Before I go, go

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

Försök förstå... <3

I like it.

Japp, det gör jag! :)

Igår ringde någon, ännu ett oväntat långt samtal, vad börjar hända med världen.. Eller, jag menar.. Med mig!? :O okej, inte jättelångt men ändå. Det är mig vi snackar om nu.. ;)

Ska snart hoppa in i duschen, sen bär det av bort mot Maxi för att därifrån åka till Jonsnahult! :) Skojsigt värre. Men ångesten är hög nu.... Men ni får veta om helgens bravader imorron minsann.. Pöss

Borås

Började med att jag skulle ha två stycken ECDL-prov. Började med Excel. Fick 73% = ETT jävla poäng ifrån godkänt. IG i kursen. Men jag har lagt bort den i ett sånt annat dokument så det syns i alla fall inte i poängplanen. Thank God!

Sedan åkte jag in till stan. Impulsköpte en ny tröja då jag fick näsblod å kände mig lite ofräscht svettig i den jag hade på mig. Sedan köpte jag lite presenter och sådant. Åt lite med Friff, drack läsk med mig själv. Åt lite till med Friff. Sen bar det av till Borås. Efter några U-svängar, samtal och en bra gps kom vi fram. Och till slut kom även Cornelia gående på röda mattan typ. SÅ vacker var hon! Snyggast idag! =) Bilder lär ju komma upp på bilddagboken i slutet av veckan! :) <3
Sedan skulle hon in och bala och vi åkte för att äta. Eva bjöd, mycket snällt. :D typ FÖR snällt! helst med tanke på att jag och Frida fick fel mat också hahaha.. ^^ jajaja.. :) Det var snällt!

Nu e jag hos pappsen lite orolig över hur jag ska ta mig till Maxi med ALL min packning imorron, men det blir nog bra! :) Klasshelg. Sista helgen med klassen. Jag mår dåligt.

PUSS!

Calling

Asså.. Haha.. 30 min. C'... Det är ovanligt and you know it. Visste vi hade mycket att snacka om! ;) hahaha.. Jag är grool!

Vemodigt

För varje steg vi tog, ju närmre vi kom, desto mer vemodigt kändes det. VI hoppade ur bilen, fyllde på, gick. Gick, gick och gick.. Grönt, Vitt, Träd. Vi gick. Sedan var vi framme. Jag blev inte kung idag, det blev Phille. Sedan gick vi tillbaka, nästan med en tår i ögat. Vi hade gjort vår sista träning, NÅGONSIN, på Aspero. Det var hemskt. Vi överdriver inte. Det var så tungt! SOm Natta sa: "Sista gången vi fem byter om ihop tjejer, vi får helt enkelt ringa varann när vi har tråkigt och säga att vi känner för och byta om". Nej men ärligt, hemskt ju! KOmmer sakna det. Nu ångrar jag nästan lite att jag inte lyckats med rehab och shit bättre. Jag har missat så mycket...

'Helgen dårå'

Såhär ser helgen ut då da!

1. Två ECDL-prov (Kommer få IG i kursen men ändå)
2. LÄmna tillbaka en väska
3. Ölbrännboll
4. Borås
5. Pappsen
6. Jonsnahult
7. Tylösand

Trevligt värre. =)

Snart ut och fixa Robbans hår också, ja jösses ^^


BALEN!

Okej, känner att jag har en uppdatering om balen som borde komma här, egentligen för ett par dagar sedan. Men dpå jag inte varit pigg nog till att göra något förrän idag så fåre ni godta det. Jag höll mitt löfte om att den skulle komma iaf, och ja.. Som man brukar säga... Bättre sent än aldrig!     ?


Alltså här kommer söndagen den 25/5 uppradad i form av punkter!

- Upp kl. 9.00 - bråk med mor
- Duscha kl. 10.00 (därav bråket med mor)
- Frisören kl. 11.30
- Åkte och åt korv klockan 13.30
- Jeckas place ca 14.00
- Fotografering av hela klassen i stort sett samt äta lite plockmat å dricka (hör och häpna) VIN!
- 16.00 satte vi oss i caben för avfärd mot Tylösand, men...
- vi gjorde en liten avvikelse för fotografering i Grötvik (inget smart drag)
- Bilkö i TVÅ fucking timmar! Insläppet skulle sluta 18.00.....
- KOm in på röda mattan klockan 18.40
- Välkomstdrinkar SLUT! :(
- Ytterligare fotografering som KOstes föräldrar stod för
- Dags att ta plats vid borden
- Två svimmade, en bord 2 och en bord 1. Tydligen en till längre bort.
- Förrätt - Gott
- Johnny och Alexandra - roliga
- Varmrätt - GOTT!
- Tog luft, ville inte ha sver svimningar
- Efterrätt - GOTT
- Ut på stranden
- Alienspyor på klipporna (inte från mig)
- Padda i sanden = Becca SKREK!
- Foxtrot
- Samtal med Cornelia :)
- Jag, Moa och Tessan på "fel" buss
- Efterfest 01.00
- FEEEEST
- En drink för mycket
- Pussar
- SMS
- PUSS!
- Dansa
- Jocke blev sur xD
- Dans
- Phille skar sig i handen :(
- Jag och Pite i taxin!
- Hos Natta kl. 05.37
- "Vänner"
- Vissa av oss deckade
- Fem pers i soffan
- Vaknade
-  Typ alla borta
- Spelat fotboll
- Gå till skolan.
- kl. 08.45 går jag till Helena å säger "Jag kommer inte på engelskan idag, för tro det eller ej men jag ska till tandläkaren!"
- 10.00 HEMMA! SOVA!
- 12.30 - buss till tandis.

Jag sov 9 timmar på typ 2,5 dygn, men nu är jag nästan i fas! Trevlig lösning, nåt ni vill veta mer om? Ask and I'll tell! :)

VI! :) helt enkelt


FÖR JAG SKA TA STUDENTEEEEEN!

Då var allting äntligen inlämnat. :) Känns himla skönt. har visserligen mina två prov i ECDL kvar men. Annars e jag då klar. Ready for summer. :) Min lärare har visst redan läst mitt arbete som jag lämnade in idag. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta men... Jag får VG i historia, visst det är väl bra, men jag har kämpat som en dåre för sneppet högre, men guess what? Jag får mvg i idrotteni samhället, där jag typ inte har någon närvaro alls.. xD hahahhaha... Typ sjukt..

Projektearbetet. Ja, jag säger inget. Jag är så jävla förbannad. Konstigt nog har inte mor min förstått varför jag är så butter, hon brukar vara snabb på att märka sånt annars men.. Nej palla ens bry sig. HATA PA!

Uppdatering om balen kommer. I punktform tror jag. Men inte nu. För nu vill jag sova lite innan jag ska upp och hålla i träning. Sen blir det käka med klassen. Gotti Gotti! :)

Gaaah

Jag hatar när man ska göra klart arbeten som är avgörande för ens betyg. Speciellt när det inte finns så mycket att skriva om. Inte så mycket som det borde finnas. Och just nu hatar jag att jag sitter här och klagar istället för att faktiskt skriva det jävla arbetet. Men nu är det såhär att, typ alla utom jag som är lat, har "lov". Jag vet att jag också kommer ha det i stort sett, när jag skrivit klart. Så.. Hej då!

Vad är väl en bal på slottet?

Jo, alldeles, alldeles underbar... Efterfesten då? Den är obeskrivlig. Men nu är det Sverige - Slovenien som gäller halva natten..

To be continued

Cornelia! TACK! :) Det värmer! :)

Money Money Money...

Måste bara säga, innan jag sover, att det är grymt härligt när man kollar sitt konto och underhållsbidraget överraskande nog trillade in igår. Nu kan jag festa imorrn, utan att låna pengar. Dessutom har jag på något vis fått pengar, vem är den vänliga själen som satt in 200? :O Nu är jag GLADare igen. GOD NATT!

Like a falling star...

Sådär. Allmänt dåligt humör hela dagen. Vaknade till slut med huvudvärk klockan 11 och skulle vara på Björkevi klockan 11.30. Kändes ju måttligt bra. Är mest trött och grinig, har jag ifs varit sedan i torsdags, men ändå. Jag är även väldigt stressad och nervös inför morgondagen då det vankas BAL! Men, allting är ju i alla fall fixat nu. Och min käre baldejt ringde för 30 minuter sedan så har snackat med honom också. Med detta vill jag ha sagt att det nog är dags att slänga sig framför lite ESC 2008 för att sedan sova. Kommer att bli en LÅÅÅÅNG dag imorgon, och på måndag, och på tisdag. När ska jag sova? När jag bli gammal. I guess. HOppas på att få hälsa på min lilla kamrat Coorny på måndag då det är Göteborg som gäller. Den som lever får se. Och lever, det har jag förstått att jag gör i allra högsta grad just nu. Även om min önskan var att få lägga mig ner och sova resten av mitt liv just nu ungefär.

God Natt! Vi hörs när jag... har sovit eller nåt...

(P.s. Se filmen "Jack" så bra, jag lipade totalt sönder typ! D.s.)

Like a falling star...
Du är som en fallande stjärna. Då de syns är de underbart vackra,  enastående och någonting utöver allting annat. Allt stannar upp och det enda man ser på den sammetslena svarta himlen är den fallande stjärnan. Den utmärker sig. Det enda problemet är att de försvinner snabbt, men innan dess har man fått uppleva det mest fantastiska som finns.
- När du ser en fallande stjärna tänk på mig. Så slutade versen. Själv skulle jag vilja avsluta den såhär
Jag önskar det fanns en förevigt fallande stjärna, i så fall skulle du utan tvekan vara dess mänskliga svar. You are like a falling star...Så, imorgon kommer svaret på frågan, vad är väl en bal på slottet? Och vad är väl en bal på slottet där man slagit rekord i antalet gäster? Ska bli spännande.. Good Night, and Sweet Dreams!

Match

Vi behöver inte kommentera dagens match. Förlust. That's it!

Blandade känslor typ.

Blev av med min tandställning idag. ÄNTLIGEN! :) Och, nu kommer det allra bästa, både uppe OCH nere! :D weeeei.. Vart väldigt svullet men det har faktiskt gått ner redan, lite fläckar men de fixar jag till :) hihi.. LYCKA på det.

OLYCKA på att Marie kom och sa "Jag har fått mail från Leif, du får inte hoppa av ECDL antingen tar du ditt IG eller också så kommer du nästa vecka och klarar proven och får G" tack så jävla mkt för det? Jag som trodde jag skulle vara klar efter konfliktuppgiften i helgen. Men, tack ändå Malin Nermark för ditt stöd typ.

Nu ska jag... Hmm.. Borsta ihjäl mina släta fina tänder. :) sen ska jag sitta här lite till och sen ska jag.. hmh.. Jääh, who knows!? :) sova kanske, match imorrn ju. Doh!

I won't give a shit.

Tänker inte ta mer. Klanka inte ner på andra är det enda jag vill säga. Det Pär säger om Pål säger oftast mer om Pär än om Pål. Å vad jag älskar Elins ämnen och oj vad jag kommer komma ihåg mest utav de eller? Såhär är det och så kommer det förbli. Trodde inte det skulle gå, inte idag, men tro mig. Det gick.


Måste göra klart mitt äckliga arbete nu. Eller minA äckliga arbeteN.
I love you.

Tomorrow I'll shine!

Exakt 14 dagar kvar till studenten nu. Om 14 dagar äter jag antagligen massa smörgåstårta samtidigt som jag är påväg att fixa mig för att dra vidare. Jag har gått mina 3 år på Aspero. LÄskigt. Vi har två träningar kvar. Vad händer sedan? Jag är van vid att träna som en gnu, jag kommer få vad man kallar abstinens. Men, hur mycket ångest och ängslan jag än har just nu så är en sak säker... Imorgon, då kommer jag skina. Skina som en sol! Om exakt 15 timmar och 8 minuter. Det är mer nervöst än att fylla år. Jag kommer inte somna inatt.. Jag bara längtar!!! =)

Har färgat mitt hår nu också inför balen. Ska testa min klänning sen! :) Men nu måste jag plugga. Två arbeten kvar till imorgon. Sen är det slut.. SLUT! :S....

All I can taste is Champagne, when it hits the brain like cocain.

Okej. Jag har då fixat nu så att jag är bänkad på lördag! :) Enda bra jag gjorde på dagens träning. Eller nej, jag gjorde ett helvarv också! Duktigt mig. Annars kan man väl säga att jag slutade jobba innan jag ens hade börjat. Det enda jag hade i huvudet var plugg, plugg, plugg. Borde nog inte ha tränat, men ville så gärna. Eller, nästan i alla fall. Jaja, nu är den över och jag är hemma och kan plugga. Gör jag det? Nej. Vad gör jag? Fixar CIlla och Erikas bilder. Varför? För att det är roligare. SKÄRPNING! Sista chansen nu!!

Student om 15 dagar. Jag mår dåligt.

You can't destroy a wretched boy.

Orkar snart inte mer. Snälla säg att jag är helt klar på fredag klockan 16.00? Det skulle liksom inte vara guld, det skulle vara DIAMANT! Mina betyg har dalat nog nu. Snart träning som jag ska fullfölja på bästa sätt sedan PLUGG PLUGG och åter PLUGG! Skit i om jag inte orkar, jag SKA!

Något mer jag SKA är att se till att jag blir bänkad på lördag. Så får det bli.

See ya!

You're welcome to take the love I give.

Pluggbreak

Har städat rummet idag, blev massa fint. Pallar inte plugga så jag har druckit två energidrickor och nu en is-espresso, kan ju säga att jag känne rmig måttligt speedad! :P hahaha.. Men ska upp tidigt imorrn så var inte så smart gjort kanske. Men iaf. Mitt rum är skinande rent och min hjärna är fri från plugg idag.. Förutom att jag måste plugga psykologi när jag går och lägger mig. Prov 8.30 imorrn men ändå. har hört på ryktesvägar att det ska vara det lättaste provet i kursen i år.. :) Hoppas detta stämmer. Elin hade tydligen sagt så ialla fall! :)

Satt och snackade med min baldejt igår. Kul att höra att flera stycken av våra gamla klasskompisar råkat illa ut och att flera stycken redan tenderar att lbi alkoholister. Två styckern är redan rejält nersöpna. haha, jag är inte det minsta förvånad.. Någon som fattar nu att jag inte trivdes i klassen? Hade inget gemensamt. Vi är i år 19 år, många i den klassen tenderar alkoholism vid 18-19 års ålder och jag har inte ens tagit min första riktiga fylla ännu. Detta är ju lite patetiskt. Vilken skitklass, som jag sagt LÄNGE! Många som fått gå om och hoppa runt på olika linjer och skolor också. Vilken intressant klass jag hade. Om man nu vill uttrycka sig så..

Lagom skoj när mamma ringer "hej, frissan 11.30 på söndag. Men du vet att Emma har slutat va?" Jävla tur det bara var jag och en tjej till som skulle fixa balfrisyr på den slaongen eller? Så jag menar, detfanns frisör över för mig! GAAH! OCH, den nya vet ju fan inte hur jag och Emma bestämde att jag skulle se ut. Nu måste jag hinna dit innan söndag och snacka om det med. IGEN.. Jag blir tokig! I övrigt är allt klirrat inför balen! Wei!

Så kan det va...

Saknar.
Jag saknar.
Jag saknar dig.

Jag sitter här och har idrotten i samhället. Sitter med OS-uppgiften. Den ska ju vara inne på fredag. Precis som allt annat. Men, har hoppat av ECDL nu.. Tack Malin Nermark! :) Så vad har jag kvar? Historia och Idrotten i Samhället samt ett psykologiprov. Massagearbetet med. Men det är typ klart, bara en grej som saknas typ.. :) Vad mer? Inget tror jag, lusten att faktiskt göra det klart tills då. Tänker endast plugga till provet idag, för jag VILL städa mitt rum NU! Ska vattna katterna efter skolan, köpa mig några powerking och sen dra hem. Nu kom Min lärare med macka, sån där god som bara Aspero kan erbjuda, känns lagom läskande. Jag ska nog gå tidigare istället. De andra gick och fikade men jag måste plugga. Trots mitt bloggande nu får jag faktiskt lite gjort.

      Vi treor har även fixat, eller typ Jecka har, så att vi får ha datasalen B7 för oss själva hela denna och nästa vecka. Mohaha.. Idag har jag även fått reda på lite betyg. Mycket blandade sådana. allt från G-MVG.. :) Yo!


Hörs sen. plugg nu innan jag sticker.! pöss


Miss.
I miss.
I miss you.


Jag är kung i dröm och fantasi...

Jag insåg nyss det mycket jobbiga faktum att, imorgon är det träning jag var sååå unmotivated för 30 minuter sedan. Men sen kom jag på, det är bara 4 träningar kvar. FYRA träningar kvar med mina underbara klasskompisar, om vibara ska räkna tjejerna så är det två träningar kvar. Imorgon är sista riktiga träningen som vi tjejer kommer att ha, för nästa vecka är det typ "skojträning" med tävlingar. Det är ju fan läskigt. Och OJ vad motiverad jag blev, jag ska minsann visa de att jag är Rebecca som spelade 90 minuter i torsdags. Att jag KAN om jag VILL, de ska inte få minna mig som den dåliga spelaren utan luft.

JAG VILL INTE... :S

I am one of those who stop before they begin

Massageexaminationen gick bra. Jag försov mig imorse, igen, men lugnt. Jecka försov sig mer så vårt arbete kom inte in, idag heller. Howiie.. Jäjä.. Sånt e de.

Nu e de kurs. Hear from you later aligator!

Jag å Hon e bra! :)

Triggerpunkt hit och triggerpunkt dit.

Min största triggerpunkt är min hjärna. En hyperirritabel punkt i en spänd sträng. Smärtan strålar ner till andra delar av kroppen, smärtan kan kännas både med och utan tryck. Spelar alltså ingen roll om jag slutar tänka, det kommer att göra ont ändå. Uppstår oftare hos kvinnor över 30. Men enligt vuxenpoang.se så är jag ju 33 eller vad det var. 31 kanske, så det är ju rimligt. Orsaker till triggerpunkter är överbelastning (jo, tankeverksamheten är ju ganska aktiv), Inaktivitet (ja, för tillfället går ju inte saker som planerat), Stress (JAPP), Infektion (Tröghet, kanske en infektion, kronisk sådan?), Kyla (har vart kallt idag).
      Som ni vet så jobbar jag massage och en triggerpunkt finner du oftast vid dina skulderblad, men visst låter det rimligt att min hjärna skulle vara en enda stor triggerpunkt? Tycker jag med! :)


Du, du har värmt mig idag. Lättat mig, mina bördor blev helt plötsligt inte lika tunga. Men, du är inte bra. Du är UNDERBAR! :) Smilin' all night long. You know who you are! Snacka om glädjespridare liksom! :) <3

Insett det än en gång!

Först vill jag bara säga att jag nog har gjort mitt mest ogenomtänkta beslut idag, nämligen drog på mig shorts och t-shirt. Detta var jävligt mycket svinkallt med tanke på att jag först skulle gå till Eva från pappa, typ 2 kilometer. Sedan var jag tidigt tillbaka till stan så gick från sjukhuset bort till Donken och efter det fick jag stå och vänta vid bussen i typ 10 minuter för att chauffören inte märkte där stod folk. GAAH!

Fast nu undrar ju ni vad jag insett än en gång såklart. Ska jag låta er vara nyfikna eller ska jag berätta hmhm... :) Jag kan börja med att berätta om igår så får vi se sen.. :)

Åkte till Coorny då ju vilket var väldans så trevligt! Jag, Coorny och hennes lillebror Jakob satt och kollade på Sing-a-Long och sedan på Extra!Extra! Sen kom Lukas och Frida med vänner men då var det typ dags för mig att gå igen så. :) För övrigt bor Coorny typ LÄNGST bort i LAholm, trodde aldrig Trumgatan skulle dyka upp, men det gjorde den. Hoppade av och där var tomt, medan jag gick över vägen tänkte jag "och var FAN är Cornelia?" Sen kom där en blond sak som log stort och vinkade och jag ba "Ööh. Det är inte Cornelia, vem e de nu då? hej hej" Så var det ju självklart Friff hahaha.. :D Min syssling som är stoltast över att vara släkt med moi! =)

Okej nu då. Jag har insett att jag har:

DE BÄSTA VÄNNER MAN KAN TÄNKA SIG! :)
~ så är det bara. Ni kan säga vad ni vill men mina vänner är bäst! Ta åt er! <3

REBECCADAGEN! :P

Asså, jag fattar inte hur några asiater kan låta så mkt, men men... Det var iaf god mat, och sedan ägde jag allt och alla i fotboll. NÄSTAN så jag till och med ägde Felix där asså. Jag vart grym!! =) hahaha.. ;) Messade lite med Kallis, Malin och Coorny, allt slutade med att jag ska gå ner till bussen snart för att umgås lite med sistnämnda! :) Ska bli skoj. Bara jag inte stör henne i hennes skolarbete, i så fall får jag ta mig själv med på en rundvandring i LAholm :) Men, ska bli skoj. Fint väder nu igen. Såg lite trist ut ett tag men klarade sig fint alltihopan..

Blev även invited av Roja på grillfest/poolfest hos honom, men jag tackade nej. Känner knappt honom och än mindre hans vänner. Fast har fått reda på att jag vet vilka två pers är, varav en är inte min bästa kompis och den andra. ja, NO COMMENTS.. hahaha.. Trevligare kan man ha, och trevligare SKA jag ha! :D Weiwei.. Hej hopp!! :)


"Here in this diary, I write you visions of the summer..."

Bored.

Vad ska man hitta på ikväll? Ingen aning. Plugget vill inte fungera.. Fit*a!

Jag blir galen, typ skogstokig. Ungefär som skogsrokk.. Den är tokig.. Den ska jag nog lyssna på nu.
Bara om ni ville veta alltså. Ville ni inte veta så var det ju synd att ni blev tvungna att läsa det nu då. Ert slöseri på tid, inte mitt. Eller jo, detta är ju tidsfördriv, men vad ska man annars göra liksom? =)

Hej hopp!

This love's not making scars anymore, don't breath a word about our joke.

Vilken dag! Åkte till skolan en timma tidigare för att få träffa mina kära vänner ett tag med :) De var inte så bruna hihi.. =) Men dem had eju haft skoj och det är ju huvudsaken!! :D Sen var det internationell ekonomi = BORING kollade på film "Högt pris för bomull" vet inte HUR många gånger jag höll på att somna om jag ska vara ärlig.. :P hihi.. Sedan messade Kallis precis när jag slutat så var det bara ut till bussen, åka till Grötvik och vara med på deras mentorsdag, det var ju lite mys. :) Grillade skolmatskorvar var fan gott. Jag som inte gillar korv annars men. :) hihi.. Sen hann vi/de inte spela kubb för hälften av oss skulle sticka vid kvart i fyra.. Men men.. Sen hem kolla fotboll KBK - Ullared IK. :) Typ halva deras lag var ju Asperoelever plus Putte i KBK haha.. (Putte a.k.a Mange P) Det var skoj. Stod dock 1-0 till UIK när jag gick. Fick gå i början av andra för komma hem till far. :) Nu sitter man här mätt efter massa tacos plus allt annat jag krängt idag. Sjukligt vad jag äter :O

"I don't know what it is. I'm actually not good at this kind of stuffs, and that's for sure.
I just wonder if I told you I love you would you said you love me too?
Would it be possible for us to make it to something more?"

can't do wrong, I can't do right
I feel so alone tonight
I wish someone could feel
And understand the way I think
They got me on the brink
Of self destruction
I wish someone could feel

People surround me fill my head
With opinions of what they think is right

MATCH

Omgång 4 klart. Vet inte riktigt, till mig å några till sa domarn att resultatet blev *host* 11-0 men till motståndarna hade han tydligen lagt på ett mål. Jaja, förlust iaf. Jojjo skadad. :( (L)
Något positivt var Kallis fina comeback. Tyvärr är hon sjuk igen nu. Stackars min syster. :S
En annan positiv sak är att JAG spelade in 90 minuter!! :D Första gången någonsin utan paus. Ja, första gången jag spelar en match utan paus över huvudtaget tror jag.. xD Trots att jag i samband med med en närkamp mot en stor back typ, tappade andan (tror jag) så reste jag mig å fortsatte lira. Typ stolt över mig själv faktiskt. :)

Något som INTE gör mig stolt är att jag inte gjort vad jag lovat. = Nu ska jag plugga massage. Tack och hej!

Sleeep

Ska sova nu. Blev inte mkt massagearbetesarbetande. Men, jag ska göra det Jecka, I promise. Du kommer ju hem imorrn så... ih.. Fredag inlämning. Heja oss!

Vart en asbra kväll faktiskt! :D Ruskigt trött men. Felix gillade min massage tyckte jag skulle öppna egen sånt ställe där man masserar sa han. Han sa även att jag borde massera honom en gång i månaden för 50 spänn hihi.. :) Sen sa jag "Somna inte, du ska vända på dig sen" å fick till svar "De e så skönt så jag måste blunda". Min illbrorsa är söt! :) Sötstämplade finns det fler som är! :) hihi..

God Natt å Hej Hopp!

I left my body laying somewhere in the sands of time...

Har inte orkat med massagen ett dugg sedan jag kom hem. Men efter träning så jävlar då tar jag tag i det! :) Rättskunskapen är inlämnad ju och som sagt fail på ECDL, så känner mig trots det inte fullt så stressad längre. Snart är denna jävla vecka slut sedan är det vecka 21 och sedan kommer vecka 22 som jag så troget längtar till. Snart sätts betygen! :s

Japp, träning ikväll lär bli väldigt soft och lugnt. Fotbollstennis hoppas vi på. För, viktig match imorgon! Jag SKA sätta igång med mitt målskytt då alltså. Mot Erica mohaha.. =) Jag har visat henne vart skåpet ska stå igår under träning. Gäller bara att jag visar det på match också.. Shit, taggad till MAX alltså! :)

Det var det, det. Nu ska jag göra något. Bdb kanske. Brukar bli så. ;)

"If I go crazy then will you still
Call me Superman
If I'm alive and well, will you be
There holding my hand
I'll keep you by my side with
My superhuman might"

Tjipp Tjopp!

Maximal Otur

Ibland har man otur, ibland har man extrem otur. Och det mår man, eller ialla fall jag väldigt dåligt över. Idag har jag haft MAXIMAL otur. Det värsta är att det kan säkert bli sämre, men just nu känns det som det bara skulle kunna bli bättre. Prov i ECDL - Excel. Fail. Nu har jag endast möjlighet att få godkänt i kursen MEN för det krävs att jag lyckas på Excel och på Powerpoint. Detta är jävligt jobbigt, jag vill bara hoppa av just nu. Inte riskera ett IG liksom.. Inte nog med detta 10 sekunder efter jag tryckt på skriva ut mitt provresultat så kraschar alla datorer, liksom fatta. Ett par sekunder tidigare och jag skulle fått göra om provet! UTAN att ha den failpointen.. JÄVLAR! Efter provet ksulle jag göra klart rättskunskapstentan, men gic ju inte. Tack och lov var ju anledningen godkänd. Jag hittade en sal där datorerna fungerade och skrev klart. Blev 15 minuter sen men som sagt godkänt på grund av all kalabalik. :)

I övrigt örjar turen FÖRHOPPNINGSVIS vända. Blickar framåt. Om 22 dagar är det över. Då tar jag studenten. Vem vill vara etta nu?

I brist på annat

Tråkig historielektion och skrivarfan funkar inte såå.. Vi kör på en liten lista! ;)

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Easy. Cornelia! :)
Vad gjorde du kl 8 i morse? Frullade. Var sur över att ha försovit mig typ två timmar. xD
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Väntade på att få dator så jag kan "jobba".
Det sista du sa högt? "Vilken uppgift är det? jaha aa haha.."
Vad har du druckit idag? Juice, Vatten, Cola och juice :P
Vad var det senaste du åt ? Lasagne
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun .
Vad är det för väder hos dig just nu? Solsken men lite kyligt.
Godaste glass-smaken? Ägglikör och Melon
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Verkligen inte
Sover du tungt? När jag mår bra ja..
Drömmer du mycket? Jo, en hel del
Mardrömmar? Periodvis
Vilket ämne är roligast i skolan? Psykologi
Trivs du med ditt jobb? Det är helt okej.
Favoritklädsel? Slappekläder .
Favoritlåt just nu? Take me for what I am, If I fall och Die Romantic
Vad ser du om du tittar åt höger? Moa :P
Vad gör dig glad just nu? Inget? :S Jag har roliga klasskompisar?
Vad ska du göra härnäst? Svara på om jag är höger- eller vänsterhänt .
Höger- eller vänsterhänt: Vänster .
Humör just nu: Ganska dåligt. men Emma plutten får fixa de sen
Favoritgodis: Happy Hippos :)

Klädsel just nu: Ett linne, svarta jeans och vita skor :P

, Umgås, Festa, Jobba, Flytta: De e bra :
Hur många kuddar sover du med:
6 stycken xD
Spelar du nåt instrument: Näsch.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska .
Vilka är viktigast för dig: Vänner och familj
Bio eller promenad: Promenix
Är du kittlig: (a)
Snarkar du: Ja, men pratar mest i sömnen .
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Geting.
Vad vill du jobba som? Vet ej, sjukgymnast?
Stökigt eller välstädat? Ja gillar städat men har alltid stökigt .
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja vill, men vågar inte .
Anser du att du är stark? Nej inte på nåt vis..
vad gör du om du får hicka? Hickar
Vad längtar du mest efter just nu? Vecka 22 :P

Ska nog fortsätta lektionen nu. sen tandläkaren. Men palla.. Btw, försov mig till träningen kom 15 min för sent, men Erica var också sen så var lugnt. vi ägde å jag kommer göra volleymål mot dem på torre! =)


död åt plugg

Skola och plugg är i vägen för allt. Hatar detta! Jag gör bort mig å är dum. Men nu har jag nog rett upp en del. Som en orkan drar jag fram bakom mig lämnar jag kaos och misär. Det bästa med denna virvelvind är att man i stort sett kan plocka ihop bitarna, i alla fall något sånär, själv. Pussla ihop det, och hoppas på att det inte lett till 7 års olycka eller liknande.

Annelie, du vet att jag älskar dig.

Och, som sagt Cornelia. TACK!

...

Så fruktansvärt jävla PATETISKT!

This is so NOT me..

Pimpla kaffelatte och sova 5 timmar/natt. Plugga varje ledig minut och ändå vara sen med alla inlämningar, detta är så inte jag.. Den riktiga Rebecca brukade lämna in allt i tid, sova 8 timmar/natt och skippa koffeinet. Jag har huvudvärk, magont, sömnproblem och är likgiltig. Nrä ska detta sluta? Jag säger som igår "Det är nog bra att stressa, det är ju säkert det livet går ut på. Och har man inget bättre för sig kan man lika gärna stressa ihjäl sig". Det känns så just nu i alla fall. Jag kommer säkert springa in i väggen snart.

If I fall do you give me the strenght to hold on?

That would be worth the most.. :$

I am a victim

Psykologin inskickad nu då. Äntligen. Den jag inte ksulle ligga efter med. haha.. Bara 12 dagar försenad. inte så farligt. knappt efter ju.. hmm.. jag hatar mig själv.

Jag är ett offer. mobb.. Jag hatar mig själv.

Over and out.

Meningslös

När man inte har något, eller snarar vet något, att säga måste det ju innebära att man är meningslös. Eller hur?


Vet inte vad som händer. Det är skumt, det är en sak som är säker. Vissa handlar tvärtemot hur de vill att saker och ting ska vara. Om de gör vad de tänker blir det nog mer rätt. Sluta klaga annars. Vissa borde verkligen se hur saker och ting faktiskt är innan de öppnar sina käftar. Helt trögt bara. Men det är inte det värsta, det värsta är att se vilka som får ta skiten.


Idag har jag varit jävligt flitig. Jag har även insett att enda lösningen för att få allting gjort i tid är att ha hela livet schemalagt till punkt och pricka, minut för minut. Idag har jag åstadkommit mycket. Både pluggmässigt och fritidsmässigt. Jag har satt upp klockslag att följa för att få mina läxor, arbeten och provpluggande gjorda. Tro det eller ej, det funkade faktiskt jag fick till och med dötid över. Inte förrän nu ikväll har det börjat brista lite i produktiviteten. Men det finns förklaringar till detta, jag kommer i alla fall att lyckas blir klar. Det är det viktiga.

JAG ORKAR INTE MER. Save me..


Kryptonite

Jag gnällde och whineade. Jag fick det jag ville ha. Nu när jag har det förstår jag att jag inte vill ha det. Vad händer? Vart är jag påväg? Vad är det egentligen jag försöker åstadkomma? Jag saknar det jag brukade hålla mig till förut. Varför lämnade jag det? Men nu är det så tomt där jag brukade hålla till innan. Det är tråkigt. Det är ensamt. Jag vet inte vad jag vill, eller inte vill.. Allting är bara så fucked up och skruvat.

HBK

Sitter och lyssnar på när Sebastian Johansson summerar gårdagens match emot Ljungskile SK vid ett tillfälle säger han:

-"Sen så i andra halvlek, vi spelar ut Ljungskile stundtals känns det som... Och då gör vi två välförtjänta mål, och eh.. ja, det är ju så gott som klart kändes det som. Eh, men eh sen vet jag inte vad som hände.. Dem får et enkelt reduceringsmål där 3-1 å...."

Jag vet vad som hände, Malin också. Det var SKJORTAN!


Har förresten glömt en punkt på "bästa-från-matchen-listan". Det var Felix kommentar:
-"Tänk om han trillar den!" xD hihi..

PEACE!

Sturre typ

Alltså snart är det studenten. Och jag får typ panik bara av att tänka på den. Att tänka tanken på när man går där på Storgatan och visslar som galningar i visselpiporna, sjunger studentsånger och är allmänt höga på livet, det får mig att må dåligt. typ 1 timme efter det splittras vi allihopa. Vi träffas senare på kvällen igen och efter det splittras vi. Totalt. Alla åker typ hem dagen efter för att fira sina studenter. Sen är det liksom borta. Slut.

Man kan ju också tänka FAN VAD SKÖNT! No more school. Men, dream on Rebecca. Du har för fan sökt in till högskolan...

Jag har iaf lite saker inplanerat fram till typ 2 veckor (nästan) efter studenten, men sedan gör den där ensamheten sig påmind igen. Man är rätt bortskämd när man går i skolan tror jag. Mm.. Men...

5 Juni 2008. Vilken befrielse!

I'm having nightmares all the time for reasons I can't find...

Har ECDL pretty boring. Jag e typ klar, men vågar inte göra provet. xD

Tyckte det var komiskt att dem som inte kan komma på min student ska komma på min födelsedag, för att fira min student och mammas födelsedag. "dem där ska ju ändå inte fira att du fyller år". Nej men jag vill kanske höra ett grattis? xD Så jag har sagt till Kallis och Cornelia att komma och fira med mig. :) Yay! Jag fick det, vi drar när jag tycker att min student är färdigfirad så kan dem fira mamma..
Oj vad mycket firande. :P

Jag pallar inte.. Jag har räknat och räknat. Jag har 15 (20!) saker kvar att göra innan jag får ta studenten. Jag kommer att dö.

Take me for what I am, who I was meant to be.
And if you give a damn, take me baby or leave me.


Dagen..

Jag blev i princip klar med engelskaprojektet till slut. Sen vart det hem till Eva, min klänning blir hur nice som helst alltså! :) Sedan därefter, så var det HBK-Ljungskile med Felix och Malin! :D Det var skitskoj! haha.. Här kommer en lista på det bästa:

1. Domaren fick kramp och var tvungen att byta i halvlek.
2. Den fula skjortan som dök upp från ingenstans och attraherade ala = mål till Ljungskile. (Den hade elefanter på)
3. Cykelhjälmen
4. ROSA tröja mitt emot.
5. HBK vann med 3-2 (dem ledde med 3-0)
6. Första målet i 3:e minuten, andra målet i 56:e och tredje målet lite senare xD
7. Gubben med kikare.

Vad mer ska man säga liksom? LYCKAD kväll! =)

Nu ska jag plugga internationell ekonomi! :) Prov imorron iiih.. Kanske ecdl-prov också? Den som lever får se. Bye


Varmare här, men ack så tomt.

Okej, det är varmare i Sverige, men fan vad tomt det är på skolan. Typ alla är här utom Hanna, Jecka, Susanna, Maria, Natta och Hjörd, och det är typ huuur tomt som helst. :( Men, jag lär ju få massa saker gjorda iaf. Jag lär exempelvis bli klar med min engelska nu innan jag åker hem. :) Ska pprata med Malin också, min gamla lärare, kanske kan hon läsa igenom det och så. .:)

Sen ska jag busa med Malin och Moa och Tessan resten av veckan och nästa. Lite skoj måste man ju ha. Vet ni vad? 8 maj idag, Grattis Maria! Och om en månad är det MIG ni ska gratta! ;) mohahaha.. ><

Hola!

Jag kan inte riktigt släppa det... Att vi är lovade bättre väder än resenärerna.. :P hihi..

Springer rundor här nu och letar febrilt efter lodisutstyrsel.. Man är ju en idrottare, så det är ju klart att man hittar grejer att fixa så man kan gå på fest. =) Det är dock det mer sport än golf. Ska springa vidare nu!

Vi ses på bänken på Stora Torg om några timmar. A-lagare nästa! ;)

Ciao

"Men enligt det riktiga vädret..."

Mina goda vänner har resfeber och har precis kollat väder och vind i Alanya kommande vecka. Men då det visade ett ganska illa resultat för deras del (kallar än vad vädret i Sverige ska vara och även moln med lite stänk), så utbrister Nathalie "Men mamma sa att enligt det riktiga vädret så ska det vara sol och upp emot 25 grader där också." Ja, då undrar jag, är det inget riktigt väder det vi kollade upp nu? Vad är ett riktigt väder? Hon är söt. Att dem påstod när jag var i Turkiet att det knappt aldrig regnar där, och regnar det sker detta på natten, det tänker jag inte tala om för Natta... Inte nu, kanske på lunchen i så fall.. ;)

Just det, ska inte vara oförskämd heller. Grattis till vinsten Coorny, och till målen! :D Great ju! :D

Nej, nu ska jag fortsätta mitt meningslösa liv här på rasten. Vet inte riktigt hur bara. Ska ha Psykologi om 40 minuter. Trevligt Trevligt, därefter är det håla innan historian, sen slut för dagen!

Tjipp Tjopp!

Jao

Hopp.. Matte C Nationella skulle göras innebar för min del 07.12-bussen. Stan 07.35 typ och jag började på Sannarp klockan 9. Fördrev tiden, gick JÄTTEslött till Sannarp. Var där typ 08.25 :) haha.. Träning sen. 3 pers. skitskoj, och för min del gick det finemang. Hade lite tävlingar. Som JAG vann!! =) 5-3-2 tror jag ställningen blev. Jag, Hjörd och Erika :) weei.. sen var det PA-redovisning på Sannarp :S Sen tillbaka till skolan, IIS = NÄRVARO! xD Sen hem och träna igen klockan 18.00.. Gick först dåligt då min fot är knas. Jävla senknuta efter Torup-spelaren JOHANNA.. Gaaah.. xD Men efter lite bandage och byte av skydd så gick även det bra! :) MYCKET bra :) Känner mig duktig idag. Beror nog på senaste dagarnas sömn. eller nätterna. Känner mig i form. Trots att jag är stressad så har jag kommit i form lite. YES! :)

Imorrn är det studentpartaj! :D Men vaaad ska man klä sig som? :S

Jag är glad idag. OCH solbränd. Jag lovar om jag solar lite så kommer jag vara brunare än minst en utav Turkietresenärerna när de kommer hem :) Weei..

Ska plugga nu. För jag är glad å på humör!

Tjing!

...-...

Jag vet inte vad det är, men det stör mig inte...


Något jag vet vad det är, det stör mig! Jag FATTAR inte. Och Tessan bara dissade mig. ELAKT!

shobree

Så ni vet lix.

Det finns två saker som gör mig riktigt arg...

1. Aspero är INGEN slappeskola/hobbyskola. Vi läser lika många poäng som alla andra skolor och program. Jag själv läser till och med 200 poäng över poängplanen. Så vart är det slappa i det? Bara för att ni kanske måste vara i skolan mellan 8-17 ert dåliga val liksom.

2. Damfotboll är INGEN handikappidrott. Är ni rädda att kvinnorna ska ta över eller vad fan är problemet? Bara för att vi kanske är fysiskt svagare betyder inte det att vi inte kämpar och blir svettiga när vi är på plan. Just shut up!

I övrigt vill jag bara meddela att jag fortfarande sitter med den där jävla psykologin. Eller jävla, det är skoj, men jag har faktiskt fastnat. En fråga här som, enligt mig,. är mycket illa formulerad. :( En positiv sak! Jag får VG i företagsekonomi B.. UTAN att ha lämnat in ORCA! som sagt, ORKA ORCA!? hihi.. Man kan lyckas ändå. :P

Hörs sen.

I thought...

Varför är jag så fruktansvärt jävla bra på att göra det jag INTE ska. Och varför är jag så fruktansvärt jävla dålig på att göra det som jag SKA göra?

Underbara väder!

Jag tar på mig mina rutiga shorts, åker till Kvibille igen och kollar på fotboll! De ä nice!
Min bror vill ju jag ska kolla och det är väl inte mer än rätt att jag gör det. :) Han har stöttat mig hela veckan ju :P Även när jag släppte in massa mål så. :P

Vad annars idag då? Jo, typ plugga. Måste sluta hamna efter med allting alltid liksom. Jääh ><


Men nu ska jag kolla klart på Talang. Det är steg nummer 1 idag.


Har vart ett fint minilov. Det har vart soft, och jävligt skoj. Och skönt! :) byyyye...

Alltså..

För att göra saker och ting klart för oss.

Nej, jag har ingen partner, och nej jag är inte kär.
Det är ju det jag saknar, partnern och kärleken.
Det är ju den jag skriver om, den som inte finns.
Den som väntar på att bli funnen.

Så, nu vet ni det. Behöver ni inte fråga vem jag menar hela tiden. Jag menar den där! Som inte finns. Ännu...

SOMMAR

Jaa, alltså nu tycker jag faktiskt att mankan säga att det är SOMMAR! :) Jag sitter här i mina rutiga gröna surfshorts och min niceiga Julius & friends tröja, och det är sommar för mig. I must say! :) weei.. Solen skiner och fåglarna kvittrar i takt med att fjärilarna flyger runt. Skolan tar knäcken på en, men det är väl i princip tecknet på att sommarlovet och STUDENTEN börjar närma sig. Eller?

Igår köpte jag en KLÄNNING! Jag tog på den innan för att visa Peter. Vad sa han? "E det du Rebecca?" hahaha.. Typ NEJ!? :P hihi..

Nej nu ska jag skriva klart min psykologi här, ni vet den som jag snackade om i hmhm.. förrgår.. 8-)

My arms will hold you,
keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here
Don't you cry
'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

See you later alligator.

Match

Dags för omgång 3 i division 5 mellersta södra. Matchen spelas mellan Hyltebruks IF 2 och Kvibille BK. Vilka ska vinna? Vi såklart! Får ju hoppas på det i alla fall. Jag önskar så himla mycket att min svacka kunde försvinna i och med denna matchen, jag slipper stå, jag får komma upp på min position igen, anfall.. Snälla jag vill näta. Jag vill! Om jag inte lyckas så kan jag ju alltid ha som mål att dra på mig min första varning eller något i den stilen. Jag har ju faktiskt börjat bli ganska ful, eller nej rättare sagt hård, i mitt spel. Farliga glidtacklingar är ett ständigt återkommande fenomen det också så jag skulle ju inte bli chockad om jag fick skymta det gula kortet snart. Faktiskt inte. Men, men.. Måste tagga upp mig nu. Käka taggtråd eller nåt, är helt opepp faktiskt. Help me!? :S

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

You

Igår hade vi två år. Och du är bäst! Jag älskar dig! Två år. Vi äger. You go first, but I promise you, I will come..image16

^ Då mår jag som bäst, när man får stå bredvid de man tycker mest om ^

Ta tempen.

Okej. Den 1/5. Innebär att det är tempdags igen. Bara för att liksom...

Dagens humör: Berg-och-dalbana
Dagens mående: Jävligt trött!
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Haha.. Uppsatt för att dölja de skabbiga fågelboet efter gårdagen. :P
Dagens klädsel: Jeans, skjorta å röd munkjacka
Dagens planer: Vika tvätt, städa rum och plugga (men inget har lyckats inträffa ännu)
Dagens längtan: Till imorgon? :P
Dagens fundering: I know I might be wrong but...
Dagens beroende: Kolsyra i alla dess former, exklusiva alkohol! Även att få tänka, å så att kramas :O
Dagens tråkigaste: Farewell

Dagens roligaste: Att jag hittade tiorna i KALLIS jacka. xD
Dagens middag: Pannbiff, klyftpotatis och rosépepparsås..

Nu MÅSTE jag skicka in psykologin. :O Nej, jag har inte kommit så långt ännu. Shoot.


Till C'

Stacy's mom has got it goin' on
Stacy's mom has got it goin' on
Stacy's mom has got it goin' on
Stacy's mom has got it goin' on

Stacy, can I come over after school? (after school)
We can hang around by the pool (hang by the pool)
Did your mom get back from her business trip? (business trip)
Is she there, or is she trying to give me the slip? (give me the slip)

You know, I'm not the little boy that I used to be
I'm all grown up now, baby can't you see

Stacy's mom has got it goin' on
She's all I want and I've waited for so long
Stacy, can't you see you're just not the girl for me
I know it might be wrong but I'm in love with Stacy's mom

Stacy's mom has got it goin' on
Stacy's mom has got it goin' on

Stacy, do you remember when I mowed your lawn? (mowed your lawn)
Your mom came out with just a towel on (towel on)
I could tell she liked me from the way she stared (the way she stared)
And the way she said, "You missed a spot over there" (a spot over there)

And I know that you think it's just a fantasy
But since your dad walked out, your mom could use a guy like me

Stacy's mom has got it goin' on
She's all I want, and I've waited so long
Stacy, can't you see you're just not the girl for me
I know it might be wrong,
but I'm in love with Stacy's mom

Stacy's mom has got it goin' on
She's all I want and I've waited for so long,
Stacy can't you see your just not the girl for me,
I know it might be wrong but oh oh
(I know it might be wrong)
I'm in love with (Stacy's mom oh oh)
(Stacys mom oh oh)
I'm in love with Stacy's mom

Bara för att hon e så go! ;) haha..

Valborg

Usch ja. Lång dag igår blev det. Men jävligt nice! :D
Jag å Kallis kom fram till att vi ville gå på Underbar, så jag sa åt Cornelia att komma också, hon var inte direkt svårflirtad till detta. Då vi va i stan tidigt (efter att ha haft träning, endast vi två) så åkte vi tre bort till Linehed till klasspolarna. Därefter tillbaka till stan och Underbar. Det var jävligt mycket folk så det gjorde att det var lite halvkul, men med rätt sällskap så blir det SKOJ! Å ja, INGET blir ju bättre än man gör det till så! :) När jag lämnat Kallis vid bussen gick jag tillbaka å letade upp Cornelia, hittade henne vi var kvar en stund och sedan drog vi hem till mig. SOOOOOV!! Det var skönt. Men jag undrar en sak. VARFÖR MÅR JAGA LLTID SÅ DÅLIGT? Jag drack ju liksom typ INGET! Eller hur Coorny? Erkänn!! Gaah..

För övrigt har Cornelia nu lyckats med något som inte många lyckas med. Att ingå i vårt brödraskap.. Vi är nu tre! :) hihi..

Måste skicka min psykologi nu, blev lite stressigt igår så det glömdes bort.

TJipp Tjopp!

RSS 2.0