Step it up.

Idag var jag i Göteborg för att leta kläder. Allt jag kom hem med var ett par nya skor. De var i alla fall snygga, och billiga. Dock blev jag lite stressad ett tag, det är inte så lätt att hålla reda på vilket Stadium de billiga skorna var i, när man vart inne påtre olika ställen. Så påväg tillbaka till tåget visste jag i alla fall att de billigaste fanns i den ena, men vilken... Jag sprang halvvägs in på Stadium vid kompassen men kom på att det var fel, sprang ut, sprang ner på Stadium på Nordstan, märkte att det inte alls var där, sprang tillbaka till den som jag trodde var fel men det var rätt.. Hängde ni med? Vi tar det en gång till, jag sprang alltså.. Nej skojar bara, men fick tag i skorna och dem är väldigt nice. (de kommer färga av sig lite i lila tror jag 8-) ). Mer än så fick jag som sagt inte tag i, men det är väl lugnt eftersom min tågbiljett och även bussbiljett blev allt mellan 15 och 20 kronor dyrare per resa eftersom jag inte fått mitt nya bankomatkort ännu. SUCKS!
      På tåget satt jag i en salig blandning av folk. Andra sidan gången satt två familjer, eller två mammor med barn, ena familjen från Kalmar med bredaste småländskan och den andra mamman med grov norrländska. Spännande. En konstig nysvensk (hehehehe) satt mitt emot mig och började pilla i tidningen JAG läste. Lite irriterande. Han hade gjort något dumt också för konduktören sa att han "Aldrik fick gora om datta han gjorde inan!" Tågkonduktören ropade att vi satt på ett "kossekosståg" ? Nej, såklart kust-till-kust-tåg. Men hon var också lite såhär nysvensk. Men den värsta medresenären av de alla var nog hon bruden ni vet, som kallar sin kompis för gumman hela tiden ni vet. Som bor med Fortesa, skådespelaren du vet. Och som blivit medbjuden till Serbien av han den kända fotbollsspelaren i Hannover ni vet. Aa så cool var hon, hon skulle på fest till Marina ni vet. I Borås. Hon har fyllt år. Hon berättade hela sitt liv för sin kompis i telefon ni vet, men hon ville egentligen inte att någon skulle få veta det. Men, telefonljudet var högt ni vet och hon pratade inte så lågmält hon heller ni vet, så jag kan hela hennes liv. Verkar hon intressant? Jag kan berätta mer, för jag vet!

Sen åt jag thaimat med mig själv, jävligt gott faktiskt!! :) Och så var jag ute och kollade på månen på lite så halvorder kände jag, då frös det i min näsa. Jag gick även och köpte en dricka i kiosken och fyfan vad den luktar matos. Etiketten alltså. PEUH!

Nu blev det ett fööör långt inlägg ni vet. Så nu ska jag kolla film.
Hej hoppla!

P.s. Idag kommer Cornelia hem, men jag är inte hemma. Det suger en aning. För jag saknar henne :( och jag har något att ge tillbaka tror jag. Jag skulle tagit tillfället i akt innan kanske. damnit. D.s.

P.s2. Hoppas du har en damn good excuse. D.s2.

I'm terrified but I'm not leaving..

Okej, och oddsen för att min gamla granne ska stå framför mig i kön på Donken i Borås är!? Inte sett henne på åtminstone sju år. Helt insane ju!!

För övrigt mår jag helt okej. Lite skallebank, men det är välföljden av sex timmars anatomi och fysiologi kan jag tänka mig. Förresten har jag fått många fina erbjudanden. Men grabbs.. Nej tack!

och det gick upp ett ljus. men ljuset kan vara kvar, jag ändrar inte position.

sen bara för att det är totalt onödigt vetande så är Adam, Andreas, Jesper och Rebecca en bra liten grupp. som resulterade i ett G+ av G på sista labben. "Generna som inte finns" ¤

..jag ändrar inte.

Varför Åka Till Fjällen När Det Ser Ut Såhär Hemma!? ;)

jag som brukar gena över här för att komma snabbar till övergångsstället </3 tycker synd om de som ska gräva ner elledningar idag! ^^ Dislike deras skottningsteknik dock Någon som liksom så...Vill leka? (a) 

 jag vågade ta risken. Idag igen.Men nåt rasade, precis innan jag passerade. PEUH!
 
Vågar du ta risken? ;)Boråsparken  Där nedanför;)  Alltså, liiite osjysst av den som körde plogbilen kanske!? tur att bilen stått där i ett halvår och förhoppningsvis tänkt stå där et tag till.

 ska vi bygga en igloo, bara du och jag? ^^

Jag borde nästan ta med mig min fina kamera och fotografera med kvalitet. Inte idag dock. Idag är det träning i snön. Jag har förövrigt fått mina pengar! :D Så räkningarna är betalda och livet är nice.
Nu är det extreme homemakeover och ladda inför träningen som börjar om fyra timmar höhö...

Jag tänkte lite extra på dig Cornelia när jag skapade detta inlägg och allt som hörde till det :-*


inte för att det kanske är taget idag men.


Flingor stora som pingisbollar.

Jag har nog inte sett såhär mycket snö sedan... Jag har nog inte sett såhär mycket snö förresten!!
Men seriöst nu när det börjat blåsa så är det värsta Emil i Lönneberga ute. Ni vet när han ska ta Alfred till doktorn.
När jag gick till Knalle innan tyckte jag det var olidligt. Det var knappt snö, snarare is. Mitt hår som var kruttorrt frös liksom. Inte okej någonstans. När jag väl var klar utan att ha hittat det jag tog mig hela vägen dit för, ja då snöade det ÄNNU mer. Fast ordentliga flingor som tur var. Plogbilarna kör två och två var 45e minut ungefär och nu när jag ser snöflingornas size och standard de håller för tillfället märker jag även att de där bilarna nog bör komma tillbaka snart igen. (kör gärna hit en liten traktor också så man kommer ut imorgon för det var nätt och jämt man gjorde det innan när det knappt hunnit börja). funderar på om jag ska ta bussen till skolan imorgon. Well, det blir morgondagens dilemma. Mina pengar har fastnat någonstans tror jag. Kanske blivit rånad av någon i Indien? Vem vet.. Hur det än ligger till så hoppas jag att dem befinner sig på MITT konto imorgon och ingen annans. Inte ens hos CSN. Utan hos MIG.. Mig mig mig.
      För övrigt sitter jag med morgondagens fysiklabb och försöker förbereda mig lite. Tror det kan vara bra. Den verkar inte så svår men ändå. Jag har faktiskt byggt och designat en lampa på tekniken i högstadiet. så jag kan! (förresten cornelia, så målade jag den lila med vita blommor. Jättefin! LILA ;)) 

Men nu gott folk ska jag kolla klart på mitt papper innan jag kollar Andra Avenyn.

förresten så e jag lite ledsen över att Bernie inte lyckades ta andra chansen tillbaka till tävlingen. Det saknades ETT kilo, och Mark fick komma tillbaka istället. Jag som gillar svarta bäst. De har nog rätt i att dem kommer bli plockade en efter en nu... Huhu..

Ice.


I got lost in time.

Träningen gick finfint! Kändes så himla skönt att få träna igen.
Även skrivit på för Gif nu. Ävenom jag inte ska vara kvar så länge till men ändå.
Vet man att det blir till att lira lite i år i alla fall!!
Åh, hela min kropp bara skriker "SKÖNT" fettförbränning haha..

Dagen har vart bra, men är fortfarande lite putt över att hela butiken hade halva priset på ALLT utom klockan jag vill ha. Well, en tröja rikare åtminstone. (Ja, pappa jag har pengar över till mat också. och byxorna jag såg hehehe...)

En fråga bara:
Varför är det alltid tyst i en hiss?

Sovtajm nu anyways..


off to spinning!

Jag ska snart iväg på träning!! Pepp!!
Sålänge mina lungor inte kollapsar eller något så är jag fett pepp i alal fall.
Måtte min nya medusin fungera nu!
Är nog sex veckor sedan jag entrade en hall för att själv aktivt delta, fast jag deltog inte så aktivt.
Jobbet hindrade det och det blev mest på ploj. När jag senast tränade ombytt och redo var kanske 10 veckor sen?! Aff inte bra alls. Det får mig att må dåligt. Så nu hoppas jag att inte några fler sjukdomar ska hitta mig. Jag är typ som ett kylskåp och bacillerna är som kylskåpsmagneter. Så lätt fastnar dem på mig för tillfället. Och det är inte okej. :(

Men nu är det träning och jag har snyggaste vattenflaskan. (Billig med höhö).

Tjao

mina eeh.. sex bordeord!? och ett budord.

- Man skall inte ge en person med beslutsångest för många valmöjligheter.  (BUDORD)
- Jag borde verkligen köpa en konservöppnare för vänsterhänta
, inte för att jag är i behov av en nu, men när jag är det så är problemen alltid lika jobbiga.
- Jag borde komma på ett bra sätt att plugga på fysiken. För även om den lkänns lätt nu så vet jag att tentorna alltid är svårare, pga stress och sådant.
- Att träna imorgon ska bli väldigt skönt, sex veckor utan träning och som även innehållit sjukdom gör mig inte gott.
- Dags att laga mat nu antagligen!?
- Party i helgen!
- Person saknar folk.

Jag är definitionen på person idag.


...

Jag bara kom att tänka på att.. 5 timmar!

Åh fyfan, finns ingen bättre.

you dont always have to make it alright.

but sometimes would be nice.

Lugn helg och bra helg. Kollade träning i fredags, sen var det hem för att käka.
Igår var jag duktig och pluggade innan jag tog mig till Boråshallen för att kolla pingis.
De andra spelade Dalsjöforscup med och gick vidare från gruppspelet men idag hade det gått lite sämre.
Frazze följde med mig hem och vi käka på Galaxy sedan kollade vi film. Imorse gick han tidigt,
såpass tidigt att jag lyckades somna om och sova två timmar till trots att jag vart uppe 30 minuter.
Idag har jag pluggat och vart på Lidl. Konstaterat att jag verkligen MÅSTE ha en dubbelgångare här.
När jag hoppade av bussen och gick förbi en utfart borta på Hulta tutade en kvinna i mammas ålder på mig och vinkade och log. Jag vinkade såklart tillbaka, men jag har aldrig sett kvinnan förut. Roligt!

Nu ska jag läsa på lite om optiken och dess lagar och formler. Sedan sova. Lång dag imorgon förmodligen.

Till mig:
You dont know how much i Treasure you. Wi'l you are near me I dont feel Blue... Dot is Just a part of life. But you will find your way out just fine. I have Faith in you
sweet va? :)


love is in the air.

ledig i två dagar. Det har inneburit soffan, sova/vila, lite städ, lite plugg och en superb överraskning som jag kommer leva länge på. Imorgon är det dags för skola igen dock. Introduktion av Anatomi och Fysiologi där cellfysiologi stårpåschemat mellan 9.15 - 15.00. så jävlaskoj! :D

Så därför ska jag inteblilångdragen. Sovdags! (ursäktar min spacetangent va)
God natt!!

p.s. efter att ha läst omhur roliga träningar jag missat så vill jag inget helle än att bli frisk. peppad nu, ny medicin dessutom. Gosh, give me some strenght!! d.s.

...det var solsken där jag gick.

helt otroligt hur frisk man kan bli va. Eller hur mycket bättre man kan må.
Som sagt, ett helt liv utan dig i det hade jag inte klarat.
Tack <3
Mitt allt!

och Moa, jag saknar dig också!

värsta språket... ?

Idag skulle jag till doktorn. Efter att ha sagt mitt namn typ tre gånger till tanten i telefonen fick jag höra:

- Okej, du får nog vara vänlig att bokstavera ditt efternamn. Jag hör inte, jag kan inte.

Visst tänkte jag, det kan ju vara rätt främmande för folk häruppe. inte så vanligt efternamn. Nej det tänkte jag såklart inte. Jag tänkte , fan vad pinsamt att behöva bokstavera mitt efternamn. Det är ju inte alls svårt att uttala ens. Så började jag bokstaver:

- N I L S S O N

Och tro mig, det var nog inte bara jag som tyckte det var pinsamt när hon lyckats komma på vad hon just skrivit ner. Och allt skylldes såklart på att jag var otydlig eller också att min telefon var kass. Jag säger då det, ett helt främmande språk talar dem häruppe, och vi där nere tydligen. Förstår ni nu att mina lärare kan prata otydligt ibland? Börjar tycka lite synd om hon som jag förstår kommer från Umeå. Hon måste ha det lite svårt här...

Och om någon är intresserad så har jag bara lite virus. Och det ska jag sova bort nu.
Schlafen so Gut.

torn

Efter ett femton minuter långt samtal med min lilla mor så har vi nu kommit fram till att det är dags för mig att uppsöka en vårdcentral imorgon. Damn, jag mår helt wäkki.. :(
Måste diska och fixa med min labbrapport nu dock. Eller snart. Det löser sig liksom.
Jag fryser så nu ska jag tillbaka till soffan och täcket.

Btw så har jag fått ihop mitt schema utan att missa något de kommande veckorna i alla fall. Dessutom slutar jag tidigt typ varje dag. Fem toasters på det!

Cos I miss you, ohh, how I miss you
Youre not my girl you're my town

A weekend away, leave the city today
Dont want the big smoke to leave me behind
The train leaves at 2, platform 3 Waterloo
50 p to the tramp makes me feel kind

I get a good seat , with a window my feet
Are up on the one in front everyone stares
Why do they care, like theres feelings in chairs
Trapped for 3 hours until I get there

det är fredagen den femtonde om ni undrar.

Idag har jag fått en ny väska av mamma. Som kompensation för Italien hehehe.. :)
Vi har även käkat, typ hela tiden. De åkte för ungefär en timme sedan och jag har fått feber. Inte okej :(
Så ska väl slänga mig över alla mina sjuhundraelva foton och fixa lite eller något. (Dissa Håkan och Lukas :S).
Så får det bli. En dålig morgon som övergick till en härlig dag och slutade med en bacillfylld kväll. Uerk.

heipa.


Det var tentadags.

Trodde ni seriöst att jag skulle klara två omtentor, på samma vecka!? Helt ärligt, att jag trots flera timmars pluggande skulle lyckas med konststycket att klara både matte OCH kemi, inom loppet av tre dagar? haha vad tar ni mig för? Jag må vara en Nilsson men som känt är så samarbetar mina två celler inte alla gånger. Detta var en utav dem. Påtal om konststycke, så ja. Konst var det jag ägnade större delen av mina tre timmar i tentasalen åt. Trots riktigt jävla bra tentamensvakter (berättade roliga historier och sånt för att liva upp stämningen lite innan vi började) så hjälpte ju inte det mig att lyckas. Jag pluggar alltid in fel saker. Kan formlerna men, det hjälper inte alla gånger. Som sagt ägnade jag större delen åt konst. Vilket fick mig att fundera över just konst. Varför blir jag inte konstnär? Det är ju inte första gången jag sitter och ritar under en jobbig tenta. Jag är dessutom bra på det. Kanske inte på sådana här hyperdetaljerade teckningar, djur eller människor, men ändå. För håll med mig om att egentligen förstår sig inte en enda människa på konst. De kanske säger det, mest för att verka som en sofistikerad person, eller rik. Jag menar det finns saker som sålts för miljontals kronor just för att någon säger att det är konst. Det sägs vara en plåtburk med vad som sägs innehålla en bajskorv. En bajskorv! Då är väl mina tavlor lite mer värda eller? Dem kan varken börja lukta, rosta eller glömmas bort. Dem pryder liksom väggarna, om man vill. Japp, det var en tanke bland många fler som jag fick. En annan tanke utav alla (det dyker upp rätt många tankar utöver kemin när man sitter och ritar, eller skriver. Jo jag skrev också. Typ brev till läraren om varför det går så dåligt och små dikter och sånt och minnen från Elin Strömbergs lektioner och prov. Men dessa suddades självfallet ut igen! Dock finns bilderna kvar, på mitt formelpapper som jag tillverkade helt själv så fort jag satte igång. Som ja inte fick användning för. Detta blev en lång parentes så nu stänger vi den).

Jo, den andra tanken var följande:

HUR I HELA HELVETE SKA JAG FÅ IHOP MITT SCHEMA!?

child with sort of problems

Idag var jag, hör och häpna, väldigt duktig och åkte till skolan redan klockan 10.30 för att hinna plugga i lite mer än två timmar inför min omtenta i matte B. Det gick som smort och jag kände mig till och med duktig! klockan 13 traskade jag bort till City och köpte mig en fralla för att sedan gå tillbaka till skolan och kolla exakt vart jag skulle befinna mig 30 minuter senare. (Hade en väldigt jobbig dröm angående tenta-sal så gällde att vara väl förberred). Gick upp till våning fyra, men kunde inte komma in i korridoren, blev helt stressad. Sprang ner igen, sen upp igen och det var såklart fortfarande låst. MEN så till min räddning gick en snubbe förbi och kunde öppna åt mig!!
   Väl inne fick jag redapå att både formelsamling och grafritande räknare var tillåtet. Jag höll på att börja gråta seriöst, för jag hade inte ens stoppat ner det i väskan. Den tentan jag failat två gånger tillåter ju inte det!? Men så hade vi snälla vakter och jag och en tjej till fick dela på en räknare, dock inte grafritande, men det var bara en uppgift som behövde det, men jag försökte ändå liksom (går ju alltid att lösa algebraiskt. Om man nu kan det hehe). Hur som helst så när jag öppnade provet kände jag mig lite som ett problembarn, där satt vi med vår, för vissa av oss, andra omtenta, tredje försöket, och har chans att få både en 4 och en 5 på detta test, fatta jag har chans att få lika högt betyg som Philip trots att jag löste hälften av uppgifterna UTAN räknare och på två timmar dessutom. Den som alla de "brighta" fick för att klara överbetyg tog dem alla fyra timmar att lösa och räknaren var i stort sett ett MÅSTE! hahaha.. Problembarn Rebecca HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Efter skolan köpte jag gardiner och stolsdynor. Folk föredrar väl att köpa kläder på rean, men jag samlar på mig lite vuxenpoäng istället. (Speciellt nu när jag ser att mina pommes är typ kolsvarta med). Så till ugnen för lite käk och Biggest Loser!

Tjing

tolfte januari tvåtusentio

Framme i Borås sedan ungefär 5 timmar tillbaka. Hunnit med mycket på dessa timmar, packat upp lite lite (mest för att kunna lämna tillbaka Emelies väska så fort som möjligt (A) ) vart och handlat, lagat mat, städat bort julen, betalat räkningar och lite sådär. Vad jag inte har gjort är att plugga. Vilket jag borde då jag bara lagt all min energi på kemin, men det är ju matte jagska tenta imorgon...
     Hur som helst så förstår jag inte varför folk uppåt landet klagar, här är inte mycket kallare än hemma. Kanske en grad. Ja, EN grad, nästan så min lägenhet är kallare än vad det är ute. Även om jag hörde rykten på tåget om att det skulle bli kallare så har det inte gått någon nöd på mig än i alla fall. Vad det gäller snön så har de inte heller mycket att skryta med, självklart mer än hemma i Halmstad, men inte mycket. Verkligen inte. Det är mest plogbilarna som är lite sämre skillade här och har blockerat viktiga övergångsställen och sådär, inte Halmstadklass på det inte! hihi..

I övrigt så vill jag bara tacka alla kära vänner som gjorde min hemvistelse till den bästa. Jag har till och med lyckats träffa Emanuel, och vad är oddsen för det? haha.. Nej men, det var ett händelserikt lov, fullspäckad månad, med både lycka och tragedi.
Nyår var ju mest lyckat, att ha ens bästa samlade på ett ställe är definitionen på lycka ungefär. Med bästa tolvslaget och det var outstanding <3

Sen sista helgen nu då, var helt underbar. Jag älskar att inte göra någonting när jag får göra det med dig. Även om vi trots vår duktiga planering lyckades missa en punkt. Men vadfan, "bara" 4-5 veckor till jag kommer hem nästa gång, och då JÄÄÄÄVLAR ska vi överbevisa herr Ericsson ;)Ååh.

Utsikt.Älskar. Saknar.

Jag hatar den här bilden, den har legat gömd på bästa ställe, men vafan ibland blir man sjuk av solen och jag bjuder på bilden!♥ 


100111

sååå omotiverande att behöva packa. Eller att behöva städa, städa! Det är ju så tråkigt, speciellt när jag vet att det inte kommer vara lika dammfritt när jag kommer tillbaka nästa gång, eller att bara behöva välja ut viktiga saker som kan vara nödvändiga kommande typ 1-2 veckorna. Eller att inte kunna ta med sig allt man vill ha med sig. Japp, jag må låta down under men, det är jag inte. Bara omotiverad, oduschad och sugen på att kolla på film, istället för att göra allt det jag måste. Men så är det väl alltid, rädslan fr ordet måste ligger där någonstans i kroppen och lurar, måste har en negativ klang. Kanske jag ska tänka att jag VILL SÅ GÄRNA GÖRA DETTA! Eller. Rebecca packa nu, du slipper matten! Eller Rebecca, packa nu för du ska iväg och läsa anatomi. Eller så bara tänker jag att, BLI KLAR NU FÖR FAN SÅ DU KAN LATA DIG IKVÄLL!

Jag gick nu.

closer to home

Sitter i min finas säng och spelar oxie. Och tack vare våra säkert 10 timmar sen igår framför det spelet så vet jag vad en valenselektron är, och hoppas att det kommer göra mig gott på omtentan på fredag! Mihi :)
Nu är det meningen att jag ska samla poäng åt henne (för vi spelar inte på min användare någonting :( haha) och så har vi ätit våfflor idag. Var jag tvungen att säga. De va goda! =)

Well ska väl spela vidare nu..

Psst, hemlis.. Jag tycker om Cornelia massa, hon är min bästa vän, mitt hjärta (A) Men säg det inte till någon ;)puss <3

<3

och idag går mina tankar till vår älskade Jecka ♥

Lite pics sådär.

Hade bara lite lust att säga det..


Fast vid Oxie. IGEN!

Umgick med hjälp av kebabtallrik, bion 2010, promenad i snön och massa godis med min bästa igår/inatt/imorse. Så himla bra <3
Om en vecka, ja EN vecka åker jag tillbaka till Borås. Känner kanske inte för det riktigt, men vet att när jag väl kommit dit å så, så blir det väl rätt skönt. Rutiner. Även om folket saknas mest hela tiden, men de får fan pallra sig upp snart!! (Jag vet, Cornelia har vart där några gånger redan men hon kan ju typ flytta in hos mig om hon vill höhöhö.. Din nyckel är förresten klar nu ;))

Btw, detta är INTE okej.
Om Emelie inte lurades med mig angående husnummer:
http://www.bt.se/nyheter/boras/stor-vattenlacka-fran-lagenhetbr-pa-klintegatan-i-natt-br(1707405).gm

Kändes som ett lite fjortisinlägg detta så, helt textmässigt, don't know where that feeling came from but. Jag tror jag avrundar här nu på grund av det.

Hej!


rubrik

För att jag inte orkar.

Min fiendes fiende är min vän

...

Ain't no mountain high enough, ain't no valleys low enough.

Det finns vissa saker jag är extra blödig för. Jag tror någon fick upptäcka det idag.
Det är inte ofta jag gråter, om jag inte är själv, men det händer.
När det händer är det så exceptionellt att det får mig att, om möjligt, tänka till lite mer. Eller snarare tänka till lite mer seriöst kanske. Lite längre, lite bättre och framför allt lite sundare. Att åka buss är rätt skönt tycker jag, för då kan jag sitta och dagdrömma näst intill ostört, tänka, fundera, filosofera och bara låta orden snurra liksom. Efter filmen idag, på bussen hem insåg jag en del som jag inte tänkt på tidigare, i alla fall inte just dessa detaljer.


Jag trivs för jag behöver inte känna att jag måste bli bättre hela tiden. Att göra sitt bästa räcker, man kan ju inte göra mer ändå. Förut försökte jag alltid att bli bättre, att verka bättre än jag egentligen kunde, jag hade inte förmågan. Jag höll tyst när någon sjöng för jag visste att jag var sämre, jag fick liksom höra det hela tiden. Jag förstörde innebörden av vad sång är. Jag tryckte ner mig själv när det gällde siffror, även om jag fick en massa hjälp så var jag inte tillräckligt duktig och det fick jag höra. Mina betyg fick jag på grund av att jag inte var den enda som inte kunde sätta ihop siffrorna ordentligt alla gånger, men jag var den enda som inte kunde i mitt sällskap och då kunde jag lika gärna lägga mig. Om jag kunde något som någon annan hade problem med så var det ändå inte tillräckligt, att kunna en sak är liksom inte lika mycket värt som att kunna tjugo. Så bättre att jag var tyst, någon annan kunde ju mycket bättre. Ja, mitt IQ var inte högt, men mitt EQ var bra, därför duger jag liksom.

Men, med dig sjunger jag, jag går tekniskt basår och även om jag är rätt kass så fortsätter jag för jag får mer stöd. På andra sätt men på bättre sätt. Jag anser att EQ går före IQ. Men när jag får tillbaka lika mycket och lite till som det jag själv ger så växer bägge stadigt i takt. Jag älskar det jag får just nu. Även om någon är bättre än mig på något så blir jag aldrig nertryckt, för i nästa sekund är jag bättre på något annat och tillsammans är vi det bästa. Låt mig kalla det teamwork. Låt mig kalla det intelligens. Låt mig kalla det äkta vänskap.

Tillåt mig att säga att jag älskar dig.

If you need me, call me
No matter where you are
No matter how far
Just call my name
I'll be there in a hurry
You don't have to worry
'Cause baby,
There ain't no mountain high enough

2010-01-01

Igår var det nyårsafton, vilken jag tillbringade på bästa tänkbara sätt. (Bortsett från lite halvstressiga sekunder då jag hade jobbat stängning!) Hur som helst så firades det nya året in med de bästa vännerna verkligen! <3

Så, folkens, Gott Nytt År och så! =)

Nu ska jag åka på en liten roadtrip söderut. Laholm står på schemat, snyfta å sånt. Haha (A)


och det bara är så att jag inte vill till Borås ännu.


RSS 2.0