Så kan det gå.

Utgång igår. Helt sjukt trevligt.
Men med bra sällskap blir oftast tillställningarna bra också.
Sista timmen var mest rörig. Först då Vässlis dilemma, och
Gud Simone, jag är sjukt glad att du ens ringde mig :) <3
Sen var det ju lite annat, haha och kubba till bussen till sist.
Tack Cornelia för att du följde med dit iaf. Bästast!

Nej nu är det minsann lite bråttom, som vanligt, ska
kubba till buss igen hehe.. Jobb Jobb. Sen Laholm =)
Have a nice Saturday!

Peace

Vinst.

Okey, I wasn't that convinced.
Men orden på min handled.
dojjorna på.
Nummer 11.
Bra lagkamrater.
Vinsten var ett faktum.
3-1.

God Natt.

Halmia - Alet

Nej. jag är inte riktigt 100% förberedd inför match.
Skrockfull.
Det ska nog gå bra ändå.
Nu ska vi vinna.

Gah!

don't let it go to your head.

Köpte nya brallor på Stadium idag. 124 kronor, PERFEKT tänkte jag. ETT par kvar i min storlek så roffade åt mig dem och gick mot provhytten. Slängde av mig skorna, och det var då jag insåg att "Nu gäller det att agera snabbt".
- håll andan
- av med byxorna
- på med nya byxorna
- de sitter bra, perfa!
- av med byxorna
- på med gamla byxorna
- på med skorna
- ANDAS
Tådiff som heter duga där ja, huvva! Och mitt i alltihop såg jag även att knappen i byxorna saknades! ! ! men tänkte att man kan inte begära så mycket av ett par byxor som redan är nedsatt till halva reapriset så jag frågade snällt om man kunde få en knapp. "Nej tyvärr men du kan få byxorna billigare" 99 kronor. SOM HITTAT =) Me is Happy ;)

Sen vart det till Carlings, tänkte kolla tröja men fastnade i samtal med Anna och sen kom Kallis så vi gick och fikade. Tänkte tagit mig till O'Hana och kollat en tröja som jag e lite förtjust i, men jag hade inte råd. Jag har inte råd att bli KÄR i den.. :( Så där återkommer vi till det gamla, för min del erfarna då det gäller kärlek, se men inte röra. *Rapisch*

Jobbet var fartfyllt idag och jag och Hanna lär få fetaste musklerna. Muu =) Sen fick vi även veta att vi får använda våra mobiler haha.. Bra om man har tråkigt ju. För ingen, INGEN, kan påstå att jag är den mobilnörd jag en gång varit. That's it.

Nej duschen nu sen sy lite tihi.. Känner mig lite så, händig, som man säger!

Peace Out

to the best.


This + tons more is how much i like you.
But as always, you cant measure this in inches, nails, hours or seconds.
<3

gotta make some evidence.

Man ska inte titta på gamla bilder, men faktiskt så valde jag att spara ner bilder jag aldrig ens hade trott att jag skulle titta på igen. En fin bild. Faktiskt. Men, time goes by, so slowly.. Jag gillar var jag står idag, jag gillar vem jag är dag och jag gillar det jag har. Eller nej, jag älskar det! =)

Sen borde jag även plugga lite ECDL tänkte köra Word-provet på fredag. Utan npgon lektion, men jag klarar väl det? :O (A)

Jag har hittat min Motorola-laddare :D MEN, antingen så har jag tänkt fel eller så har det fukking sim-kortet avreggats och därmed raderat smsen jag ville läsa </3

Sen har jag äntligen lyssnat på en gammal favorit. "into the night - the motorhomes" kärlek! Och jaa.. Du.

You've got nothing to fear
Promise you will be there
Nothing will go wrong

Don't chase the beat of your heart
Don't let yourself fall apart
Nothing could go wrong


Det trodde ni inte? Inte jag heller. Fin bild =) (bilden har ingenting med låttexten att göra)

Inte i det här laget.

jaaa, men jagvet att folk sitter som på nålar över rätta svaret från FULLPOTT som programmet visst hette igår, det skulle vara Noble. Ingen fick jackpot på spelet, trots 250.000 i säkert pris. Jag som trodde att Noble var det rätta svaret :( Inte.. ;) sen förstår jag inte folk som läser mina inlägg. Men fortsätt. Keep up your good work m8s ;)

Igår umgicks jag med C' så himla bra. =) Sen åkte hon hem och jag somnade på tangentbordet typ (A) (Kanske inget jag skulle erkänt, men nu är det gjort). Upp i tid idag vilket gick finemang då jag sovit som en Gud inatt. Gick från stan till Sannarp, tränade, gick från Sannarp till Los andersberg, härifrån och till stan. Jävlar aktivt liv har jag! haha.. Tog bussen tillbaka dock. Någon måtta får det vara!

Tjing tjong

that was when I ruled the world.

Jag är trött som en, jag-vet-inte-vad. Har varit uppe tidigt ju, skrivit prov. ECDL, Allmän-IT. Det är ju tur att det är svårt hha.. 89% på mig och när jag hade gjort 1/3 kunde jag haft fel på resten och ändå klarat det. GÖTT =) Bara 7 moduler kvar huhu..

I rummet bredvid är det Lyckochansen eller något. Jag MÅSTE få veta rätta svaret nu :P Har kollat sålänge så det är INTE Volvo, Rolls-Royce, Ford, Rover, Honda, Toyota, Dodge, Volkswagen eller Lotus. Do you see the mönster? riktigt, man ska hitta ett bilmärke där andra bokstaven är O. jag tror en sak, får se om de e rätt. Kan även vara en annan men det är nog inte ens ett märke hähä.. Usch!

snart ska jag dock traska ut till bussen igen. Ska möta bossarna och förklara varför det blev så fel i kassan igår.. USCH. vill inte. Hoppas även på att få tag på Cornelia påväg till Söndrum. :) För jag ska leka med henne ikväll =)=)=)

Hej hopp i körsbärsträdet.
typ.

Jag ger er tid! =)

Nädu Matilda, det är inte alltid så lätt att veta var man ska ställa alla sina saker... Spoiled Stockholm's brat! ;) (A) hahaha.. Näe, förlåt. Du kan väl inte hjälpa att du har kollen med bollen... Och skidorna.

Jag skulle kunna, precis som vanligt rabbla en massa ovettiga saker här. Men jag ska inte låta er dyrbara tid förgås till något så onödigt. Visserligen är det ju upp till er att läsa här men ja. Eftersom det är så trevligt, så kan jag vara en hjälpande hand på vägen att spara tid. Jag ger er tid. Det dyrbaraste man kan få, något omöjligt att ge - vad jag har hört. Men jag lyckas! Hihi..

Tjalalalala.. I know what I want atm.! =)

byyye

Hanna, DETTA är absolut onödig info!

När jag säger att jobbet var tråkigt idag, så skojar jag ju faktiskt lite. För vi var sjukaste gänget (läs roligaste) och även om själva utbildningen var segaste så gjorde vi den rolig. Allt blir ju vad man gör det till som vi vet. ;) Bland det bästa enligt mig är ju larmkillen. Värsta biffen, men med mesigaste rösten "kan jag få nyckel!" precis så som man bara ser på film hahaha.. Eller, när Hanna blev livrädd för en liten dammtuss. Alltså Gud. xD

Hanna kirrade god mat sen igen, och vi kollade handboll och idrottsgala. Woo. Sen gick jag hem, såklart kunde man inte ta snabbaste hållet för dem hade grävt en megagrop där, typ massgrav, men jag hann ändå! =)

Btw, så blev min lunch innan så JÄVLA lyckad, och jag lagade faktiskt tillpappa med för det böev så bra! ;)
Sen vill jag passa på att gratulera Matilda till Jerringpriset! ;) haha.. Finaste tacktalet höll hon med! haha :D

Nu ska jag planera vidare på 3-rättersmiddagen som jag ska göra till Emelie. TSS!

Cornelia, dags att ses snart!

Killevippen.

People don't take chances with their hearts, since I met you I have passed the hardest part.

Hanna, nej du sa aldrig att det gav halsbränna att dricka bad drinks, men du sa att det går direkt ut i blodet. Och ja, hlasbrännan var väl antagligen ett av symptomen på baksmälla skulle jag tro. Eller, inte baksmälla, mer dagen-efter-syndrom ;) Och sen så är det ingen Mr. E utan en miss Emelie haha :)

Nyss hemkommen från skolan, det var trevligt och en lugn lektion. Tre pers haha.. Jag, Svanen och Emil inte helt fel alltså. Prov på fredag, men Allmän IT är lättaste delen så jag ska nog klara ut det. Imorse höll det dock på att bli panikartat då min väckarklocka tydligen bestämt sig för att sluta fungera och min lillebror kom upp kvart i 7 och sa att han var klar. Ja, på 45 minuter hann jag med ovanligt mycket dock. Fyfan jag är stolt över mig själv! =)

Sen så undrar jag, får man tänka "Vad gott här luktar" för att sedan komma på att det är en själv som luktar? Om inte, så är jag en biatch hahaha.. xD

Nej nu är klockan halv 11 och jag ska nog fixa min lunch. Tro det eller ej gott folk, men jag dissade allt vad färdigmat heter idag (kors i taket!!) för att laga fettucine och ostsås heelt på egen hand. Hoppas jag lyckas, i så fall börjar mina vuxenpoäng trilla in här nu. Mohahaha... =) Köpte tillräckligt mycket för att pappa ska kunna äta sen ikväll också. Visst är jag väl en snäll dotter? Ibland! Hihi.. Men han får laga sitt själv. That's it!

Utbildning i frukt och grönt idag. Jag, Hanna och Robin m.fl. hahaha.. Jag vet en som är lycklig! ;)

See ya!

Have you ever been so lost?

Idag har jag mått.. Bra! Trött och halsbränna men så går det när man dricker bad drinks, fråga Hannuus. Hon sa tydligen det till mig! Hmm.. Nåväl, hon hade fixat godaste maten i alla fall och Shem langade trevligt partaj :) Vi kan ju skylla min halsbränna på vattenpipan tycker jag. Det kan ju inte vara nyttigt liksom! Men men.. Trevlig lördag i alla fall! =)

Nu är jag måttligt trött och funderar på att gå upp och slå på play-knappen på dvd:n där "Mamma Mia" snurrar och ta en titt i ECDL-boken eftersom det är dags för lektion 1 imorgon. Igen. Sedan har jag lite dötid innan jobbet efter lektionen är slut. Antingen så käkar jag väl på skolan eller så ska jag säga åt E att ta sig till staden. Hmm.. =)

You don't know a shit. No, nothing.


Don't you understand.

Jag blir tosig på mig själv. Jag trodde verkligen jag hade tappat mina nycklar. Husnyckel, cykelnycklAR, Jobbnyckel etc. Jag kunde knappt somna för jag fick så ont i magen. Jag visste ju att jag hade haft dem i jackfickan och att de nästan trillade ut. Men sen märks det även så himla tydligt att min hjärna är som bortkopplad på kvällarna, tidigt på morgnarna och även mitt på dagarna (det vill säga, den är aktiv på nätterna, KANSKE, tveksamt). Mina nycklar låg hur som haver i min träningsväska, när tusan jag la dem där har jag inte den blekaste aning om. Men, det är ju tur att jag hade gjort det, för då är dem inte borta! haha.. Aa..

Idag är det samma schema som det varit tidigare i veckan, utan krusiduller, 16.30-20.30 och därefter Sporthallen alltså. Jag kommer avlida. Imorgon är det träning i Kombihallen och det ska bli sjukt skoj. Sen ryktades det även om en liten klassfest @ Shemiii! Aa, så skoj! :)

Och nu minsann är det dags för Cornelia att komma hem. Tur hon vart i Sverige, då har man hört av henne ändå =) (Det gjorde jag ju när hon var i Portugal också meneee ja). <3

Then there was a small thing called you.
I like small things. Kindaaa.

Tjolahoppsansa

Schemat för denna vecka ser ut som såhär 16.30 - 20.30 bara det att torsdagen blivit ändrad så då jobbar jag 12 - 16, verkligen inte mig emot för då kommer jag att kunna delta på träningen! :D Weei.. Och denna vecka har jag (än så länge) inte lika ont i ryggen. Visserligen fick jag visa min frysen-skills idag tillsammans med Hanna, men nu har man väl vant ryggen vid alla rygglyft alla frysboxen så det gick ändå helt okej måste jag säga :)

Träning i Kombihallen på lördag! Weei! =) Och Emelie ska vara med på både torsdag och lördag, det är ju fan pepp! (A) :) Jobba fredag kväll med. Efter 20.30 vill säga. Kanske ska man schlafa hos pappsen då? Kan vara en fördel trots allt..
Nu när jag tänker efter. Hur fan ska jag hinna äta något på fredag? :S Jag kommer svälta ihjäl i princip. Men jaja, det avlidandet får vi ta itu med då. Jag har ju faktiskt två dagar innan dess osm jag kan leva till fullo. MUUU!

god natt folkens!

I am the luckiest loser!

Jag har länge haft en låt på min iPod. "Luckiest Loser" heter den. Inte förrän idag märkte jag EXAKT hur jävla bra den är. Innan har jag mest bara funderat över uttrycket "your new girlfriend is a son of a gun" vad det betyder liksom. Är det att man är elak, oberäknelig, och "giftig" i form av att man kan knäppa någon genom ord typ eller vad!? How ever, så är jag ju en av dem som kan tolka musiktexter helt annorlunda än alla andra. Men, en sak är säker! JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE FÖRLORARE! =) Det sägs att när man får ska man ge dubbelt tillbaka. Jag tror jag gav något idag, men har fått dubbelt tillbaka i förskott. Av högre makter. Mer än dubbelt tillbaka. C' - BIG LOVE som sagt! <3
Här kommer låten som varit dagens drog i princip. Vad den handlar om i mina öron, tankar och dylikt, ja det vet nog vissa. Andra kan ju bara njuta av den eller något. Up to you from now on! =)

Man, you're really one heck of a guy
best friend since Jr. High
you showed me Playboy for the very first time
that was rad

We saw Bon Jovi, we sat in the front row
I pierced your ear right before the show
we stole your brother's beer and he didn't know, whoa

Whoa, your new girlfriend is a son of a gun
did you fall in love or did you just wanna get some? (just wanna get some?)

That girl is crazy, she's a locomotion
I know you know she used to be my girl
you'd better run for cover, 'cause she's ticking like a time bomb
and did I mention that you both suck dot com?
now your stuck with her
like mellencamp is stuck with cougar
guess that makes me the luckiest loser

I met her at a kegger passed out in the yard
getting in her pants wasn't really that hard
6 months later she crashed my car
that was rad

She's got a glow from her spray on tan
Marilyn Manson is her favorite band
I really think she mite worship satan
not a fan

Whoa, Your new boyfriend is a son of a gun
did you fall in love or did you just wanna get some? (just wanna get some?)

That girl is crazy, she's a locomotion
I know you know she used to be my girl
you should run for cover, 'cause she's ticking like a time bomb
and did I mention that you both suck dot com?
now she's stuck with you
like a frat guy with a bad tattoo
like celebrity golf with Alice Cooper
guess that makes me the luckiest loser

Mel Gibson, Danny Glover
you deserve each other
A lethal weapon when you take her home to meet your mother
she was a superstar
backseat of my car
those days are over now, but life goes on, yeah

Your new girlfriend is a son of a gun
did you fall in love or did you just wanna get some? (just wanna get some?) (just wanna get some?)
Yeah

That girl is crazy, she's a locomotion
I know you know she used to be my girl
you'd better run for cover, 'cause she's ticking like a time bomb
and did I mention that you both suck dot com?
now your stuck with her
like melincamp is stuck with cougar
like number two on a pooper scooper
I guess that makes me the luckiest loser

That girl is crazy, she's a locomotion (luckiest loser)
I know you know she used to be my girl (luckiest loser)
you'd better run for cover, 'cause she's ticking like a time bomb (luckiest loser)
and did I mention that you both suck?

Boys and girls! Rebecca is the luckiest loser. Those days are over now but life goes on yeah!

Sen skulle jag behöva en amatör.

Sov gott som fan!


Sometimes you have to be strong. Today is sometime.
I am you.
Kontenta. Idag är jag stark!

Your strength is to hard to find.

Idag vill jag bara börja med att ställa en helt seriös fråga, VAD SKA ISABELLA LÖWNENGRIP TILL LETS DANCE OCH GÖRA?! Alltså, jag tycker det är fel att folk klagar på henne och så, inte för att jag är något big fan of BLondinbella, men bara att låta henne vara.  Hon kanske inte gillar mig heller, men Lets Dance. Hallå!? Aja..

Första veckan avklarad nu då. 20 timmar. Skönt! Ont i fötterna och ont i ryggen. Fast även om folk tyckte jag var dum som tränade igår så ska folk veta att min rygg gör mindre ont idag efter träningen än igår innan träningen. Så är det :) Men det är helt okej kul @ Lidl. :) Roligt folk och lätta uppgifter. Vågar mig dock inte på kassan redigt ännu. :P haha.. Vältra frysar har jag gjort, för 4 veckor framöver. Plockat pall också. Jag och Hanna. =)
      Dock måste jag påpeka det faktum att vår frysvältring från igår kändes grymt onödig då Patrik och Carolina skulle frosta av de frysarna idag. Det vill säga att de i princip gjorde om mitt och Hannas arbete från igår.. Gah!
Idag kom även Cornelia på besök. Hoppas du menade det där med att bli stammis! =) hihi.. <3

Nepp, ska väl göra mig fix ocg klar nu. Ska på inflyttningsfest. Imorrn kl. 12 är det träning. Jag måste sova lite inatt tror jag. Sen hem till Kvibille imorrn. Pappas hjelg, så sova! =) hahahaha...

bye!


Ett blogginlägg helt tillägnat SARA MARED!

Ja, här följer nu ett blogginlägg som jag tillägnar Sara Mared, som befinner sig i Australien. (jag tror hon har träffat vår käre Emanuel där nere också right!?) Hur som helst så beställde hon "mer bilder babe!" och varsågod snygging här kommer dem! =)

Alla ni andra får självklart titta ni också ;)

     Din syster gillar att fika, Mared :P
Sara, jag hade KLÄNNING på nyår :)  Sara, jag har fått jobb nu :)
Alltså jaa, Kvibille är i alla fall lika lugnt som alltid :)  Felix klär ut sig till Filippa Bark ibland, särskilt på sunedagen... i SKOLAN! ;) Hottie signs out! ;)

SNÄLLA SARA, NÄR DU KOMMER TILLBAKA, KOM TILL HALMIA IGEN DÅ!? :D

Puss på dig =)

To be continued...

Värsta nostaglikvällen/natten. Pocahontas, Den Lilla Sjöjungfrun och nu Pippi-teatern! :D åååh älska <3 Den var inte helt sönder som jag trodde. Bara typ 3 minuter iiih <3<3


Men. God Natt.

och ja...

don't explain and don't ask me why
oh baby, please stop crying
we've been through this
one too many times
so baby, don't you put me there again

cause no matter how hard
I try to believe
this time I know that I won't

no I won't
baby

Lonely hearts are breaking tonight.

Jag citerar Elliot. "Skepp dig".

Det ska jag göra Elliot. Tänk att ta order från en nyss 3 år fylld liten grabb. Men ibland ska man göra det med. Små personer vet oftast mycket. Okej, hans uppmaning var inte ens riktad till mig, men allt är väl upp till var och en att tolka. right? haha..

The notes are old
They bend, they fold
And so do I to a new love

Nu ska jag gå och göra mig kvitt. Muu.

Sweet Dreams

Only go so far..

Har skaffat mig egen dator nu :) finfint. Så nu sitter jag på mitt rum och behöver inte bry mig om när jag ska gå och lägga mig, inte för mammas och Peters skull i varje fall. Helt skönt =) Idag sov jag ut, eller jag sov tills jag blev väckt. Men jag skyllde såklart min groggyröst på förkylning haha.. :) Och Hanna är hes, det måste ju bero på att vi delade säng igår.. ;) eller nåt i den stilen.

har varit duktig och städat idag i alla fall, då jag inte riktigt hade orken till det igår. Imorgon har jag också lite saker planerade och dessa SKA följas. Rebecca måste lära sig att följa scheman nu, för det kommer bli väldigt viktigt fr.o.m onsdag kl. 7.30. Inga Asperofasoner nu längre inte.. (Tyvärr men så är det).

Imorrn:
Träning - av något slag, promenix, gym, jogga vad som. Motioneras är ett måste hur som helst. (kanske en kombo?)
Säkerhetskopiering - av alla mina filer på de andra datorerna. Musik, bilder, dokument, you name it.
Vika tvätt - för det orkade jag inte igår det heller </3
Fixa fram papper - Av olika slag som johannes ska ha :P
Jobba - Yes, och eftersom Kallis ska till grannlandet i söder så blir det att utföra sysslorna all by myself. och tydligen springer där runt läskiga typer som är sugna på att jaga städare också, så vi får väl se hur lång tid det kommer ta. mm..

Låter väl inte som mest men jaa..

Sen en liten hälsning till cornelia, härligt att höra att du lovar läsa allt du missat här nu hihi.. Men det är ju ingenting i jämförelse med vårt tjocka projektarbete som du plöjde igenom :) hihi..


2009

Ville dock bara tillägga att det är nytt år, vilket inte många kan ha missat.
Nu tar vi nya tag! Hurra och Hej för en gladare mej! =)

Ej läsvärt.

Grymt trött är jag.  Så ska snart sova! :) IGEN! haha.. Sova är väl i princip vad min dag har gått ut på. Det kan vi ju fråga folket om. ^^

Har fortfarande inte vågat kola hur mkt jag har kvar i påsen däruppe, tror jag ska göra det imorgon då det är dagen som jag hade planerat ägna åt att röja undan på mitt rum. Det behövs, det tycker inte minst Johanna så. Tänkte gjort det idag men har inte ritkigt vart kapabel till att göra så många knop. Jag som var uppe tidigt och kände mig pigg huhu.. Det vände kan jag be att få tala om. Börjar bli lite pigg nu så tänkte sätta igång en film att somna till. Haha man blir alltid trött av film liksom! =)

Nej, en tråkig blogg detta.
Skärpning!
Imorrn kan vi tala om fenomenet skräp!

God Natt!

Nyår

Mat hos Amanda och Sunk, med värdparet samt Hanna och Natta! :) Så himla skoj. Efter att ha blivit mätta på fläskfilé och kroketter, eller BULOR, och sen även glass och bär så var det dags att ta bussen till Kärleken där Malmberg hade fixat lokal åt oss i Centerns Klubblokal. Det var förutom lite Asperofolk även ett hockeylag, så ni kan ju själva lista ut vad som visades på tv när vi kom vid halv tiosnåret.. Mycket dricka blev det. Mycket telefonsamtal blev det. Mycket annat blev det. När vi ksulle hem var det dock omöjligt att få tag i taxi, så vi visade att vi gått Idrottsgymnasium och gick till Slottsmöllan knappt utan protester eller liknande. (Hmm). Sen kom en röd taxi och vi hoppade in....

Nyårslöften
Nyårslöften brukar inte vara något för mig. Men jag har ändå några. För jag vet jag kan hålla dem!

1) detta är redan känt. Schemaläggarn! =)
2) sluta vara en sån tönt.
3) Tänka!

Muu ...

RSS 2.0