Keke

Igår var det alltså Malmö med Hanna och hennes knäppa Göteborgare haha.. Det var väldigt trevligt :) Så Coorny med juuu. Haha bästa parkeringsplatserna, oh yeah.. Hmm.. Pizzan smakade massa babbe.. Fotbollen var väl bra, eller första halvlek sög. Jag, Hanna och Nodwall gäspade mest. Sen sabbade jag och frugan massa när vi skulle handla. gick ur kön, å hamnade i en sepelång kö istället. missade hyllningen till svenskarna och aa.. nej haha <3
      Kom hem strax efter 1 tror jag. Fick reda på att farmor ligger på sjukhuset. Well..

Idag Tylösand. Lite fjällande. Lite allt.

Imorgon blir det Varberg en stund. Wei<3 Sen match. huhu.. Ont om folk, Madde OCH Lisette borta. Hoppas jag får gå upp på anfallet (A) Men seriöst. Illa att just dem två e borta, för nu vet jag hur det slutar. På papperna.. Damn!

"Nu tittar jag på ett norskt program xD" - Så löd smset som trillade in i detta nu. HAHA.. Ja, men Bengi, du lär inte höra någon skillnad då. För du låter ju likadant liksom. *inteeeernt*

spontanious.

Stod i valet och kvalet.. Frösakull (Vilshärad? huuuh?) med de blonda å Wifey för bad och taco eller Göteborg med Cornelia. Det blev till slut, efter många om och men i min lilla nöthjärna det sistnämnda alternativet. Jag har nog aldrig sådär spontant lagt ut ***:- på en så kort roadtripp men det blev helt lyckat tycker jag. För vi har alltid skoj hihi :D
Fick da ticketzzz och sen åkte vi tillbaka. Helt bra. Foto, ja det är vår grej det. HEHE.. hur många bra blder fick vi på hur många försök? Vågar inte ens tänka på det va.. haha..

Imorrn slka jag shoppa badbrallor åt Frazze, för hans ka inte tro att han har så mkt att säga till om!! Han betalar och jag väljer! låter som en VÄLDIGT bra deal om jag får säga mitt! =) Yes. På kvällen blir det Malmö och England-Tyskland för en U21-EM-final. Mit Wifey å Gbg.. hehe..

Sova nu då?
Yepp..
JAG ÄR FULL AV LIV!

peace

I felt that something was missing, now I just don't feel anything.

Jag kände det nog på mig redan igår.
Idag kan jag säga att dörren nog är riktigt jävla låst och förseglad.
Har du tur kan du knacka på lite. Men, räkna inte med det!
Snart är det farväl och hej då.
That is it!


för er som är intresserade så verkar min telefon vara lite ur funktion sådär.
eller aa, den verkar leva sitt eget lilla liv!

Slutet av juni tror jag! =)

Matchen. Inga kommentarer. Det var varmt, det var hårt och det var slitigt. Japp.

Kvällen har tillbringats med bästaste bästa! Vi har, har vi gjort något annat än ätit baby? Liksom. Kom hem från våra matcher, åt mat, var ute på promenad och köpte glass, kom hem och spelade kort på studsmattan tillsammans med typ 1000000 knott och mygg och lite andra skojiga djur, sen gick vi in och åt vitlöks- och örtbröd! :D haha.. <3 Jag tycker om dig massor va! =)
För övrigt.

This door is not open.
You can always knock, but you can't just go through.
Like before.
This door is not open.
Anymore.

Optimister vs. Pessimister

Varför kan det inte bara vara som när man var liten?
Allting var så positivt då. Jag menar, kommer du ihåg någon sommar innan du fyllt 7 år som regnade?
Kommer du ihåg någon vinter innan du fyllt 7 år som inte hade någon snö?
Nej, det gör i alla fall inte jag. När jag tänker tillbaka från när jag var så liten så kommer jag bara ihåg hur jag sprang runt på trädgården och fångade fjärilar, åt dinosauriechips och var brun som en afrikan och med mitt kritvita hår. Regnade det ens på den tiden? Nej, man minns bara det bra.
Jag kommer ihåg hur vi åkte pulka på kullarna, åkte skridskor borta vid Slättevi och byggde snögubbar och snölyktor. Snögrottor allt som oftast. Var det ens tal om att julen inte skulle bli vit då? Nej, man minns bara det bra.

Nu för tiden, nu kommer man knappt ihåg soldagarna under förra sommaren, eller åren innan dess. Man är bara så himla sur över att det regnade. Man minns inte att det faktiskt kom en del snö i vintras, man är bara så himla sur över att julen inte var vit. Man är så in i helsikes pessimistisk.

Dra bara exemplet att du kan få tio bra omdömen på något, dock finns där ett "MEN du kunde gjort --- lite bättre". Vilket är det du tar åt dig av? Vilket är det som fastnar? Jo, det är det där lilla lilla negativa MEN:et..
När man passerat åldern 7, eller möjligtvis 10. Då vänder det. Folkens, bli lite positiva för helvete.
Och skulle det regna imorgon, glöm inte bort hur jävla bra sommaren har börjat då!

Over and Out!

Pissing the night away.

I get knocked down
But I get up again
Youre never going to
Keep me down

Göteborg goes Halmstad.

Pualine var här! :) Vi har bränt oss, bränt mackor, cyklat, jag har tränat och PalleKuling kollade träningen, cyklat lite till, ätit donken och blivit attackerade av fiskmåsar! Yes box. Nice dag! Även Hanna, Malin, Sanna och Kim har varit inbladade i några av dagens bravader. Kim har exempelvis petat på min bränna när vi kollade Sverige-Serbien och därmed har jag lovat honom att inte åka till strandne imorgon. Ett löfte, inte alltför svårt att hålla skulle jag tippa!

Sen, Bengi, du förlorar så stort. Jag vinner med 10 ggr mer än vad du ens påstår! ;) Miss ya!

Sen vet jag att jag nog saknar nåt mer. Oh yes!

Klackarna i Taket!

Igår var det premiär för havet, och idag fortsätter vi sommaren på samma plats! Me like.
Sen kommer Pauline och då får vi se vad som händer. Känna sig lagom fräsch efter stranden oh yes.
Sen är det träning och P ska få uppleva en cykeltur genom stad, utanför stad och BONNEplace.
Tillbaka till staden där det spelas fotboll och ja. Dagen kommer bli bra! =)

Därför är det nu dags att frulla klart.
Köpa boll, RisiFrutti, Dricka och Citronsyrasak.
Svira om.
Go to tha beach, with my biatches!

Tjipp

---

Vad ska man säga?

Svar:

ISN'T SHE LOVELY!?


21 juni 2009

Midsommar är över, och den har varit väldigt bra. Mer än så behöver vi inte direkt säga. <3

Idag har vi fint vääääädeeeeer, och jag börjar jobba om 25 minuter. Yay, men man ska inte klaga. Dubbel lön, 6-timmarspass, jobbar med Demir och Helena, sen e man ledig i typ 10 dagar - och vädret ska ju bara bli bättre under denna tid. KANON! 5 av 5 Toasters!

Nehe, nehe, nehe. Om man skulle ta sin ack så slutcyklade kropp och börja pallra sig till jobbet kanske? HÄHÄ..
Ja, för nog är den slutcyklad alltid, stolt över mina 4,6 mil. Dagen efter, i storm, och typ 15 grader varmt. MINST! Ibland kan man chockera. Ibland gör man det ofta. Ibland får man abstinens om man inte tränat på länge. Igår var fanimig ibland! =)

Tjing!

@ Work, soon.

För er som tror på en midsommar fri från regn kan jag bara tala om att klockan 05.45 dsåhär dagen innan så regnar det i alla fall. Men, vi får hoppas på bättre väder ju mer timmarna går helt enkelt. :) Himlen ser ju trots allt ganska lovande ut ändå. :) Stay positive.

Nu ska jag ta min dumma jävla mage, mitt näst intill sönderbrända ansikte och min ipod och gå till jobbet
Japp, det ska jag! =)

Hör av er!
Bye!

För de e sommar.

Alltså. ÅH <3

Du fattar nog inte hur jävla bra det kändes.

Och imorrn ska jag till Göteborg.
Sleep tight folks!

Lever du?

Inte det nej. Nej, jag tänkte väl det.

För övrigt så älskar jag när det ringer.

Neverending Story AH AH AH AH AH AH AH AH AAAAAH

Intresseanmälan. Stan med kusinFrida haha. Lång promenad. Sms med Kallis. Finlandsinvasion i Halmstad. Matilda Stockholmare. McDonalds. Stora Torg. Pluppis. Lillebror <3. Samtal med bäääästa. Samtal med Borås. Cheese Cheese. Malin. Jecka och Kim. Absolut Päron. Japp, det var 15/6 09.Känner mig inte länge så mycket medräknad.
Väldigt sjysst. Verkligen.
Kan inte alltid lyssna på dig.
Nej, men någon gång.
Kanske.
Åtminstone fråga. Inte smussla.
Jävla STÖRDON!
Blir så arg ibland.
Vindsvåning, tack.

Håll käften, och sluta dampa mitt humör. Jag blir fucking irriterad. PÅ RIKTIGT.
SUCK!

Äh. God Natt.

Me myself and I.

Softish.

Idag har jag hunnit med mycket som jag inte gjort på länge. Jag har kollat på tv mellan typ 12-18, väldigt ovanligt för att vara mig. Jag har sovit i nästan 12 timmar. Jag har gråtit sönder nästan. Jag har ätit god mat. Jag har ätit godis (inte lika ovanligt men).

Veckan kommer se ut som följer

- Frida
- England - Finland
- Jobb
- GÖTEBORG! :D
- Jobb
- Midsommar, Jönköping kommer till Halmstad <3 och så fest med gänget.
- Bakis
- Jobb


Japp. :) Har även pratat med Emir och hoppas på att Bengi kommer på besök v. 32 dårå! :)

NU? Ja, nu e de läggdags! God Natt!

Student. 2009.

Klockan var 22.14 och jag skulle precis skriva värsta deppinlägget. Om att jag hade gjort vad som helst för att få ta nästa buss (22.30) och bara festa och supa med Frida och alla mina vänner som tar studenten. Jag får inte, även om jag gjort vad som helst, tillbaka min egen student men jag hade lätt kunnat stoja och stimma med dem andra. Bara för en kväll få känna sig hes, snurrig, full, fri och arbetslös - more or less. Men nope, jobbet kallar. Ska upp 6 för att börja jobba klockan 7. Och med tanke på dagens bravader så visade jag mig vara väldigt lättpåverkad tidigare under dagen. När jag sedan kom hem blev jag väldigt depp på grund av allt detta. MEN! istället för inlägget så såg jag att jag fått ett sms som jag direkt anade var från Cornelia, men även ett missat samtal och jag undrade ordagrannt "Vem faaan har ringt MIG?! :O" å tänkte för ett ögonlock att det kaaaanske var en full Frida. MEN, det var Cornelia. Så jag ringde upp. Så ba, poff försvann deppen och jag gick till hennes stuga en liten stund! :) hihi.. <3

Nu ska jag dock sova. Nu har jag blivit av med deppen, det mesta, och jag har fått umgås med bästa ju så! :) GOOD NIGHT N' SLEEP TIGHT.

(N' betyder And.. (A) )

Drippen dropp och droppen drapp

Åh så duktig jag känner mig. Efter att ha vaknat bredvid bästa imorse, eller inte i morse.. Klockan 10.50 närmare bestämt, och ätit massa gröt och mackor, så kollade vi film i soffan i källaren under ett täcke. Vi har även krängt en massa godis. SÅ!!! CYKLADE jag till träningen, bara sådär minst 1,1 mil dit, och 1,1 mil hem igen!! När jag var vid Wapnögård så började det att regna, och detta höll i sig hela träningen och hela cykelturen hem igen. Det vill säga 1,5 timmars fotbollsträning och 1,6 mil på cykel gjorde mig rätt så dyngsur. Hoppas verkligen att några kilo kalorier försvann nu alltså. Och även några kilon bestående av fett... HOw ever, punkten jag ville komma till var att erkänna att det faktiskt regnar i Kvibille till och med. (JA Cornelia I KVIBILLE! :O Jag vet pretty impressing) men, så kom jag att tänka på att det förra året snöade i Turkiet, och hur ofta händer det liksom? Nej precis inte ofta alls. Ungefär lika ofta som man får se regn i Kvibille. Sen fick jag även reda på att det inte regnat i Borås på hela dagen, men kepp in mind that it was snow in Turkey last year! Yes yes.. Dessa klimatförändringar va!? Man kanske skulle satsa på att rösta på Miljöpartiet, källsortera och allt det där. Lite typiskt om man ska hamna i influensa en gång till.. Denna SOMMAREN liksom.. Speciellt när man e van vid sol och aa.. ;) Eller så får min bästa helt enkelt bara flytta hit, inte bara prata om det utan göra slag i saken med! hahaha.. <3

Imorrn, jaa jag fick mig allt en glad överraskning av mitt morgonpass som börjar 7 istället för 6 som de brukar på vardagarna. Mumma! Sen under eftermiddagen blir det att klippa mig som jag fortfarande inte vet hur. Och även kirra resten inför min favoritFridas student!! :D Jag ska köpa mig ett nytt busskort också. Och kolla på fotboll med Cornelia och Amanda vad jag vet! Kände hur pengarna slungas iväg på ett klick å tänkte kolla saldot och undrade då vem den snälla själen var som satt in lite mer till mig, det visade sig vara skatteåterbäringen! WIIIEHOOO! Jag som tippade på att ja skulle få den i September. HÄRLIGT! Nu kan jag betala fitttandis och kanske (?) ECDLen med ju.. Hela Becca skrattar och ler. Trots allt..

Nu blev det ett kinda onödigt inlägg to this blog men.. Jag har inte tvingat er att läsa. BARN!

Auf wiedersehen!

080608

När jag kom hem igår fick jag en chock. Inte nog med att min hårddisk har kraschat och datorn kräver en ny för 670 spänn, nej nej.. I brevlådan som jag förväntade mig vara fylld av gratulationer (typ) fick jag även tandläkarräkning på 640 kronor. Väldigt exalterande måste jag säga! Hoppar och skuttar av glädje. Och BOOM min dag var förstörd. Jag gick och la mig och sov. I för sig, så innan jag kom hem igår så debuterade jag faktiskt på systemet med. Och då kassörskan kollade på mitt leg typ huuur länge som helst så fick jag ett "aha... Grattis på födelsedagen och... Ditt leg går snart ut! Tänk på det :)" hahahahaha...

Men, sen fick jag min mat, fläskfilé och potatissallad. ME LIKE! Sen kom även morbror och Cornelia, och allt blev mycket bättre. Och eftersom folk undrar, så fick jag en klocka, ett halsband, massa sms, telefonsamtal, pengar, godis, en helt överbra lördagkväll i lördags, och så även en utflykt med min bästa. Jag har ingen aning om hur den dagen kommer se ut, men jag är spänd av förväntan! :) Och så fick jag ett väldigt fint brev med! =) Yes box!

Just det, får ju inte glömma skönsången. Den första kom via sms klockan 00.06, sen sista fick jag via telefon av Bengi vid typ 22., och det var en väldigt vacker sådan! ;) hahaha..

Nu ska jag byta om, packa och cykla bort till Vapnö för att träna. Inte så värst sugen men aa..
Imorrn är det jobb, tidigt igen, och sen blir det fotboll om jag fattat rätt. Och så ska jag klippa mig med. Gosh. Måste nog komma på hur! :P

tjo!


w00t w00t!!

Få inte panik folket! Okej, 20 är en hög ålder. Fan jag är gammal. I ett knäpp så är man också 30, sen hinner man väl knappt tänka så är man 40 och 50, och har levt halva sitt liv. Efter 50 är man typ 60 och 70 och pensionär. Meeeen, no need to worry, jag är bara en dag äldre än igår och en dag yngre än imorgon! Yeah! But still... Grattis mig!

Hanna, nu behöver du inte handla åt mig! ;)
Ni andra, jag köper inte ut åt småbarn!

Tanten säger adjöss, och går nu till jobbet! (snart).

ZzZnark!

Käk och bio igårkväll med Cornelia och Jecka! Så himla bra! :D Danke für alles! <3
Jobb som väntar idag. 10.30-19.30.. Alltså ska jag gå om sisådär 10 minuter. Mindre uppmuntrande.
Känner en liten ångest komma krypande när jag tänker på sommaren.
Hur som haver, nu ska jag dricka upp min dricka och sen traska tror jag.
Morgondagens planer består av jobb 6-12.30 och sen lite tårta och sånt smaskens.

För övrigt förlorade vi matchen.
Jag är ingen dålig förlorare. Så jag sprang ut på plan å kramade Emma.
Det har absolut inte med att vi mötte Kvibille att göra. Nej nej!!

It's coming home!

Åh ge mig studenten igen tack!?
1 år sen idag. Shit tiden flyyyger iväg!
Fick sms av Nisse och jaa.. Shoot <3


Ikväll är det "Da big Game" haha..
Lite jobbigt på ett vis att möta KBK dock.
Tänk om jag misslyckas helt liksom.
Fast jag kan dem utan och innan.
Nu jävlar.
TAGGAD!

Jobb väntar imorgon.
Men Helena kom på att det är röd dag.
Jag kommer få betalt för 29 timmar i helgen.
Jobbar hälften av det. GÖTT MOS.
Min enda motivation till helgens sysslor.
Kanske lite bio imorgon med? Hoppas!

Nu ska jag gå och eeh..
Nej, det kan jag inte säga högt.
Mina motståndare och kamrater kan dra fördel! ;)

BYE!

Mooove.

Sitter här i pappas lägenhet, är ensam hemma. Och det bara slog mig hur fruktansvärt skönt det är. Jag är inte här så värst ofta, typ när jag behöver om man säger så. Och när jag är här så brukar jag inte vara ensam. Men nu när jag väl är det, liksom fixa mat, måste typ alltid handla (han har aldrig nåt hemma som faller mig i smaken HAHA), kollar lite tv efter jobbet, sitter lite vid datorn. Mitt rum gör jag lite som jag vill med. Alltså... Jag vill bara flytta, så himla redo känner jag mig. I alla fall för tillfället gör jag det! Självklart är jag ofta ensam hemma i Kvibille, och självklart känner jagl ikadant då, fast ändå inte riktigt på samma sätt. för mina bröder brukar liksom komma hem framåt eftermiddagen, okej att pappa kommer hem ikväll (tror jag) men ändå inte samma sak. Åh, give me an apartment and give me some study-material. YES BOX!

En snygg lägenhet ska det va. Den snygga med ett kök som går i svart och vitt. Den snygga som består av 1,5 rum och kök! Åh, låt mig vinna lite pengar så är den snygga lägenheten min!

Verkligen någonting.

Jag är trött.
Jag är trött på

Oregelbundna tidpunkter.
Att inte räcka till.
Att sakna.
Att min post ska vara upphov till löjliga bråk.
Att folk ens kollar i min post.
Att jag tydligen måste betala 500 fucking kronor för att ha läst upp ECDL.
Att alla avskyr TS, men ingen säger det face to face. (inte ens jag).
Att sommaren börjar precis som hela förra sommaren var.
Att när jag tillfredsställer på en punkt, så brister det tydligen på en annan. (Fast det är ju ifs lika med att inte räcka till).
Att det finns något som stör mig hela tiden alltid, även om jag inte ens bryr mig egentligen innerst inne.
Att någon har bättre poäng än jag fast jag är so much brighter!
Att jag knappt aldrig hinner träna, fan jag är tjock!
Att min fot är förbannat instabil och smärtan i den sträcker sig upp i smalbenet.

Men i övrigt mår jag för jävla bra! :D Inga katastrofer, inga kriser, inget kaos. Mmm  LOOOVE life!
Utan ironi! Just truth! =) Det kan ni fråga Johanna om för det sa jag till henne right!
Och jo, ja saknar..

Sen baby, jag tackar visst! =)

Verkligen ingenting.

Jag har skickat 20 sms hittills idag! Ja, 20. Jag fick mig en smärre chock när jag konstaterade detta låga antal under mitt samtal med Bengibong innan. haha.. Jag skulle leta upp ett sms och insåg hur lite jag hade fått sedan dess haha.. Ja, såna upptäckter kan bara en sms-galning få antar jag.


nollnio nollsex nolltvå

I am damn sure.

BAAH

Det är sommar.
Bråken blommar ut i takt med alla växter.
I takt med att värmen stiger, stiger även graderna i bråken.
Precis som förra året.
Jag känner igen det.
Patetiskt.
Nu nu nu nu nu nu nu nu nu vill jag flytta. NU! liksom..


RSS 2.0