en helg fylld av... midsommar, vänner och glada humör..

Midsommar har passerat och det var riktigt nice!! Midsommaraftonen kom mina kära hem till mig på grille. Det vill säga Amanda, Malin, Natta, Sandra och Cornelia. De två sistnämnda drog dock tidigare, their lsot ;) haha.. Vi andra fortsatte kvällen med kubbturnering och två parti "sista ordet". vänstersidan visade sig vara helgens vinnarsida vad gäller kubbet, med tanke på att lagen som spelade på den sidan vann både under fredagen och lördagen. Lördagens grillkväll var återigen hemma hos mig på landet. Men den här gången var det Jecka, Kim, Malin och Sandra som deltog. Två riiiiktigt mysiga dagar! :) Jag och lillebror var värdparet, eller som han vill säga, värdsyskonen :)

Söndagen tillbringades en stund i solen för att sedan dra en sväng ner till Laholm. Soft!

Igår var det måndag och klarblå himmel med sisådär 25 graders värme i luften, stranden var givet. Likaså denna dag. Så nu e jag lagom brun inför mina stängningskvällar plus en öppningsmorgon på jobbet! Det röda lägger sig och det gyllenbruna framträder lagom till man är ledig och kan sätta sig i solen igen. Awesome. Regnade nyss och ryktas åskoväder imorgon, kan inte bli ett mer klaffande schema! Kvällen tillbringade jag i LAholm samt på Mellbystrand. Jag, Cornelia och Jakob cyklade dit för att spela lite minigolf. Som jag brukar säga, ska man förlora ska man göra det rejält. Och jag levde upp till detta än en gång. Cornelia avslutade sin runda med 58 slag, Jakob med 68 och jag med 90. MEN till saken hör att jag skulle spela för Stefan också, så måste ju dela mina poäng och därför vann vi på 45 (a) höhö.. En riktigt mysig dag och kväll hur som helst, som jag gärna gör om ;) (REVANSCH!?) höhö..

Well.. That's all folks..

Helgens kommentar (av alla) är svår att utse men här kommer två:

Midsommarafton, Malin har spillt ut ett glas vin varpå följande konversation uppstår;

Rasmus: Oj, jävlar vad det sprutar...
en kort stunds tystnad. Och sedan..
Amanda: Jag kommer inte IN!

Midsommardagen, Kim pratar om grannungarna och utbrister:

Ja, men vi har några fler år bakom nacken!

hehehe.. I just adore my friends :)

spin my head.

Ibland ska man inte ha någon tur alls.
Antar det går jämnt upp. Toppen!
Då tar vi itu med det.
höhöhö...

shiiitbra!

nu bär det av in till stan för en andra gång.
tjipp

Funhouse

Jag och Tina ska på PINK! wiwiwiwi.. Bokade biljetterna innan, eller nej nu ljög jag, vi KÖPTE biljetterna innan! woooah.. Maria var en ängel och kunde byta mitt kvällspass mot sitt morgonpass och Emir gick med på det. Great! Så trots att tandläkaren gör mig FATTIG så är jag på gott humör. Typ.
 Jag slog huvudet i bussen igår. Mår fortfarande dåligt typ haha. .Pinsamt.
Vart på stranden idag, fail. Jag var där typ 23 minuter, runda slängar, sen kom regnmolnen. Jaay.. Säger ju att Tylösand INTE är the shit, utan snarade the SKIT! aff..

Midsommar blir lite manfald, men därför kör vi lite folk på fredag och lite på lördag. ;)
VÅRT midsommarfirande kommer ändå bli det bästa, så den som dissar den missar!

Nepp, har även fått ändra min sovmorgon mot ett morgonpass imorron så bäst att sova nu. Kanske jag blir av med det här onödiga skallebanket till imorrn med! höhö..

Vem e bäst?
That's correct.

We no speak americano...

hej

sååå himla glad bara! :)



  


2010-06-19

Har jag sagt att min diet i sommar kommer att kallas LIDL!?
FÖrsta arbetsdagen i förrgår = frukost, sen rast vid 17 som innebar en risifrutti och en apelsin till mat.
igår blev jag inringd, hade ingen frukost hemma så drack ett glas iste och till lunch blev det energidryck. Mat senare på kvällen. I samband med alkohol då!
JÄÄH! ;D
Ska motionera ordentligt i sommar är planen med. Like.

Idag har vart en fett bra dag!
Åkte med Stina och Cornelia ner till Vittsjö för att bevittna att Dalsjöfors kammade hem en seger och en delad förstaplats i serien. (Om Vittsjö vunnit hade de dock gått upp i ledning). Jag, jag hejade på båda lagen. eller som Cornelia sa "Jag hejar på dem jag känner" ;)
  Sen åkte jag med hem till COrnelia en sväng. Påvägen hem lyssnade vi på bröllopet på radion, ni vet att VIctoria och Daniel gifte sig idag. Det var inte sååå glamouröst men vadfan, bättre det än inget alls. Medan Cornelia duschade såg jag en repris av vigseln med hennes mor. Vi drog till Halmstad och skildes åt där. Och precis osm jag tänkte våldgästa Moa och hoppas på att kunna ta min cykel och cykla hem (för att slippa vänta på buss i två timmar) så smsade hon och det blev fotbollsgolf tillsammans med henne, Anton och Nichlas. Jag förlorade, men någon ska göra det. Ska man göra det ska man göra det ordentligt är min filosofi dessutom, den levde jag upp till! Tur kanske att jag losade med, känns som jag är den bästa förloraren av oss. Även om Anton överraskade mig lite med ett väldigt lugnt tävlingsbeteende! hehehe..

Sova nu tror jag. Hoppas på att få umgås lite med Nisse imorrn!!
Peace

HSTD

Nu e jag hemma i Halmstad.
Ingen returbiljettt vavavava..
Midsommar är på gång tror jaaa.. Yeah!
Gigantisk glass med Cornelia ikväll. Mys.
Träffade Hannus och Malin typ tre gånger också haha..
Och Lovve samt Issan ;)
Åkte bräda,gjorde min bag.
Sen wii-golf med pappa.. HAr inte spelat så dåligt sen frsta gången ja spelade.
+10 liksom HALLAO, mitt rekord på nio hål är -1 xD hahhaa.
Jag fick -58 medan pappa gick +127 typ. ILLA!
NYBÖRJARTUR!



I Love C!

Shit happens, deal with it.

Har lämnat in nycklarna, blivit godkänd på städning och skötsel.
Ska ut och gå med Johanna nu.
Sen ska vi väl. Göra nåt annat.
FIIINT VÄDER UTE!! <3

Sen ska jag säga goodbye till Borås.

heippa 

cleanin' out my closet.

Hej!
Nu kommer snart min flytthjälp.
Så nu flyttar jag. ÄNDA bort till Trollgatan.
Vi hörs!
Nu försvinner Internet.
Hej Då!

tre

Fest igår. Tur jag flyttar imorgon med tanke på hur mycket som spilldes. Men folk var väl mindre försiktiga när jag sa att den här gången gör det ingenting att det inte finns någon mopp i närheten, tss..
Johanna, Ellie, Emelie, Jennie och Linda kom hit i alla fall och vi förade lite i min halvtomma lya. Sara som bor under mig kom också upp en stund. Trevligt hade vi! Därefter drog vi till Harrys. Men mycket folk som inte var så roligt där, dock träffade vi Albin och Mattson :) Vi var hungriga och drog till donken, hälften av oss åtminstone. De andra tappade vi på Tellus. Ett intressant möte inne på Donken, shit dum man kan känna sig ibland. Sedan träffade vi Melissa, Bosnien, Rebecca och AK, drog till Madde på efterfest. Efter att Melissa fått tvinga dit mig! Dessvärre mådde min mage INTE ALLS BRA så jag fick gå hem igen. Om man går själv från Druvefors till Sjöbo klockan 02.40 på natten mår man inte hundra va..

Idag är det tvättdag, packa klart allting har nyss fått bananlådor av Sara! Great! Skittråkig dag, lite sådär ångestfyllt måste jag medge. men, på tisdag klockan 19 är jag i Halmstad. Och någon retur-biljett är det inte frågan om att fixa! I miss the ocean! ;)

dags att dra ner till tvättstugan!

P.S. Satt och kollade lite bilder från Halmstads studenter. Asperos skylt "Hade inte vi haft talang hade vi också gått på Sannarp" måste varit årets bästa! ;)

FEM FEM FEM

Imorron tar många av mina vänner studenten. Och jag säger ofta att jag vill göra det igen. Men NEJ, det vill jag inte. Aldrig. Jag skulle gärna uppleva DEN dagen igen men samtidigt inte. Ångesten sista veckorna, sista dagarna och dagarna efter. Fyfan värsta i mitt liv ju. Samtidigt som det var den bästa känslan någonsin att springa ut där medvisselpiporna i munnen och tutorna i handen och så vidare. Men nu när man pratar med folk eller kollar fb-statusar å typ "kommer sakna min klass" "älskar min klass" "MML :'( <3" och sånt där. Nej tack, inte igen höhö.. Sen balen vill jag verkligen inte göra igen, min första (och enda) blev så lyckad så jag skulle inte vilja riskera att uppleva en dålig sådan! That is it!

Sen att jag har lite ångest över att mina studier i Borås är över nu efter tio månader är en annan sak. Klart det r ledsamt men inte på samma vis. Ska bli skönt att komma hem. Och jag längtar efter tisdag vid sådär 18-19 tiden.
Jag trodde ALDRIG att jag skulle kara av att fortsätta plugga hela året. Inte med mina resultat, men jag gjorde det. Ända till sista tentan imorse. Jag har inte klarat många poäng, men jag har inte heller gett upp. Jag ska åka tillbaka och göra omtentor i en vecka i augusti. Jag ska inte ge upp! Jag ska bevisa att jag kan. Att jag kan få 20 poäng och inte bara 16.. Eller som de flesta under 10. Att flytta hem innan juni var aldrig ett alternativ, men att fixa jobb på Lidl och endast det, alltså inget plugg, låg ofta i bakhuvudet och gnydde. MEN..

Jag är bra! Och jag vet om det! :)

Sista fotbollsträningen med GIF idag. Sista för hela året kanske? Med reservation för enstaka undantag som sagt. Känns väl både bra och dåligt. Roligaste träningen i år, kan ju dock bero på att jag vet att jag inte har några träningar kvar att må dåligt över för att jag inte kan/vill/orkar gå på.. Who knows ;P

JUST DET!! Vill tacka min mamma, Peter, Rasmus och Felix, och Stefan för den fiiiina klockan jag fick i födelsedagspresent. Samt pappa för pengarna. Och Eva och Ebert och min farmor för dem pengarna med. Behövligt! <3

Final Exams.

Älskar att ställa klockan tidigt, typ 05.30, för att plugga och sedan vakna och må skit. Men jag hinner plugga en del ändå. Ska ta bussen till skolan. Mycket buss har det blivit senaste tiden. Tur skattepengarna kommit höhö..
Jag har hunnit plugga in en hel del dessutom. Tror att mycket sitter, men långt ifrån allt. Det jag har svårt för är de här kemiska delara, samt att hålla koll på och framförallt hålla isär alla olika småord och ämnen som opsiner, cytokiner, B-celler, T-celler, eurokorioter osv osv.. Fysiologi var ämnet för övrigt.. Men kan jag bara alla stora sker kanske ja kan skrapa ihop tillräckliga poäng. We'll see, We'll see..

Efter tentan ska jag väl inom Knalle är tanken, och sedan hem och sooovaaa.. För ikväll SKA jag träna. Sista innan jag drar typ. Kanske. Imorgon blir det upp i tid igen för att kolla Fias skolavslutning och sedan iväg till Moas student på eftermiddagen. Utgång hörde jag ryktas om också men det får vi se vad min kropp säger om det. På lördag är det tvättdag i alla fall. Packa klart också. Söndag kommer ju pappa och vi tömmer lägenheten så jag flyttar till Trollgatan.

Går snabbt nu..

..

inte mycket kvar nu..


två hinkar salt i mina sår.

stress, press, ångest och allt..

Plugga lite nu, sen fixa klockan och träffa Philip.
aff..
Packat lite idag med. Hemskt vad mycket mer man har, än man tror.
Men lite tomt börjar det bli.

fysik.

Två helger..

Förra helgen.. Alltså det har ju gått en hel vecka nu, och det är väldigt optimistiskt av folk att tro att jag skulle kunna komma ihåg alla specifika och extraordinära detaljer från den helgen nu. men bilder finns som vanligt på facebook, och aa, en bild säger ju mer än mina tusen ord ändå. Det var i alla fall kombinerad födelsedags- och utflyttningsfest här på Klintegatan 17. Tio pers var vi. Fem hallänningar och fem Boråsare. Det var väldigt skoj och jag tror de flesta var nöjda med kvällen som slutade med utgång på Harrys. Fin present fick jag av Boråsarna och bra smink av Frida! Tackar!

Den här helgen har vart annorlunda. I fredags var det sluttenta, så "sista" innan lovet. Men jag har två kvar men ändå. Därefter hade jag enorm beslutsångest över hur min kväll skulle se ut. Det slutade i vilket fall som helst med att jag gick till stan och kollade på lite folk som gick sin bal, och därefter gick jag till Byttorp för att festa hos Oscar. Det var sååå inte mig att gå till ett ställe med folk jag aldrig har träffat (förutom då Oscar, typ hälsat en gång ordentligt). Men det var trevligt och det slutade med Studentpuben och efterfest i skolans entré. Sen promenad hem med en från festen som bor i mitt hus, vad är oddsen för att vi aldrig ens sett varanda, och så bara bor vi på samma adress? Stört. Fyllesamtal fick jag också hahaha..

Igår, åkte jag till Göteborg. Gick runt lite på Nordstan och Kompassen men hittade allt utom det jag sökte. Typiskt. Sedan träffade jag mina normala sär, Tina, Malin och Frida. Bio var tanken och The last Song. Riktigt bra och sorglig film. Men gråta, vad är det? (a) (hade jag vart hemma hade jag nog gråtit sönder, men nu var jag inte det). Efter filmen träffade jag Frazze och vi skulle hitta oss en bra plats för att lyssna på Green Day utanför Ullevi. Vi lyckades. En kvinna kom och frågade om vi ville köpa biljetter för 400, men hann gå iväg. Lite besvikna blev vi, men hon kom tillbaka. Vi frågade vad hon ville ha för biljetterna och hon undrade vad vi ville ge. 300, sa vi och hon sa att det lät bra. Vi undrade om hon kunde vänta medan vi sprang till en bankomat. Och hon satte sig ner. Efter att vi sprungit sådär 4 kvarter och klockan endast visade på att vi tagit en kvart på oss sedan första gången hon gick förbi, var jag påväg upp med min alkohol för att ge bort den. Tanten satt kvar och precis som Frazze skulle peta henne i ryggen reste hon sig å sa "YEEES, jag fick sålt dem för 270 kronor!!" IDIOT!

Som tur var så lyckades vi smita in på Ullevi med cirka 35-40 minuter kvar av konserten. Bästa låtarna fick vi se och.. KÄNSLAN! AAH.. <3

Snart kommer mammas family hit. Tårtkalas och middag. För någon fyller ju snart år! (a)
Så dammsuga, frulla och duscha nu kanske!? Yes box. Auf Wiedersehen.


sommarn är underbar

En storlek för stort i skor, men billiga sådana, skulle lätt kunna köpa egentligen.
What ever. Satt vid Viskan och åt glass innan, låtsades vänta på någon så jag inte skulle se full så mobbad ut. Bonnabrännan kom på besök efter endast 40 minuter i solen. Härligt. Tänkte åkt och handlat, men på hemvägen blevdet pizza och den var enorm så jag insåg att det kan vänta till imorrn. Istället la jag mig på soffan och somnade. Jag var ju faktiskt uppe tidigt idag, för att någon väckte mig! hehehe..
Nu väntar jag på Biggest Loser och min läsk.
Skulle träffat Philip men han avbokade. His lost höhö..

Lite ekonomisk har jag dock vart. Ett par nya jeans-shorts har jag skaffat mig. Eller ska jag säga nygamla kanske!? Jaa, för jag har lekt med saxen höhö..

Och ja just det, helguppdateringen får komma samtidigt som jag hittar min kamerasladd. Och min iPod. Någon som vet vart jag lagt mina grejer!? :S

BL nu.
Ciao.

P.S. Jag åker förmodligen till Göteborg på lördag. Någon som ska dit? kanske kanske kanske.. ;P D.S.

It's the final countdown...

Uppdatering av helgen får vi ta senare. Nu börjar en nedräkning.

Om ungefär 1,5 timme är det omtenta i Matte C. Jag kommer sitta där som en idiot och skämmas i 40 minuter, räkna lite sen gå hem och inse hur duktig jag inte är..

Om ytterligare några timmar åker min mate hem. Trist. Vart omgiven av folk sen i torsdags och nu ba hej dåååå.. Hehehe..

Om fem dagar kommer mamma, Peter, Rasmus och Felix upp och hälsar på!

Om sju dagar fyller jag visst år. Då har jag även en fysiktenta att sätta tänderna i...

Om tolv dagar kommer min pappa och hämtar alla mina prylar. Och jag bosätter mig på Trollgatan ett par nätter.

Om fjorton dagar kommer han snubben och kollar så jag har städat samt skött min lägenhet ordentligt och nycklarna lämnar min ägo. Lite senare samma dag sätter jag mig på tåget för att återigen bli Halmstadbo.

Och nu skojar jag inte när jag säger att det är bitterljuvt. Jag har ont i magen. :(

RSS 2.0