Skärp dig!

Jag saknar. Jag får inte sakna. Men jag gör det. Varför? För jag är dum. Dum dum DUM!

. .

Ville bara...

Even when it seems like you're alone, don't let go
Cause every night I dream about you

I brist på annat...

Jag skulle kunna skriva ett intressant inlägg. Typ lika intressant som de jag skrev i April månad. Fan, vart har min humor tagit vägen? Asså, Coorny måste ju sitta och gäspa varje gång hon läser min blogg nu. Jämfört med då. Jiiis.. Men, nu är det så att jag har tråkigt. Och den 1 juni blev det ingen termometer-test. Så varför inte brörja göra det den 29:e istället? och skippa det här "är det en bra start på månaden grejen" liksom köra "är det ett bra slut på månaden grej" istället. Japp, så får det bli. Gäsp Gäsp..

Dagens humör: Segdeg
Dagens mående: Tomhet
Dagens borde: Skärpa mig
Dagens frisyr: Freebandy-band :P
Dagens klädsel: Halmiabrallsen och ett "Golf är ingen sport"-linne =)
Dagens planer: Ta det jävligt chill samt träna lite..
Dagens längtan: Till den 2, 10 och 11 juli?
Dagens fundering: Jag vill inte..
Dagens beroende: Vila. Vänner. (Peptalk you know)
Dagens tråkigaste: Kallis är inte hemma

Dagens roligaste: Nisse är min ensamma vän! :P
Dagens middag: Fisk (+o( ), nypotatis och sås. :P 

Trött?


Bamboocha

Idag då. Seg dag, men det har vart helt skönt det med. Sov till typ 12, eller kanske bara halv 12 men det är väl lite länge vilket som. Sedan gick jag upp gjorde tonfiskröra som jag har käkat på lite då och då.  På mackan ofc. Jag som inte gillar tonfisk hahaha.. Vad mer? Typ, lamat mig, fikat med morbror då han kom på besök. Han hade juprickat in dagens dubbel för andra gången i rad så han kom med fika. Väldigt gott! :) Tränat lite, styrka :) Kan behövas! Lär väl få lite träningsvärk efter de senaste dagarnas prestationer men vill man vara fin får man lida pin. Sen har jag även skrubbat potatis. Funderar på att antingen sätta igång en film eller lira lite PES med mig själv. Kanske skulle man kolla vidar epå vänner. Har ju fått hela boxen, alla 10 säsonger, av Kallis! <3 :)

Och påtal om Kallis, din jävla gris! "Vädret i Larnaca idag: 41 grader!" Jaha, vädret i Kvibille idag 15? max. Nä, men I hope you have the best time of your life cause you never gonna leave me like this again. Förstår du? Klart du gör, det värsta är att du inte kommer kunna leva upp till det. Gah.

Btw, om nån e sugen på å hänka till GC till Jul eller Staterna nästa år så hojta! :) mohaha.. <3

På återseende

<3 Can't help it.

Keywords

Uthållig. Omtänksam. Snäll. Söt. Ställer alltid upp.
Sviker inte. Lyssnar. Humor. Långa. Sent. Tidigt.
Piip Piip. OFC. och...
alldeles alldeles underbar.

Nu är ett sånt tillfälle då man saknar Halmia igen. Autografer och grejer till snygga muskulösa regementetsnubbar. Vart är världen påväg!? :) hahaha.. Shit, vilken kväll. Kort men trevlig.

hej hopp

lalalalalaaaaa... <3

Dagen kom

tyvärr gick den inte att undvikas. Dagen jag bävat för i typ 4 månader. Usch. Alltså, jag hatar det. Ibland ska det vara bra att vara känslig, men ibland bara suger det rent ut sagt GETPUNG! Som om det inte räckte med studenten och tomheten som följde där. En extrem tomhet kände man då ju. Nu sticker du också ditt lilla nöt. Vaddå tomt? Å så sa jag inte ens hej då till mina "bonusparents" för jag pallade inte det. De ska ju ändå inte flytta så varför. Tack och lov hade mamma Anne ännu inte stängt av mobilen så jag kunde få skicka iväg ett sms typ 3 sidor långt och förklara mig. Samt hälsa till Kallis att jag faktiskt grät och var ledsen. Känns som att det dock var du bruush som svarade. Och vet du vad? Du är bäst. Jag älskar dig. Också!

Ännu en gång måste jag säga att jag är glad att jag har en till bruush då. Även om jag kanske kan vara jobbig och så. Men fan vad bra du är! <3 på det. eller nåt i den stilen! :) Gish! På onsdag, då du. DÅ ska du får en redig bamsing moaha.. xD Det där lät kanske mer kinky än det var menat att låta ;) hihi..

Och sen. MML! När ses vi!?

Over and out.

Love you.

Ledig

Okaj, sista dagen av årets fotbollsskola idag då! :) Känns bra. Alla ungar är sötast! Persson-sisters är ju helt oskiljaktiga men såå söta. Så jag tog följe med de hem idag hihi :) Och Jakob Mared, vilken kille. haha.. Jaa.. Man får sig många skratt när man har hand om barn mellan 6-9 år.. aaw.. Men nu e de schlutt å nu e jag ledig fram till måndag.. Måndag 9.30 är det dags för sommarlovsaktiviteterna. Ska bli skoj det med! Men, fotobllsskolan tar ju annars priset. Men, lätta och roliga pengar! :)

Fick mig även en smärre chock när jag kom hem. På bordet låg ett kuvert adresserat till mig. Det var ett lönekuvert. Som även innehöll just en LÖN! Att jag inte har jobbat sen i mitten av maj hör nog inte hit. Tack Tack Myrstack! =)

Nej ska vika tvätt, dammsuga, slänga mig på roddmaskinen, duscha och sen ta mig till stan. Säga farewell till min sisbro' :( Jobbigt. Men sånt e det.

På återseende

IS Halmia

Ledsen att jag säger det gott folk, men ibland saknar jag nästan lite att spela med Halmia. Men det är väl så en gång Halmian, alltid Halmian. Var iaf med käraste Kallis och kollade på när Halmias division 3-lag spelade ikväll. Lite surt att Kunsbacka som stod för motståndet fick in 1-0 i typ 83:e minuten men. Sånt kan det va.. Det var kul att kolla iaf, och nu har jag även fått se Cornelia spela. Nice Nice :) Diggade dina mottagningar :)
   Och sorry för jag hällde läsk på dig Kallis, sjysst att du iaf körde mig till bussen! ^^

Innan matchen gick jag och nämnda på staden! :) Det var trevligt, vi sprang runt där, jag hittade lite presenter och hon hittade ett par skitsnygga jeans, typ lite avis, och så tjötade vi. Sen följde jag med henne bort till Sannarp. Helt nice dag! Men nåt annat hade jag inte förväntat mig så! :) Weei! :)

Sen måste jag ju säga att jag har världens goaste ungar i min grupp på fotbollsskolan också. Snacka om att det är över förväntan att leda den i år! Inte ens jobbigt att gå upp för att gå dit :) bäst!

Hej hopp sålänge! And.. På återseende! :)


(F)riends

It's really good to hear your voice say my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak

Kluven. Positiv. Älskad. Älskar. Fotboll. Konstig. Trög. Ego. Snäll. Omtänksam. 11. Svenne. Vallon. Jubelidiot. IG. MVG. Cool.
REBECCA NILSSON
One of a kind. Ärlig. Skitsnack. Mobbad. Avsky. Lutande. Vänskap. That's me...


Vill bara säga TACK! Coorny, jo asså.. Jag lyssnar på dig jättemycket. Ville du skulle veta det. :)

Kallis.. Vill säga tack till dig med. För att du är så kanon! Oersättlig and you know it. I love you!

Det lutar, men åt vad?

Jag kände mig nästan säker. Har till och med vart inne och fixat och donat för att det ena alternativet skulle ligga närmre till hands än det andra. Men nu. Nu, borde jag gjort det? Det lutar åt att jag kommer iväg. Men vart? Ena sekunden lutar det 50 mil i nästa sekund lutar det endast 15,5 mil.. Jag vet ingenting.. Gsh.. Om du fixar så hänkar jag. Lätt.

Vinter - Spanien
Sommar - Staterna

Visst?

Vilken dag..

Dagen som kallas Midsommar. Ja jösses.. Jag börjar NÄSTAN hålla med Kallis om att denna dag är mer överskattad än Alla <3 Dag.. Eller förresten.. NEJ! Men den kommer inte långt efter.. Fast jag har aft en trevlig dag.. Nu ikväll kollade jag rysarmatchen Kroatien - Turkiet. Fyfan vad ägt  GO TURKEY! hahaha.. Jag var pepp på att skriva blogg, men nu när jag väl började så kände jag att fan, det sög.. så.. See ya!

...

If you're lonely
And need a friend
And troubles seem like
They never end
Just remember to keep the faith
And love will be there to light the way

Anytime you need a friend
I will be here
You'll never be alone again
So don't you fear
Even if you're miles away
I'm by your side
So don't you ever be lonely
Love will make it alright

When the shadows are closing in
And your spirit diminishing
Just remember you're not alone
And love will be there
To guide you home

Anytime you need a friend
I will be here
You'll never be alone again
So don't you fear
Even if you're miles away
I'm by your side
So don't you ever be lonely
Love will make it alright

If you just believe in me
I will love you endlessly
Take my hand
Take me into your heart
I'll be there forever baby
I won't let go
I'll never let go

Match?

Som vi vet brukar jag alltid skriva om matchen som gått. Men icke.. Jag tänker inte. För att för första gången i år så är jag riktigt jävla förbannad! Vissa kämpar till 110% Medan andra bara ger upp direkt. Och så funkarinte ett lag, speciellt inte vårt lag. NEj, det är så jävla illa faktiskt! USCH!

Coorny, jag har hittat en skillnad mellan oss.. Du spelar i typ Hallands bästa lag, jag spelar i Hallands sämsta! Men wtf, jag får iaf spela! Å när det går såhär så.. Hahaha.. "Ni kan iaf inte åka ur serien" Du är så himla.. Du är störtskön hihi :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag gjorde jag något ovanligt. Jag grät.. På bussen.. Å det kom från hjärtat. Jävlar vad jag kommer sakna dig Annelie.

Rubrik

Jag älskar er.

Till min bästa vän

Det är inte långt kvar nu. Det är den 16 juni, vilket betyder att du åker om 11 dagar, vilket betyder att du flyttar om 19 dagar. Hela nästa vecka jobbar jag. I alla fall alla de dagar du är hemma. Men, tack och lov jobbar jag bara till klockan 12.oo och fan ta dig om du inte ägnar några dagar åt mig då. Detta skulle vara VÅR vecka, men det blev inte så. Det blev inte så för att du, jag. Ja, vi båda två var så jävla löjliga och usch som jag hatar det just nu. MML saknar jag, men det är inget jämfört med vad jag kommer känna sen när du inte är här. Först kommer du vara typ 400 mil ifrån mig i en vecka, sen kommer du vara typ 50 mil ifrån mig.. I flera, flera år. Men du...

Jag ÄLSKAR Dig!

And after all

it turned to be a great weekend. :)

Träningsläger, eller träningshelg med laget i helgen då. 10.00 Björkevi för lite teori samt lunch. Sen var det dags för match mot mammorna och långhåriga väldigt håriga maskulina mammor. Vi vann med 4-3 känns ju skönt att vi kan vinna någon gång. Att det var 7-manna match och 3x15 minuter och att vi var 18 pers emot 8 har inte med saken att göra. Vi vann!
Sen åkte vi till SKavböke och jag pallar inte lista upp något eller nåt sånt. Men, kul som fan var det. Jag och Kallis äger allt och alla ALLTDI! Det kommer vi alltid att göra även om vi tvingas befinna oss 50 mil ifrån varandra. <3 Natten var lång, alla somnade utom jag och Vickovic. Vi spelade Luffarschack och lyssnade på musik. Sen skrattade vi åt alla andra, men vi fick ingen skit för vi var tysta tydligen. De som somnade före oss fick höra "Hur fan kan ni va uppe så sent?!" det var kul. Det var också kul När Vickovic vaknade, eller vi väckte henne, å hon trillade ur madrassen och ner i Pevvs frukost. Hon fick gurka på armbågen. mohaha..

Ja, sen spelade vi lite fotboll och med ett smärtande högerknä och en skadad vänsterfot kan jag säga att jag tydligen gick som Ingmar! Ingmar Hej'Hej hierta mig.. Noot.. Sen var det Fiskepuben och det var grymt mitt lag förlorade, men mitt lag i lördags vann å andra sidan quizen tack vare mig så.. Lugnt! :) Nu har jag ingen röst och kan inte prata. Jag låter som en papegoja som befinner sig i målbrottet och dessutom har satt ett suddis i halsen till råga på allt. När jag nyser låter jag som en döende knölsvan. Tacka vet jag Pevvs ibland asså! :)

Tack för en bäst helg! :)

What if God were the sun

här sitter jag. klockan är mkt. men jag är inte hemma. Efter trevligt sällskap med hamburgare, fotboll och film i Kvibille fick jag skjuts bort bakom berget där Oskarström är placerat och därmed hem till bror.. Hon ligger där uppe och snusar med Fredrik å jag gick ner hit. Är dock inte alls trött. sov ju lite länge å har inte vart mest aktiv under dagen heller, så jag är pigg ännu.. hmm... har härmed "snott" hennes mammas dator, tror liksom inte det är några problem.. :P

Logga in på msn. men ingen lär väl vara där!? :P haha.. såå.. Blir väl till att logga ut igen och försöka bli trött och sova. Vi kollade på Just like Heaven däruppe blev trött ett tag men piggnade alltså till.

OJ vilket intressant inlägg detta blev. Nu vet alla att mitt liv är mest ointressant.. Så ja.

Peace!

Träningshelg på g. upp tidigt imorrn å hem sent på söndag. gaah!

Useless Days..

Vissa dagar är bara rentav åt helvete. Och denna dag är en sådan. Jag hade lika gärna kunnat vara utan den.. Jag hade kunnat bara för ett dygn vara död, bara för att slippa genomlida den. Helt onödig dag liksom. Ibland behöver man så mycket tid man bara kan få, den här dagen hade jag behövt för sisådär 3 veckor sedan. Idag var den bara meningslös. Tänk så mycket stress man hade sluppit om sådana här dagar dök upp oftare. Fast i för sig när de dyker upp så är man sur över det. Jag skulle hunnit med så mycket idag men samtidigt inte ett skit. Piss off dagjävel!

parenthesis

Jag är nu riktigt jävla sugen på att boka biljett och bara dra. Dra min kos till staterna. Skulle ju liksom vara helt underbart. Någon som är på?

Jag undrar även vad folk ska ha för sig på midsommar? Ring om ni vill leka.!

Wake up, wake up, wake the sun..

Ungefär som att gå på sommarlov 2005. Typ tårar. Som att börja en helt ny skola 2005. Nytt, pirrigt och ja allmänt spännande. Enda skillnaden mellan att sluta 2005 och 2008 är att tårarna då var glädjetårar, det är de fan inte nu. Att veta att man till hösten ska påbörja något nytt, verkligen något helt nytt.. Typ vuxenlivet, alltså jag blir aldrig vuxen men det hör inte hit, det är ett stort steg. Antingen påbörjar man ännu svårare studier eller också så blir det liksom. Jobba. Allting är mucho seriöst. Om spänningen inför gymnasiet var hög, är den här enorm, det är något VÄLDIGT nytt och det är inte pirrigt det är så mycket fjärilar i magen att det blir kräkfaktor på det hela. VIll ni veta en big sanning... Jag ville aldrig ta studenten men det är så det är. Man gör det, och nu är min avklarad. Åt lite lunch med Natta, Sanna och Hanna igår, innan dess var Hjördis med oss och vi var på skolan. I 1,5 timma. Det var liksom... underbart :O Alla lärare frågade oss hur det var i torsdags och alla fick samma svar:

Vi tog inte vara på tiden. Istället för att verkligen umgås på riktigt de där tre timmarna så grät vi... Studenten var inte underbar. Den var TUNG!

Welcome to the new life. What's next station? Borås? Stockholm? USA? :O MASSA beslutsångest.


En parentes
(Eftersom typ alla i klassen ligger förkylda kan det inte vara influensa, måste vara separationsångest...)

Slut på parentes


Abstinens?

Direkt när man stigit upp imorse fick man sms "Kolla film hos amanda och Nathalie ikväll?" Alltså, det har gått 4 dagar sedan studenten och vi ska redan kolla film tillsammans vi som kan/vill.. Det kallar jag sammanhållning, eller något.. Jag precis som Natta ligger med huvudvärk och halsont, först började vi fundera över om det var en Nilssonsjuka, men sen kom vi på att det är separationsångest. Japp.. Så är det.. :)

jao, idag annars då, klippt mig, helt åt helvete misslyckat ju. Sen köpte jag busskort gick fint, sen glass å powerking. Snart e de möte inför kommande fotbollsskola och sedan in till staden då! :) Måste även ringa världens bästa Malin om sommarjobbet. Får inte glömma! :)

Och... Jag går INTE i sjuan, jag har för fan tagit studenten. OCH jag är INTE lättlurad.. Inte heller EMO.. Jag blir så sur..


Byee!!


Födelsedag

Ja, då var det  ännu en födelsedag ala Rebecca Nilsson som var avklarad då. Den 19:e sådan. Känner mig inte så gammal men snart är det slut på tonåren. Ajsingbajsing. Fast, vuxen blev man väl i och med studenten antar jag. Eller nej, förlåt mig.. Jag kommer ALDRIG att bli vuxen! =)

Hur firades dagen då? Jo, vi räknar inte med fighten så då blir resultatet bra. Kallis kom hit <3 Coorny kom hit <3 och därmed var det guld. Sedan kom även Stefan min käre morbror. Vi grillade å så. Sen bjöd jag mina kära vänner/bröder på smores haha.. De va skoj, synd de inte blev liiite varmare bara, men de blev bra ändå.. :) Så allmänt slö men jävligt mysig dag! Japp! Tack till er som firade den med mig :)

Och tack alla för alla sms jag fick :) Speciellt då till Cilla eftersom det var en stor överraskning! :) (v)

No more to say.
Jeg elsker deg!

...

Fan sjukt konstigt. Kände inte honom men har gått i samma skola i två år. R.I.P Robban. (F)

Vill inte inse.

Fy fan. Jag vill inte, men så är det. Jag är vuxen. På måndag ska jag inte upp klockan 8. För att ha psykologi klockan 9.50. Jag ska inte träffa alla. För de har åkt hem till sig. Att stå på Storgatan 10 "häftiga" Aspero-elever och storgråta, det måste vara en syn. Men det visar väl bara vilken kärlek vi hade i vår fina klass?

Igår var en underbar dag. Vi tog studenten. På kvällen hade vi skoj, förutom vissa saker, och vi var glada. Men, alla gånger slutade det med gråt. Vi drog ut på utspringet, vi satt i klassrummet och grät. Grät en massa. Allihopa. 17 elever plus en mentor. Tårarna sprutade. Till och med där ute grät vi. Studentfesten slutade med klass MML gråtande på dansgovlet. Idag var vi 10 pers som åt på Harrys. Vi stod på storgatan och grät. ett ord...

TOMT!

Inget farväl. Vi ses snart igen!

Pite, fan ta dig! "hej då vi ses aldrig mer" det gör vi. PUCKO! :D <3

För jag ska aldrig mer ta studenten

För mycket känslor. För mycket skit. För mycket av allt.
Har inte bestämt mig ännu för om det var min bästa eller värsta dag i mitt liv.
Saken är säker, MML är bäst! En gång MML alltid MML!

MML 4-lajf

Om 8 timmar ska jag gå upp för att göra mig i ordning och åka till Moa, champagnefrukost. Nu är det dags. Vi ska ta studenten. Fan vad vi är bra. Men, jag känner verkligen hur ångesten står mig upp i halsen nu. Jag minns första dagen som om det vore igår, man ska inte gå på första intryck mina vänner, absolut inte. Hur man kan hamna i en klass med så många olika personligheter och ändå bli en klass med värsta bästa sammanhållningen är för mig helt ofattbart. De här tre åren har vart de bästa i mitt liv. Jag kommer sakna allt så sjukt mycket! MEST! Kan väl säga som såhär att när jag sitter på stranden i sommar, vet jag precis vilken/vilka låtar som ska gå runt i min iPod. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst här, om allt och alla, men egentligen behövs bara en fras "MML 4-lajf" det säger liksom... ALLT! och... vår vagn idag, den är FINAST! Precis som de som klätt den, vi är FINAST! =)

Ut går eliten, kvar blir skiten!

För med oss går allt bra med Aspero ut, nu är det de konstiga nya reglerna kvar på skolan. Vi är eliten!

Vi kommer sakna dig, jag kommer sakna er också, men tro fan inte att ni slipper mig så lätt!

<3

Only TWO Days Left...

Eller, nu har ju klockan passerat tolv, så egentligen är det ju imorgon det smäller. Jag är inte redo. Jag vill inte. Nu är ångesten HÖG. Fatta, jag vill inte. Sista måltiden idag, lät ju så jävla illa.. Alla surprises är fixade och klara, tår.. Volleybollturneringen avklarad. Gick ju för våra två lag inte världsbäst men jag bryr mig inte, hade lite kul ändå. Men, alltså. Vaddå, nu är det liksom... SLUT! :'( Klä vagnen imorgon. Sista gången med klassen i nyktert tillstånd, kind of. Nej men asså ärligt talat här nu.. Det är sjukt. Jag får ont i magen. Jag går och lägger mig.

Livet Leker...

Match idag! Hemma mot Slöinge/Skrea, var ju inte alltför muntert från början. Men ju längre tid vi spelade desto bättre var det. Och vi var såååå nära 1 p. Vi hade även kunnat få 3 om målskyttet bara hade klaffat. FY FAN vad vi var grymma! Laget gjorde säsongens bästa match!! Fatta, 2-1 målet för Slöinge kom i typ 85:e minuten SÅ synd. Men shiiit.. :) Och jag, jag gjorde min bästa match på över ett år. Så nöjd faktiskt! Surt på min frispark, den var så fin, så bara seglade den precis över målet. Jaja, på lördag är det sån "bottenmatch" jag ska fanimej åka hem som målskytt då! En sak som är SÄKER! :)

Kom hem sen då, tur ju, kollade min Aspero-mail och vad fick jag se? Ändrat betyg! Jag får inte alls vg i historia. Jag får MVG! SÅ JÄVLA LYCKLIG! That made my night! =) Nu ska vi bara se till att vinna morgondagens volleybollturnering också. Och jag, fröken Rebecca "Nasse" Nilsson ska klä ut mig till miss Nathalie "Nisse" Nilsson. Vårt lag är ju "Wannabe's" så varför inte komma dit och vara "Wannabe lagkapten" liksom? :) hihi.. Om vi inte vinner själva volleyn kan vi ju alltid hoppas på att få försvara vår titel som bäst klädda! :) haha.. Ser fram emot det sjukt mycket!

Livet Leker och jag är glad! Idag! :D (att jag var bitchig, glömsk, trött och varm tidigare under dagen, det är glömt nu! :D)

Peace Out! Jag ska ta studenten! 3 days left.. (MÅR DÅLIGT)

If you change your mind, I'm the first in line...

Klasshelg

Ja, den var bäst :) Mkt trevligt. Jag fick huvudvärk så lite segt att sitta där med skallebank och se de andra bli fullare och fullare, men min klass är ju bäst så! :) MML 4-life! Kommer sakna min klass sjukt mycket. Synd bara att inte alla kunde vara med i helgen! :( Men, på torsdag är det fest! Och oj vad jag längtar! För jag ska ta studenten, FY FAAAN VAD JAG ÄR BRA!

Jag vill bo som Amanda...Men nu över till något HEEEELT annat!

im leaving for a destination I still don't know
somewhere nobody must have beauties at all.
and if you like this you can follow me so let's go,
follow me and let's go to the place where we belong
and leave our troubles at home come with me
we can go to our paradise of love and joy our destination unknown


You can not understand ey!?

RSS 2.0