2010-03-31

Jag ska fan skriva en bok.
Dessutom borde jag ta tag i mitt pluggande med.
Ska dock avboka min Matte C-omtenta.
Haft en riktigt bra dag med Cornelia.
Film och godis igår, idag stan med henne, Felicia och sen även Alicia.
Och som avslutning på denna månad kollade jag och Frida på New Moon.

Me likeey!! :)

ciao

10-03-29

En bra dag. Laholm och sen Halmstad med Moa!! Så himla nice.
En sväng hos morbror för att äta blåbärspaj och dricka te också. I like!
Imorgon är det dags för ännu fler äventyr..

Man blir bara så trött.

... är som en drog för mina sinnen

Det är lördag och Johanna har återvänt till Borås, buhu, men jag är kvar i Halmstad ett tag till. Lovely!
Kom hit i torsdags och då hände inte mycket, träffade Cornelia och så var vi på Eurostop och handlade
lite inför gårdagen och sådär. Åt våfflor på kvällen klart. Våffeldagen ju (som om de var aneldningen).
Igår var vi tre hos Tina tillsammans med Frida och Gabbe, tjejmiddag som stod på schemat.
Väldigt trevligt <3 Utgång på det, då Malin joinade oss. Träffade hmm.. Daniel, och fick en fin Serenad på Corner i form av Robbie Williams Angels!! :) maha.. Fina tjejer och en lyckad kväll, men saknade klart
Moa. Så får se till att träffa henne i veckan. Träffade även Hanna och Malin under dagen. Så en bra dag!
Idag blev det dagen-efter-frulle hos Frida. BRA!

Ikväll ätit mat med familjen och ska försöka få min vilja igenom att kolla Millenium sen! :)
Imorron är det fotboll som gäller. Great!

Så, en MYCKET bra början på ett ganska så långt lov! Det gillar vi! :D

Nu saknar jag bara lite egentid med min högra.

...

Packat [check]
Dammsugit en gång till [check]
Planerat morgondagens tidiga timmar [check]

och så är jag rastlös och sugen på något gott.
Imorgon är det Halmstad för en 11-dagar lång vistelse på hemmaplan.
KardeMUMMA! <3

vart jag än går..

Helt lovely va, att jag när jag joggade ner till Sjöbovallen insåg att jag var grymt sugen på att träna. Vädret var mycket finare än det varit under hela dagen och jag kom på mig själv med att ångra att jag inte tog med mig fotbollsskorna. Fast nu håller jag mig frisk hoppas vi! Hur som helst så sprang jag ner dit och kollade lite, agerade lite Bollkalle "Bollis", som var min nya uppgift i laget ;) haha.. Flashbacks Aspero HEJ! Jag märkte även för första gången i år att försäsongsträningarna gett en del, och då har jag inte ens kunnat vara med mycket alls, tänk va om jag vart med alla träningar och inte vart sjuk, shit jag skulle ju vart en jävla Duracellkanin nu då. Jag ba sprang med lätta steg och friska lungor bra mycket längre änvad jag har gjort på, jag vet inte hur länge. Till slut fick jag dock promenera lite raskt för jag har förlagt min Bricanyl och mina luftrör började jävlas lite, men bara för en liten stund. Det är bra!! :)
     Sååå, yes jag är taggad på träning igen, just nu i alla fall. Det här med att äta två timmar innan träning är ett bra påhitt det med vill jag tala om. Alldeles lagom pigg efter en ansträngning. Funkar för mig! Men som sagt träning är jag pepp på, tror till och med att jag ska åka tillbaka till Borås i tid den 6, dels för att hinna plugga inför tentan dagen därpå och dels för att få lira lite. Softisch.. Nej nu ska jag återgå till min kemibok, för tro det eller ej,men jag har faktiskt pluggat kemi en massa idag. Och tvättat och städat och sånt. Jag ska klara kemin nu, och fysik a. Matte C får en chans till sen tror jag. Men de andra två, de ska vi kirra nu!!

I'm on my way


skäms

Hade det inte varit för Wiking så skulle jag begått ett socialt självmord igår när jag stod/satt där på bortaläktaren tillsammans med de andra 10 HBKfansen. Man ska väl va en trogen supporter? Men när jag fått se HBK släppa in 6 mål, som lätt skulle kunnat vara det dubbla, och inte lyckas åstadkomma något själva. Inte ens på öppet mål, så är jag glad att en liten liten del av mig gillar de gulsvarta. Även om detta är den enda match, tillsammans med returmatchen, som IFE absolut inte får vinna. Jaja, det är alltid kul att kolla på fotboll i alla fall. Fast, jag borde fått de DYRA pengarna tillbaka.


Idag är det tvätt- och städdag. Träning ikväll. Jag velar, jag vill men är jag tillräckligt frisk? :S
Ska plugga nu i alla fall, i väntan på att slänga sista tvätten på tork.

Och just det, jag har tackat nej till lägenheten jag blev erbjuden. Lite mycket va.

Jag älskar Dig

En HBK-attack, attack, attack!

Jag vill göra något galet, så jag börjar med att ta mig ner till Arenan inom kort för att kolla Elfsborg - HBK. inte så galet tänker väl ni, men jag vet inte om Johanna dyker upp senare eller inte så lite galet är det allt. Tänkte att jag skulle ställa mig på, i detta fall, HBK-läktarn och se allmänt efter ut tillsammans med kvastarna. Men, så tänkte jag, vilket är egentligen bäst? Att ställa sig själv på läktaren där det finns folk eller att ställa sig på en i princip tom läktare och de enda applåder man hör när hbk gör mål är ekot från ens egna!? Hmm..
 Jag ska försöka spana in folkmassan i de olika läktarna, på nåt vis så märker vi vart jag hamnar. (a) HELT galen tänker jag inte vara när det finns tv-kameror i närheten.

För övrigt fyller min Nilsson år idag! Grattis till dig NissePisse! =)

en ledig dag och en kort dag sen är det torre!! :)

how much love can you put into a heart?

I fredags, eller nja redan i torsdags började det så smått, trilla in lite såhär halvskumma sms. Eller egentligen inte skumma alls, men om man jämför med i vanliga fall. Johanna ville väldigt gärna träffa mig innan matchen, för hon saknademig så himla mycket. Inget konstigt egentligen, vem saknar intemig liksom? Men, vi hade ju setts massa. Förutom ett par dagar när båda legat sjuka. Men konstigast av allt var Moas sms om när jag slutar. Jag berättade att jag skulle dessikera gris och mådde illa då fick jag svaret "Usch stackars dig. När slutar du?" Hon frågar ALDRIG när jag slutar.. Cornelia var väldigt pratglad, svarade på alla mina onödiga frågor. Hon var nog den av alla som jag minst anade skulle dyka upp, eller ja hon och Malin. Fram tills det att hon sa att hon var vid högskolan. Det säger hon aldrig annars.  Emelie hade vart väldigt tyst helt plötsligt och ALLA undrade när jag slutade och vad jag skulle göra under kvällen.. Jag anade att något var på gång, men vågade inte hoppas så spelade med, fast jag försökte luska ur nåt ur alla.. Tilloch med ur Frazze men han fattade ju inte det ;) hahaha.. Jag kom hem, diskade, städade av lite, gjorde i ordning på soffan och sådär, för jag bara kände att NÅGON skulle komma. Moa och Tina var min gissning. När Moa sa att hon skulle komma och trösta mig om fem minuter började jag tro henne, speciellt när det tog ovanligt lång tid för Johanna att komma med. Hur skulle hon hinna inom mig innan samlingen 45 minuter senare liksom!? Sen pratade jag lite med pappa hur som helst.. Försökte få mig själv att tro att jag hade felom allting. När han sa det var soligt i Halmstad sa jag att det nog var för att Cornelia var vi dhögskolan.. Sen hörde jag att det smällde i massa dörrar utanför och kollade ut då kommer HELA gänget. Vilken lycka! <3 Jag hatade dem, fast.. Tvärtom ju.. Helt perfekt helg, men nu är jag trött. Vaknade efter att ha sovit sådär 11 timmar inatt.. Jättepigg och en fullt planerad dag. Slutade med att en död Rebecca med skallebank somnade efter filmen. Och harinte hunnit med planerna som jag hade innan.. Men vadfan. inga tentor i veckan. Jag mår bra nu! Iaf i knoppen.
    Jag fick inte se matchen, för planen var att vi istället skulle till Lager 157 och sen köpa mat. Mat blev det, 22.15 haha.. Sen kom Johanna inom och även Hannis. Enmycket mysig kväll :)

Efter tre veckor som sjukling ska jag försöka skaka av mig alla baciller. Träna på tisdag för på torsdag är det hemfärd. Jag och Thell åker till Halmstad. UNDERBART! :)

Tack för helgen tjejer. Ni är bäst! <3

...och vem fan tror du att jag är?!

Nu börjar jag bli sådär irriterande nyfiken. Vem är min dubbelgångare här i Borås, eller ska jag kanske säga, vem är det som fått en dubbelgångare i samband med att jag flyttade hit? Som alla vet så har både vaccin-sköterskan och Frazzes vänner frågat mig om vart i Borås jag kommer ifrån/var jag jobbar/om mina föräldrar för att de känner igen mig sååå väl. Dessutom har en kvinna tutat och vinkat som en galen när hon svängde ut från en parkering uppe på Hulta. Och nej jag gick inte i vägen utan hon log. typ hade en galge i käften, när hon vinkade. Ja, det är väl bara till att vinka glatt tillbaka tänker ni, men idag när jag var ute och promenerade och pratade med Cornelia i telefon så tutade en bil så jag kollade ju upp å en gubbe och en tant vinkade jätteglatt på mig, detta var borta vid sjukhuset, alltså även det på andra sidan stan. Så nu undrar jag "Vem fan tror du att jag är?" okej jag har inte så många Borås-fans på den här bloggen men om någon mot förmodan skulle ha några heta tips så är jag idel öra. Vill verkligen veta! 

Var inne på Facebook nyss också, tyckte det var kul att två statusuppdateringar såg likadana ut, fast med ett enda ord som skilde. Vilket fick innebörden att vara precis motsatserna. Den ena löd "Jag älskar er över allt annat" medan den andra löd "jag hatar det över allt annat". Hehehehe.. Såg kul ut. (och okej jag såg att det var två ord som skilde men. never mind).

Back on track. När jag stod och väntade på bussen som var väldigt sen, efter en väldigt intressant och dyr matshoppingrunda fick jag sådär stopp i blodet i fingrarna. Så när jag släppte kassen så fick jag en sån flashback 1998 typ. Minns ni när man gick i lågstadiet och enda gångerna man fick sitta vid datorerna på skolan var när det regnade ute, såpass mycket att man inte behövde gå ut på fruktrasten, eller när inte lärarna hade några speciella planer för klassens timme, oä eller eget arbete!? Jag minns. Då fick man komma på något att roa sig med. Typ springa bort till trappan vid rampen på gula huset och leka namnlek. Man sa en bokstav och den som kom på tillräckligt många namn på bokstaven, först, och därmed lyckades ta sig till "målet" (ett steg närmre per namn fick man gå) vann. Sen började det om. Eller så körde man tjejerna mot killarna. Och i mitt och Loras fall var det jag och hon mot Dennis, Magnus och Robert. Men vi nöjde oss inte med att bara komma ifatt varandra och sen byta jägare, NEEEJ, man skulle pussa den man tog. Och jag och Lora valde självklart att vara jägare eftersom vi aldrig kom ikapp grabbarna. På så vis slapp vi pussen haha.. Okej, det där var nog mellanstadiet, however.
Vi körde ju alltid King out och petis också. Det var tider det. Alla var grymma. Somrarna var bäst när man kom in efter rasten och händerna och armarna hade en doft som var någon blandning mellan sand, jord, gummi och solbränna. Fast, det var visserligen inte dessa lekar jag kom att tänka på först, nej utan det var det där extremt onödiga men ack så populära tidsfördrivet att du skulle; ta din ena hand och klämma runt ena fingret på den andra handen så hårt du bara kunde, och när fingret blev lila skulle du rycka ut det och sedan fälla upp fingrarna på den kramande handen. Först är det som en spärr men när du kommer över den så känns det som att fingrarna flyger. Ja, vilka tider.
      Även om man höll på med Pog, Gogo's, Bokmärken, Stickers, Manicklar, Tamagotchis, Pokémon och allt vad det var, så hade vi faktiskt ett liv utöver det. Byggde hökojor i grushålan och väd gärdesgården där vi sedan lekte familjen Flinta, eller så gjorde vi något av ovanstående. Vad gör l¨gstadieeleverna nu liksom? Jo, de flashar med sina kläder och sina mobiltelefoner. Får de inte sitta vid datorn i klassrummet så tar de bara upp den där touch-skärmen de har i fickan...

Shit vilket lång inlägg...

tell me what's going on..

Att läsa om värmelära, tryck, gaser, kapacitans och Coulombfält får mig att må dåligt.
Jag borde verkligen inte sitta här nu men, det gör jag. Det är den inverkan stress har på mig.
Jag hittade en hel del kul saker nyss, som jag var tvungen att läsa...

Det är rätt kul vad tiden kan göra för en. På både gott och ont.
Vet ni vad "the green room" är? Om ni sett Beverly Hills 90210 så vet ni.
Det är det man kallar den perfekta vågen, när man surfar.
Jag tror det finns en typ av perfektion i alla delar, alla ting, allt levande och alla väsen.
Jag har ingen kapacitet att utnyttja minsta cell i min hjärna, jag vet det.
Jag kan inte vara alla till lags, jag kan inte göra alla saker jag vill.
Jag kan inte mätta all typ av hunger, men jag kan göra mitt bästa för att inte svälta.

Nu blev det djupt. Det jag egentligen ville komma fram till var vad jag läst.
Det är skrivet för två år sedan det mesta. Jag förstår inte att jag orkade, att jag försökte.
När allt fanns framför mig hela tiden. Jag påmindes om det gång på gång, men jag tog det
inte riktigt i beaktande. Å andra sidan kanske det var en del i det hela ändå, det skulle vara så
eftersom jag på så sätt lyckades erövra det jag mest av allt sökte. Ett sökande jag inte
insåg då att jag utförde. Men jag vet att jag har det finaste någon kan få, jag ser även att
alla ord var så sanna. Ja, på sätt och vis tog jag det till mig och gjorde allt som stod i min lag
för att inte tappa det. Kanske var det tack vare mitt sätt att kämpa, men ändå ge upp som
gjorde att jag står där jag står idag. Vad det än var så kan jag inte säga något annat än att
jag älskar det.

Och ibland känns allting bitterljuvt, jag får det jag vill men det ger mig ångest, jag känner mig
dålig, obegåvad och totalt utom behärskning. Men samtidigt så uppvägs alla dessa "ibland"
av något permanent. Något som verkligen gör att jag är levande.

I am something, I am someone.

Du får ta åt dig.

can't go on like this

Har vart uppe nästan tre timmar och klockan är bara förmiddag! Härligt.
Vad som är ännu härligare är att jag inte fått nåt bakslag ännu.
Så nu ska jag tillägna en massa tid med min extremt roliga fysikbok. <3
Behövs, känner att det är väldigt skönt att jag bara har sådär tre eller fyra kapitel att lära mig.
Har jag tur får jag en 3 på tentan då.

Vi får väl se hur pluggandet går!

Tjippevipp

25/3 14. wei

la solitudine

Jag börjar få panik. Stressen rispar mina hälar, den liksom står sådär och sparkar mig på hälarna, så som jag brukar stå och småsparka en motståndarförsvarare under match. Det är irriterande. jag har tenta i fysik B på torsdag, alltså i övermorgon, och jag har inte pluggat ett skvatt. Inte mer än det att jag är en av dem som varit på alla föreläsningar och de flesta räknelektionerna. Men så tillhör jag de som ändå inte förstår vad det är vi har gjort. Jag tänkte pluggat idag men har somnat. Har vart tvungen att äta, blivit illamående och somnat igen. Jag kanske borde bett cornelia att skickat upp tre kåvepenin ändå. Fast å andra sidan skulle det bara hjälpt mot smärta inte mot min trötthet och slöhet. Tröttheten och slöheten som dessutom blir än värre bara för att stressen ligger på också. Aff..

Jag har i alla fall sökt lite mer lägenheter nu ikväll. Även så har jag sökt Biomedicinprogrammet med inriktning på fysisk hälsa och träning, eller vad det nu heter! Något måste jag ju åstadkomma. Imorgon hoppas jag åtminstone vara tillräckligt på benen för att kunna läsa ävenom jag är sängliggande. Idag har mina ögon bara gått i kors så ingenting skulle kommit in i hjärnbalken. Men imorron måste jag. Annars blir det en rövig tentavecka till om ett tag. *Ogilla*.

Nej nu är det väl dags att ta vara på den lilla energi som finns kvar efter en timme uppe.

bye


ängel i mitt eget hus

jag sitter och äter upp min glass jag köpte igår och funderar på att traska ut i det fina vädret sedan för att införskaffa mig lite mer. Kanske inte B&J då, lite dyrt skulle det bli att leva på den sorten.. tyvärr.. Kanske ska ta mig till Lidl och köpa deras goda!? hmm.. Vi får se.. Borde börja plugga lite med. Tenta på torsdag ju.
Fick för övrigt inte komma till doktorn innan. Man behandlar tydligen inte halsfluss längre. Så knarka värktabletter och äta flytande, dricka mycket, är kuren jag ska genomgå nu. Och jag ska räkna med en extrem smärta i någon vecka till eller sådär. Vila mycket med. Jippie, precis vad jag behövde höra! :/ Jag vill, faktiskt VILL spela fotboll men ikke de..

nästa vecka blir det att åka hem däremot. Lovely. <3

kom kom kom det finns dem dem dem som ser chanser glida förbi..

Min hals är helt åt helvete. Magen är lite bättre dock. Doktorn imorgon eller måndag är väl ett måste däremot. Fan. Någon som har någon bra huskur på lager så man kan slippa?

För övrigt så var jag väldigt sur över Melodifestivalen! anna bergendahl. Hon beter sig som en tant. Men, hellre henne i Oslo än typ Darin eller Ola. Jag är väl lite dålig förlorare. Har man hejat på Salem Al Fakir i sex veckor å han snubblar på mållinjen så är det väl en naturlig reaktion? Japp.. Mina röster gick dessutom inte fram vilketgör att det känns som fuks! ;) hahaha..

min topp tre var Salem, Timoteij och Eric Saade. Efter alla Europarösterna var dessa tre i topp, i min ordning, är det inte dem vi skulle lyssnat på folket? Det är ju i Europa vi ska tävla. Well, vi får väl hoppas att Europafolket gillar Anna sen då. Låten är ju bra, jag bara tycker att hon är lite fö rmkt. Å så är jag typ kär i salem! :P

we're gonna fight fight fight..

06.17 Jaaa, jag är uppe tidigare än när det är tidigar morgnar till skolan! Den ni. Var uppe redan 05.55 typ. Inte för att jag ska jobba heller. Nepp, match mot Byttorp på Arenan om två timmar, samling om en är det som gäller. Fast min hals tar knäcken på mig, min mage har fumlat hela natten och jag är ungefär som ett vandrande lik. Men tänkte packa matchväskan och traska ner till samlingen i hopp om att promenaden gör susen, i annat fall kommer jag väl tillhöra GIF-supportrarna på läktarn. Jag som verkligen ställt mig in på att spela nu.

Fast jag känner att min kropp starkt säger nej... :(

Update: Jag ska inte spela. :'(

torn on the platform

Jag är rädd att jag ska plugga för  mycket, för att jag är så ivrig inför morgondagens tenta.
Jag menar jag kan ju åtminstone 75% av allting redan, men om jag matar in så blir jag rädd
att jag ska få värsta blackouten just för jag har så mycket jag vill visa att jag kan.
Å andra sidan kan det även gå lätt som en plätt. Och ja, jag är ju en NILSSON! :) positiv anda becca!

Hämtat extranycklar som legat där hela tiden är i alla fall klart!
Sagt upp lägenheten är klart, fortfarande väldigt bitterljuvt.
Den 30 juni MÅSTE jag vara ute. För den som undrar är min plan dock redan den 15 senast.

Dessutom är dagens största bekymmer löst.
Match mot Byttorp på Borås Arena lördag klockan 8.15. Be there vettja! :P

Just det. Jag och Johanna har varit Bond och skurk i mitt eget hem ikväll. Det var lite kul. Krypa på golvet och gömma sig bakom gardiner efter ett par omgångar med Wii-Tennis. Vi är inte riktigt kloka tror jag! <3
 Eller snarare en vis "lill-kille" är inte det!

vertebrae, coxae, costae, vastus...

Kan väl typ allt om musklerna och benen nu. bara lite temperaturer och smärtor kvar, celler och cirkulation likaså. Detta ska vi väl fixa lätt. Nu när jag läst igenom alla papper från Cornelia så kände jag bara ytterligare hur mycket jag saknar gymnasietiden alltså. Men vad som är bättre är ju att snart kommer vi läsa tillsammans. Inte över datorn eller via brev möhö..

snart ska jag gå upp till Bovärdskontoret och fixa lite stuffs.. Typ som att fråga om min nyckel är på väg eller inte. Och även... Säga upp min lägenhet! :) Bitterljuv känsla to be honest.. Men aah.

Måste nog gå inom Netto också och se om de har något att fylla på min tomma kyl med, i annat fall får jag stilla min hunger med lite morötter ikväll. Inte så pepp på det dock.

Nepp, lite paus i form av typ tennis eller golf nu, sen blir det att lägga näsan i tenta-plugget igen. And do the other important things!

För den som har missat så kommer jag + johanna hem den 25e. =)
Påsklov FTW!

Dagens problem: Spela, inte spela, spela, inte spela, spela, inte spela... osv...


I was aiming for the sky, ended up flat on the ground...

Jag har dålig syn, men tycker det är typiskt att den ska bli lite sämre en gång i månaden.
Ungefär vid den här tiden på månaden. När man har ont i magen, ett ständigt chokladsug,
är extra trött och gnällig, ja då ska såklart synen bli dålig med. Allt ser mycket större ut,
det kan ju va bra i vissa sammanhang, men jag gillar inte att magen är som en fet pizzadeg.
Alltid den här tiden på  månaden.
Speciellt inte när jag låg sjuk hela förra veckan och inte fick i mig tillräckligt med mat för
att kunna få en extra fettklump under brösten. Usch så ful!
Blir så deprimerad så nu går jag och köper choklad!

Eheee..

Detta tycker jag är roligt...

1. Jag har rätt så många unika besökare här, men aldrig någon som ger mig någon feedback. Typ.

2. När jag var yngre, alltså typ sådär 13 år yngre så ville jag börja dansa balett.

3. Att säga att man var 13 år yngre visar att jag är gammal...

4. Att några studenter vid VHB har skrivit "Paellafunktion" på sitt examensarbete som så fint hänger inramat längs med korridoren på våning 6 på Högskolan. (För er som kan er anatomi så vet vi att de menar PaTella och inte Paella, lite skillnad på spansk röra i form av mat, och knäanatomin...)

5. Jag har inte fått mina extranycklar som jag bad om i julas, nästan lika lång tid sedan dess som det är till jag flyttar igen.

6. Jag ser fram emot tentan på fredag för jag tycker om att läsa om anatomi och fysiologi.

7. Personer som inte inser att de inte kan få mig.

8. Det är en månad sedan jag senast deltog i grusträningen.

9. Jag har inte fått min lön ännu, och papperna jag skrev på för ett par veckor sedan, och idag har inte med lönen att göra, bara med att jag måste skriva på för tid jag inte jobbat men som dem måste planera in.

10 Det har inte dragits några pengar för spelet jag köpte igår, varken som reserverad eller dragen direkt.

11 Jag ska äta klyftpotatis och bacon idag innan träningen för att det är gott.

12 Denna artikel från helgens BT = http://www.bt.se/nyheter/boras/misstankt-inbrott-visade-sig-vara-kissnodig-alg(1810864).gm säger ju det är farliga djur det där...

13 Jag har PMS, fast det är inte roligt.







Såhär ska jag se ut när våra mål är uppnådda.
Lite att bita i hehehe...


keep on walking, keep on walking!

För femte dagen i rad har det varit strålande solsken och jag bara älskar det!
Min mage vill visst inte riktigt ge med sig, magkatarr känns det som.
Ganska starkt säker på detta, men jag är van. Tyvärr.
Igår var det i alla fall bowling med laget och ja, det gick om möjligt sämre än det brukar för min del.
Jag får skylla på att jag vart sjuk och svag och att jag inte direkt hade någon näring i kroppen.
Jag tänkte gått hem efter maten, när de andra gick ut, men det tyckte inte de andra så det blev
en kort och i stort sett nykter utgång en liten stund. Det var trevligt! Synd att jag var krasslig.
Nu ska jag få i mig riktig mat. Det vill säga mat som inte flyter eller består av bröd och smör.

Förövrigt slog det mig tidigare idag att jag kanske inte behöver oroa mig över att få en vit födelsedag. Det är OIS-cupen nu och tänker man efter brukar det vara snö när den äger rum. Problemet är väl mest bara att vi inte är så vana vid mängden och längden på denna väderlek. Men ja, våren börjar komma och jag längtar efter att få se krokusarna knoppa i vägkanterna och tussilagon blomma i diket. Underbart!

Vääääder, det är fiiint väääädeeeer!

Har ni någonsin vaknat och trott att ni har gått i sömnen?
Jag har väldigt lätt för att gå i sömnen och inatt drömde jag att jag
var ute och gick. Det läskiga var att när jag vaknade så var jag först
väldigt osäker på om det var en dröm eller om det var verklighet,
för jag låg verkligen helt fel på soffan. Inte alls såsom man "ska".
Men jag är den som alltid minns om jag spatserat runt i sömnen, och
har därför kommit på det att jag var bara uppe och öppnade ventilen vid
fönstret, därav kylan i rummet som slog mot kroppen sedan hade jag väl
förmodligen bara lagt mig så. Helt groggy som alltid. Måste se till att bli
av med mitt illamående som varat i ett antal dagar nu, för jag måste
sova i min säng. Kan gå illa annars, jag som nattgångare, jag vet.
(heter det så?)

Well, är i skolan i alla fall. Lunch nu sedan cirka tre timmar till med
anatomi. Det är kul idag för jag kan redan benen på latin. Medan många
andra bara suckar och stönar över att behöva lära sig dem! MOHAHAHA..

Förresten har vi sjukt underbart väder. Solen skiner, himlen är klarblå utan
moln, man blir helt bländad av snön och isen när man går, nu vill jag dock bara
att den ska försvinna så man kan gå i, om inte vårjackan, så åtminstone skinnjackan.
PROBLEMFRITT. Åh underbart! Snart flyttar jag hem med. Lovely (A)

Äta lite kanske?


bury me in all my favorite colors.

Hela min kropp suckar. Att se ut på vädret är som att se mig i spegeln.
Inget yttre bara inre. Mjukt, men så trist.
Jag vill ha sol nu, knoppande blommor, kvittrande fåglar, avstängda element.
Glass i handen när jag sitter på en bänk vid Viskan på rasten.
Eller ännu bättre, en glass i handen vid Nissan.
Kommer att få vänta för länge.
Jag orkar inte.

Inte okej.
alone

RSS 2.0