<3


märk väl.

Har slängt bort mina skor, städat ut och släppt in våren där jag bor, den kom i år igen.
Det bara spritter i mig.
Och det blir bara mer.
Ska vi ta vår chans, hoppa på ett tåg som tar oss någon annanstans, där ingen annan ser?
Utanför mitt fönster nalkas gryningen. Och från mitt fönster ser jag solen gå upp igen, utanför mitt fönster väntar sommaren.

Vi lämnar allt som går att lämna, nu ska jag fanimig bli fri...

Himlen är blå, jag vet det låter klyschigt men det är ju så, och vad är det jag hör? Jo från mitt fönster hör jag koltrasten om igen, utanför mitt fönster nalkas gryningen, och från mitt fönster ser jag solen gå upp igen, utanför mitt fönster väntar sommaren.

Vi lämnar gatorna och träden bredvid, vi lämnar allt som går att lämna nu ska jag fanimig bli fri..
Töm mig på luft, stjäl min tid vi lämnar allt som går att lämna.
Vi lämnar alkisarna kvar på torget och bussarna dem som inte slutat gå, vi lämnar tanterna kvar på Hemköp och personalen likaså, vi lämnar med råttor i parken.. Nu är det vi, vi två.
Fotnot:
För den som kan allt, jag har medvetet skalat av texten. ;)


Ge mig sommar, sol och en brunbränd kropp..

Helt underbar vårdag idag. Tillbringat hela dagen i solen på stan. Först massa affärer och shopping därefter lite fotboll för att spana in Kvibille/Getinge och till sist en vända bort till Maxi :)

När jag satt på bussen hem och var vid Österskans såg jag kvinnan som jag och Cornelia såg på Polisstationen häromdagen. HOn är så likt mamma att JAG tycker att det är äckligt. Jag står fast vid den åsikt kan jag säga. DÅ häromdagen kunde jag inte titta åt hennes håll utan att skratta, just för att det var så äckligt likt. INSANE!

Vart duktig också och betalt räkningar. Nu tänkte jag ta tag i lite Anatomi II-plugg.. LÄra sig allt om ROM, en början är det ju åtminstone =)

166 alt. 163.

. . .

sometimes I wish it was you.

fakking lördag

Jag vill ha sagan, detta är historia.

Vädret är fint igen, but that's not enough..
Nu ska jag göra Mimmi belåten och tagga till inför kvällen dock.

tjing.

snart tenta 6 för året, tenta 2 för perioden. (y)

Är så trött att det svider i ögonen och har varit sedan i måndagskväll. Dock kunde jag i måndagskväll lägga mig i tid, och även tillåta mig själv att sova ordentligt utan att gå upp och plugga sista sekunden-plugg innan tentan i tisdagsmorse. Såklart var vi inte nöjda där, nej nej.. Humanfysiologin vara bara till att ta tag i direkt fteråt för att tenta av imorron klockan 9. Det första jag ska göra efter tentan är att åka hem och sova som en liten Törnrosa och gärna också i sådär 100 år.. Men om jag är sådär ruskigt äckligt övertrött när jag vaknar imorrn kanske kroppen och knoppen trots allt tillåter mig ett litet gympass också, innan sömnen. Men DET lär väl KNAPPAST ske dock.. suck. Betala räkningar med. För pengar som i stort sett inte existerar. gillar mitt liv.

Jag skulle fått en tia innan om jag skrek allt jag kunde nere i tysta läsesalen på stadsbiblioteket. Jag undvek.
Cornelia skulle få en resa till Turkiet om hon gjorde det samma. Helt seriöst. Hon undvek. DÅ ÄR MAN FEG!? :P


Well..
Läsa powerpoints och sen sova, även  om jag inte borde än...
God natt!
puss..

2011-03-14

Klockan är snart 12, om bara åtta timmar stänger dem på biblioteket och jag känner mig fett stressad. Jag har inte tentaångest, snarare prestationsångest. För första gången sedan gymnasiet känner jag att jag skulle kunna prestera bra, inte bara precis. MEn, ska jag lyckas med det, gäller det att en hel del mer grejer börjar sätta sig nu! AFF..

Skriver rent föreläsningarna nu. JA NU, jag vet. Jag skulle gjort det samma sag som man hade dem. Men man är inte alltid så smart. Å andra sidan kanske en del sätter sig av att jag läser och skriver dem nu. Man kan ju hoppas. Snart är tentaperioderna över, och tjaa.. En semester då skulle absolut inte sitta fel! =)

långrandigt liv.

This is the beginning of our last song.

Duggan idag gick väl rakt åt skogen haha.. Gillar att Cissi yttrade sig och att ungefär 90% av klassen stod bakom hennes åsikter (h) Bra pluggat allihopa, känner jag..

Nu blir det att dra på sig den nyinköpta vårjackan trots allt, 5+ ute ffs!, och dra mot skolan för att käka semla med Mimmi och co.. Sedan blir det lite bio =)

Tjiiing

=)

Om man skulle ta en liten färd med bilen någon dag och kolla fotboll? =)
Eller hoppa på ett plan som tar mig inte bara till solen utan även till de varma vindarna, de som kräver ett dopp i det blå för att hålla kroppstemperaturen stabil! Wouldn't that be nice?

Och nu spelas låten.. Låten som alltid får en att tänka tillbaka..
OMG.


we are all born superstars, right!?

Alltså, jag gillar inte när bussdörrarna stängs så jag inte kommer ut. Idag var jag halvvägs ut, och hur kul är det liksom? Försäkte bända upp dörrarna men gick inte, tror chauffören blev lite sur, men jag låtsades att musiken i mina öron var högre än den var, kollade lite bitchigt i hans backspegel och gick av. Men, seriöst, min påse hängde ju där utanför!!

 Sådär såg det ut. Vaddå pinsamt? AFF!!!!

Nu ska jag nog sätta igång en film och sova, morgondagens schema är liksom INTE det roligaste. Va på skolan för grupparbete kl. 10, sen övning 13.15-17 (!!??!?!?!?) och Kåren för Gasque klockan 17.45.. Heja Sverige friskt humör, kassen hängde utanför..

Outfit klar iaf, troooor jag! :)

Imorrn är det sommar! <3

tjopp

RSS 2.0