätter minnena på spel, och grönkål är inte det bästa man kan stoppa i sig från julbordet, så bara blotta  tanken får mig att nästan känna lukten av det. Så nu sätter vi punkt. :)


*"delikatess" - Ja, det säg att grönkål, tillagad, är en halländsk delikatess. Men jag satte hartassar framför då jag av egeen erfarenhet vet att det i princip bara smakar just hö, och liknar detsamma. (om inte värre. Hästavföring :o ).

Lite kul att veta om grönkålen dock - Det börjar frysa på till frost därute nu. Och det får mig att tänka på att grönkål måste ha en frostdag innan skörd för att bättre frodas. Jag minns inte om det är efter första frostnatten man ska skörda det, eller om det är så att ju fler frostnätter desto bättre grönkål. Men om ingen av er kan tala om det så kan jag kolla upp det till någon gång.

Killevippen och håll ut så kommer kanske ett till inlägg innan dagens slut! =)

Yesterday, all my troubles seemed so far away.


Now I long for yesterday.
Även om jag inte
ens borde.

Your hot 'n' your cold..

Då min dag har gått ut på att sova, fixa brunch, be bror att köpa godis till mig, kolla på film och än en gång äta så återstod bara en sak. MOTION. Eftersom min sista träning i Kvibille BK har utförts (igår) så var det helt självsägande ingen träning idag. Emma ville ha med mig på boxning men min rygg kände inte riktigt för detta. Därför tog jag mina apostlahästar i knäna och sa åt dem att jobba lite. Jag slängde på mig reflexvästen eftersom jag visste att dagens runda skulle bli något utöver det vanliga. Något extraordinärt så att säga. Sedan pluggade jag i musiken i öronen, och efter ett snabbt avbrott i mitt powerwalkande hos familjen Billow, så hade jag musiken på maxad volym i princip och påbörjade min snabba färd. Mot stallet. Nerför backen. In i skogen. Men inte vilken skog som helst. Oh nej, typ Kvibilles största älgskog. Den skog som man garanterat kan få se älgar i. Ja, jag saknade Cornelia, för jag tror faktiskt att det skulle kunnat bli ett lyckat älgsafari denna mörka, halvkyliga kväll. (I mitt tempo kände jag inte av kylan och mitt hjärta bultade en hel del så det gav mig mer värme men ändå). Jag tror att om jag skulle mött någon så skulle den också hört min musik. Men trots det så lyckas man faktiskt höra naturens väsen när man går där själv på små skogsvägar där det enda ljus man får är det som kommer ifrån några enstaka husfönster. När den lilla lilla klungan av hus är passerad så dröjer det cirka en kilometer till nästa lilla hus. Som för övrigt är brunt, alltså är det mörkt. Jag fick mig dock en glad överraskning, halva skogen den där kilometern var nerhuggd. "Större plats för älgarna att jaga dig" försökte Cornelia skrämma mig med. Men sanningen är den att jag var mindre rädd då, för älgarna vill ju gärna befinna sif bland träden. Om de inte står på en åker förståss. Men åker var det inte. Inte på den högra sidan om mig i alla fall. Medan jag gick där och filosoferade så smsade jag även lite med både Cornelia och med Matilda. Men jag insåg efter att ha traskat ner i diket några gånger att mobilens ljus var så starkt att jag inte kunde se vägen om jag skulle smsa samtidigt. 3 kilometer senare var jag återigen ute på trafikerad väg. Jag hade överlevt!!! Jag blev bara nästan påkörd av en bil, trots min reflexväst, att det ska vara så jävla svårt att hitta bromspedalen!! :O OCH ratten! Jag stod för fan på busshållplatsen när den dåren körde förbi. Jaja, jag sitter ju här nu och lever! I allra högsta grad! Jag ska väl inte klaga heller, jag fick ju min friska luft samt min motion. 7 km kanske. ? Hmm.. Kanske tar jag i  nu, men det är ingen som vet exakt utav er små läsare ändå så. =) Hur som helst.. Jag lyckades ta mig igenom min runda. Hjärtat satt i halsgropen ett otal gånger, träden fick mig att se i syne, min musik fick mig att hoppa till och tro att jag var jagad av någonting stort (som antagligen har ett surrande ljud, förlåt alla för jag e lite knas jag med), och bäcken som går rakt genom hela skogsrundan - svårt att förklara joina en gång ska jaga visa - fick mig även den att hoppa till lite av rädsla. Men väl hemma var jag stolt över min bedrift. Mucho Stolto.
Däremot fick jag väl inte utrett alla tankar som jag planerat att reda ut under powerwalkens gång, men det berodde på diverse saker, musiken var för bra så jag var bara tvungen att låta skallen nynna med ibland, koncentrationen låg på att INTE se så mycket underliga saker - i syne - jag skulle även försöka låta bli att höra saker - i syne, eller ska man kanske säga i hörseln(?) - dessutom var jag ju tvungen att smsa för att känna mig lite mindre ensam och förföljd av nattens hemliga varelser. Japp thats it.

Förresten, glömde jag nämna att det luktade grönkål i skogen? Och även gammalt avlopp? Det gjorde det i alla fall. Sistnämnda är rätt vanligt däruppe i skogarna. Men grönkålen. USCH!! (Ni norrlänningar vet inte vad som är så speciellt med den doften. Men tro mig jag vet! Förutom att det luktar jul, så luktar det även lite hästavföring som det så vacker kan kallas).

Just det en sak till. Jag gick förbi en liten, vad ska man kalla det, stuga. Hur i hela friden fick mina föräldrar en gång i tiden för sig att vi skulle flytta dit? Den är ju görliten! :O haha.. Jaja, tur de märkte det själva. :) Jag kom även att tänka på hur mycket jag saknar Matildas studsmatta, våra storebror och lillebror lekar (där jag var äldst och alltid bäst, hon fick alltid vara näst bäst mohaha), bondespelet, när vi gömde oss i tvättstugan, ÄLGEN! Då jag blev så rädd att jag trillade tillbaka in genom ytterdörren och in på köksgolvet. haha. Ja, you name it. Minnena där uppe i skogen är många. Men å andra sidan, så gillar jag minnena jag skapar mig här och nu också...

Thanks for reading this fantastic PASKA! xD (a.k.a SHIT!)

See yoy later alligator!
xoxo Beccz

PS. Jag orkar inte formatera texten som jag ville. Varför gör jag inte saker och ting som jag vill från början!? t-t-t... DS.


Anyone else. But you.

Sura miner? Mjaa.. Ilska? Njäää.. Röd fejja? JAAA!
Så såg det väl ut på mr. RK idag då. Jag blev dock inte strypt eller liknande.
Inte Emma heller.
Vi fick mest känna oss som två stycken Judas. Svikare. Men massa tårar
och många kramar. Och "Vi ses väl?" Asså de e ju så dumma så de e söta
ibland. Jaja.. Nog om det.

HEJ igen. HALMIA! :)


Sen var det ju det där med åldern också. Enligt Johanna (Bengibong) är det meningen att jag ska ha åldersnoja nu och känna mig gammal. Men alltså då frågar jag mig, varför? Varför ska nån som aldrig kommer bli vuxen, alltid kommer att ha barnasinnet i behåll och alltid kommer vara lite så mes känna sig gammal? En gammal person är ju allt det där jag inte är.. Så, kalla mig oldie, gammelgiraff, tant, vad som. Jag bryr mig inte. Jag blir inte äldre bara för att rynkorna börjar synas i pannan. De uppstår för jag skrattar så mycket, för jag är barnslig och inte alls vuxen. Så det så! Mohahaha.. Muu! :)

Halftime lover and halftime friend
The monkey on your back is the latest trend.


Gott folk. Adjökens.

Let me be the one who falls.

Gott folk! Jag lever! :) Och idag fyller jag halv 20, eller 19,5 om man tycker att det låter bättre. Yes box, om 6 månader blir jag vuxen. Ojdå, det lät fel. För vi alla vet ju att vuxen, det kommer jag aldrig att bli. :)

Helgen har tillbringats i Borås. Där har de kul dialekt. How ever, det var 19-års fest och jag och Cornelia bestämde oss för att dra dit ändå. Jag kände typ tre pers, fast insåg att jag faktiskt hade träffat nåra fler än så förut. Lite skoj. Sen efter vi vart hos Johanna drog vi vidare till Trägår'n. Jag skäms fortfarande över att jag stod som världens största frågetecken när Hanna kom å hälsade på mig. "Jag ska inte känna någon här, vem är det som kollar så bekant på mig" var det enda jag tänkte.. haha.. Förresten jo. Jag var inte nykter.

Igår vaknade vi, jag å Cornelius, hemma hos Melissa. Frukost blev det klockan 15 på donken dit även Maria och Johanna kom. Trevlans. Sen åkte vi hem.. :) Nej jag mena hijem. Pizza hos pappsen and so on..
Förresten så viktigt!! På stationen i Borås kommer där in en tjej, å jag blir helt konstig å typ tappar hakan.. En Kvibillebo! YEAH! Kvibille är större än bara en familj.. ;P Minst två av oss Kvibilleinvånare invaderade ju Borås.. ;)

Hur som helst. Bra helg! Nytt trevligt folk är alltid skoj!

Nu ska jag gå och ladda för en extrem utskällning! Bye so long.

Cornelia Ericsson. DU är bäst! :)

I'm still a rockstar!

Jag förstår de som kör på bantningsmetoden "träna, träna, träna massor, äta äta äta inte alls" för tro mig den funkar! Helt seriöst. Igår efter träningen så sträckte jag lite på ben och muskler och åt en banan (höhö), sedan åt jag två kolor och fem bananaskids. Tror ni verkligen jag var sugen på mat när jag kom hem då? Nej, såklart inte. Jag hade ju ätit. En Redbull sjönk också ner. Såklart! Jag tog en macka med, vid 23 bara för att.. Jag kände mig lite hungirg.. Sen gick jag och la mig. Mådde skit, somnade fem minuter och sen fick jag anfall. Halv fem somnade jag och sov tills jag gick upp. Jag gick upp vid nio. Eller kanske tio, ja tio menar jag. VRÅLHUNGRIG. Bredde mig en macka. Men jag höll ju på att kräkas så åt halva. Sen gick det 4 timmar sen åt jag lite korv med mos. Men hon jag beställde av var väldigt stressad så fick ingen gaffel. Åt därför inte upp, det var så jobbigt att slicka i sig allt med fingret.. Sen mådde jag ju faktiskt dåligt igen. Mat? USCH! Så ja, den där bantningsmetoden den funkar. Säkerligen. Man mår så dåligt så man inte kan äta, men träna det kan man ju i stort sett alltid. Men folket vet ni vad? Jag har ätit kvällsmat idag och det var så jävla gott. Så nu bestämmer jag mig för att ALLTID äta efter en träning, oavsett, för jag mår hellre BRA och är småfet än att må SKIT och se ut som ett vandrande skelett. =)

I övrigt har dagen vart fartfylld men inte väldigt händelserik. Träffade C' en stund med. Bästa det ju :) Men nu e de nog snart slafen för jag måste ta igen nåra timmar minsann minsann.. :)

Fast först måste jag citera min bror.
På KappAhl

R: Varför ska du ha en väst?
Jag: För de e snyggt?
R: Ska du ha väst för att rida präst?

jag och mamma kollar på honom och typ dumförklarar honom. 10 minuter senare kommer han fram till mig och ska förklara vad han menat..

R: Alltså... Jag menade ju att ryttare ofta har väst!
Jag: Vad har det med präster att göra?
R: Vaddå präst? Jag sa SKA DU HA VÄST FÖR ATT RIDA HÄST!?

Jag tror jag och mamma borde blivit idiotförklarade istället. Svider att ekränna. Men ibland har man fel...

BYE!


Unendlich..

Jag har funderat. Vet ni vad som stressar mig mer än julen? Jo, att alla tar körkort nu. Igår var det två, iförrgår var det en. Och 2 utav dessa 3 är 90:or. Ja, alltså ett år yngre än mig. Och snart är det nyår, snart är 91:orna i full gång. Och hur långt har jag kommit? Jo till "köra i stadstrafik" i TEORIBOKEN! Hur långt har jag kommit med det praktiska då? Nej, just det.. Inte speciellt många kilometer. Jaa, så kan man fundea elle också kan man stäcka på benen och äta en banan!

Påtal om banan. Fy sören vad hungrig jag är. Att städa rummet tar på krafterna. Även om det jobbigaste av allt var att sätta ihop Stjärnan. ja, den var lite klurig och finurlig minsann! I övrigt var det sjukt härligt att jag upptäckte att det faktiskt inte var så mycket att städa på rummet. Dammat har jag gjort, plocket ja, det bestod bara av att lägga tillbaka halva garderoben där den hör hemma. Det vill säga I garderoben. Inte utanför. :) Så nu sitter jag här å undrar vad jag ska äta, och vilken buss jag ska ta till Halmstad. För efter tillfrisknandet från morgonens extrema, men ack så tillfälliga, skallebank så klassar jag mig själv som fullt frisk. I den mån det går när det gäller mig alltså. Ja, och det betyder... TRÄNING! =) Och träningen idag ska bli skoj. Ryktena går att vi blir en hel del folk på kvällens aktiviteter, ja fler än 3 alltså.. Och bästa Cornelia kommer ju också! SKOOOOJ! :)

Sen får det ju inte glömmas bort att säga att jag fick ett mycket trevligt telefonsamtal innan. Ja, det var ju faktiskt trevligt. :) Så, jag har gjort ett undantag, och folk som inte diggar mina telefonproblem kan väl se positivt. Muu! :)
Nej nu ska jag gå och rota i kylskåpet, sen ska jag fräscha till mig lite.
På återseende!

Tjipp Tjopp!

Julhysterin är mitt stora julmysterium.

Hysteri är ordet jag söker. H-Y-S-T-E-R-I julhysteri till och med! Vad är det med alla egentligen. Julklapparna framförallt. Jag menar "Oh, jag har inte köpt alla julklappar ännu", nähä? So What? Jag har inte ens kommit på vad jag ska köpa till folk, det vill säga att jag inte ens har köpt EN ENDA! Men jag liksom lipar inte över det. Det är bara den 3e december, men okej vi alla vet hur det är med mig. "Det är bara den 3e december idag" men sen kommer jag stå där om typ 16 dagar och säga "FAAAN det är den 19e december och jag har si och så många julklappar kvar att inskaffa!" Men hey, det är sån jag är, eller hur!? Skynda långsamt! And I know you like it, because you're smiling! Men seriöst, jag har inte ens satt upp min adventsstjärna i fönstret ännu. Det som jag skulle göra i lördags, sen i söndags. Sen inte i måndags, men däremot igår, och idag. Men det blir nog inte imorgon heller. Kanske på lördag. Eller på söndag. För att fira andra advent. Hmm.. Kanske skulle jag gjort som mamma trodde att jag tänkte från början. SKITA I DET! :D haha.. Men nej, det är trots allt jul, och även om jag inte sitter med julmusiken på högsta volym, känner julklappsbestyren gnaga i själen, lipar över att snön inte har kommit ännu, så SKA mr. Stjärna upp! Ge mig lite tid bara. Jag har ingen brådska. Jag är arbetslös och har all tid i världen. Det enda som betyder något när det är jul (förutom familjen, MATEN och vännerna) det är faktiskt att det ser ut som det alltid har gjort! Chokladkalendern uppäten, stjärna och pynt på plats, julskinkan gnagd på (ine av mig nej nej), SNÖN!, TOMTEN! och Kalle anka. Jag är lite som Allan Svensson. Varför ändra på traditionerna? Tradition = Som förr! Och så ska det vara. Men fram till den 23/12 kl. 23.59 ja då kan man ändra på rutinerna lite hur man vill. Den 24e det är DÅ allt ska vara i sin ordning. Right!?

Kontentan av det hela: SLUTA STRESSA SÅ FÖRBANNAT! =)

Vi ligger inte på hans topp 10 lista! haha.. WORD!

Smärta! Är vad mitt knä skriker ut just nu. Och när jag skulle jämföra mina knän, känna och greja, ja då fick jag fett blåmärke på mitt andra knä. Köttat! haha.. Men mamma tyckte att nu får jag minsann ge mig med alla smärtor och grejer. Hon tror väl jag är hypokondriker eller något, men mina knän är ju som de är. De lever sitt eget lilla liv och det har vi ju vetat sen jag var 14 så. :P

Sen måste jag bara säga att Emma är så härlig! "Ja men vi ligger ju inte topp 10 på Rogers lista ändå, så vi har väl inget att förlora!? :D" hahaha så rätt så rätt.. Så bra att hon insett det själv med nu lilla tösen! :P Ola är förstående, tänk om alla kunde vara som Ola. Ola ska hyllas någon gång, det är min åsikt. Han är den enda som tycker vi gör ett bra val, även om det är synd. Enda straffet var att jag inte fick ta fler pepparkakor (med glimten i ögat). Jag gillar honom :)
      Men nej Emma, vi ligger verkligen inte på någon topp 10 lista där. Bara när det gäller att slicka r*v. Det vill säga senaste 3 veckorna. Oj vad seriöst. Nej, nu e de 6e som gäller. Sen är det inte långt kvar till den 11e. (och nu bryr jag mig inte om ifall "fel" folk skulle läsa. Det är väl bara bra. Eller nåt.

Jag måste sluta upp med att vara så emot telefonsamtal har jag fått veta nu. Så okej. Jag ska göra undantag. I promise! =) hehe.. 

Let me drift away, my coma therapy. 

The little red light's not blinking.

Jag ljög inte när jag sa att det känns lite som i ettan igen. But hey, I'm also looking forward to it! Hahaha.. Jepp, C' ska komma och träna på torsdag. Men det ska bli kanonkul, Stefan befinner sig i Stockholmia då, så det är för väl det. hehe (A)

Förresten vad tycks om min nya bloggdesign? ;P Jag gillar den. (Och den där meningen blev typ en mening ala Blondinbella-style). 

Allting är fortfarande låst, och ljuset är fortfarande svagt. Men där finns en strimma. Upp till dig att hitta den. Ljuset tar aldrig slut. Det blir bara svagare. 

Good Night
/ B

For now and for always.

Jag har värsta stora grejen på gång här nu ska ni veta :) Jag känner själv hur misslyckat det kommer att bli. Därför är det bra att man har en plan B, som om den kommer bli bättre haha. Ja, men vad mina stora planer har i kikaren får ni inte veta. Kanske på julafton när Tomten kommer 2 minuter innan kvällen är slut - eller hur Håkan uttryckte det. Japp så får det bli. My secret! =)

Igår hos doktorn. Jaa han pratade inte så bra svenska och han förstod än värre. Så det slutade med att jag berättade hälften av mina symtom, så uppfattade han hälften av det. Det tog ju en timma bara att få fram det lilla så.. Vid frågan om mina andningsbesvär "Taar do medizin?" tänkte min hjärna "Nej, det var ett tag sen. Behövs ju inte längre!" Men min mun agerade tvärtom och sa "Ja, jag tar den ordentligt!" Sen var det dags för blodprover. Tre rör skulle fyllas med den vackra färg som mitt hjärta pumpar runt. Mitt ansikte var inte lika färgsprakande, nej det var faktiskt helt färgslöst ett tag och jag kände hur mitt medvetande sakta ville förtvina. Men stålkvinna som man är så klarade man ju även det! haha.. Även en spirometri är inbokad nu, får se när den blir förlagd bara. Spännande. Eller något haha.. :) Nog om det!

Idag sov jag länge. Mycket länge. Ja, ända till för en timma sen. :O Det är inte vanligt när det gäller mig faktiskt. Men, så är jag ju inte fullt frisk. Och jag vaknade något krassligare MEN utan mina magkramper! Weei! :D Sovit gott har jag gjort, och ännu bättre känns det när jag upptäckte att samtalet jag missade innan, inte kom från doktorn. Då kanske proverna, även om det är önskvärt, inte visat på några förändringar. Jag vet, man vill att de inte ska visa något, men jag vill för då får man veta varför man mår så kasst och konstigt. Right!? :)

Ikväll är det träning, jag är sugen som fan men jag får se. Man borde kanske inte. Men wtf! Kul träning liksom.
Sen måste jag säga att jag är lite sur, för jag skrev värsta inlägget igår, detta å lite till. Det försvann. Satans perkele..

Jag ska sluta nu. Jag vill, och jag vill så väl. Jag ger erbjudanden och jag ger nya erbjudanden där du endast vinner på det. Men allt man får tillbaka är ignorans (finns det ordet?). Ja, och ett litet haha.. Jag menade vad jag sa, men tydligen är det för sent. Fine för mig. Jag orkar inte mer. Det jag har är det bästa. Du vill inte tillhöra det och då är det upp till dig. Nu ska jag i alla fall sluta. Du kan ju göra som vanligt. Komma när det krävs. Om jag är här då? Who knows. Time will tell. Ignorance will be my new sort of thing too. Såå.. I'll make it up to you. KANSKE!

Hopp å hej sålänge! 

RSS 2.0