doing things that we love?

Idag sökte jag ära och berömmelse för att jag GICK hela vägen hemifrån mig till skolan. Det är väl cirka 6 km, runda slängar, det tog sin lilla tid. Jag lunkade försiktigt fram och lyssnade på musik, det kom äckliga snöflingor på mig men jag liksom brydde mig inte så mycket om dem. Hur som helst, sökte jag som sagt ära och berömmelse, och Cornelia säger "vad snäll du är" så snälla, kan inte någon bara säga här och nu att jag var DUKTIG, inte snäll!? =) (Även om jag var snäll också, eftersom jag lånat ut mitt busskort till henne så att hon slapp gå ända från Laholm! ;) )

...PÅtal om det, Cornelia om du läser detta? Betalade du hel biljett till Genevad imorse och sen stämplade barnkort direkt efter? HAHA.. Snacka om att kunna åka fast ;) :* Förstår om du var nervös menar jag.. <3

Jag och Henkeboi har för övrigt suttit fast på Junkyards sida en stund nu ikväll, och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att inte min jacka är slutsåld. Jacka och skor blev det. Och är det slutsålt, hoppas jag att hans tröjor är det också höhö.. VI slipper frakten nu iaf ;)

Sova kanske? Har faktiskt pluggat flitigt, och som sagt traskat på flitigt idag. Grupparbete imorrn samt storhandling, står på schemat! Tjiiiiing.

Låter inlägget tala för sig själv.


Vad jag behöver nu.


punkt punkt punkt

Helt jävla seriöst, låt mig dö lite.
Jag vill bort härifrån så jag tänker åka åt det hållet.
Bort alltså.
Snart.
Jävligt snart.
Fatta.

Cause I'm just totally amazing

I två nätter i rad har jag haft hjärtklappning och smärta när jag andats. No problems w/ that, jag lever ju. Men inatt drömde jag även helt skumt, tror att den där SportSci a.k.a Rörelseapparatens Skador och Sjukdomar - kursen gått mig åt huvudet. Drömde att jag mått konstigt på grund av, vad jag beskrev det som, att jag fått en extra navel under bröstet. Vid närmare titt såg man att det var som om huden öppnat sig och liksom bildat något slags hål fast inget blod eller sådär, för allt var "läkt" men man såg mönstret av revbenen och liknande. Detta var dock ett problem som endast kunde åtgärdas med mediciner och operation, för att se normal ut igen liksom. Hålet, eller sjukdomen, kallades "Spondyloeussyndrom" eller något sånt, vilket låter som en hopsättning av ett antal diagnoser vi läst om. Helt stört vad hjärnan kan göra med en ibland ;)

However, nu blir det gymmet. Semla i eftermiddag och därefter plugg med Cornelia! =)
På återseende!

Everything seems to be so clear..

i painted a picture of you
your soul was red, and your mind was blue
destiny laid a light on my creation

this dream i had made
a slave of my passion
reality was always too far away
and we were happy
until it came too close one day

and sudden i faced
the truth of my dream
my love had only been a picture, a scene
i suppose i needed too believe
didn't want too see
you had never been close to me

im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again
i'm sorry

i painted a picture of youmy dream was a lie
and the lie became truth
reality held it's breath too long
it's disgusting what dreams can do to you

but i'm sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again

im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again
i'm sorry

Låt mig höra..

Jag hörde trummorna på stan,
dom sa att du lämnat mig.
Jag hörde vad demonerna sa,
det är slut och ingen kan hjälpa dig.
Jag trodde jag sett det mesta,
det här var inte vad jag väntat mig.

Jag hör alla steg i trappen.
Men inga går till min dörr.
Nu sitter du som en fjäril i natten ,
och pratar som vi gjorde förr.
Allt det där om att va på väg nånstans .
När man är tillbaks där allt började.

Du vill höra kärlekens tunga,
säga orden igen,.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall du glömma mig.

Åh Jag älskar dig mer än du
nånsin kommer att få veta.
Lycka till med allt,
men du kommer att få leta.

Jag försöker att gå som en man,
nerför hjärtats ensamma gata.
Där kärlek och hat går hand i hand,
sitter jag och bara saknar dig.
Nu är allt sagt och gjort,
och jag kommer aldrig att få tillbaka dig.

Jag försöker att gå som en man.
Nerför hjärtats ensamma gata.

Alla ♥ Dag => Internationella Mobbingdagen!

Alla vet vid det här laget vad jag har för känslor inför den här dagen..
Och visst är det bra bitterljuvt att jag precis suttit och berättat för Mimmi en del i vad som får mig att avsky dagen. När jag sedan går till Maxi och där står massa personal och fyller "Alla <3 Dag"-påsar med typ Pucko, choklad, juice och grejer till alla som betalat. De säger "Ska du handla? Okej, du får en påse när du kommer ut" och när jag kommer ut är det slut. Återigen är jag den där stackaren med tomt skåp ;) HAHHAHA.. Bittersweet memories <3 mmh.

Nej, jag och Mallan dissade dagen, vi drack saft och pratade om allt mellan himmel och jord. Gotta like her!
Sedan åkte jag hem och fixade klart med all tvätt som jag inte hunnit vika, bäddade min säng och åt upp Cornelias kebabrulle. Sedan kom Cornelia med choklad - måste ju fira att jag inte ätit godis på en månad ffs! Och så kom hon med en Latte från Lidl.. Kan man annat än ÄLSKA henne? Precis som hon visste att dem var slut på Maxi, att jag inte hann köpa på Hemköp och att jag inte orkade hoppa av vid Lidl för att unna mig en, så kom hon där och drog fram en ur väskan. DET gjorde ju typ min dag! Förutom sällskapet som jag omgivits av då förstås! =)

Pytt-i-panna-lunch med Mimmi, Saft med Mallan och Kaffe med Cornelia. SÅ ska den 14 februari se ut, precis som en vanlig dag! =) <3

So long mates.

Glädjesmurfarna hoppar och skuttar!

I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is with you in my world. Världens bästa :-)

suspicious.

Yes, I know but actually you barely do not!

Tvätt, tvätt, tvätt och solen skiner! Tänkte göra en god gärning och är även sugen på kebabrulle. Corneliaaaa (a)
Kollar nå film på trean, spännande. INTE.
Vilken dag! =)

You're not smart enough to even dream!

Tentagenomgång, dugga och seminarium, så har dagen sett ut. Om jag fått som jag velat, hade den förmodligen innehållit en lab också. Men som sagt kan man inte alltid få som man vill. Därför ska jag nu packa väskan och mig själv och dra en sväng till gymmet, för att fita till mig ytterligare. 1,1 kg kvar och massa muskler! =) Jag är antagligen klar där väldigt lagom till Cornelia är klar i skolan så då blir det att sola. Man kan ju inte ha en VIT vältränad kropp! ;) tss.. Hoppas solariet hon snackar om är bra! (Bättre än Nautilus som faktiskt gått ner sig en aning. Dock tänker jag ändå inte sola på Nautilus förrän jag kan simma - vilket det inte är tillfälle för just denna veckan i månaden!)

Är lite sugen på mammas mat, så hon får väl som hon vill - Besök av mig i helgen! Likaså pappsen! Fina grejer, skönt att inte behöva åka spontan-tåg klockan 17 en lördageftermiddag från Borås för att få tag i sådan mat! Även om det hade sin tjusning även det, så finner jag det ändå lite mer förtjusande att bara kunna sätta sig på bussen i 20 minuter istället ;) Well, har ni inget bättre för er så...


Saker att skratta åt om man inte kommer med bättre idéer..

1. Att se folks panik när de inser att det snart är den 14 februari. Tack för att jag har födelsedagsbarn att fira det datumet. :) Då kan ju jag visa mina känslor de övriga dagarna av året. Wohoo..

2. När folk troget ska stå på sin plats i bussen genom hela resan, och nästan blir irriterade över att folk råkar knuffa på dem påväg till de lediga sätena längre bak.

3. Att folk ens står upp i bussen när det finns lediga platser. (Inklusive jag själv, enstaka gånger).

4. Att man verkligen kan ta en tenta med en klackspark och ändå behålla det goda humöret och slippa ångest!

5. Att tycka jag själv är duktig som har så fint i rummet... SEN kolla hur resten av lägenheten ser ut, för att inse att jag kanske inte är så duktig!

Kan skratta åt andra, sig själv eller bara helt random. LE FÖR HELVETE!


Solen skiner faktiskt..

Okej.. Då får jag INTE läsa psykologin nu då. Har jag tur får jag tillbaka tentan jag skrev åtminstone, om än orättad. Men tillbaka vill jag ju ha den. Den kändes ju bra. SUCK! Jaja, det är för bra väder för att vara bitter så jag ser det positiva i det fruktansvärt negativa, jag har ett rejält försprång till nästa vår..

(Hade jag orkat hade jag vart den mest arga, irriterade, sura och förbannade Rebecca nu. Men det orkar jag inte så är bara ledsen över att ha lagt ner så  mycket tid på ämnet, men glad över att ha gjort det med världens bästa sällskap åtminstone!)

Skrivit klart caset som skulle in idag i alla fall och är väl redo att börja plugga inför morgondagens dugga och seminarium i Fysiologin. Here we go!


en fredag, inte riktigt som alla andra..

Orka att jag sammanfattade hela gårdagen med ordet spya flera gånger i samma stycke, att jag beskrev kattkvinnan Regina på tåget mellan Halmstad och Göteborg väldigt intensivt. Att jag beskrev känslan över att sitta på tåget mot SKövde och allt, allt, allt.. För att sedan åka in i en tunnel som såklart krascha hela inlägget.
Tänker INTE skriva om det.

Nu är jag i Herrljunga, på tåget som går mot Nässjö, kom just på att... Tänk om en viss Philip hoppas på!? :S Helvete.. Kroppen på helspänn HEJ!

Btw, gillar jag att Oscar, finnen, som vi var på fest hos igår, hade fyllt kylskåpet med Minttu och Koskenkorva. Klockers! Och Kim, han förvirrar mina stackar celler i min förbaskat stora hjärna med sina korttrick. Vilket äckel! :P hahaha.. Jag fattar ingenting :(

De två jämte mig pluggar fysiologi, fast det är inte ku att lyssna på eftersom dem verkar köra en GANSKA mycket mer avancerad nivå än jag. Och de ser sååå mycket yngre ut. Blä!

Nu är jag hungirg, igen.. Bakismage! =)

Väldigt intressant..

Väldigt, väldigt intressant..
Jag lämnade in lapp om att läsa psykologin ett år tidigare.
Jag har spenderat säkerligen en... 25h på att plugga bara i helgen.
Minst skull jag vilja påstå.
Jag pluggade till kl. 01.30 inatt. Fortsatte fram till precis innan tentan kl.9
Jag kom in i tentasalen. Stod med på listor och allt.
Gör tentan, den känns helt ärligt, riktigt bra. Eller åtminstone riktigt ok.
Speciellt med tanke på hur lite jag deltagit på föreläsningarna.
Jag och Cornelia har liksom pluggat in sjuuukt mycket själva.
Sjuuukt grymma är vi, var jag tvungen att inflika.

Jag kommer hem, spyfärdig.
Det ringer och jag får ett samtal som lyder;
"Hej. Du har ansökt om registrering av en psykologikurs som du ska läsa i tvåan. det är inte riktigt klart ännu för han som godkänner är inte här. Så du är inte registrerad!"

VÄNTA!? Jag skrev fucking tenta idag!

"Va? Oj, det var intressant! Stod du med på listan? Oj då.. Jag ska kolla upp det! Jag hör av mig!"

Ja... Det var SANNERLIGEN JÄVLA INTRESSANT DET DU!

RSS 2.0