Inte min dag...

Dagen är PRECIS som rubriken lyder. Började med att jag sovit skitkasst inatt, mått helt skumt. Drömt om VO2max och Karvonen, även drömt att min bror tog körkort för fyra dagar sedan utan att berätta något. Dessutom tog min yngsta bror körkort trots att han bara fyller 15 "han fick ta det nu, men får inte köra bil förrän om 3 år" Yeah right hahaha.. How ever, jag bestämde mig efter frukosten för att ta en promenad för att kunna få in ytterligare tentaplugg idag. Det gick bra. När jag kom hem fick jag reda på att vi fått fel tentor i tisdags, alla blev vi smått oroade, men även det har löst sig nu, och för min del var det ju antagligen skit sak samma oavsett. Hur som helst, packar ihop mina grejer och drog till bibblan. Ska ta upp mina saker, jamen självklart har min latte läckt ut i HELA väskan, dator, laddare, dongel, KURSLITTERATUR OCH ANTECKNINGAR heeeeeelt kladdiga.. Inget sönder och inget kladd över text i alla fall.. Undrar vad som kommer härnäst..

HOppas att min finaste vän (fjäskar inte) kan komma förbi med en påse, även om det kan va pinsamt att köpa en påse bara. Hoppas.. Annars får jag väl sova här eller nåt...

Ytterfacket klarade sig från läckage i varje fall. GUDOMLIG tur, för där låg Cornelias miniräknare.. :P

Tagit mig två timmar nu att räkna ut en 2p. uppgift... Dags att lära sig allt annat bara.
HEJA! =)

Imorgon är det SOMMARLOV

Tenta 6 (7)

Har nog gjort min hittills sämsta tentaprestation idag. Aldrig igen att jag ska gå dit så oförberedd. Aldrig igen att jag ska sitta som ett frågetecken och upptäcka att när tentan är slut har jag fortfarande inte känt mig säker på en enda flerpoängsfråga. ALDRIG. Möjligtvis i Biomekaniken nästa år men... ;)
Nej, idag kändes det värre än min Matte C-tenta förra året. Varför? Jo, för att det är ett ämne jag faktiskt skulle kunna lära mig denna gången :P

Oh well, bara att ladda om och ladda upp inför tentan på fredag i träningslära. Vilket inte känns så bra, men kommer jag något mer förberedd till den så kan jag förhoppningsvis någon fråga ;) hahaha..

Var en sväng på gymmet nyss. Måste ju bli fit på ett par veckor nu. Bara för att liksom. Tog ut mig totalt på uppvärmningen, dags för ett maxpulstest snart tror jag. Var uppe i 194, men det var knappast max. Kanske inte långt ifrån, men lite till bör gå att komma upp i :)

Kvällens största fråga är dock; Lax eller Köttbullar?

En dag i maj

Jorden gick inte under, så jag firar med att inte plugga. Ikväll heller..
Hej 2 stycken omtentor? =)
Har ätit hos mor idag med. SAVING MONEY!

Imorrn blir det dock BIG TIME PLUGG! Kanske lite gym, om tid finnes.
We'll see..

Nu signar jag ut.
Slut.

Got my lipstick on dududum dududum

Det var inte längesen vi var på semester, men tro mig en till nu hade inte suttit fel.
Eller att vara på resande fot jättelänge.
Jag ska jobba hela sommaren, och den tid jag inte ska jobba ska jag fan försöka ragga upp nåt att göra för en liten extra slant. Jag ska spara som en jude. Inga undantag, har jag sagt att jag ska ha en vit månad, eller en godisfri månad, kanske en månad där inga kläder ska köpas, ja då ska jag fan ha det också. För när jag tar min examen om två år, då ska jag dra. Pack my bags och dra till USA. Eller, förhoppningsvis så drar jag dit tidigare än så, och i så fall finns där andra ställen att besöka den där tiden om två år.
Jag ska resa, jobba, resa, jobba och framstå som jävligt framgångsrik SEN ska jag skaffa familj. Och tro mig, det är inget jävla 10årsprojekt jag snackar om.. När jag är typ 30, då kan jag börja försöka mig på det där med att skaffa ungar. Oavsett om du anser att jag är en gammal mamma i så fall. SCREW YOU.

För övrigt är jag på säääämst humör, för jag har så sjukt jävla mycket att plugga, att jag bara vill dö en aning. Kan ju ingenting heller. (y)

Sköna maj, välkommen!

Solen i Halmstad, makes me happy.
Utomsocknes anser att det är som utomlands.
Jag ser ut att ha varit utomlands, igen.
Jobbar gör jag också lite extra, i alla fall ett par dagar till.
Snart kommer Boråsfolk, för att stanna i cirka två veckor.
Massa skola, massa jobb hela tiden, men de ska ta körkort så det är lugnt!

Snart är det även sommarlov, jävligt skönt. Enda som fattas nu är lite mer jobb under sommaren.
GE MIG!

I torsdags ägde en terrorattack rum i Marrakech, Argana Café. Lite lätt läskigt att inse att det var ett av två matställen i hela Marrakech där jag och Cornelia, på dagen för tre veckor sedan, befann oss. Jag vet, det är tre veckor sedan men ändå. Det kunde varit vilket ställe som helst men det var det. Vi "skojade" om det när vi hörde på radion, att det säkert var där för de lurade oss på toapengen där. Komiskt nog, hade vi rätt! :p

Sedan vill jag bara säga att jag ÄLSKAR Cornelia Ericsson.
Hon är den bästa människan i mitt liv, den jag litar på och den jag blir stöttad av.
Gör allt i min makt för att hon ska få lika mycket tillbaka som hon ger.
Sedan får andra tänka vad de vill om dessa ord.
Men hon är min soulmate och jag tycker bara synd om de som inte har en så bra vän som henne.
De som inte kan säga sådana här saker till någon, om någon, de vet inte hur det är att ha en sådan vän!
RSS 2.0