Nej jag är inte knäpp. Bara alldeles, alldeles underbar.

På bussen från stan till Andersberg (Halmstads Rosengård, Halmstads Hässle, Halmstads Bergsjön.. You name it). Så hade jag en väldigt liten men ack så full med passagerare. I fönstret satt han. En fluga. Jag lovar han måste vart FULL! Alltså, han kunde inte flyga och använde sin sån där tunga som krycka/käpp typ. HAHAHA.. Så söt. Ernst! Ernst fick även stå ut med lite papparazzis ala Rebook. Så har ni tur får ni se honom en vacker dag. Hängande på min vägg, eller bara här! ;) <3

Påtal om full så ska jag med bli det nu snart. Eheee.. (A)
Eller nåt, party är det i alla fall! Kanske ja måste använda min tunga som extra käpp för att komma hem till A-berg sen!? Who knows, who knows.. Å nä jag menar inte genom att ragga med mig någon snarare att jag kryper och slickar trottoar. =) Anderbserg är btw, som jag berättade för Linda innan, en blandning av sött och salt. Och jag är det söta. Giftig men oemotståndligt god! MOHAHA..

Som sagt, nej jag är inte knäpp. Bara alldeles, alldeles underbar.

Och nu börjar jag få lite tajt om tid. Så tjing tjong! (Purjolök!?)

I'm taking off my disguise.

Som sagt, jag insåg för sent.
Jag tror jag insåg för att jag behöver inte känna mig rädd.
Rädd för att misslyckas, det gjorde jag redan.
Rädd för att det är fel, för det var det inte.
Rädd för att det är rätt, för det liksom. Är det inte.
Vågar inse för jag vet att det är omöjligt nu.
Slipper osäkerheten.
Men jag mår inte heller så dåligt av det.
Det fanns alltid något. Mon Amor.

Now kiss me one last time.

Idag.

Nu insåg jag. Men det var för sent. Dags att ta nya tag.

Sen har dagen vart bra, åtminstone efter klockan 15 när min befarade magsjuka visade sig gå över :) och jag har  umgåtts hela kvällen med Johanna :) Ikea, lite affärer, bilen, korsord och innebandy. Great! Jag gillar henne! :) <3

Bland feber, illamående, potenser och koefficienter.

Haft tror bästa någonsin, efter Klippel, matteläraren idag. Det jag inte fattat ens i matte B fattade jag direkt när han snuddade pennan mot tavlan ungefär. Magiskt! ;) Förstår dock inte varför C-gruppen ska ha en timme längre matte än oss andra men inte för att jag stannade kvar hela. Nej, jag mådde skit illa, gjort sen jag vaknade, och det lilla jag lyckades tryck i mig till frukost hade gjort sitt och magen tömdes så nu har den fyllts på med lite saffransgifflar. Inte direkt lättspytt, men jag har inte tänkt att spy ändå så.
Nej det jag har tänkt göra idag är numer följande:

[] Städa
[] Diska
[] Skriva om labrapport
[] Lite mer matte
[] Knalle ?
[] Gymma ? (Beror på orken och välmåendet).
[] Nåt annat?
[] Grey's
[] Äta mellan varven!

Förresten så är jag inte så blond, mer ljusbrun i skallen. Men allting är relativt så det beror ju på vad man jämför med. Är inte längre någon polska i alla fall! :P Och för er som undrar om jag har ringt Johannes angående jobb ännu, så är svaret Nej. Jag väntar till nästa vecka, då jag vet att det tar ett tag till nästa Halmstadbesök igen! =)

Och nu fick jag post! Weei, första på ett tag, säkert tråkiga räkningar dock. Nej, det var det inte, det var den tråkiga tidningen från Bostäder. Well, bättre än att behöva betala något shit i alla fall! ;) NU, STÄDNING! suck.

I'm not afraid to keep on living, I'm not afraid to walk this world alone. Honey if you stay you'll be forgiven noting you can say can stop me going home.


hehehe

Lång dag som fan idag. Fysik i 4 timmar, matte C i 4. Eller ja, 3 för mig sen orkade jag inte mer.
Slingade mitt hår lite blont igår, det blev bra, men idag syntes det knapp, så jag la i resten av färgen lite sådär slarvigt i håret. Mitt hår ÄR verkligen blonderingsvänligt. 10, max 15 minuter och jag ser ut som en polack. Skulle inte gjort mer känner jag. Så nu är det snart innebandyträning och sen blir det minsann Kvantum och bränna 90 egentligen onödiga kronor för att kunna visa mig igen. Fan, och färgen e slut, annars hade jag ju kunnat göra slingor imorrn igen. Ordentligt alltså. Well well..

Sen fick jag ett samtal av min bästa, och det förgyllde min dag så himla mycket!
Gaah, Jag älskar Dig!Tre ord

EN BÄST HELG

sen fortsätter vi inlägget.
Ska man ställa om klockan inatt? :O
I så fall kanske jag orkar med allt jag planerat imorrn!
Woppa!

Orkar inte. Ska nog sova nu.
God Natt!


Honey, I'm home! =)

Woah!! :) Nu sitter jag i Laholm. I Lukas rum, med Frida!
Cornelia jobbar. Ett tag till? haha.. Ingen som vet, ingen som vet. haha..
Trevlans! Jag som tyckte att hon kunde slingat mitt hår! :P
Too bad.
Snart äre idol. (två timmar)
Well.
Liten update bara.
Folket, jag är i Halland!

Det här med kärlek, det kan ju förekomma i olika former.

Det här året har ju fan varit helt insane när jag tänker efter.
Det känns som det var igår du sa "jag blir helt nervös när jag ska prata med dig" när jag tänker efter så fick jag höra det när de sista julklapparna skulle köpas. Snart är vi där igen, julklappsbestyren, och hur gick det sen då? Nej inte så bra.

Sen kom det en till som blev helt nervös av att prata lite. Det borde varit jag som skulle bli nervös eftersom jag hatar att prata i telefon till skillnad från er. Men inte. Jag var bara glad av det. Jag saknar det.
Och leendet, det saknar jag också. Verkligen. eller att bara träffas utan att någon visste om det. (typ). Att träffas för att sedan hänga med massa andra på fest, och de hade ingen aning om någonting. Verkligen inte.
Och jag såg till att det sket sig där med tror jag. Fast ändå inte. Vi är nog två om det.
Jag borde inte bry mig. Verkligen inte, med tanke på hur jag tänkte. Men jag gör det. Och så fort något annat vart på tal har ja gjort det. Jag vågade bara inte inse det. But life goes on.

Men egentligen har jag ingen rätt att sitta här och tycka synd om mig, för jag har det jävligt bra trots allt.
Och jag vill mest bara ägna en tanke eller tre till Jecka. Jag tänker på dig massor, och jag finns här. Precis som bildspelet på studenten sa "In good times, in bad times, knowing you can always count on me, for sure. Thats what friends are for". Och det gäller till alla jag håller kär.
Och Jecka, man skulle kunna säga att jag älskar dig. Du är så himla bra!

Malin, världens bästa Malin, självklart går det tankar till dig också. Fan, hatar när folk mår dåligt, speciellt er som ja bryr mig om. Saknar er! Saknar Zigge och gänget med. Men jag vet du tar hand om dem, och vi hoppas sart antar ju jag! :) <3

Det var väl vad jag hade att säga just nu.


Work Out.

Tänkte att vi skulle köra ett lite muntrare inlägg också. Efter regn kommer solsken som det så fint heter! :)

Idag tog jag mig äntligen till gymmet. *Duktigt* haha.. Medan jag satt där på cykeln och började svettas som en gris kom alla mina planer upp i tanken. Crossträna imorgon, crossträna och cykla på torsdagmorgon innan jag drar hemåt och packar för att sedan gå och skriva tenta, kanske köra ett pass när jag ändå är hemma i Halmstad i helgen o.s.v. Jag planerade massor, vid det här laget hade jag gett mig på dagens crossträning och insåg att jag svettades mer än de som kom dit före mig (och som även gick därifrån efter mig).Vältränad är jag! ;) Hur som helst då slog det mig, varför jag inte ska ha gymkort. För att precis som förra gången (snart tre år sen) så tycker jag att det är helt sjukt kul att gymma, för kul, och det får absolut inte bli som sist. Jag tränar till jag blir övertränad. Tack och lov att jag pallrade mig bort till Onyx två veckor efter jag fick kortet och tack och lov att det bara varar i tre veckor till. Även om tankarna går "Borde jag köpa ett årskort?" för att det vore så himla gött att ha. We'll we'll see. Men jag måste verkligen passa mig i så fall! :)
Hur som haver så är min kropp sådär härligt mör nu, inte för mycket och inte för lite, den känns renad. Som när man tränar fotboll första gången efter ett långt uppehåll. Eller som när man tränade fotboll första gången och kom hem och kände sig så himla ren. Yeah! 2 mil på cykel och 5 kilometer cross. Några kalorier, massa muskler, det är grejer det. ME LIKE!

Förutom mitt uppryckande angående träning så är min sista energidryck som jag ägde slut, vilket betyder att det är slut med drickandet av denna dryck för min del nu. Cornelia har en kvar, men sen är hon också med i tävlingen. Se vem som klarar längst, och eftersom jag inte ens blev sugen på det när jag gick förbi hyllan typ fem gånger på City innan, så känns det som jag kommer gå vinnande ur tävlingen! ;) haha.. Blodigt allvar detta. Men, om jag ska fortsätta köpa såndär grej jag köpte idag, istället, då kommer jag inte tjäna något på att jag slutar, förutom att kroppen mår bättre av det. Men nu är jag ju ekonomisk också. Alltså borde jag försöka sluta med godiset med, så jag ska äta upp allt jag har hemma sen är det dags att dra ner på det också (sluta kommer inte funka but you get the point). Jag säger till! ;) hahaha.. 

Så, Cornelia, må bästa kvinna vinna! 
Vi har ju tur som liksom är en men ändå. Må bästa halva vinna då! 

Watch Out. Beach '10 and forever!

(förresten, Onyx är tydligen samarbetspartners med Forum i Halmstad. Någon som kan tala om för mig vilket gym det är? HAHA.. (A)

Form.. Jag vet)


Det är livets gång...

Låt oss ta det här ifrån början.
Natten till igår så drömde jag att jag var på begravning. Min morfars begravning.
Jag hatar att drömma det, för det är trots allt över tre år sedan han gick bort.
I alla fall så var det jag och mamma som bar in kistan. Den var delad i två delar.
Och båda delarna var väldigt lätta att lyfta. Jag bar min under armen. Min morfar dog i cancer, och sjukdomen hade gjort honom väldigt tunn. I drömmen hade den gjort honom hälften så lång och hälften så tung som när han var frisk. Det var därför den här originella kistan var så lätt. Om vi bortser från den lilla komiska biten i drömmen, så var det helt hemskt. Jag kunde inte gråta men jag var så nära hela tiden. Dessutom fick jag order om att sitta i mitten längst fram i kyrkan, men det gjorde mig arg för jag ville inte att alla skulle sitta och titta på mig när jag satt där och grät, så mamma tillät mig att sätta mig i en bänk. Sedan vaknade jag.

Nu kommer vi till det läskiga.
För ungefär 30 minuter sedan fick jag samtal av mamma.
"Hej. Vad gör du? Jaha... Du, Gustaf har dött..."
Detta innebär att den sista av sju syskon har gått bort nu.
Jag berätta för mamma om min dröm och det enda hon sa var:
"Britta sa att Gustaf blivit liten som en fågelunge senaste tiden. Det var säkert honom du såg"
Och ska ärligheten fram så blir jag inte mest förvånad. Jag har en förmåga att drömma konstigt, känna konstigt osv. så fort något sådant här är på G. Precis som min mamma.
Detta innebär tredje begravningen för min del sedan i februari.
Jag hoppas att det är den sista på några år.
Det är mammas fjärde begravning i år. Och jag hoppas på detsamma för hennes skull.
Begravningen äger rum en onsdag. En dag då jag antagligen går i skolan 8.15-17. Men eftersom hans sista önskan var att alla syskonbarn med familjer var de enda som skulle komma på begravningen, och eftersom det sista han sa till mig var "du skulle ju hjälpa mig nu" så ska jag åka till Halmstad och gå på begravning.
Det bara är så.
Det är livets gång...


tjockis.

Jag ville bara säga att jag inte vill prata om gårdagens tenta.
Att jag ska gå och diska nu.
Sen ska jag till gymmet.

För övrigt åker jag hem på torsdag! =) Men försök inte få med mig till Mårtensson på fredag.
Inte lönt!

Bland oxidationstal och reaktionsformler.

Jag kan 80% av frågorna i boken. Men det är ju klart inte det vi ska kunna. Inte direkt.
Jag kan räkna protoner, neutroner och elektroner, jag kan räkna elektronegativitet, jag kan räkna massa, molmassa och substansmängd. Jag kan räkna pH-värde. Men jag kan inte balansera formler, jag kan inte sätta samman olika joner, eller ämnen, till molekylföreningar. Jag kommer inte klara det.
Tror ni jag får en 5:a om jag redogör för reaktionen:

RN + CE --> <3 + BFF2+

??

I hope so! =)Helgen v. 42

Helgen var helt bäst!! :) Matchen igår slutade tyvärr med 1-0 till Dalsjöfors, men jag fick ju träffa Corny, Natta och Stefan i alla fall. Så det var ju bra för mig! :) Sen blev det lite Knalle med C, sen var vi hos Hanna och jag spelade fotboll med Espen. Cornelia blev liksom utvisad, hon spelade för fult. ;) Efter vi hade vart där ett tag så åkte vi till Malin och Frida och åt och kollade film. Sen skulle vi hem och sova. Men det slutade med att vi kollade klart på Imagine, me and you och började titta på Twilight. Sen somnade Cornelia.

Idag sov vi ut, på begäran, sedan film. Twilight. Sen höjdpunkten va. HAHA.. Jag färgade Cornelias hår. Eftersom min dusch fortfarande är låst, så gick vi ner till 15 efter tiden var slut. Men, för första gången ever, så var den duschen OCKSÅ låst. När vi kom tillbaka hit, så hörde vi att det gick någon i trappan, och där stod Cornelia i handduk, behå, shorts, strumpor och skor och en prinskorv i håret (typ) och jag har aldrig skrattat så mycket. Eller jo men aa.. HAHAHAHAHA.. Hur som helst så började det bli rätt akut med att skölja ur färgen, så ja, man tager vad man haver. Vi slängde bort all disk och hon fick duscha i vasken i köket HAHAHA.. Så himla kul! :D
Sen kollade vi Harry Potter och åt kyckling =) Efter lite stress (som hon skyller på mig, men det var hennes fel) så missade vi en buss och sen fick vi raska bort till stationen när vi väl var i stan. Jag ville så bara hoppa på tåget med henne.. Jag saknar Halmstad. Nu vill jag hem.. :(

Men nu, ska jag inte hem. För nu ska jag ägna dem, minst 4, kommande timmarna åt kemin. Sen upp i tid imorgon för att plugga ytterligare. Sen hoppas att en dusch är öppen typ. Sen blir det tenta i 4 timmar. Åh jag älskar den här panikångestfyllda känslan. Jag vill bara gråta just nu.
Men jag älskar det.


I'm so cool while you just act like a fool.

Vet ni? Min bästaste  bästa är här nu. Eller ja, inte precis här jämte mig exakt i denna sekund, för nu är hon iDalsjöfors och ska spela match om 4 minuter. Men i Borås. Här! Hos mig! ÅH helt bäst!! =)
Och om typ 15 minuter ska jag, Bengi och Bebis åka och titta på matchen. Jo,vi blir lite sena p.g.a ett hiskeligt velande angående matchstarten. :P hehe.. De har nog bytt tid 3-4 ggr, ochplan minst lika många! :P
Nåväl, ska fixa mig och se om jag hinner diska lite innan Bengibong arrives! =)

Tjopp!

Go on and take a bow.

Jag vaknade 07.15 av alarmet. smsade med lite folk, Cornelia och Moa, sen somnade jag om. Vaknade vid strax efter 9 och tittade ut. VITT. VITT. VITT. och snön bara dalade ner från himlen. alltså fy det var inte kul. Vad som ännu värre var att jag skulle behöva gå UT för att komma till duschen. Trodde jag. Men smart som jag är tog jag en koll för säkerhetsskull och nån snäll själ bland grannarna hade faktiskt låtit den stå öppen idag!! :) Creds till den! :P

Sen var jag hos frisören och sen åkte jag till Lidl. Missade en buss. Nästa var 5 min. sen och då hade jag stått och frusit i 25 min så jag skakade i hela kroppen. Det snöade fortfarande. Sen bara för den var sen, så missade jag bussen hem också, men de går ju lite oftare än var 20e minut. När jag väl skulle gå från bussen och in så började det regna. Det var så dags då, när jag redan frusit halvt sönder i 3 timmar. aja..

Nu ska jag plugga och förbereda maten. Idag kommer Cornelia. Jag ska krama och pussa på henne massor. Vare sig hon vill eller ej!
Dessutom har hon med sig mina vinterkläder. Slippa skinnjackan i väder som detta. Belissimo.

tjipp!


Bra dag =)

Umgåtts i typ 7 timmar med kusinvitamin idag! :) Trevligt! Väldigt trevligt.
Alla som vart här förut kommer att få en smärre chock av hur hemtrevligt jag lyckats få det på två dar, och dessutom, det LYSER i hallen! =) Krister köpte värsta bästa spotlightsen och satte upp i min hall, han tyckte det var för mörkt, och då var klockan bara 10.20 när han konstaterade det! hehehe..
Han tog med sig massa av mina kartonger så nu ska jag bara se till att de öppnar mitt förråd sen är allt skräp borta. Lite tomt känns det nu faktiskt. En trygghet i de där lådorna haha.. ;)
Skämt åsido, men nu vet jag vad jag ska försöka fjäska till mig av mamma om hon kommer nästa vecka. SEN är det nog klart här! Wooh!

Klädshoppingen har jag lagt på hyllan trots kvarstående budget, dock ska den gå till mig. Imorgon ska jag klippa mig. Pratade med värsta trevliga och fick tid imorron. Så Cornelia, imorrn är både jag och lägenheten snygg när du kommer. Dessutom ska jag fixa godaste maten. Eller, jag hoppas jag håller mig snygg och att maten blir så god som receptet lovar! ;)

NU borde jag dock kolla min kemibok och sen äta lite. Men bara lite. Krister har bjudit mig på frukost på Tant Grön (hoppas jag sa rätt, har en tendens att säga fel Tant) och även Thaibuffé. Så svultit har jag då rakt inte gjort! <3

JUST DET, jag får ju inte glömma. Vi gick på stan, så såg han en (enligt honom) jättesnygg lampa. Han tänkte att antingen ville hans kompis ha den eller också så kunde han själv kunna tänka sig att köpa den. Det var en lampa med svart skärm och foten var en guldig Kalaschnikov (stava!). alltså ett gevär, vlken jag antagligen skulle beskriva som en k-pist. Så vi gick in och skulle kolla prislappen, men där fanns ingen. Lika mycket personal var tillgänglig, ingen. Men så kom det in en kille som jobbade där och Krister frågade om priset och killen bara "Ja, den är fräck den. 17995:- kostar den. Och 10% går till barn i mellanöstern. Så det är ju för en bra sak med. Sen springer priset iväg lite eftersom den är doppad i äkta guld". (minns inte hur många karat dock, efter som jag stod med ryggen emot och kämpade för mitt liv för att inte brista ut i gapskratt).
Alltså fattar ni!? 18000 för en jävla lampa! HAHAHA..

Kemin nu då!

Later folks!

Jag orkar inte komma på någon rubril, och jag orkar inte formatera texten.

Känner mig mycket duktig idag. Trots att jag inte gick upp förrän 11 så har jag hunnit tvätta 5 tvättar, och tumla två omgångar. Jag har städat lägenheten, NOGGRANT!, diskat, lagat pannkakor till frukost - dessa blev dock inte så lyckade, jag hade inga ägg så letade upp ett recept på äggfria men då glömde jag istället bort bakpulvret, men det gick att äta ändå - sedan gick jag ner till Knalle medan sista tvätten fick hänga i torkskåpet de sista timmarna. Köpte lite ljus och sånt, så nu är det ännu mer hemtrevligt här. Tre doftljus, vanilj, laktrist (dessa två för att matcha med resten bara) och ett Funky Banana. Mjo, jag kanske är lite bananflicka fortfarande trots allt. Malin förstår! Jannica med, om hon skulle läsa. MOT ALL FÖRMODAN! haha..
Hade tänkt inviga mitt gymkort idag med. Men har inte druckit så bra så har fått en sprängande huvudvärk, shame on me, så ska istället fixa lite gott käk. Pasta! Sen ska jag väl slappa och kolla Grey's. Det är väl Grey's idag? Fotbollen kan väl inte gå på 5an igen!? :O

Imorrn är det då lunch med kussen som sagt. Ska även se om jag inte kan få med mig honom till Rusta. Om han ändå har bil så kan vi ju lika gärna fixa lite stuff som kräver en sådan. Saker som jag inte tänkt på att jag faktiskt behöver. Oj, vad jag helt plötsligt lägger pengarna på cozy-things istället för kläderna nu då! Bra kanske. Who knows!

Btw, snart höjs studiemedlet! Och jag ligger numera bra till med tentorna! WOOH!
Ska nog plugga lite kemi nu. Medan vattnet ska koka upp! =)

Hopp och hej!

Promise me.

För alla er som inte trodde mig innan, så JO det har snöat idag. Det till och med vräkte ner små vita äckliga flingor ett tag. Men sedan uppörde det tack och lov, hur som helst är jag glad att jag snart kommer att få ha mina vinterjackor på plats här i Borås.
BRR*

Jag borde väl egentligen plugga kemi nu. 4-timmarstenta på måndag är det som gäller. Vilket innebär tenta på allt vi gått igenom, alltså hela boken, ja precis HELA KURSEN!
Men, mattetentan och plugget innan dess som jag och Philip klarade bäst, tog musten ur mig. Jag klarade tentan och är värd att vila en kväll. (Okej jag vilar typ varje kväll med tanke på min kassa framförhållning vad gäller studieeffektiviteten but still). Så därför tänkte jag att jag kanske skulle ta och diska, för det behövs verkligen. Sen äta. Kanske. Om jag har lust. Ja, jag vet. Rebecca vill alltid äta, men Rebecca är inte den riktiga Rebecca för tillfället. Jag säger till när hon kommer tillbaka. Just keep in touch.

Imorrn är det laundryday, även time för lite städning. Och PLUGG!
På torsdag ska jag dejta min kusin! haha.. Wei!
På fredag, då är det fredag. Och då kommer CORNELIA! och Gosh vad jag längtar! <3

... I will be fine.

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor ;)

Varför, jag undrar VARFÖR, är jag så dålig på att plugga? Jag har alltid varit det. Under det året då jag inte gick i skolan, så hade jag sådan abstinens - ville verkligen plugga igen. Och ja, jag är en pluggis. Men till en viss nivå. Vi kan liksom säga som såhär:

1. Jag har verkligen INTE toppbetyg men,

2. Jag älskade skolan, and I still do DOCK,

3. Jag är den sämsta på att plugga i tid för att,

4. Jag gillar pressen. Jag hatar den när den är ett faktum men jag älskar den efteråt. Så därför,

5. Jag vet jag är crazy. But i do love school and learning and stuff, but i HAVE to get a better study techniques.

Så nu vet ni det. Och med detta sagt har säkert varenda kotte lyckats lägga ihop 1+1 och räkna ut att jag skulle ha pluggat hela helgen, de tidpunkter jag inte hade något annat planerat, med start redan från kl. efter skolan i torsdags fram till kl. Tentadags på tisdag för att sedan fortsätta från kl. efter tentadags på tisdag till och med klockan innan tentadags på torsdag nästa vecka igen. Hur lång har jag kommit då undrar ni. Jag har läst tre-fyra meningar av en sammanfattning i kemiboken samt planerat hur jag ska plugga, men utan att följa det kan jag svara då! Känner stressen och pressen komma krypande. Ni vet sådär så man vill gråta, man blir helt skakig, oc går och hyr filmer, planerar veckans måltider, veckans saker att göra de tillfällen man måste göra något annat än att plugga. Ja, vips. Man har alltså inte pluggat ett skit. As I said. Jag känner hur det kommer krypande. And I love it. Snart är pressen så stor att jag sitter och kallsvettas, sitter och pluggar ARSLET av mig och sover sådär 3-4 timmar/natt och i stort sett lever på Energydrinks och Latte. I'm just looking forwards to it! <3

För övrigt har helgen vart bra. Fick mat hos Johanna och dem igår. Wei, det betyder att jag kan avnjuta en måltid här idag utan att behövt handlat. (Att jag upptäckte min frukostbrist hör inte hit. Ägg räddar alltid min mage ändå så). Sverige-Danmark på Gif. Även om Sverige losade - vilket tydligen var mitt fel haha - så var det en trevlig kväll. Oh well.

Nu ska jag se om min potatis e klar. I'm starving over here!

Just ja, så hade jag den mest verkliga drömmen inatt med. Felix kramade mig, Rasmus visade mig saker på datorn, mitt rum hemma såg ut precis så som jag lämnade det för 2 veckor sedan (inte heeelt välstädat) mamma lagade goood mat. Jag pratade med Stefan om dagens Halmia-match. Jag träffade folk. Bland annat Matilda - antagligen för att vi messat i veckan - och hon undrade om jag ville på bio. Varpå jag började rabbla exakt vilka filmer jag sett tre föregående veckor och exakt när jag sett dem. Jag till och med rättade mig själv med ett "förrförra veckan såg jag Prinsessa, eller nej förrförrförra var det" ni märker ju HELT verkligt. Jag skulle precis till att smsa Cornelia och säga "Vi ses snart, kommer på matchen" sen tänkte jag "eller jag kan överraska henne" så jag tänkte bara skicka "Lycka till idag vi ses snart! :D:D:D" men precis som jag sådär i sömnen skulle skicka så vaknade jag.. Och aa, då hade jag träffat allt folk UTOM Cornelia haha. Fail! ;) Helt verkligt. Jag till och med kollade upp tågtider och såg till så att Stefan skulle köra mig till tåget som går typ 17.10 eller vad det är. Eftersom 17.23 tar för långt tid yada yada.. GAH. Jag saknar Er! <3


punkt

Jag vill ha en kram.

En helt onormal fundering.

Innan när jag hade hämtat gymkortet, så var jag inom på Willys och köpte det jag ville äta ikväll. Jag var även sugen på choklad och köpte några slags kinderägg, Ülker Toto (jaa turkiskt typ), på så vis kan jag utöka samlingen med HÖHÖ.. Skämt åsido, men när jag öppnade första ägget så bara fick jag en sån arom rätt upp i snoken. De luktar PLAY-DOH-lera. Och om någon INTE minns hur det luktar så ska jag personligen slå på er och spara ett ägg och visa. Men min fråga:

är det normalt?
borde jag äta upp dem?

Mohaha..
Övertött.

GOD NATT!

Gotta Keep Moving..

Precis skrivit klart min labrapport helt och hållet. Jag förväntar mig en Retur, men det är väl nästan bara bra. Man lär av sina misstag. Påtal om det "man lär av sina misstag" och "man lär så länge man lever". När man tänker på det så man bör ju akta sig för att slå dem samman och säga något i stil med "Man lär av sina misstag, dock lär man sig så länge man lever" det måste ju betyda att man gör massa snedsteg. Eller nåt. Haha.. Well. Jag lär så länge jag lever och jag lär mig av mina misstag som ibland faktiskt dyker upp ;) haha..

Jag ar gjort godaste avokadoröran som jag hade till bakpotatis ikväll. Jävligt smarrigt faktiskt. =) Lätt med!
Detta förtärde jag under tiden jag kollade på Grey's, som precis som alla andra gånger fick mig att fälla lite tårar. Gah!

Jag har hämtat mitt gymkort jag vann. Och jag säger inte så mycket mer än att det var slående likt PizzaPlanet i Toy Story när man kom in där. Helt coolt och väldigt fräscht. Typ, det kändes inte som att jag riktigt passade in på ett sånt ställe. Uteställe möter Gym typ. Tillsammans bildar de såhär flotta rikemans placet! Relaxrummet bestod av en fet jacuzzi och största bastun ungefär. Det delas med herrarna. ;) haha.. Och ja, min klantighet fick göra sig påmind här. Hoppas de lyckas laga handtaget liksom! (A) Säger inte mer tror jag :)

Resten av dagen ar bestått av soffan, tv-serier, dammsugning, diskning och... Musik. Och påtal om tv-serier. Så kollade jag på Ellen, hennes talkshow, och jag måste bara säga att Kellie Pickler (haha jag höll på att säga Pickles) är nog en av de mest underbara jag sett på den senaste tiden. Sjukt vacker, sjunger jättebra - lite i still med Carrie Underwood, fast henne är det ju ingen som kan slå nästan, det här med att hon varit med i Idol och är countrysångerska - och så är hon helt extremt rolig också! Alltså. Googla henne, You-tubea henne. Helt UNDERBAR!!!! :) Om det går så kolla när hon var med i Ellen också. Skrattade på mig alltså! =) 

Jag hade tänkt och jag ville så gärna skriva ett seriöst inlägg, kvällen till ära. Men allting blir inte alltid som man tänkt sig. Speciellt inte med två hjärnsceller, speciellt inte med någon som jag, och framförallt inte när man inte riktigt kunde formulera sig så som man gärna hade velat. Så därför, därför tar vi det senare! Men, vänta inte uppe! =)


Det bara skriker PizzaPlanet.. JU!


I do not allow you to fall in love with me..

Du kanske tror att jag fyllt upp en kopp åt dig.
En kopp åt mig.
En kopp åt oss.
Jag vet mycket väl att det kan hända att det verkat så.
Fikapaus. Shopping. Fotboll. Meningslöst/fullt snack.
Men det är något som fattas.
Det är som att dricka te utan att ha stoppat i tepåsen.
Som att dricka kaffe utan att ha hällt i vatten.
Som att äta glass som inte är kall.
Som att dricka Red Bull utan koffein.
Listan kan göras lång.
Förlåt, men jag hällde upp en kopp choklad. Men jag glömde chokladen.

Din kopp må ha varit fylld, jag är ledsen att jag råkade spilla ut min.
Eller att jag aldrig ens fyllde den.

Det är klart att det är äkta, men jag skippade vissa ingredienser och hoppades på att du gjorde det med.
Vi kan ju alltid ta ett glas cola.

Idag.

Okej behövs inte läggas så mycket energi på förra inlägget efter lite närmare efterforskningar.

Jag är lite stabil igen.
Mitt val är gjort.
Och så var det med det!

Tentan om Funktioner är fixad. Rättad. Godkänd. One step on the road.
Jag har även vunnit en månad på Onyx. Woah! ;D

Pöss

And my mind is playing tricks on me.

Idag, efter klockan 16.00 sker det.
Sen får vi se.
Valet är mitt.
Jag ska göra ett val.

I just have to.


Do not give yourself to high cravings.

Trevlig kväll igår jao.
Idag har det regnat hela dagen, vilket resulterade i att min lust att gå på promenad helt dog ut.
Men snart ska jag i alla fall gå ner till Matthallen för att åka och kolla på bio. (Y)
Äntligen Midsommar! blir det. =)


I övrigt så har jag kommit på att jag just har blivit en sån där spelare som jag hatar. Som jag alltid har hatat, och jag måste verkligen ändra på det. Men nu har allt nytt börjat få en rutin och alla spänningar börjar släppa, så jag är snart back  on track. Believe me!
Dessutom måste jag börja äta ordentligt. Så, nu ska jag ta och äta kvällsmat. Glass och chokladsås.
Imorron blir det minsann att handla. Saker jag är sugen på.
Ska vara kvar här ett tag nu, så big shopping står på schemat, tillsammans med att skriva labbrapport. En som jag ska lyckas med. Påtal om plugg och att lyckas, så har jag även insett more stuff. Men det, det tar vi en annan gång. Nu "äta" och sen gå ut ihöstrusket.

Tjing


Usch.

Jag insåg just hur mkt jag avskyr min gamla parfym.
Den ger mig flashbacks av hur det är att gå upp klockan 5 för att börja jobba klockan 6 och packa upp mjölk.
Packa upp mjölkär bland det tråkigaste som finns. Det är det tråkigaste man kangöra på Lidl tror jag. Eller, ja alla butiker. Det enda man längtar efter är att klockan ska slå 8.30 så man kan packa upp tidningarna och plocka brödet. För även om det kan bli lite småstressigt med brödet så är det riktigt skoj. Men mjölken. Nej usch, den är en näst intill pina.
Och min parfym, min älskade parfymfår mig bara att tänka på klockslaget06.10 och typ 140 liter Milbona. Minst.

But now it's off to school. Deltenta 2 i Matte skaavklaras.
Wish me luck.


Tell me sweet little lies.

Jag kommer aldrig att se matematik som nåt språk. Nej, jag kommer aldrig att se det som något annat än en massa siffror som ska luskas ut hit och dit. =) Well..

Det finns enklare ekvationer än andra. De enklaste är dock de som beskrivs som räknesagor.
Jag skrev nu inte för att diskutera matte over again.

Nej poängen till varför jag ens loggade in på bloggen nu är den enkla.

Jag har för många valmöjligheter.

Please forgive me if I act a little strange.


Rebecca <3 Grafer = S A N T !

Hela 9 unika läsare, varför kan ni inte uttrycka er lite då?
Tss..

Nu ska jag faktiskt ta tag i att plugga matten.. Det är ju mörkt ute och så :)
Men bara i 35 minuter eftersom att sen måste jag duscha. Men, efter det blire
te och mer plugg. Ja, för imorgonska jag inte faila. Men det gör jag väl inte efter Lillans hjälp?! ;D
Så att ja, lyssna på idol och plugga matte nu va =)
Och övertala en liten PalleKuling att läsa matte B på gymnasiet. Erkänn att det är ett hett tips!?
Lägre krav, och, förhoppningsvis, bra lärare! Yes!

Ciao so Long.

RSS 2.0