FEM FEM FEM

Imorron tar många av mina vänner studenten. Och jag säger ofta att jag vill göra det igen. Men NEJ, det vill jag inte. Aldrig. Jag skulle gärna uppleva DEN dagen igen men samtidigt inte. Ångesten sista veckorna, sista dagarna och dagarna efter. Fyfan värsta i mitt liv ju. Samtidigt som det var den bästa känslan någonsin att springa ut där medvisselpiporna i munnen och tutorna i handen och så vidare. Men nu när man pratar med folk eller kollar fb-statusar å typ "kommer sakna min klass" "älskar min klass" "MML :'( <3" och sånt där. Nej tack, inte igen höhö.. Sen balen vill jag verkligen inte göra igen, min första (och enda) blev så lyckad så jag skulle inte vilja riskera att uppleva en dålig sådan! That is it!

Sen att jag har lite ångest över att mina studier i Borås är över nu efter tio månader är en annan sak. Klart det r ledsamt men inte på samma vis. Ska bli skönt att komma hem. Och jag längtar efter tisdag vid sådär 18-19 tiden.
Jag trodde ALDRIG att jag skulle kara av att fortsätta plugga hela året. Inte med mina resultat, men jag gjorde det. Ända till sista tentan imorse. Jag har inte klarat många poäng, men jag har inte heller gett upp. Jag ska åka tillbaka och göra omtentor i en vecka i augusti. Jag ska inte ge upp! Jag ska bevisa att jag kan. Att jag kan få 20 poäng och inte bara 16.. Eller som de flesta under 10. Att flytta hem innan juni var aldrig ett alternativ, men att fixa jobb på Lidl och endast det, alltså inget plugg, låg ofta i bakhuvudet och gnydde. MEN..

Jag är bra! Och jag vet om det! :)

Sista fotbollsträningen med GIF idag. Sista för hela året kanske? Med reservation för enstaka undantag som sagt. Känns väl både bra och dåligt. Roligaste träningen i år, kan ju dock bero på att jag vet att jag inte har några träningar kvar att må dåligt över för att jag inte kan/vill/orkar gå på.. Who knows ;P

JUST DET!! Vill tacka min mamma, Peter, Rasmus och Felix, och Stefan för den fiiiina klockan jag fick i födelsedagspresent. Samt pappa för pengarna. Och Eva och Ebert och min farmor för dem pengarna med. Behövligt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0