Reason I can't explain.

Skänk pengar till de fattiga!
Jag MÅSTE få låna pengar av pappsen. Mamma ger mig så mycket ändå.
Måste verkligen. Have to get away from here. Insåg just hur känslig jag var.
Kort tagna för mer än 2,5 år sen. Lönlöst att titta på. För mkt..
GAH! Tänk då kort som togs för 8 år sen.. Heh.. Kort där jag inte visste
vad som skulle ske två dagar senare.. Komiskt när man tänker efter.
Om man inte tänker efter så har mina föräldrar vart skilda i 8 år i typ morgon eller nåt.
TA MIG BORT HÄRIFRÅN!


Dumdidum.

Spit it out. That's what I need. How? When? GAAAAAH!
Jag behöver också ett jobb. För jag har vissa saker att utför känner jag! Men då krävs pengar!

Sen vill jag återigen bara säga att:
Du är så fruktansvärt bra. Bäst! Cornelia! :) tack! <3

Vad mer.. Egentligen massor. Men inget jag behöver dra upp här tror jag bestämt.
Jag får väl gå ut i skogen imorgon. Till mina älgar och.. babbla..
Prata väck allt som dök upp i min trånga lilla skalle idag när jag var ute och gick.
För ute och gått det kan jag lova, att det har jag gjort en massa idag! Shiet..

Pallar inte.
Att du inte fattar själv hur det låter.

-.-

Palla!?

I want all of you.

Jag har för mkt i huvudet för att ens orka ta upp det egentligen.

Fotbollen - Tar knäcken på mig.
Some kind of Familything - Gör mig allmänt confused.
Sen vill jag bara säga att det är hemskt med Michaelas mamma. Jagkänner inte henne men vet vem det är och det räcker för en sensitive person like me. R.I.P.

Men för att se det positiva, Halmia VANN division 2 igår! Och nu är det kval! JÄÄH! Jag hoppas att jag kan få pappa att åka och kolla nästa helg för liksom. Jag vill se! :) Sen när jag skulle "åka och förlora" visade det sig att jag åkte och VANN! Men fan mitt ribbskott, tystnaden blev som en misslyckad VM-final ungefär. Jävlar mäktigt.. Men så jävla elakt! :P haha.. Men jaja, vi går ur serien med 3 poäng. Det vill säga 2 poäng mer än det där första året på 7-manna. En något sämre målstatistik men här räknar vi poängen inte insläppta målen! Kan ju passa på att offentligt tacka föräldrarna, och lillebror, Ericsson för skjutsen. Ännu en gång! SÅÅÅÅ snällt :)

Och yes, cykelfest i byn igår. En något mindre uppskattad tränare hade sagt något i stil med "Rebecca måste stanna i Kvibille, hon är Damlagets frontfigur och vi har ingen annan anfallsspelare som är i närheten utav hennes kaliber!" Snällt, men vet itne hur jag ska ta det. Jag tar åt mig och har det som en bricka i mitt uppbyggande av självförtroende som jag tar med mig till något annat lag. Eller något. MEn nu orkade jaginte ta upp allt med fotbollen. Det är skit. En sak är säker JAG VILL INTE SLUTA SPELA!

Hej hopp!

Innan jag säger god natt!

Förresten.
Ibland inser man hur mycket man faktiskt bryr sig om personer som man
trott att man har massa förakt emot. Men, en styvbror är nog alltid en styvbror
trots allt. Jag blev uppriktigt lite orolig. Tänkte inte så mycket på det just då,
men nu, när jag kommit hem och landat och sånt. Oliver, gör aldrig om det!
Bro', vi finns faktiskt här. Ändå! <3

Jag är alltid din B1 och du alltid min B2, Jojo!

Hur lyckas jag? Jag måste vara mest bortskämda ungen, SNORungen, i världen. Eller så är jag helt bright ibland bara. Duktigt jobbat mina två hjärnceller idag! =) Imorgon är det jobb sen blir det match i Gullbrandstorp, jag kommer vara RÄTT så sen, men jag kommer ju dit iaf.. Kommer dit och avgör som jag sa till Anne :) Sen blir det jobb efter matchen igen och därefter brådis till Moa för att kirra miljonen! Men, vissa här vet ju att om jag inte får den så.. Har jag nåt bättre! ;)

Jobbet ikväll gick bra. Förutom när vi låste in nycklarna i en korridor. Tur att det är öppet till A-hallen så vi kunde gå därigenom å in å hämta dem igen. Annars hade vi nog fått slagga mitt emot uteliggaren. Fast vi inne i VÄRMEN! (A) Sen körde Kallis mig till Kärleken för att jag skulle hinna med bussen, men det hade jag ändå inte gjort så fick traska in till stan igen. Köpte en dricka å en liten Nutella ((A)) å sen kom jag hem. Välbehållen! :) En timme senare. så typ för 45 minuter sen :) hihi.. Jao. Intressant? nää. But still.

Göran var på kräftskiva. Men imorrn har jag lite nyheter till laget. Vemodigt faktiskt. Men jag pallar inget annat än att det blir så.

Jojo, BANANASPLIT <3

Hej hopp!

DÖDA!

Idag såg jag en D Ö D gulfink! :D Och vi alla vet ju vad det betyder! Becca lycklig! =) Utrota!!!

Även simmat idag. Nice, kan jag snart börja på nästa sträcka, 40 längder! Perfis! Simmade med Kallis dårå! :) Innan jag träffade henne så vart det banken och Lindex åt mor. Sen när jag stod och väntade på bussen såg jag tre kändisar! Weeo! Blev helt glad! Hanna, Malin och AMANDA! :D Så var ju tvungen å gå dit och snacka lite, och "tur" som var så skulle de gå precis samtidigt som den stumme kom :) För ja, Kallis är STUM! hahaha.. Och henne ska jag jobba med ikväll.. (Perfekt läge för att skrämmas, eftersom det ändå kommer vara helt tyst) hihi.. (A)

Imorrn e det match(er). GAH!
Nej måste dra nu. Pizza å sen ringa Göran! Yes box!

bye so long

Stucked in a coma.

Af idag. Gick snabbt. VÄLDIGT snabbt. Typ 5 minuter? Max ungefär! Så efter det tog jag bussen bort till Aspero och pratade med Marie! :) Satt inne hos henne och Florå i 30 min. Det var hur trevligt som helst! Sen hem! =) Har blivit en allmänt slapp dag. Träning blir det imorgon istället. Simma med Kallis. :) Imorrn ska det även göras ett besök på banken, och byta en blus åt mor. Sen ska jag ju kirra Bingolott till lördag med. För Moa, jag kommer. Jag kommer och vinner miljonen! ;) Sen C' vet du vad som väntar! yaay!

Jag är allmänt konstig och allmänt virrig. Jag säger saker jag inte menar. Och jag menar saker jag inte säger. Jag uppför mig konstigt och min gärningar är motsatta jämfört med i vanliga fall. Är detta mitt nya jag? Är jag vuxen? Eller är det bara en fas? Hmm.. Frågorna är många men svaren för få. Jag har dock vissa påståenden men där får ni själva ställa rätta frågorna för att få veta hur de lyder! Thats it!


stackars lilla dig då.

Från att ha gått till ett starkt nej, för att sen fråga om --- kan få mitt jobb. pff..
Synd om dig som inte kan göra det varje dag. tss..
Detta är inget sotis eller avis från min sida!
I am so over it! over you!

Jag har så många planer. Idag började mitt nya liv. Det absolut enda som saknas nu är ett jobb. När min lön kommer på fredag ska jag öppna sparkonto. För nu jävlar. Jag måste bort. Vart det än blir. Jag kan inte vara här. Den där knutna säcken närmar sig igen. Det är läskigt. </3

Men som sagt. I am so over you right now!

Det finns något bättre. Man vet vilka man kan lita på då de behövs som mest! Oh yes!

Today was a great day.

Det lutar faktiskt åt att det blir Bingolotto på lördag, till Moas förtjusning. :) För jag har bestämt att jag ska vinna en resa! En resa för två kanske! De e ju sån, vad sa nu Moa, Guldkväll! Så yepp! :) Men viktigast på lördag är nog ändå Halmias match, den som inte meddelar mig direkt efter ett resultat ska jag dra i öronen. Eller, rättare sagt om INGEN meddelar så ska jag dra hela Halmia i örat! ;) haha.. Jo, vi har ju också en rätt go match då men. Vi har inget att vinna och heller inget att förlora. Det enda vi spelar om är vårt rykte, att inte gå ur serien med 0p. Typ! ;) hahaha..

Efter en dag helt full med tankar och diverse smått och gott, såsom massa arbetssökande och pappersifyllande, så slutar den helt bra! :)

Ärligt talat. Jag undvek dig hela kvällen. Men sen hälsade du. Jag lyckas. Och jag är stolt! :)
Vissa fattar precis, andra inte alls. Men, I don't care. I know what I got, and I won't complain! :)

...

Jag hatar det. Tassa på tå för en jävla psykopat.
Jag visste ju inte ens att du ville slå dig ner där.
Jag visste än mindre vad jag skulle säga. Till DIG liksom.
Jag tyckte det var kul du satte dig där. Men, detta jävla tåtassandet.
Jag får höra det fortfarande. "Vi vet ju fler som inte är direkt sociala". och det var en vecka sen.
Du sa inte heller något så..

Jag hatar den här jävla "situationen".
Jag hatar DEN!
Kärringjäveln.

Men, återigen e de väl jag som e den det är fel på! Jag e van! :)

hejdethärärvärldenslängstablogg.ellerinte!

Jag tänkte förut idag. På fotbollen. (Ovanligt? NEJ) Varför ger alla upp så lätt. Det märks så grymt tydligt att majoriteten av laget är de forna F12-spelarna. D.v.s. de som är vana vid att vinna serierna. För vi äldre, vi är ju vana vid underlag och förluster. Första året vi spelade på 7-manna, alltså första året efter det att vi fåt tlag i Kvibille, kom vi sist i serien. Vi hade 1p. och en målskillnad där vi gjort 18 mål och släppt in 119 alltså -101. Men vi tog nya tag och året därpå kom vi trea i serien. Är inte det att visa på kämpaglöd så säg! Så jag tror mycket väl att det skulle kunna gå mycket bättre till nästa år. Om bara samma inställning som vi äldre fått, oss som alla klagade på alltid. Men nu e jag trött på den bristande inställningen och ja. Jag tycker helt enkelt att det är skittråkigt. Det var längesen jag gillade att spela så mycket som jag gör nu. Men, inte i det här laget, det är sjukt tråkigt.

Sen ska jag börja ett nytt liv. Jag ska sluta köpa godis. Inte sluta äta, för det är för mig alldeles för svårt, men jag ska inte köpa något. Så jag äter bara om någon bjussar typ ;) haha.. Jag ska även ta tag i min träning. På alla vis. Gymmet här hemma! Simma. Och när C' skickade sms innan om just simning var det ju bara ännu bättre för då får man sällskap på den biten! :) Vad mer ska jag göra? Hmm.. Skaffa självförtroende. På NÅGOT vis. Men det kommer man på. HOppas jag. Varför allt detta? Jo, för this time I am playing to win.

Sen har vi ju även det här med jobb. Gah! Varför måste allt handla om pengar? Jag insåg igår efter att ha varit ute och gått med Friff att JÄVLAR vad jag saknar skolan. Skolan, lektioner, att alltid veta exakt vad som ska göras, PROVEN! Jag vet att jag är geeky, men.. Jag saknar det. Ovissheten nu är skit. Och.. Äh.. Jag saknar självklart inte stressen och prestationsångesten. Men allt det andra. Mest ens schemalagda, enkla liv och att få umgås med folk. Ja. Träningarna. Maten. Allt. ASPERO!

Nästa år fyller man 20 med. Gammal tant. PÅ HÖG NIVÅ hehe.. :) Då blire fanimej resa av! Eller hur Coorny?! ;) hahaha..
Aja, nästa år. Nu är jag 19 (logiskt) och har iaf lyckats bli lite stolt över mig själv. Ur all min ilska har det växt fram lite stolthet. Det självförtroende jag byggde upp var bra, men tydligen inte så starkt. För det krossades lätt. Men nu tror jag minsann att det lilla jag hela tiden försöker bygga på mig är utav ett fastare ämne. jag kör det grundligt. Och jag får hjälp med det. :) Som jag sa till Friff igår "När jag tänker efter så vet jag hur mycket mer äkta allt är. För hela tiden" Så ja, om jag får säga det själv. Jag har det så bra nu... Och jag vet om det själv, jag ska bara få mig själv att inte glömma bort det liksom. Ska sanningen fram, så var det inte bättre förr.. Inte i alla lägen!  - Tro mig, jag vet vad jag säger. Och nu säger jag det med hjärtat!

Det var nog allt. Helt ointressant kanske men sts.

Little River Band

I won't hesitate, if it takes too long, it could be too late, but this time I'm playing to win. All those wasted years, I didn't know I was only emotion away, I got what I wanted from me, but I didn't see it was not what I needed, I was a fool, this time I'm playing to win.

Don't you ever forget. You're right here <3

Tänk om man vore lite mer.

Johodå, jag ska nog fan vara på dåligt humör på matcherna.. Mål på mig idag. Det enda för vårt lag i matchen som tydligen slutade 1-9 och inte 1-7 som jag sagt! :P haha.. Vilken koll! Men palla.. Som sagt mål och det med vänsterdojjan. Nice! :) Jag har även sagt till ordförande idag att jag kanske inte blir långvarig i klubben. wei. påtal om Göran då haha.. När han ringde innan så sa han "Hej förlåt att jag jagar dig. E du fortfarande sur? Du såg så sammanbiten ut efter matchen så jag sa bara hej, vågade inget annat. Var rädd att få en lusing då!" hahaha.. SÅ illa e det faktiskt inte. Alla utom vissa kan prata med mig efter matcherna haha.. Det är liksom inte er åskådare jag e sur på hihi.. xD skoj! :P

Men men.. För mkt att tänka på här nu. Men jag hoppas på wo på lördag. Jag vill inte spela!
Jag vill se Halmia vinna! :)

"Det sitter i skorna!"

Idag kommer vi spela samtidigt typ. Och med våra pjucks så blir vi ju som värsta radarparet fast vi inte är på plan samtidigt bara. Idag är vi ju som sagt på plan typ samtidigt, men dock inte samma plan. Idag ska jag göra mål! SKA SKA SKA! Och det utan att bli skadad. Jag är så sjukt omotiverad till spel, och så sjukt opepp och allt det där. Men, det var jag ju sist också. Sist jag nätade alltså. Kanske är det bra, kanske är det dåligt. En sak är säker. Jag ÖNSKAR detta var min sista match.. Oj oj oj..

Diskussionen innan. HElt fel. Helt onödigt. Och SÅ Otagg!
Nu drar jag. BLÄ!

Det sitter i skorna ju! =)

BLA BLA BLA!

Fotbollen slutade 2-0 till Halmia! HÄRLIGT! :) Jag vill också vara så bra. Som C'. Mål lite hela tiden! ;) hihi..
Synd bara att Norvalla vann med 2-1, det kunde väl räckt med 1-1 eller möjligtvis 2-2 liksom.. Men men.. :) Nästa vecka tar Halmia det, I feel it in my fingers! :) hihi..

What more. Asså. Så mkt som skulle behöva sägas. Men orka. Punkter.

- Ilska
- Frustration
- "Efter andras pipa"
- SVORDOMAR
- Ork
- Lust
- Likgiltighet
- ÄSCH
~Detta är bara massa ord som beskriver mina könslor just nu. Palla egentligen. SKIT!
och förresten, jag tror inte nån i laget läser här men om det vore så, så får jag ta den jävla smällen. Men, jag funderar allvarligt på att gå till gymmet typ nu, om jag orkat, eller gå upp VÄRSTA tidigt imorrn och gymma. Hmm.. Ja, anstränga mig massor. Kanske ta mig en Cider NU också. För då kan jag spela på deras nivå imorrn. På riktigt. PLus att jag inte behöver få känslan att jag går ner mig. För liksom då är det i min hälsa allt brister. Låter rätt vettigt om jag får säga det själv.. hm eller inte, men aa.. ÄH!
Jojo, jag behöver dig imorrn! SVIKARE! :P

Jag vill inte vara kvar. Inte nånstans.

Fotboll

Snart blir det till att dra iväg på fotboll. Halmia - LdB. Halmia MÅSTE vinna! :D Speciellt efter att ha läst dagens Hallandspost. VAD I HELVETE liksom? :O Så jävla dåligt. Så JÄVLA dåligt!! Usch Usch! Arg blir man. Men ja..
Under matchen ska jag agera fotograf iaf! ;) haha.. Skoj skoj =) Se om jag har några oupptäckta talanger kanske.
Men nu ska jag duscha å lite sånt där! :)

Bye

w00t! I am damn so good!

Haha.. Jävla vecka har det vart när jag tänker efter. Men nu, nu är jag såå positiv å finns vissa att tacka för det! Eller ja typ två. Den ena nämndes i förra inlägget å den andra lite då och då! ;) <3 på er.

Vad gör jag nu? Jo, jag ler. Kan inte göra så mycket annat. För det finns det ingen anledning till. I am Me som en viss A. Simpson sa för några år sedan. I am Me, och this is my life. And I'm gonna do something good with it. Och det kan jag göra utan att vara som jag varit. Man vet vart man har folk när de behövs som bäst. Verkligen. Efter det har man de för evigt. Utan rabalder. That's it. Jag har öppnat mina ögon!

Imorrn blir det tydligen lunch med farsgubben. Först var det itne så märkvärdigt men när jag sedan insåg vissa saker så ja. Jag vet inte vad jag ska tänka. Men gott iaf! =)

I have to medicate myself

Igårkväll/natt bestämdes det att jag och Natta skulle träffas idag. Och imorse kom vi fram till att vi skulle dra till badhuset för lite simning och bubbel! Helt skönt, jag hade ju ändå tänkt dra dit i veckan men lite trist själv, så perfekt när hon sa att hon ville dit ju! Och i och med det har jag även fixat så att vi kanske ska få lite simträning nu istället för uppehåll med laget! mohaha.. =) Hur som helst, efter att vi suttit i bubbelpoolen så testade vi på alla barnsligheter, eller rättare sagt roligheter, en varsin gång innan vi ställde oss i duschen å satte oss 2,5 minuter var/bastu. :) Vi till och med hoppas från 3:an haha ;) Simmade 500 meter. Ja, det var lagom men skönt som sagt! :) Sen åt vi lite å sen gick vi och hälsade på Coorny på hennes jobb. Därefter bort till planerna å sen gick jag med Natta å de andra när de bytte om and so. Hon fick mig ju inte att vara med på träningen, SYND, men jag kollade iaf! :) Och jag borde fan vart med. Gah! Jaja.. En sak e säker. Jag saknar Halmia.. xD (A)

Hur som helst. Idag blir det lite words till Natta.
Jag hade faktiskt glömt bort hur mycket jag saknar dig. Så helt kanon dag idag, och jo lätt vi ska röja snart! ;)
Nisse, vi äger och we are the world. Alltid! :)


1 och 2 ISH!

Asså.. Vad ska man säga. Matchen dårå:

3 minuten - Falkenberg 1-0
22a minuten - Halmia 1-1 ~ Cissi!
sedan ska jag messa ställning till lite folk och då blåser domarn
24e minuten - STRAFF till Halmia! Men den bommas tyvärr..
Sen är jag lite osäker men tyyyp
40e minuten - Halmia 1-2 ~ Cornelia!
42a minuten - Halmia 1-3 ~ Cissi!
PAUS
En minut som jag inte minns - Falkenbergs ena tränare typ AVVISAD
Sen vet jag inte vilken minut men någon minut - Falkenberg 2-3
SLUT

Ja, det var väl en fin analys jag gjort av matchen?! :) Fast inte helt slut, för pris för matchens lirare delades ju också ut till de båda lagen. Och i Halmia blev de ju ingen mindre än nummer 19! :) Som sagt Tu es le meilleur! <3 (Min franska var förresten bäst! Fråga C' xD).
Så jaa.. Malmö på lördag men de fixar dem och då är seriesegern ett faktum om jag förstod allt rätt =) Härligt!
Nu önskar jag att jag var på den sidan åkern jag med. :P hahaha..

Nej. Skämmer bort min bror så måste nog sova nu. Vill ju inte han ska missa sin krm-final p.g.a. lite feber, inte när jag ändå går hemma och kan eh.. eh.. skämma bort honom!

Pöss! 

Effektivitet!

Jag känner mig så jävla effektiv idag! Klockan är 16.36 och jag har suttit här kanske max, max 50 minuter sammanlagt under hela dagen. Okej, vissa kanske tycker det är mycket, men inte för att vara mig. Än mindre för att vara mig och arbetslös. Nej, jag var uppe tidigt, åkte med bussen till Halmstad 8.36 (och hör och häpna den var i tid!). På bussen fick jag väldigt oväntat sittsällskap, inte för att vi snackade men ändå, OVÄNTAT! Det fanns liksom fler lediga säten än bredvid mig. :) Trevligt. (Alex var det). Sedan väl inne i stan hade jag en timme på mig att göra ingenting så jag gick till Hemköp å kirrade lite dricka, träffade Rasmus - stackarn får inte en rast utan att jag dyker upp typ haha, sen var det en liten promenix å bort till af, information. Och där stötte jag på en kille som hade något mycket bekant över sig, Fredriks bror visade det sig. Hur som helst, efter det gick jag i rask takt till Only å kirrade min tjocktröja (som för övrigt är VÄLDIGT mysig), sen halvsprang jag till bussen. Hemma vid halv tolv, har här hemma plockat ur och i diskmaskinen, diskat, skalat potatis, tvättat fyra maskiner tvätt, hängt tvätt, vikit tvätt, torktumlat - allt detta är inte klart men, fixat i ordning mig själv och städat mitt rum. Jag ska nog börja gå upp tidigt på morgnarna. Medan jag ändå inte har nåt bättre för mig! :P Jag har kollat lite på Ellen med.. Det var nog allt. Kanske inte JÄTTEmkt enligt vissa men som sagt det är MIG vi snackar om! ;) Om en timme ska jag även vara klar och redo för att åka till Falkenberg! HEJA HALMIA SOM FAN NU! <3

Lär bli en uppdatering efter kvällens match sen! Så HÅLL UT!

Angående "den nya regeringen"

För de som faktiskt lyckades förstå nåt ord.
MIN nya regering är jag stolt över.
Sveriges? Visst, om ni tyckte att det verkade så, så kör på det.
Som sagt upp till er att tolka. Så har jag inte sagt något dumt!


See ya suckers!

Nu är den fulla bägaren full

Die volles Glas ist voll. Ich viele das mein Deutsche ist sehr gut. Heisst es überhaupt vielen weil mann vielen etwas? Hmm.. Ich muss über das denken. Wann ich schreibe die Text hier, ich kann sehen das mein Deutsch ist sehr nicht gut. Ich habe alles wurtes vergessen, ich kann die Grammatik aber nicht die Sprache, die wurt du musst können zu machen alles verstanden dir. Und jetzt ich denke das du bist denken "Warum mussen Sie ins Deutshe geschreiben?" Und ich habe eines kleines sagen "ICH WEISS NICHT! SO ICH WILL STOP JETZT"

Haha.. Fyfan.. Vilken tyska man har. Lika illa som en irakiers engelska som sagt..
Sen i och med detta inlägg så fick jag inte fram ett ord av vad jag kom för att få fram
och det i sig är väl ungefär lika dåligt som att Moderaterna, nej förlåt den "nya regeringen"
inte längre tillåter bidrag för oss som inte har jobb.
Nu flyter jag iväg igen va? Jo, jag vet. Men förlåt då! Den "nya regeringen" är säkert jättebra
för några. Mindre bra för andra. Men så är det väl med allt? Alltid finns det någon som är
missnöjd (och nu böööörjar jag saaaktaaaa komma in på rätt spår). Alltid någon. Problemet
är bara att jag inte vill vara denne någon. Inte nu, inte idag. så vad betyder det? Haha.. Sluta
tänka så mkt Rebecca ;-) Meeeen.. Ja, nu kom jag inte EXAKT in på vad jag skulle fast om man
bara vill förstå så gör man det faktiskt. Det är som med musik. Den kan handla om något specifikt
men allt är helt upp till var och en att ha sin tolkning. Så, tolka som du tolka vill. Jag vet vad jag menar
(tror jag ;)) och om du misstolkar är det inte mitt fel. Det kan ju ha blivit bra läsning, även om jag tvivlar,
ändå. Så Jag är... hmm.. Nej vi behöver inte gå in närmare på vad jag är. Men..

Bedrövad! (Finns det ett ord som heter så? I så fall är jag det. LÄTT!)


Fotnot: Om det skulle visa sig att ordet bedrövad inte finns så är jag det ändå, för då har jag just nu uppfunnit min egen innebörd av det, och gjort min egen tolkning av den komplicerade beskrivningen (såna beskrivningar är som bekant allti komplicerade. Tur man inte heter Horrace.) och jag är SÅ MYCKET BEDRÖVAD!

De där bilderna dårå.

Titta och eh.. Njut? Ja, vad ni vill! Ni borde förstå undertexterna om ni checkar in bilderna ordentligt. Och jag säger NI då jag sett att jag har fler besökare än en. Lite skoj ju. Intressant! Vem är intresserad liksom? hahaha..
Och eh.. Njee, jag e inte på dåligt humör.. Så mkt..vad gör jag liksom?

Förträngt

In the reservställ
Typ. Nej inga ord.

För längesen (2004 ><)
Fuling

Mindre längesen (2007)
Förändras jag ens?

Inte längesen
No comments.

Jag borde inte.
Filmen var inte bra för mig.

Minne! :)
Dä va nice!

Betyder!
Massor.

Rädsla!
Avslutar oförståligt!


I would if I could. That's for sure.

Don't you even ask! ~ För att då får du med mig att göra!


Och yes, som sagt, jag såg ett sånt fint kort innan. Och texten där riktade ju sig direkt till C'. Så mycket med! That's why I'm gonna write it again.

Tack för att du förstår när jag inte har gjort rätt
Tack för att du finns där med ditt förstående sätt
Tack för den uppmuntran jag har fått då som nu
Men mest av allt tack för att du är du!
- Hade det varit jag som var författaren till den så hade den ju varit skriven till dig liksom! =) <3

Och yes, match på söndag och jag var fett taggad för jag visste att C' skulle komma å kolla. Så visade det sig att matchen börjar två timmar tidigare än jag fått info om från början. :( Det var mindre tagg. :/ Gah!

Bara en sak.

Ibland går självsäkerhet mig på nerverna. Och ibland är jag extra känslig i mina nerver. Se upp för mig ibland. Se upp för mig idag. Eller ikväll. Imorrn, om 49 minuter, ska jag ha skärpt mig.

Imorrn ska jag klippa mig och jag vet typ hur. Moha!

That's What!

Helt bra dag idag. Först borta vi Slätte och kollade första halvlek på Filles match 5-1 när jag gick tydligen bara 6-2 i slutresultat. Sedan åkte jag och Stefan till Sannarp och kollade Halmia - Tvååker/Galtabäck, var en sån måste vinna match och ja.. De vann. Med 4-1. Cornelia kom dit hon också så vi satt där och hade trevligt. Vi är ibland lite dåliga på att slå våra kloka skallar ihop men, vi ska ju ändra på det så! :) hahaha.. Nu ikväll har jag vart ute och promenerat med Friff och sedan var mina styvbröder, äldsta och yngsta, på besök.. Jao jao.. Sitter och funderar på det här med träning, vill träna imorron förmiddag men jag har lite så onda aningar om att Roger håller i träningen imorgonkväll så då gör jag bästa i att INTE träna något innan.. Bara sova, och ta mig till stan snabbt! =) Men träning och matvanor är någotjagmåstetatagi.nu känner jag.. :P hehe..

Sedan fick jag höra något av Stefan innan, som faktiskt var väldigt glädjande om jag får säga min mening. Jag hoppas faktiskt mycket på att det blir så. Jag är lätt 1 de 15 som krävs om man säger så! That's it. Och jo Cornelia, där finns faktiskt saker att diskutera gällande hela grejen! ;) hahaha..

You keep confusing me, and I don't know what to do. (Remember that you can be said in plural). Then I have a confession to make too. I've realized something today. Something big. But, the one who all this stuff mostly points at should not have the information this way..

XoXo Beccz

The saints are coming.

-/^\-
     ´..
     |  `
 o  |   `
     |   .
     |   .
     |   .......
----------------------------

Yes. Rescue me. Rescue me from this wäckii stuff.
Det finns 1,2,3 personer. och en 4:e.
Person nummer två. Usch
Person nummer tre. huh?
Person nummer ett. svek
Person nummer du. Topp!
Ingen, jag menar INGEN vet vad jag pratar om.
Eller förlåt någon, jag menar NÅGON vet nog.

Popcorn i min luva. Jo jag tackar jag.

Fotboll för hela slanten idag. Massa massa härligt!

Efter det kommer nog ett mer förståligt inlägg dock.
Eller, det lär bliflummigt. Dock inte som detta. Jag
menar, alla fattar teckenbilden ovan! Oh yes.

If You See The Wonder Of A Fairytale.

Mamma Mia vilken bra film! Verkligen. Den fick mig dock att tänka. Av olika anledningar visserligen men iaf.

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear
The winner takes it all
The loser has to fall
It's simple and it's plain
Why should I complain.

Then, who is the loser, who is the winner? Well, I know the answer!

You can dance!

Påtal om annat. I kön vid pölsemannen:
- Vilken dressing? Denna? (håller upp vitlök)
- Ehm.. Neej.. Jag vill ha den där andra.. Den eh.. ÅÅH men vad heter den.. Vilka har ni?
- Läs på skylten hehe..
*Läser febrilt*
- A.. DEN! CHILI!
... jo jag e som jag är...


Men otryggheten tär
När inte du är här
Och stoltheten, jag sväljer den
Och jag begär

Mitt löfte.

Folks. Jag bryter det inte. Men... Det fungerar inte. Ni får vänta tills ett bra tillfälle. Vi kan säga såhär. It will be a SURPRISE! :D

Bio idag. Mamma Mia! Så jävla bra. Jag vill se den igen. NU!
Jobb också. Och Gunnar skrämdes så jag höll på att skita i brallan. Men jag är ju gammal, dock inte för gammal, så jag klarar av att undvika sådana situationer. But still! :)

...

Det med bilderna innan var inte alls mitt fel märkte jag nu. Inte på något sätt alls. Verkligen inte.


så försök klara dig!

Jag som bara tänkte vara lite vänlig så bara sabbar blogg det.

Jag känner mig lite så vänlig nu. Så här kommer lite pics. Varav den flygbilden på mig hittades precis. Jag visste inte ens att den fanns. Eller, ska sanningen fram, och det brukar ju vara uppskattat, så hade jag förträngt den. TOTALT! Men, enjoy! Jag är alltid snygg så egentligen ska jag inte klaga! ;)
GOT YA!

Jag tänkte vara vänlig, men blogg.se är inte riktigt lika vänliga. Och efter mina febrila försök så tänker jag inte testa en gång till. Men imorgon (Senare idag snarare) så lovar jag att de här mucho intressanto bilderna ska komma upp! Jag brukar ju liksom hålla vad jag lovar så! :)

Finns det något annat att prata om istället dårå? Hmm.. Nej, egentligen inte. Men det är ju jag så jag kan ju säkert få ihop massa ord. Så inlägg som inte har något annat syfte än att fylla ut. Men jag ska bespara er läskunnighet från något så onödigt som utfyllnadsinlägg. Men woops, nu fick ni ett sånt i alla fall visst.. Sorry folks! Och Sara Mared. Jo, du har rätt jag är knäpp. Det är NÅGOT som inte riktigt stämmer. Men, I know you like it! ;) Typ!

God natt nu kanske?

Puss!

Ge mig en kram!?

Man mår bra av kramar har jag hört. Eller jag menar LÄST! Och jag håller faktiskt med. En kram mår man bra av, vare sig man behöver den eller ej. Man blir liksom glad! :) Som i låten "en kramelikram" osv. detta inlägget blir mest bara meningslöst. Jag hade tänkt att skriva en hel del bra saker nu. Alltså helt seriöst. Men minns inte vad liksom. Snart Idol. Så ska gå nu. Bye!


Give me a break!

Jag är trött på att höra att jag är omoralisk, att jag är egoistisk, att jag inte har ett hum om verkligheten, att jag tänker helt jävla konstigt, att jag inte kan skilja på prioritering och prioritering och så vidare. Varför kan alla andra men inte jag? Vad skiljer mig från alla andra? Förutom att jag e trög. För jag är det! Jag är så fruktansvärt trött på folk som säger "Men du som är så smart" eller "Om du bara hade ansträngt dig lite skulle du vart klassens toppelev" svaret är NEJ, jag skulle ALDRIG kunna bli det! För tro det eller ej jag HAR ansträngt mig. Ledsen om jag gjort er besvikna gott folk, men jag skulle inte kunna nå bättre resultat av mina obligatoriska studier än vad jag har gjort. Jag är både för tyst och blyg och så är jag för osmart. Eller, osmart är fel, jag är rätt smart. Det jag inte är det är INTELLIGENT! Jag är rätt så intelligensbefriad. Sen får ni säga vad ni vill. Men snälla kom inte med några påståenden som har lite så kravliknande ord bakom. Jag kan inte leva upp till det. Tyvärr. Sån är jag. Lev med det!

Och det där jobbet. GLÖM DET! "Erfarenhet är en merit men inget krav" nej just det, men det är en jävla bra merit. Varför skulle jag få det när det finns de som har gått en treåirg utbildning inom just det ämnet? Sug på den! Ibland är det faktiskt inte jag som ska behöva tänka. Eller tänker göra jag hela tiden. Kalla mig omoralisk, egoistisk, konstig. Vad som. En sak är säker, jag är lite av en realist iaf. Varför slänga sig in i något totalt meningslöst tjafs?

Och det där andra jobbet. VI FÅR VÄL SE!

Love is not stable.

Ibland inser man att man faktiskt har personer närmre än man trott. Trots att saker har skett, som har förändrat massor. Ja, jag har pratat en del med Simone ikväll. SÅ längesedan sist! Synd! Vi var verkligen riktigt bra polare ett tag men som sagt tiderna förändras och så även vi. Men, hon är ju i alla fall en utav två som önskat mig lycka till och hoppats på att få komma och hälsa på om allt går vägen. Det är ju faktiskt skoj! Hon är faktiskt bra! :)

Matchen. Ja, den blev ju inte av direkt. Precis när jag och Emma klivit in genom grindarna på IP så ringer Froggy "Hej.. Matchen ÄR inställd" så var bara till att sätta oss i Steffes bil och puttra hem igen. Jäjä.. Nästa vecka, I'll be there! =)

Sova snart.

G'najt!


Örebro

var så skoj! Tågresan var väl typ fylld med sömn, men det var skönt. 10 timmar på resande fot under dagen för en intervju på 25 minuter kan väl låta lite väl, men samtidigt så var det ju bra sällskap å en hel del kul saker som hände så jag e nöjd. :) Intervjun kändes helt ok, och det är nice :)
Som sagt hände det lite små saker under dagen. Pallar inte precis dra allt nu men, spyor e äckligt, och Cornelia är rolig.
"Fräscht"
"HEJ!"
 men ja, de kanske e HEJ man brukar säga när någon utbrister att något är fräscht. eller inte. :)
Sen anlkände vi iaf i Halmstad igen och fick då traska från stationen bort till Östra stranden där vi slaggade i Cornelias å deras stuga. Tack för sovplatsen! :) Den obekväma, hårda sängen! Men, jag hade ju inte ont av den. Den var skön. Jag är väl skum eller nåt. :)

Tack för ett bra dygn med andra ord :)

Nu ska jag göra mig anständig. Snart fotboll! HEJA HALMIA! <3

When you need a friend, I will be right here.

En bra dag trots allt. Kirrade tågbiljetterna! <3 :) Imorrn är det Örebro och yes vad vi ska klara det där! =) Corren å jag kan de bli annat än bra? :O

Match idag med. Jag vill inte ens kommentera det längre. Erika sa jag var välkommen iaf, de behöver folk! :P haha.. Alltid bra att veta ju xD Jag menar, en anfallare ska väl inte behöva springa ner på hörna och rensa och samtidigt förväntas vara på sin plats för att ta emot uppspel. Jag kan inte vara överallt samtidigt? :O Jaja.. Jag älskar laget inte det men aa..

The life will take new course.

Vi som levde i en amerikansk film.

Sanningen svider.
Tolka det som du vill.

Jag, Du, VI, lever nog inte i en amerikansk film.
Även om dessa slutar lyckligt.
Se det som en amerikansk serie. Mer likt.
De brukar förresten också sluta lyckligt.
Kolla på Lost. Det lär ju sluta lyckligt.
Annars kunde det lagts ner för längesen.
Så, Hush little baby dont you cry.
Everything's gonna be alright.

Som sagt. Sanningen smärtar. Men jag ångrar inget!
Verkligen inte!


Doda

Det är kul att få tyska att bli svenska. och att inte kunna prata engelska, på engelska.. eller aa.. äsch.. Kvällen igår var rolig helt enkelt! Jag slapp tänka på bravaderna som skett tidigare under dagen och istället för att gå som ett åskmoln så log jag! :) TACK Kallis, Coorny, Hanna å Kiim! :) Och eh.. MaryJet sååå bra!

Sitter å snackar med Erica.. De vann idag. "Fan gött med seger, bra jobbat tjejer" heter hon på msn. Synd att jag inte kan säga detsamma bara.. Så trött. </3

å sen.. Jag vet inte. Jag e dum. Elak. Allt. Men ändå inget. Nej. Tamigbortharifran.nu - dish.

vinrött.

Bye

Andnöd på maximal nivå!

Nu har jag vart vaken i två fucking timmar. klarvaken!
Kan inte andas ordentligt. Damn. Jag som trodde mina andningsproblem
började försvinna.. På RIKTIGT! Inte behövt min starka medicin på aslänge
ju. Inte ens vid ansträngning. 1,5 avsnitt av Vänner hjälpte inte heller
för att somna om. Känns som att ha sömnapné i vaket tillstånd
ungefär. Så nu ska jag lägga mig på soffan här nere i källaren.
Svalare ställe samt lättare luft att andas!
Om jag avlider. Glöm inte att jag älskar er. Ni vet vilka ni är ;)
hihi..


And to make things clear, jag somnade om efter ditt sms C' du kan vara lugn!

Wall-e

Cillas kusin
Barnvakt
STORLIPANDE SMÅBARN
Bajsnödig lillkille

= Bio med bror! <3

Fikade även med Cornelia, trevligt trevligt, men jag börjar nästan bli rädd att Denice la nåt i fikan! ;) haha..
Å när Brush efter bion skulle ha fika på Espresso House så träffade jag Antonia! Halmiafolk ÄR trevligt! Sakna.

Are you friend or foe?

Ja, det är en stor fråga. Svar får jag bäst genom att själv forska i det tror jag. Så jag släpper det nu.

Samtalet jag väntade på, jag väntade hela dagen vill jag lova. Så.. klockan 16.30 tog jag mig i kragen och ringde upp de istället. Hon tyckte de va skumt att jag inte fått nån bekräftelse på min mejl då hon ringt den andra personen direkt efter vårt samtal imorse. Men, imorrn bitti ja då vet jag! :)

Dagen har vart lång och seg men tack vare Emma har jag kommit ut lite iaf. :) en halvtimme cirka! :D weei.. Ja å så vart jag i affären med ju. :) hihi..
Träffade Steffe med, han kom hit på fika men taktiken blev inte tal om. Jag ska fixa detta! :P haha..

Hej svejs!

Sometimes I feel I've got to run away.

... <3

Ringde klockan 8.47 imorse. Lite pinsamt att svara när jag inte var vaken typ. haha, men det gick fint så nu väntar jag samtal igen. =) Intervju kommer det att bli iaf. Och detta kommer att ske på tisdag, lång resa för den men sts! :D Det här ska vi kirra visst ska vi? :)
Efter frullen kollade jag min mejl, visade sig att jag fått mejl 20 minuter innan samtalet, från samma ställe men en annan person. Jag fick välja en tid mellan 13-16.30 och vi vet ju vad som passar bäst höhö.. =) Weei! Taggad!

Mitt finger är i sumoformat och helt blått, men i övrigt mår jag finfint. Träningsvärken i ryggen är liksom bara lite grann. :) Vad händer idag då gott folk? Nej, det kan man fråga sig. Kommer nog på något! :)

Hej hopp!

www.rebeccadenvandrandeolyckan.se

Jag är en sån vekling. Vad jag än gör så resulterar det i smärta. Är det inte psykiskt så är det fysiskt. Vi har nu, jag och Cornelia, konstaterat att jag faktiskt är klantigast! Jupp Jupp! Målvaktsträning idag för alla i damlaget. Jao, det ledde till ett uttänjt ledband och en muskelbristning i mitt stackars långfinger. Till råga på allt så var det även på vänsterhanden. Fulhandstil.nu mhm.. Aja lite tejp å grejer sitter alltid bra. Eftersom jag snackade med en ortoped la jag även upp mitt ben och fick mig en fiiin förklaring! Ingen av skadorna hindrar från spel, sålänge jag inte får föör ont men ja, så match på lördag! TAGGAD! =)

Nu tar vi nya tag och hoppas på att denna äckliga vekling som alltid har ont eller är sjuk bara ska bli bra! <3
Det kommer gå, för jag är ju bäst! =) (Tillsammans med vissa andra! Och vissa andra vet vem den e)

Vad händer imorgon då? Nej, det får framtiden utvisa. Hoppas på något skoj iaf. Jäjä.. Den som lever får se.

PUSS!

Oj, måste ju tacka Cornelia och Hanna för igår med MASSA trevligt :) <3
Måste även tacka Steffe, Eckert och Liisa, skoj! Och en bra match! Mosa FBG! ;)

.-´ En bild säger mer än 1000 ord `-.

För att du är en helt bäst vän!


För att du är en bäst vän! :)


Tack för att jag snodde bilden. ;)

AKTAAA, AKTAAA!

Så ljöd mina sista ord. Sen dog jag. Jävla illa dröm. Men nu vet jag vad som händer om man dör i en dröm. Man vaknar. Thank God for that! Helt illa dröm. Jag hade en annan mamma, alltså jag var typ adopterad och jag och någon lillebror jag hade var nästan hatade. Men precis när jag fick vår "mamma" att krama mig så kom det konstiga ovädret, med de dödande gnistorna. Folk bara föll framför mig. Det kom närmre jag skrek till alla att akta sig. Sen dog jag.. USCH! </3 Drömde lite annat med, allt var helt skumt. Och jag fattar ingenting.

Nej om man skulle hoppa in i duschen kanske å sen spatsera ner till ICA och hämta mina brallor! :D
Mest lam dag idag. Usch på det med.
Känner mig otillräcklig.
Så nu drar vi.
Hej hopp!

Kom rädda mig från hösten.

Tiny words from a Big T!

"Emo-wannabehiphopper" - Okej, if you say so. Själv vill jag bara mena tt jag behöver en klippning. :) haha.. <3

Sen undrar jag. Det här med att tolka. Hur gör man det? Lättast och Rättast typ?

I am leaving my fingerprints on you

Vilken dag! Tandis åhåhå.. haha..

Men bästa. Träningen idag! Icke ombytt, icke deltagande, bara vänlig bollkalle typ. SKulle skjuta upp en boll, det regnade. Det var halt och jag halkade. Jag kom hem mer blåslagen än när jag gick dit. Jag som skulle hoppa tärning på grund av skada. Bra Beccz. Tror faktiskt att alla kan hålla med om att jag är den största klanten som går i ett par skor! :) Men jag tar det med en klackspark, jag bjussar på det liksom! Det händer oftare än ibland och jao. Jag ger folk ett gott skratt, även mig själv =) haha..

Imorrn händer det absolut ingenting mer än att hämta mina snygga byxor som redan har anlänt till Centrumhallen och så ska jag även ta emot sotar'n när han kommer.. :) skulle va skoj om det typ var Alm! haha.. :D Aja, ska noog slå igång några avsnitt Vänner nu. Jag hittade nämligen en väldigt kul säsong som jag inte hade bläddrat igenom än. säsong 3. =) Nej, förlåt, 4! Så allt var inte slut, men det är jag. IGEN! ;)

Puss å hej!

(Mario kanske e dagens sötnos då)

RSS 2.0