dränk dina sorger

och kör all in.. Iaf en stund.

...

finns det inget att klaga över så leta. Man hittar alltid, minsta lilla om det är så ;)

check

 

Awesome.

P!NK

Konserten igår var så fucking jävla amazing. Jag säger det igen, om man inte gillar henne sen innan så typ älskar man henne nu. Jag är helt fast nu. Hade lätt kunnat betala för den konserten igen, även om jag typ skulle må illa av musiken, så bra det var. Hände saker hela tiden och hon. Vilken kondition, vilket energiknippe, leendet, kroppen, hennes totalt charmiga kaxighet. Alltså aa.. Jag vill va som henne!
Innan konserten sa jag "Neej, hon e ju ugly! Men sjunger bra" Nu säger jag "jävlar vad snygg!" hahaha.. Fett bra i alla fall, om ni inte fattat! ;) Från entré till avslutning! 10/5 toasters! tyyyyp..

Idag har jag vart på stan hela dagen med mamma och Peters kusin. Sen blir det stan igen efter maten men inte för att shoppa då ;)

aja..

tjing.

hej hopp

Heute hab Ich mit meinem Beste Freunden schpielen gewesen.. Ja typ  ;)
om man nu inte kan tyska så pratar man kanske så, och jag som kan, jag bara dummar mig. (a)


Jag har alltså umgåtts med Cornelia idag då, cyklade till stan och drog en runda där och sen cyklade vi till Max. Gott vare. Jobbet var lagom kul. Det gick snabbt för det var så mycket att göra. Dock hoppas jag slippa börja med att ha 30 minuters rast hädanefter. För tro det eller ej, men inte direkt något Yeehaaw-moment det..
Vi kom hem i skaplig tid från butiken åtminstone. Enda som krånglade var det fawking larmet, så vi int ekom ut. INget ovanligt direkt.

Sen gick jag och Moa en runda. Faktiskt en hygglig en, typ säkert 5-6 km. Så som vi tycker att man räknar bäst i alla fall. KAnske skulle kolla upp det där ;)

Btw, läste jag innan att folk i USA blir höga av att lyssna på monoton musik. Typ nya innedrogen, ska tydligen ge en "ecstasy-effekt". Men då kan jag tala om att vill ni ha en känsla av speeding, så inhalera en dos astmamedicin (valfri styrka, den svagaste funkar fint) helst om det bara görs i förebyggande syfte, det är ju i det syfte det kan klassas som doping, därefter eller ja cirka 30 minuter därefte så intag ett styck energidryck, typ Lidls egna sort med gul etikett.. Sen skakar du fint, som ett jävla asplöv ungefär, skrattar åt allt och bara känner dig allmänt hög. Typ som att du skulle kunna nudda molnen om du bara sträckte upp lillfingret en centimeter. Billigt, bra och lagligt!

That's all folks!

Imorrn är det jobb, Göteborg och Pink som gäller! Samt lite kramkalas med en viss Thell!

...

OGILLA att det inte är samma regelsystem här som där.
Ibland är Borås lite bättre.
Tur då att Halmstad i övrigt är bäst.

finast


bäst.bild snodd av Cornelia Ericsson ;)


--,-'@

When you think I've loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more


den artonde i sjunde tvåtusentio!

efter en halv helg av sjukdom fick jag avsluta den på bästa sätt.. <3

det var nog allt jag hade att säga idag.

eller, jag kan ju passa på att säga också att Johanna har kommit hem och att jag får träffa henne på fredag! :D


Halmstad? Borås? Sverige? Världen? BLÄH!

Jävla Boråsfasoner. Vädret är sådär, man vet inte om det ska bestämma sig för att vara bra, eller om det tänker brista ut i regn. Min mensvärk är sådär hemsk som den varit de tidigare nio månaderna, och endast då. Mitt humör är sådär som det bara kunnat vända till att bli under samma tidsepok, det sociala nätet känns lika far away, och min underhållningsnivå atm precis likt. Vad händeeeeer?

Och jag är en jävel på att generalisera, så att vi gjort det klart för oss.
Tänk på vad jag sa om humöret.
Aff jag orkar inte.
Hoppas pappa är klar snabbt hos farmor och kommer hem med typ ett ton panodil snarast.
Jag avlider snart annars.

I'm serious.

en ömsint kyss

Det är inte bra, det är inte okej.
Så förbjudet, så bortom alla tankar.
Det var perfekt, trodde man, men sen går något snett och man inser att det inte var sådär perfekt.
En kyss, en enda kyss är allt som skulle önskas.
Även om det skulle vart frestande, påfrestande kanske förskräckligt.
ett ömt farväl, det farväl man aldrig fick.
en enda kyss...

100714

Får jag bara lov att berätta att jag imorgon har varit hemma i en månad, men att det känns som mycket längre. Tiden går fort när man har roligt, ja det stämmer. Jag har haft roligt hemma men det känns som längre eftersom jag hunnit med så mycket, jobba, festa, umgås, åka till Helsingborg!! ;) och så vidare... Även om jag saknar min lägenhet så är det så skönt att vara i Halmstad. Jag jobbar och sliter, ibland långa pass men mestadels korta pass hittills. Det är skönt, och det kommer att klirra till i kassan om 1,5 vecka. Det är underbart. Den här månaden har vart ganska kärv, och den är inte ens halvvägs typ. Så, med tanke på hur lite pengar jag har nu, ska jag slösa upp de sista på en ny fin telefon som jag hittade igår. För vi alla vet att jag är i bad need av en sådan ändå så..

Så nu pyser jag.


och.. Grattis mormor Elsa. <3


100711, vuvuzela

En bra helg i Helsingborg, men väldigt mycket bad och väldigt bra sällskap!
Ännu mer bad när jag kom tillbaka till Halmstad igen. Kanon.
Imorrn är det jobb, 16-20.30, lite seg tid men ska jobba med Hanna och Helena åtminstone.
Hittat nåt, vill det.
Starten på helgen innebar däremot bio med Cornelia. Fint! :)

Sjukt vad man kan sakna nåt.

Nu ska jag kolla klart VM-finalen. Go España!
Holland spelar ju helt sjukt fult.

Bye.
<3

100707

Cause you are my angel, you saved me from danger.
With you I'm no stranger, I won't suffer anymore.

<3

And the cats in the cradle..

Efter jobbet i lördags blev det att åka till Åled för lite grill, alkohol och sånt skoj. Som medlem i Al-Qaida var jag en av segrarna. Förlorarna fick shota, men vi behövde ju trots allt en segershot vi med! Kvällen bjöd på kolbitar till mat, en del alkohol (mer för vissa mindre för andra) och massa lek. Såsom, Twister, Musiktävling och Volleyboll. Jag tror att även om mitt lag vann och det fanns personer som var sämre, så stod ändå jag för den största tabben. Oh yes!! Helt bra kväll!

Söndagen tillägnades åt städning, besök av en liten filur från Laholm, mat med Stefan och tidig läggdags för att igår kunna jobba öppning. Dock bad jag om att få skippa rasten och sluta 30 min tidigare. Jävlar vad illa jag mådde. Lunch med Frazze, sen lämna cykel hos TIna och sen Laholm dock. Jag, Cornelia och Johanna cyklade ut till SKummeslöv för att spela minigolf. Jag förlorade. Johanna vann. Jag var åtminstone inte lika kass som senast. Men, jag bara gör så de tror att jag är kass, när dem minst anar så ska jag visa mina rätta skillz ;) höhö.. Sen blev det glass och därefter ett bad i ett väääldigt skönt vatten i havet!! :D Bäst kväll!
Missade bussen och sov hos Cornelia. Kände mig lite elak när jag låg där och trynade till 10.30 medan hon gick till jobbet 6.45.. heheh.. (a) Sen åkte jag med Carro och kollade hennes lägenhet och tittade gardiner till den! ;) nice.

Sovit ikväll. Hoppas inte jag blir sjuk snart..

Well.. Tjipp!


Ville bara visa denna utomordentligt vackra bild, tagen av Tina,
Jag är bääääst på att sjunga!! *host*


fredag

Tar tillbaka det där om otur, lite grann.. Ibland ska man ha FLYT! :) höhö..  <3

Igår var det FIesta, det var riktigt skoj, som alltid! Lugnt för min del, men ändå skoj. (Bortsett en väldigt konstig snubbe). Well, nu är det off to work. Stängning tredje kvällen i rad, men jobbar med Hanna och Helena så det är soft! :) Sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda!

Tjipp so long ;)

TJALALA

Nu ska jag åka och jobba i fem timmar, sen blir det väl Fiesta?!

Fast, det jag tänkte berätta var att jag klarade Fysik B1-tentan!! :D wihoo..

Nu ska ja rusa!

RSS 2.0