Match jao!

Jag skulle ju inte spela så mycket idag. Med mitt ben.. Jag spelade bara typ 75 minuter. 30 min i första och 45 i andra, det är väl ok? Erika smällde på mitt ben, å jag gjorde nåt konstigt med det själv också. VIla en vecka från och med NU! Duktig idiot! :) haha (A) Jaaa.. Sån e jag!
Mario var en bra domare. Mkt till vår fördel, men det vågar jag inte säga till honom. Det första man fick höra när man kom hem var "Varför brände du den frisparken" fakta: Den gick 2 cm över ribban. :/ Jag ställer mig samma fråga själv faktiskt. När den var slagen och utsparken firrad så ljöd slutsignalen. FAN! aja.. 0-4 är inte illa med tanke på vårresultatet 12-0. Plus att LGM/S's tränare påstod att om vi spelar såhär så BÖR vi vinna mot Slöinge/Skrea, det gott folk, det är nog de bästa vi kan få höra. För de var en gång i tiden, denna säsong, tippade serievinnare.. :O HÄRLET! :) (på skånska. på ren svenska HÄRLIGT)

Yees box. Sen åkte jag med hem till Kallis och kollade på Gossip Girl, den är faktiskt SJUKT bra den serien. och Nathaniel Archibald (vet inte hans riktiga namn) är såååå snygg! :) hahaha.. Sedan tvingade jag Kallis att låta Discovery vara på, för där var det ju Miami Ink. <3 hihi.. Sen hem, köpte godis i väntan på nästa buss å sen sälle med Sandra PÅ  bussen. Nu e jag hemma! weei..

Enjoy this reading! :)

pöss

There's no gravity to hold me down for real

Skit. 0-0 i matchen Halmia - Böljan idag då.. "/ Inte bra, inte bra.. Men Stefan har varit här ikväll och jag har ju sett honom på värre humör måste jag ju iaf erkänna! :P hehe.. Men men.. Jag ska fortsätta heja på de så mycket jag kan! :) Det var trevligt på matchen iaf, och jag har konstaterat att jag fortfarande har lite så fjärre för RIlle och Lasse hihi.. (A) Inträdet.. LÄSKEN! haha.. jao! Sen har jag som sagt fått låna en tröja av Cornelia och den är ju HUUUUR skön som helst! hihi.. Och den är väääldigt bra "förklädnad" den plus min bandana plus Sandra Spion! hihi.. skoj.. Sandra fick mig även att gå med på att gå tills bussen kom eftersom hon cyklat. Så vi började promenixa mot Kvibille. V i var vid Fastarp typ 10 min innan bussen skulle vara där så messar Anne "jag e påväg mot kvibille med dina papper till imorrn". Å jag tänkte äh, skit i bussen. Skit i mitt ben jag ska ändå inte spela så vi kan gå de sista 2 km också sen.. Anne kom, det ringde i henne fån och vem var det inte? Vickan "Hej jag är sjuk" jahapp, spel för mig imorrn ändå. Och mitt ben gör ont efter promenaden/cykelturen/skjutsandet. Hejja Becca.. Min kommentar "Jag spelar imorrn, men jag tränar inte på hela veckan då. För mitt ben känns inte i trim för det" men detta ansågs vara okej. PEUH för mig!

Fy vilken jobbig blogg detta blev att läsa. Styckeindelning? Äh, vad är det? Skolan är slut and so am I! ;) möhöö.. Är det något mer som är slut tro? Hmm.. Jo, alla mina Vännerskivor, eller alltså jag har gått igenom de bästa vilket har lett till att jag har upptäckt att jag saknar vissa. Måste fixa! GAH!? Vad ska jag nu somna till inatt? Ifs så är jag rätt så trött så det skulle nog gå bra ändå. Men ändå, bara för att liksom.. Hmm.. Hoppas jag hittar någon bra film. Ifs, match imorrn som sagt och vi alla vet ju vad jag måste göra då i princip. Eller, ja.. Vi alla i det här fallet, med den här bloggen, innebär ju Jag och Cornelia vet. Men pallar jag? Hmm.. Nää.. Jag vet iaf mina budord till handleden på matchen imorrn. Japp så är det.

Mest flumblogg.. Hoppas ni inte läste ihjäl er. Eller, ni slutade säkert redan. ingen läser längre. Bra.. Ingen är duktig. Jag gillar Ingen.. Ingen är mitt allt. Jag är Ingen! ;) öhm.. ALLA läser nu.. eller nej.. NÅGON läser nog än.. Å då tycker jag JÄTTEMYCKET om NÅGON! =)

Gå å lägg dig Rebecca!

God Natt!

Memories last forever. MML <3

Helt braaa kväll! =)

Bara för att jag ska hinna före, och därför slippa känna mig lika tetad med, så ska jag erkänna nu att jag nästan gick vilse å var Lost i "min egen" skog! hahaha.. Jag å Coorny var på minisafari men vi kom ju rätt till slut, det enda som fattades var den fula äckliga jävla älgen! :) haha.. Men vi såg massa hästar istället, å de e ju nästan likadana. Älgens bror liksom! sen kollade vi ju Honey också, så bra är den! :) Och så åt vi ju tacos med. GOTT! Smakfullt! ;) å så innan vi gick till bussen töntade vi oss lite med min bror. Eller ja, han försökte få oss att göra moonwalk, men vi failade. Å så gjorde han Patrick-robot på mig. Lille gosingen. ;)

Jag har även fått låna tröja av Cornelia nu! BÄST! =)

god natt! 

I'm just gonna let it out.

FAN! Jag skulle spela. Men så får jag sms "Jag har inte så ont längre. Jag vill spela" Happ.. Jag blir så sur. jag VILL spela. seriens roligaste match. Mot Erika! Aaah... BLÄ. USCH!
AAARGH! Jag som verkligen nej.. I wont say anymore.

Snart kommer Cornelius Knös iaf =) Nicenice! Tacos, minisafari (?) och film! Me like! :)
Imorrn ska jag kolla Halmia - Böljan (inte Bälinge, men det lät väldigt likt på Laholmsdialekt alá Coorny) höhö.. Så ja det är min helg.

Take Care.

My papercut skin.

Glömde ju förresten nämna igår att Felix och de spelade 3-3 mot Alet och därmed fick sig en andraplats i serien. Även om de som ligger trea vinner sin sista så har alltså Kvibille 1p. mer och får silverplatsen där! :) Nice nice! Och lilla plutten gjorde ett väldigt fint mål! :) Förutom han så gjorde Linus och Adam också varsitt mål! Bra grabbar!

Nej kanske man skulle hoppa in i duschen nu. Kan ju vara smart liksom. :) Så blir det väl film med Coorny sedan! Nice! =)

Bye!

Don't wanna love you if you don't love me, don't wanna need you if you won't need me too.

Idag har jag minsann varit lite duktig åtminstone. Visat mina betyg på AF samt bokat in lite möten och grejer. Japp, jag är duktig jag! :) Sen har jag gjort något för mig helt nytt, nämligen beställt kläder via nätet. Yes box, ett par byxor, efter jag hade skickat min beställning och allt så fanns inte byxorna kvar på sidan, så jag hoppas att det finns några kvar till mig liksom. För GUD vad snygga de var, hoppas hoppas hoppas att de passar sen också bara! =) BIlliga var de också. 5/5 toasters på det! :)

Har även konstaterat nu att jag MÅSTE klippa mig. Snarast. Nästa vecka ska jag försöka fixa en tid åtminstone.. :) Det plus, någon tröja till, plus aa nånting mer tänkte jag på innan, ska det investeras i. Sedan blir det till att spara, spara och spara. Jag kommer annars att vara luspank inom 2 månader och få leva på gatan ungefär. Men nu kom jag på en annan sak. Jag måste till Steffe och fixa en grej. Usch jag som hoppades på att slippa gå ut mer idag. Jag har ju nämligen en annan uppgift kvar att utföra idag med. Peta någon. Jag ska spela. Jag känner mig som en skit. Gah! Jag ska aldrig mer vara spelande hjälptränare. That's for sure!

Aa, ska ju testa min bandana med.

Behöver inte. <3

.--.--.--.--.

Vet inte varför jag tänker så mkt på en-viss-person nuförtiden bara. USCH! +o( - okej gott folk när skrev jag egentligen den meningen? I förrgår typ!? Ja.. Och vad hände igår? Jo, en viss liten nippertippa hoppa på min buss. Hoppar av samtidigt som jag. Och vad händer sedan? Jo en-viss-person i fråga skuttar fram "heeej. Såg du inte mig?" *puss puss*. Jag ska inte ens bry mig. Inte ett jävla skit. Personerna såg inte mig och jag skulle inte behövt se deras nunor heller men ändå.. VARFÖR BRYR JAG MIG!? Gaah!

Läkarhistorien från igår..

Mamma ringer för att boka tid till doktorn. Det låter såhär:

Mamma: Hon har skadat benet. Fått en kraftig smäll så det är blått typ 75% runtom hela fotleden.
Personal (på babbedialekt): Okej, har hon haft problem med sitt ben innan?
Mamma: Nej, aldrig fått en sånhär smäll, men haft problem med knät, men nu är det smalbenet. Knät mår bra!
Personal (fortfarande på babbedialekt): Jaha.. Så hon har alltså ont i knät?

... [behöver nog inte säga mer. Det var ett onödigt långt samtal i varje fall]

HOS DOKTORN
Efter att Ulrike har kollat på det vill hon ha dit en kille att kolla också, så att jag typ skulle slippa röntgen eftersom jag hade fått ta bussen dit (jag skulle ju ändå till stan men iaf). Och han ber mig att gå lite för att se om jag haltar mycket.
-"Mjaa.. Du haltar ju inte överdrivet utan det beror ju på att det är svullet som du får lite smärta men.. Däremot är du rätt plattfotad!"
... Och vad har det med min "skada" att göra? Har jag lättare för att få ont när målvakten sparkar mig, bara för att jag är plattfotad eller va!? Eller, så är han helt enkelt släkt med käkspecialisten som för några år sedan skulle kontrollera att min käke inte hade hoppat ur led. Han som istället för att säga att den inte hade det utbrast:
-" MEN DU, du behöver ju tandställning!!"

Jaa.. Mina läkare är minsann lite kufiska! :)

Det var det.. Snart träning. som jag ska kolla på.. :( Jag vill ju spela. Men jäjä! =)

Bye so Long!

I don't know but there are things that make us SO not like each other.

Ibland måste jag verkligen säga att du är riktigt jävla barnslig. Du kan svära åt mig, ja faktiskt svära, för att jag "förtjänar" det. Du kan säga saker som egentligen inte ens är sanna.. Inte enligt mig och inte heller enligt många andra. Du kan anklaga mig för saker när jag inte ens är i närheten och har varit delaktig i det som nyss har skett. Utan drar mig som ett exempel och jag får skit för ingenting. Sen om man säger något till dig, inte ens elakt. Typ "smaska inte" så tar du åt dig som en femåring och återigen är jag spydig! Ja, just det, jag är spydig. Ja fy fan. Jag är dålig. Usch för mig. Stackars alla som är mig nära. Jag är spydig och egoistisk. Jag borde sättas i ett främmande land. Långt bort. För mig själv. Visst?

Vi är jävligt lika, men vissa egenskaper vill jag inte ha.

Västerhagen

Okej, jag måste erkänna att det var rätt skoj igårkväll/natt att stå i kiorren på Västerhagen. Roligt var det bl.a. när jag och Britt stod och tjuvlyssnade på Coorny och Nisses samtal med han killen-som-inte-slutar-prata.
Det var även roligt att höra vad en viss Krille hade sagt till Coorny och Nisse. Rebecca goes HA HA HA!
Jag fattar dock inte varför hon, Ingrid, ska envisas med att göra våfflor när hon blir sur som ett bi när hon får beställningar på typ 5 st. Det borde hon ju förstå, vi sa ju inte direkt till henne "JOBBA SNABBT DÅ!" utan vi kom bara med beställningar!? :O Skum e hon.. Tycker jag, har alltid tyckt..
Coorny brände sig också.. Som jag sa "man kan ju nästan tro att du är jag..." japp! ;)
Var hemma vid 01.40.. Sen var det Vänner som gällde =)
Nu ska jag gå å duscha ¨å linda in mitt ben!
Sen fika med Friff i stan! Weei!

So long!

My heart goes lala!

Lång dag, lång dag, lång dag..

1. Bussen om 25 minuter för att vara hos läkaren 10.40.. Lite jobbigt med folk osm inte förstår språket, tur min läkare är tysk sen iaf, KANSKE de förstår att jag INTE har ont i knät.. ja, den historian kan vi ta vid ett annat tillfälle...

2. Bussen till Halmstad för att köpa busskort.

3. Arbetsförmedlingen.

4. Handla med mamma.

5. Västerhagen. Jag slipper parkeringen weihoo.. Men de bästa av allt är ju att de bästa från Halmia jobbar där idag med. Cornelia och Natta! :) weii!! :D

Och NU måsyr jag klä på mig och göra mig i ordning.. Tjing!

I mean this, I'm okay!

Jag lyssnar på mcr. alla låtar. utom den som en gång var min favorit. But trust me, I'm okay! Vet inte varför jag tänker så mkt på en-viss-person nuförtiden bara. USCH! +o(

mitt ben är sepe. så doktorn imorrn = sova nu.. Eller, ja sätta igång vänner att "somna" till.. tar ju sådär 8 avsnitt men ändå ;)

bye


It's not always easy!

Jag hoppas. Jag hoppas så innerligt. För såhär kan det inte fortsätta.

Varför är det JAG som hela tiden måste tänka. Stanna upp. Se mig för. Se till att inte gå mot rött.
Jag önskar jag hittade en väg som visade rött.. Hur många 3:or jag än slog. För då skulle det stanna där. Jag skulle stanna där. Slippa gå över, slippa riskera. Men å andra sidan. Man måste inte se allt som en risk.
Det finns ju något som heter chans med. Och chansa, ja det måste man våga göra.
Men när allting hela tiden går ut på fem starka bokstäver så blir det rätt jobbigt i längden. De ser ut såhär
T-J-A-F-S
Är de inte det ena så är det det andra liksom. Om det inte är från höger kommer det från vänster.
Ibland från båda håll = frontalkrock för mig.
Jag vill bort. Jag borde satsat på studierna. NU!
Som sagt jag hoppas.
Jag hoppas så innerligt. För såhär kan det inte fortsätta.

Jag är glad att DU finns i mitt liv. Bollplank. Du är toppen! :) ♥

I do not regret a thing. I just wish it could have turned a better way. Sometimes. Ξ

SO LONG SUCKERS!

Lilla hjärtat...

Idag är det HBK - DIF som gäller tillsammans med Natta, Hjörd, Sunk, Felix och.. nån mer!? :) haha.. Kvällen igår var helt sjukt skoj! Inte minst när Hjörd höll på att fälla personal på Harrys, eller när Jecka inte kom in på toa.. Aa, och massa mer! ALLT! Men så var det ju MML:are också! :) <3 Hade det inte vart för att mitt busskort gått ut så hade man kommit undan rätt billigt med. 70 spänn för att åka BUSS hem till Kvibille. De e fan rena rama jävla rånet. Nästan 100 spänn med BUSS! SJUKT! Och nu när jag snart ska åka igen.. 28 spänn. Vart är världen påväg..? Gah! jaja.. Men nu ska jag duscha så jag blir fräsch till min trevliga kväll! :P

bye

Det är sant, någonstans tror jag att vi tillhör varandra..

Lång dag. Längre än vad som egentligen var planerat. Jävla regn, annars hade det vart femkamp(?) och fotboll nu! Men icke. Så nu väntar jag typ på att tiden ska gå lite för att sedan blir det Harrys och därpå krogen med världens bästa klass! PEPP! :)

Emma Gren lyckades inte knipa någon medalj, inte heller Magnus Arvidsson. Jörgen Persson nådde inte riktigt bronset heller. Som sagt, vi hade med oss en säck frågetecken, inte som OS i Athen, en hel hop med världsettor! :)

Måste bara säga att du.. E, du e minsann lite skum! :) HAHAHA!

puss

Happy Birthday! :)

Jaha.. Felix fyller år idag som sagt! Min lilla lillebror är nu inne på sitt sista år som "barn" för nästa gång är det ju tonårsvärlden han ska träda in i dårå! :) Min bebis! :P

Idag har det blivit massa städning medan bröderna varit i skolan. Och sedan vart det fika eftersom Emilia kom på besök för att gratulera sin vän. Sen lite snack på datoren. och jaa.. Lite tänkande dårå! Sen kom morbror = mat = inbakad kassler = JÄTTEGOTT! och sen skickade jag, tro det eller ej, iväg en ansökan till KLÄPPEN! Ja, faktiskt. Mamma hörde utav moi att Cornelia skulle söka å tyckte att jag borde göra detsamma, och C' insisterade även hon på detta och ja, varför inte, man kan ju alltid skicka in liksom! :) Så efter tårtan så kirrade jag den! Nyss färdigt alltså! :) Detta innebär då att jag åstadkommit någonting idag ju! hähä..

Imorgon är det som sagt MML Reunion! Mohaa! Fotboll, Restaurang och Krogen, känns som de kommer bli en jävla skoj dag det! :) På söndag hoppas jag på att det blir HBK - DIF! Sån standardmatch liksom! Får ta med mig Felix antagligen, Kallis kunde (ville?) inte och Cornelia är ju i Borås nu. När som. Ska fråga Natta å de imorrn med. Om någon är på! :) Hur som helst så väntar en skoj helg. Helt taggad. Dessutom matchledigt! Rätt skönt! (A)

Puss!

Then one day you awake with a fear you can't shake,

Nothing to lose is a path that you choose and it feels just right at the time.

But can you still remember your very first kiss
or the future you hoped for when we were still kids?
Stay young, stay young.
There are constants like gravity, heartbreak and shame,
you can never out-run them,
they're part of your name like lessons you learn from a past you can't change,
stay young, stay young for a lifetime of paying dues and ruthless reviews,
yeah it's hard not to end up a cynic
when everyone's too scared to walk in your shoes
but can work up the nerve to be critics.


None

Get out of my life.

1. Bra inlägg Sara, jag ska tänka på de där orden där. Då känns det nog bättre faktiskt. Sålänge jag är duktig och tänker positivt! :) <3

2. 2/3 styvbröder är faktiskt kontaktbara och pratglada igen. Ärligt talat tycker till och med jag att det är trevligt när ens ynge styvbröder kommer fram och hälsar och står och pratar med sin pappa, och även mig, hela fotbollsmatcher.

3. Det finns en snubbe som inte är lite korkad. Att han inte fattar. Mina "pojkvänner" är helt underbara. Ja, det är ju de bästa personerna jag vet! ;D <3

4. Helgen ser vi fram emot!

We became greatest good, but that wasn't enough.

För att idag så var jag med världens bästa Cornelia på stan en sväng. Och då köpte jag jackan som jag blivit så kär i. Ju mer jag tittar på den desto mer vill jag ha kvar den. Trots pengarna, jag är ju som känt SNORSNÅL, så ja. Jag ångrar mig nog mer om jag lämnar tillbaka den! :P haha.. (A)

Så här är en liten glimt av mitt inköp :)

     Enligt Cornelia var det ju en Rebecca-jacka med så ;)

20 augusti

Idag skulle min morfar, Gunnar Johansson, fyllt 80 år. Jag minns för tio år sedan, "vilken pigg man 70 år och ändå så pigg" ja det var då det. Innan sjukdomen tog över. Innan sjukdomen tog över helt och hållet. Varför ska man bara minnas det dåliga typ. Jag minns ju inte hur pigg han var, bara att folk sa det. Det enda jag minns är i princip att han yrade och att jag har sjukhusskräck och därför inte hälsade på honom, min bästa vän, så mycket som jag borde. Det ska jag aldrig göra om, om någon så nära ligger på sjukhus så ska jag minsann finnas där. Det har jag bevisat för inte så länge sedan och det ska jag fortsätta med.

"Morfars lilla flicka morfars lilla tös är så väldigt vacker är så väldigt söt..."

I can ride my bike with no handlebars!

Love leads to tears
Tears lead to sadness
Sadness to memories
Memories to madness

Verve pipes. Helt bäst!

usch

Tänk om jag vore lite smartare. Tänk om jag hade fler än två hjärnceller.
Tänk om.. Då skulle inte jag varit här nu. Då skulle jag vart någon helt annanstans.
Nu är jag bara värdelös.

So shut your eyes..

Stan med Kallis i typ 7 timmar idag. Precis som vi alltid gör så åt vi. Fast idag åt vi nog lite mer än vanligt, men det är ju såna vi är. Matvrak! När folk går i Stockholm och kommenterar coola affärer går vi och pekar ut var och varannat matställe och säger "Oh, men där har jag ju ätit en gång". haha.. Hur som helst, helt bra dag faktiskt! :) Det var skönt! Har saknat henne.. och hon mig she told me.. :) mmm..

Sen så har jag ju då även fixat så att jag slipper åka buss till matchen på torsdag. Den som jag planerat sen i typ juli att jag ska se, men som jag tydligen inte berättat för Cornelia att jag skulle komma å kolla på haha (A) Men de ska jag! :D haha.. Asviktig match ju! :D HEJA HEJA <3

Nepp sova nu snart kanske? Sitter och snackar med Örs. Ska se så han mår bra. Å sen sova. Stan imorrn igen. Köpa jackan <3

bye

But no one ever tells you that forever feels like home.

Shit mina små bröder börjar bli stora. Rasmus började gymnasiet idag. Han kommer bli sån IT-nörd ;) (E han ju redan men ja) John Bauer då. Lite kul att han ska ha två utav de lärarna jag hade på gymnasiet, å då gick jag på Aspero. ;) (Jag HADE på gymnasiet och GICK på Aspero, bara den tidsformen är ju tragisk att ens behöva använda). Jag har mobbat honom hela sommaren om att han kommer bli som alla andra nördar, käka wienerbröd och dricka joltcola men han har bara sagt att han "minsann inte tänker äta eller dricka vid datorn". När han kom hem gick jag in på hans rum för att få lite så info och då satt han och drack coca cola vid datorn. Det börjas sakta men säkert. Snart är han med i nördgänget. 3 timmar och det är näst intill kört.. ajajaj... "/ hahaha..

Sen har vi ju då den andra, min bebis. Felix som börjat HÖGSTADIET! 6:an.. Shit! I arbetslag 4, illa det med ju. 3 ska det va! Jaja, han lär ju få bra betyg utan att anstränga sig iaf. Tur för honom ju.. Men, Felix. Högstadiet. Neeej.. Har inte träffat honom idag för någon vidare information dock.. En sak är säker. Jag är gammal. Ingen skola. ARBETSLÖS! :O shit fuck! Jag hade gett vad som helst för att få gå till Aspero på torsdag klockan 10...

I övrigt har jag vart på stan idag. Mitt ben värker nu. FAN! Mötte Ljungberg *DREGGEL* <3 I stan köpte jag iaf en lite nice t-shirt å en fin blå sjal. Och så har jag blivit totalt kär i en jacka och en väst. Måste ha! Lön nästa vecka och jag vet vad den ska få gå åt till. En liten del av den iaf! :) Great! Tröstshopping kan vi kalla det. Innan jag måste snåla rejält. Nej nu jävlar Rebecca. Klipp dig och skaffa ett jobb så blir det långresa sen! ;) haha.. <3

Pussheej


Ring ring.

Anonym

R: Hej de e Rebecca!?
A: Heeej! Hörde ju att du nätat! GRATTIS!
R: TACK! :D
A: Nu är måltorkan över va? Och grattis till vinsten, en halvlek!
R: Får väl hoppas! Tack! :)
A: Skulle bara ringa och säga det! Ha det så bra gumman!
R: Detsamma!
A: Tjing
R: Hejdå! :D

Alltid lika kul med oväntade samtal! My bonusdad is great! ;)

Tubthumping på hög nivå...

JAG GJORDE MÅÅÅL! =) ÄNTLIGEN! Som jag har väntat på den lille rackaren! Jag tänkte "ingenting att förlora, om hon tar upp den blir det indirekt frispark. KUBBA för helvete!" och det gjorde jag. Och jag säger som Sv. "Man får den där käsnlan av att den ska sitta" och så gör den det. ;) haha.. nä, men skönt var det :) det innebar 1-1.. Sen typ tre minuter senare hade vi hörna och Jojo nickade på motståndaren som gjorde självmål. 2-1 till OSS! sen paus. Men sen sket det sig.. slutade typ 2-7.. :/ SÅ JÄVLA SUR förlust eller? aja.. Bra ändå! och jag är nöjd! =)

Jag tror det sitter i skorna! ;)

Det sitter i skorna ju! =)

Sen måste jag säga att mina rutiner inför match borde stämma. Och pussen från Kallis också såklart. Helt underbart att träffa henne igen. =) <3


BTW, igår.. jag blev solbränd. Hade mitt nitarmband.. hmhm.. inte bara en liten rand på vänster handled nu, nej en jävligt tjock på höger med. SMART Becca!

pöss

Put your hands in the air, lift your head up HIGH!

Eftersom jag gått typ huuuur långt som helst idag, vart uppe tidigt återigen samt kollat massa fotboll och även har egen match imorron, så är det sovdags alldeles om bara ett par minuter här nu. Ska bara bli klar med musiken inför morgondagens uppvärmning å pausunderhållning.. Hittills har jag och Jojo lyckats åstadkomma denna lilla blandning:

Gotta Tell You (Ultrabeat remix), I'm so excited, Scotty doesn't know, Sommartider, Wake the sun, Don't stop the music, Suddenly, Shout, What hurts the most (remix), Baby give it up, Tubthumping, Pump it up, Dunka mig gul och blå, I kissed a girl, Rock ya body, Kuddkrig

och vi hoppas att alla andra ska uppskatta den lika mycket som vad vi kommer att göra! ;) hahaha..

En helt bra dag som jag har vissa personer att tacka för! TACK! <3 Och Halmia vann igen!  De låg under med 1-0 men jag sa ju då hela tiden "det kommer bli som Derome - Falkenberg, Derome tar ledningen men Halmia kvitterar och även vänder" och vad hände? Jo det slutade lyckligt 2-1 efter fina mål av Sofie Nilsson och Åsa Aronsson! Härligt! :D

imorrn blir det till att inviga mina nya pjucks också! Se om mina skjuter lika bra som Cornelius =) haha.. Så är det! :D Och på bänken kommer även, efter att jag insisterat, Kallis att sitta som lagledare! Guld! :) SÅÅ! BJÖRKEVI IMORGON (17/8) KLOCKAN 15:00 BE THERE! VI TAR 3 POÄNG OM JUST DU KOMMER! =)


Don't lose your soul. Don't give up control.

Lördag dårå! :) Vad som händer denna dag? Jo, Eva och Ebert kommer hit, eftersom Felix fyller år på fredag så ska vi fira honom lite. Fast jag ska ju inte direkt vara hemma haha... :) Jag ska snart hoppa in i duschen, rota runt efter något i garderoben, och sen åka med Stefan till samlingen då Halmia idag ska möta Derome, och därmed försvara sin serieledning(?). För min egen del ska jag vara barnvakt på matchen skojsigt värre det ju =) Sen ska jag väl hem antar jag.. (Hade jag spelat kvar i Halmia skulle det vart partaj men icke) å då blir det väl till att käka mat och tårta med de andra här hemma! Ja, känns som en helt bra lördag! :) Ska även ta det lugnt och ladda. LADDA MASSOR för imorgon är det VI KBK som har match. Och vi ska faktiskt ta våra första trepoängare! Jajjamensan! =)

pössen

Cause people don’t take chances with their hearts

No, don't lose you heart
Don't lose your soul
Don't give up control

It's the business end of a loaded gun,
facing tomorrows of black, useless lungs
with nothing but lies left on tips of our tongues,
stay young, stay young!

För att jag tänker mycket. Och så är det. Sån är jag! ;)
Men idag är mina tankar mest positiva så jag är lugn!
Hur som helst så. Ta mig hur ni vill. Jag är jag och ni får
inget annat...

Sometimes I give myself the creeps
Sometimes my mind plays tricks on me
It all keeps adding up
I think I'm cracking up
Am I just paranoid ?
I'm just stoned

Lev med det. =)
Tjing

P.S. I am happy! D.S.

When the sun shines, we'll shine together...

Jag insåg just en sak. Jag börjar bli stor, växa till mig liksom, jag har inte använt min medicin på typ 3 månader snart. När jag fått lite så andnöd så har jag snyltat på Emmas.. DISKUS! Asså, en medicin som aldrig förut har hjälpt. Å de som sa till mig att mitt blivit typ kroniskt! SLäng er i väggen typ! :) Här är jag, och jag ska aldrig ge upp! =) Mitt knä är helt friskt, och på planen är jag bättre än någonsin förr. Det enda som saknas är lite självförtroende och en boll som vackert touchar nätet. Allt för att som sagt få mitt självförtroende också! Alltså. Lycka detta! :) På söndag då är det fanimej KVIBILLE BK's tur att ta 3 poäng! =) <3

Nu e de strax mat och sen ska jag gå och kolla på när lillebror spelar match. Längesen jag gjorde det sist. :) Hej hopp sålänge!

When the sun shines, we'll shine together, told you I'll be here forever
said I'll always be a friend
took an oath, I'm a stick out till the end.

I'm getting to love, the thought of having you around..

hmm

Tre små ord... I am done.


until death do us apart...

Jao!

Alltså..

Cornelia (detta vet du redan) men du är bäst! :)

och..

Kallis, tack för grattiset, det kom oväntat men helt bra! :)

Jag ska!

Vad ska man säga? Jag blir typ trött på mig själv. Värsta knasperiod nu. Vad beror det på? Finns väl många orsaker. Säger inte att det är en negativ period. Bara helt knas och wäkki alltihop. Hittar allt positivt i det negativa och vice versa. Fan. Onödigt bara. Men sån e jag. Lev med det!

För övrigt så snackar jag med Avery nu <3 Jag SKA åka på Lollapalooza. Nån gång!

I brist på MASSA annat...

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Ångestladdat
Dagens borde: Klippa mig och skaffa ett jobb
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens klädsel: Denimbirds-brallsen och en turkos tröja.
Dagens planer: Kolla Sverige - Kanada (2-1) och vika lite tvätt typ. 
Dagens längtan: Till bättre tider.
Dagens fundering: Det finns en väldigt bra person!
Dagens beroende: Fotboll! <3
Dagens tråkigaste: Säga farväl till Nilfisk, Betty, Rutan, Bosse, Boris, Zuper Zigge och de andra. :P

Dagens roligaste: Råtta. xD
Dagens middag: Blir PyttiPanna ala Rebecca!


Nobody's perfect. We are nobody!

Jag orkar inte mer. Verkligen. Jag ORKAR inte.
Jag är långt ifrån felfri, men jag är inte ensam om det.
Varför är jag så jävla svag? Varför går det alltid åt helvete?

J A G  O R K A R  I N T E  ! !






Not seeing that loving you is what I was trying to do. DT 4-ever? </3

Feigning interest out of fear.

Sometimes you feel defeated
But its ok...
Youre not the only one
And all the complications,
The bad situations - happen to everyone
It doesnt matter how it ended or began
Sometimes the best that you can do is change your plans
I hope you understand that
I will never let you down

- Verve Pipe <3

---

<3


10 augusti

Här skulle jag idag kunna skriva i princip hur mycket som helst. En hel lång historia. Idag för två år sedan ganska så precis vi den här tiden fick ja reda på att min morfar somnat in, för gott. Även om det inte kom så oväntat så kom det som en chock. Jag var påväg hem till Kallis och på grund av att jag blev så chockad, chockad på ett helt konstigt vis, så åkte jag hem till henne ändå. Hemma hos henne var det ingen som märkte på mig att något hänt. Och Kallis förstod inte det förrän jag gick hem. Vi tog följe till Preem där Stefan skulle hämta mig. "Ska din mamma till Gunnar nu?" "Ehm.. Nej? Han dog nr jag var påväg till dig..." Kommer aldrig glömma det. Och kommer aldrig glömma honom. <3

Big girls don't cry

Vet ärligt talat inte hur jag ska tolka någonting längre. Enda jag kan göra är att känna om det känns bra, eller om det känns dåligt. Idag har saker vart påväg att kännas bra. Men, sen har de ändå vart osäkra. Att höra "vi är bröder" var ju bäst. Men, efterföljande saker ja.. Jag vet inte helt enkelt. Men som låten säger så, Big girls don't cry. Så jag gråter inte. Jag tar tag i det. och sen får man se hur broarna bär. Jag vet vilka jag älskar, vilka som betyder något och vilka som har sina speciella platser i mitt hjärta. Jag vet hur man förlorar och jag vet hur man tar igen. Jag klarar mig!

"Vi ses" , kan du ge dig fanken på..

Jag vet också någon som ställer upp alltid. Du är grymt bra. vi är bäst :)

King of my castle.

Inga mål idag heller, för min del alltså. Men jag gjorde ett snyggt inspel å ja Emma satte den :) sen hade jag ju ett antal chanser men. Det kommer. Mitt första gula kort lyckades jag också dra på mig. Haha.. Illa! Johanna blev utvisad och det var hur skönt som helst, synd bara att vi inte nådde hela vägen fram ändå.

De andra då, Halmia, vann ju iaf med 4-3 och mina kära vänner lyckades göra mål! <3 Kanon! :) Division 1 nästa hoppas jag! :D

Nej nu ska jag väl röra på mig. Utgång på g.. :)

pöss

Dagen

har varit kanon :) Jobb, hem duscha å så, stan. Åkte runt å kollade fotbollsskor för sen kom Cornelia in till Halmstad och skulle ha ett par. Så sparades det ju tid om jag kollat var det fanns bra storlekar typ. :P och skor haha.. Hon hittade ett par snabbt. De var snygga, billiga, tydligen sköna och riktigt bra. Ja, jag är fett avis nu! :P haha.. :) Sen ringde Peter å sa att han var klar, Cornelia köpte en sjal å sen var vi vid stället vi skulle möta Peter på, exakt samtidigt som honom. Hem till Kvibille, käka tacos, upp till planen å skotta! :D Å mina skott typ sög, men cornelia är ju bäst på peppa hon med så! :) Sen gick vi hem å förberedde hennes pastasallad då hon också har match imorrn. Å sen följde jag henne till bussen! Helt bra dag <3 Och nu är jag snart fulltaggad inför morgondagen också! :D Weei! Kanske gör ajg inte mål, kanske förlorar vi igen, men skit samma.. Bara jag får spela bra! :) VI får spela bra! :)

Hej hopp!

tjotahejti

TRÅÅÅÅK! Jag vill träna,men de e match däruppe.. Men imorrn så jävlar! :) Cornelia, fussball å tacos ;) haha..

Nej kanske man ska upp å glo KBK - Vinberg!? :) Kolla om B-laget lyckas bättre än oss i Dam.. Dao!

pöss

I've never dreamt it'd be this way.

Ibland får jag väl ursäkta att jag inte är världens mest brighta, smarta person. Alla gör vi fel, jag gör väl kanske några fler än vad många andra gör, men som jag brukar säga, sån är jag. Take me or leave me liksom! Sedan kan det finnas en orsak till att min hjärnkapacitet inte är den högsta, jag har skamset nog endast två stycken hjärnceller och dessa är inte bäst på att samarbeta alla gånger, men ibland gör de som så många andra, storslagna saker och då kan resultaten faktiskt bli riktigt skapliga. Dock inte just idag kanske! Men, nu har jag löst problemet och allt är frid och fröjd, HOPPAS jag. Sen att jag nog kommer vara smått trög hela dagen är inget jag rår för, min celler är inte bästa vänner idag helt enkelt. Lev med det!

Over and Out for a while! =)

All around me

Ja så löd en del av mig idag när jag spelade. Ordet unik förekom också, och det ska nog få bli ett standardord faktiskt! :) Vad jag snackar om nu är det typ bara Cornelia som vet och Malin, även om jag har det på bild, men ingen annan vet VARFÖR! :P hahaha xD Jäjä.. Match idag! Förlust med 3-0, min måltorka släppte inte riktigt, men jag ska upp på planen och kruta satan på fredag, och Cornelia verkar hänka <3 så då lär jag väl få komma igång i mina strikerpositioner till på lördag!? Visst!? :D Nej men ärligt, jag är hur nöjd som helst med matchen, trots att det såg mörkt ut i omklädningsrummet först (A) haha... Typ jag som käkat taggtråd då bara men det löste jag på uppvärmningen. Och framförallt så är jag nöjd med mig själv :O (A) :$ Typ.. Om jag får vara så skrytsam. Min motståndare var värsta snabb men jag kom förbi ett par gånger *inte illa för att vara Beccz* jag slideade lite, jag smällde till henne två gånger haha.. Men tyvärr så hade jag ju inte EMma med mig på anfallet och Jojo var inte helt kry efter sitt andra inhopp. Så blev inte lätt att få några mål gjorda, ingen som kom på mina inlägg liksom. Men Emma var helt SUVERÄN i målet iaf. Guldstjärna på henne :)

Sova nu!

TJipp TJopp

Det kommer släppa, TRO MIG! :@

That's the way ahaa ahaa..

Ikväll är det premiär å jag är helt taggad! Sjukt! Jag ska måla ikväll.. Jag SKA! Vi är fullt lag, 5 avbytare, å bästa träningen i måndags. Nu jävlar ska vi skrälla! :) Skrälla värre än mot Slöinge då blir det bäst!

Ska städa vidare på mitt rumnu så jag slipper få fler onödiga ramsor slänga över mig. Sen ska jag tagga vidare.

Ta det chill!

Some results

Okej, det var kallt och blåsigt att kolla på matchen och det kändes som regnet skulle komma vilken sekund som helst i 90 minuter. Men, jag får ju hålla vad jag lovar och keep the rain away. Dock var himlen grå, men jag lovar att det var blått ovanför molnen! haha.. :) Men, mtachen slutade 2-0 till Halmia och Coorny gjorde ett fiiint mål! :) Så, det gjorde ju det värt att titta! :D Helt klart! Jag fick frågan av en viss liten Nisse Nilssons pappa "Tittar du på alla matcher nu!? :D" och, ja Bo, jag kollar på alla jag kan! SJÄLVKLART! Här ska inte besökas någon Busfabrik, då kollar jag hellre fotboll! :P

Och. Ohlala vad jag e på mkt bättre humöööör!! <3

Jag skrattar

Jag skrattar åt allt nu!

Emilia haha.. Glass + kolasås + donken + du = ett hån å jag bara skrattar! xD HAHAHAHAHA!

Å sen allt annat shit "om det visar sig att det går åt skogen så får jag ta det då" det har jag inte gjort m´kom jag på, men jag ändrar det nu, Jag tar det. Det var en miss. Smällar man får ta. Smällar gör ont, men sår läker. Dock läker inte sår i själen, det kommer alltid finnas ett ärr som påminner, men helt och hållet tror jag inte att det kommer gå åt helvete. Så jag tar smällen och går vidare..

Jag har insett att jag tänker dumt ibland med. Men nu e jag smart och stark! Cornelia, det var mkt skönt att prata av sig idag! Och jag är på så mycket bättre humör nu ska du veta! :) Istället för att gå med ett halvt leende till Sannarp sen så sitter jag där på läktaren med ett leende så stort att folk kommer tro att jag tuggar på en galge! :P haha.. Tack för idag! Tack för alla dagar typ :)

Nu ska jag äta, pappa kom nyss hem. Frallor! Sen kolla Halmia! =) <3<3

None

Tjalalalalaaaa..

Då var det klart, ingen skola för fröken Rebecca på ett år! Halmstad it is! Nu behöver jag bara kirra jobbet. Alla mina val har blivit strukna mohaha.. Det känns faktiskt bra ändå! Lite tid för tanke och earn some cash! =) 

Nu ska jag väl hoppa in i duschen samt slänga i mig lite käk så att jag kan åka in och träffa världens bästa cornelia sen. Ikväll är det match, Halmia - Helsingborg, trevligt trevligt! Får ju passa på att kolla så mycket man kan :D Imorrn är det match för min egen del då Kvibille möter Vinberg! Fullt lag och en bra träning inför matchen så det ser väl bra ut. Kan ju knappast gå sämre än sist! Väl!? :) I så fall blir jag surare än mot GAIS! :P heeh.. 

Nej ska pysa nu! See ya later!

Tomtiiis the one and only. 

I can't understand a thing.

möhö

Ilska.
Besvikelse.
Irritation.
Sårad.
ledsen...

if you leave, don't regret.

Augusti. Hm.

Idag skulle min älskade mormor blivit 74 år, hon var dock alldeles för ung när hon förr 11,5 år sedan gick bort. Min första skolavslutning, julavslutning, var det. Alltså den 20 december 1996. Usch. För att se något positivt med det datumet så är det väl att Cornelius Knös är född den dagen!? ;) Det gillar vi! haha :) Anyway, mormors födelsedag idag. Om 6 dagar är det två år sedan morfar, min bästa vän, gick bort. Och om 16 dagar skulle han fyllt 80 år. Shit, jag har inte tänk på det förrän nu, 80 bast. Det är då vi brukar ha sådana stoooora släktkalas, när någon fyller typ 70 och 80 år. (Min morfar hade många syskon därav stor släkt och många födelsedagar). Men nu blir det inte så. Jag får fira i tanken och i hjärtat. <3

Men, den 22 augusti fyller Felix år. Min bror, han fyller 12, sista året som småbarn ju. :P haha.. DET gillar vi.! :) Augusit kan liksom vara bra också! :) <3

Choking away when everything seems better than live today.

Du ställer alltid upp i vått och i torrt. Jag kan inte riktigt få fram något som slår det du sade till mig, men när jag kommer på det så ska du få höra det direkt, det lovar ja dig Coorny. Du är så jävla bra! <3
Som jag sa, det är tur det finns vissa ljus i mörkret! =)


Idag är det träning, eller ja ikväll dårå. För en vecka sen höll jag på att avlida av VÄRME idag lär man typ drunkna. Men, man kan iaf glidtacklas utav bara helvete! :D wei haha..

Ska nog sova nu. Borde det. Gah! 3 timmars sömn upp 6, ingen bra kombo.

Yo

Through the glass..

I am losing the best thing I have. Life sucks.

Jobba imorrn. Inte alls på humör för det. Sen är det träning, verkligen inte alls på humör för det. Sen är det jobb på tisdag kan ju hoppas på att humöret gått upp till dess. Sen kolla Halmia, lite mer vilja till det. Sen jobba på onsdag. Sen match vilket jag hoppas ska gå helt kanon. Fullt lag den här gången! :) Jobb på torsdag. Jobb på fredag. Match på lördag och sedan PARTY? Hoppas, för det är jag på humör till. Fyll mig. Söndag SOVA. Sen två dagar kvar av jobb. Och så lite träning på det.

Hej hopp

Tystnad.

Äkta vänskap är kärlek. Och det stämmer så bra. Så bra. Det gör så ont. Jag vill inte. Väck mig. jag pallar inte.

Jagmår illa. Jag skakar.

Jag gråter.

Clumsy Heart

Glömde ju nästan den bästa delen ur mitt filmcitat innan "precis som gröten blir vi varma och vackra. jag tycker faktiskt att gröt är vackert..."

Jäjäh, var på bio med Hanna, Natta och Stina ikväll. Batman - The Dark Knight. Det bästa med filmen var väl när man kände igen sig på vissa scener. CHICAGO <3 Jao jao.. Men trevligt, behövde nog komma hemifrån lite tror jag. :) Sen när man skulle gå hade man fått värsta bra smset. Nu kan jag sova gott också! :) Efter att jag kollat på film med Broder Rasmus. Han väntar på mig nu så borde väl dunsta. =) Tjipp tjipp

Kanske är nu jag ska slänga in ett citat, men det behövs inte. It took a shortcut right in to my heart! And you mean alot to me too! <3

Bara för att jag är... som jag är!

"Människor är som gröt. Först är de torra ensamma och små. Sedan liksom klumpas de ihop och blir varma och finner sig väldigt goda tillsammans" Ja, jag säger då det. SKum film.

Gjorde en liten glassdrink till mig och Rasmus innan. Den var god, jag kallar den "Eget Recept" möhö.. :) Även så är receptet på "Eget Recept" hemligstämplat! =) mohahaa..

Sitter och snackar lite med Mia, hon e rolig hon. Guess what, hon har tänkt! :O hahaa.. Å väldigt mycket också! Folks klaga inte på mig xD Vi sitter och diskuterar frågan "Är simhud doping?" Någon som kan ge oss ett vettigt svar? :P

Jäjä, jag hade tänkt ta bussen 15.55 in till stan å snurra, men nu när jag ser vad klockan är så känner jag att, Nej. Om jag åker till stan så gör jag det senare ;) haha.. Varför kunde inte denna helgen vart pappas istället för förra? Doh! Jag blir lite less på det.

Av allt mitt babbel här nu så börjar det nog snart lukta bränt om mig så jag ger mig. I'll be back later on!

Puss



dig

!

It's only words

it's the feelings that counts.

Stop thinking!



None

Look what they've done to my song

My song that was filled with happiness and joy, is now a kind of a hertabreaking story. Why? What do the Gods want me? Am I not worth a life filled with laugh and love? I can't understand a thing. All I can do is to pray and hope that this sadness is just a verse, a middle verse in a song that will continue with the great parts that premised my song. The song about the perfect life, the life I had. And want to have again.

Nää, jag är inte nere. Inte så mycket! :) Har precis duschat och det gjorde mig piggare, den här gången hade jag inte kläderna på mig. Och för er som inte riktigt fattar vad jag menar med det så kan jag berätta att i Halmias omkädningsrum på Örjans Vall så är det såna "automatiska" duschar, alltså de sätts igång när man drar handen framför. Jag rengjorde duscharna och trodde att de, som vanligt, skulle vara avstängda. Men icke. Där stod jag i godan ro klockan 07.20 imorse och skrapade vatten när jag helt plötsligt fick mig en riktig KALLDUSCH! Malin fick sig ett gott skratt (ja jag med men SCHHH) och jag vaknade! :)

Sen kan jag passa på att säga att jag hade världens skummaste dröm inatt och när den visade sig vara sann så blev det helt enkelt lite mycket för min hjärna där ett tag. MEST läskigt. Shoot.
Sen funderar jag nästan på att bli någon sorts nätdoktor. =) haha.. Vad jag menar med det orkar jag dock inte förklara idag! Nu ska jag snart ner till Ränneslöv för att kolla på fotboll med Stefan och Rasmus. Sen blir det käk hörde jag rykten om! =) haha.. MAT <3

Nepp, ska kila nu. Hej hopp sålänge..

I miss you, and I hope I hear from you. So soon. But, I can wait a lifetime.

RSS 2.0