2009

När jag läser gamla inlägg så märker jag att vissa saker skett under året, mycket hade jag dock glömt men många grejer är ljuspunkter. Lets take a look.

Januari
- Jag hade tydligen tre nyårslöften, jag minns inte att jag hjade några. Så gick det med det. Nummer ett på listan var dock att jag skulle vara Cornelias schemaläggare vilket jag tycker att jag lyckades med ganska bra till hennes 20-årspresent, även om det var schema för 2010. Bättre sent än aldrig som man säger.

- Jag blev även ansatälld på Lidl i sex månader. (vilket kom att avbrytas för att sedan kontrakterass igen, och jag ligger kvar där än).

- Första matchen med Halmia 3 spelades mot Alet, vinst 3-1.

- En vår fylld av fest och alkohol drog igång.

Februari
- Jag låg minus i kassan och tyckte att detta var något sjukt jobbigt. Insåg inte att det skulle komma att ske ett antal gånger. Första gången mådde jag piss, numer är det typ.. En vana!

- Göran gick bort hastigt i en knepig typ av sjukdom. <3

- Jag satte igång med ECDL-tentorna för att fösöka få bort mitt feta IG som befann sig i mina särskilda betyg. Framgång på första. HEJA!

- Frida fick körkort!

Mars
- I got married ;)

- HÅLL KÄFTEN!

- Jag hade mina rövdagar, men jag hade min fina som fick mig så rörd att jag nästan började lipa i kassan av ett sms. Som förövrigt fortfarande ligger kvar i min inkorg och kommer göra så länge det är möjligt <3

-"Mina vänner. Min bästa vän, är det bästa ja har" *boom, du lilla måne som lyser, känn dig träffad* Ni märker ju.

- Ett uttryck ala Rebecca kom att bli långväga känt "Sist jag var full var jag ändå ganska nykter".

April
En månad som många andra. Jag hälsade på i Felix klass och jag blev uppsdagd från jobbet. I övrigt inget speciellt.. Eller jo.. Jag träffade någon.. :$

Maj
Valborg, vi lekte i stooora rondellen. Jag Nisse och Wifey. Filmbevis på face haha..

- Jag funderade på att lägga skorna på hyllan.
- Ny bloggdesign.

och...
En Rebecca utan sin Cornelia, skulle vara som Tom utan Jerry.
Tråkig.
En Rebecca utan sin Cornelia, skulle vara som en groda utan ben.
Hopplös.
En Rebecca utan sin Cornelia, skulle vara som en kropp utan hjärta.
Livlös.
En Rebecca och hennes Cornelia, är som Elfsborg efter 8:e omgången.
OSLAGBARA!

just ja.. Sa jag att jag lyckades få ett VG i ECDL? (A)

Juni

- Jag ville bara flytta.

- Jag fyllde 20!

- Folk tog studenten

- Jag jobbade, solade och umgicks.

Juli
Mitt liv förändrades. Jag kom in på högskolan i Borås, fick lägenhet, och umgicks mest möjligt med allt folk. Jag gav en för tidig present till C och jag tror båda blev lyckliga över resultatet! ;) Inte nog med det så fick jag en bäst present också. Cornelia tog mig till Danmark där vi spenderade hela dagen. UNDERBART! "En rö´ pölse med brö´"

Augusti
Jag flyttade, mamma och Peter gifte sig, jag samlade vuxenpoäng, högskoleerfarenhet och nya vänner. Faster Signe gick bort :( <3

September
Glömde jag berätta? Jag lade aldrig skorna på hyllan, jag joinade Vapnö IF och åkte hem tre helger i rad för att få lira klart säsongen och även för att få vara med på en väldigt lyckad lagfest med härliga (äldre, ja gamlingar) vänner!

Oktober
Jag insåg att jag är ett väldigt lyckligt par tillsammans med grafer. Tyvärr räckte inte alla deltentor hela vägen till ett godkänt i matte b och mina framgångar i kemi räckte inte heller. Detta fixas om cirka tre veckor dock. Staden Borås hr jag nu lärt känna och skolan är jag inte längre ny på. Nu blir det allvar i leken.

En konsert med Dead By April blev det i Halmstad med Moa, Frida, Kim och Michael. Det var party som hette duga.

Jag slutade dricka energidryck. Mitt pantkvitto berättade en mörk hemlighet. hähähä...

Farbror Gustaf gick bort :'(
och det var slutet på en generation i vår familj.. <3

November
Jag bara saknade allt och alla för mycket. Jullovet närmade sig och jaa.. <3
Jag vann biljetter till Idol i Malmö och åkte därför dit med Cornelia. Vem annars?
Ska sanningen fram är hon den som jag saknar lite (och mycket) mest helas tiden. Funkar inte riktigt utan henne och 17 mil är ganska mycket. Dyrt ur många aspekter.
Saknar Moa, Frida, Nisse, Wifey, Emelie m.fl. snart är jullovet där!

December
Tentade av Matte C = jag satt och ritade cupcakes i två timmar, räknade två tal som jag kunde och typ lojade igenom resten. Jag åkte hem till Halmstad där jag befinner mig ännu. Och jag bara älskar det. Träffat de flesta, och my baby lite varje dag nästan. KÄRLEK kallar jag det. =)

Allt annat material kan läsas i tidigare inlägg höhöhö..

Som en potta skit! =)

Imorrn är det jobb sen nyårsfirande @ Tina!

GOTT NYTT ÅR!

(hope you enjoyed reading! ;))

Halland

Jo alltså.. Ett stort tecken på att jag befinner mig hemma i söder är ju att bloggen blir kasst uppdaterad!
Jag har liksom lite bättre saker för mig än att blogga. Såsom att jobba och umgås. Fira jul, födelsedagar, nyår och springa runt på mellandagsreor (inte för att utbudet är så mycket att hänga i julgranen men ändå, den ska ju ändå snmart slängas ut den med så).
Kan meddela att jag bara älskar att vara hemma. Älskar att umgås med mina fina.  Nästa vecka ska jag ta tag i att börja pluigga inför tentor men till dess har jag ändå hunnit med så himla mycket som betyder massor. <3 på det.


<3

God Jul lite.

Nähä, denna dag har varit för jävla seg och Cornelia ville väl hjälpa mig att bota min rastlöshet (läs, VILL Så gärna träffa mig att hon riktigt beeer om det för det var fleeeera timmar sedan vi senast sågs hähähä) så jaa, jag är on my way to LAholm nu :) Bussen går om 15 minuter och än sålänge finns det inga indikationer på att busen ska vara försenad. Me like alot!

Innan jag springer ner till gästis vill jag dock passa på att gratulera Jecka och Kim till förlovningen. :D Så himla roligt, så himl värt och helt perfekt!! Love you! <3

Nu pyser jag till staden i söder! puss

och... GOD FORTSÄTTNING!


20 20 20

Igår fyllde Cornelia och Lukas 20 år vilket firades med kalas å partaj i lördags. Väldigt lyckat tycker jag, hade riktigt roligt och sådär!! God mat och massa kakor också.. Dessutom var det snö, och igår snöade det, vilket jag vet att fröken uppskattar! Men jag kom dock på en sak Cornelia, det var faktiskt snö den 20 December 1996 också ;) haha.. Well, nämner jag lite missar jag inget. I princip. Grattis i efterskott eller så, och kärlek va.. <3

 ♥
Varje litet hjärta skyddar dig mot storm och vind, men torkar inte tåren jag såg nyss på din kind.
Den strofen var för min mormor. It's ours.

Fint. Inget med bloggen att göra :p
The strenght

Har jag sagt att jag nu befinner mig på halländsk mark? Det gör jag i alla fall.
Och jullovet har börjat bra. Blev lite överraskad av Hanna och Emelie då Emelie dök upp helt oväntat när jag, Malin och Hanna skulle surprisa Cornelia med att äta sallad hos henne. Sen var det jobbdags lite slitigt för någon som inte jobbat på sådär 4 månader rätt så exakt. Därefter tog jag mig till träningen, lattjade lite med laget fick kolor av Madde. Så söt ju!! :)
Igår var jag i Ullared med Felix, han fick ledigt för att umgås med sin syster lite så jag tog honom di så han fick köpt sina julklappar. Idag har jag städat. I racerfart, sen vart i Laholm och lite så. Umgåtts med bästa liksom <3
Hon gör mig bäst!

Nu är det nog dags att fixa klart med allt som jag påbörjade imorse innan jag visste att dagen hade så mycket att erbjuda, för det måste vara klart på lördag och imorgon är tiden knapp!

Tjing

What a wonderful world

Jullov! iiih.
Tåget går tidigare än jag räknade med.
Tur att jag bestämde mig för att boka nu. Annars skulle jag ha missat det haha..
Måste alltså sova nu.
Halmstad, jag anländer om 10 timmar!

PUSS

Let the touch of your hand says that you catch me whenever I fall..

om 14 timmar är det tenta. Om 18 timmar är det jullov.
Om 32 timmar åker jag till halmstad.

om det inte vore för att jag visste att jag ska hem, och vara kvar där länge så skulle nog inte hemlängtan vara så stark! Just nu saknar jag allihopa. Vissa mer andra mindre. Jag ska leva livet i Halmstad för att sedan vara fit for fight för allting i Borås igen 2010! Måste se till att jag får med mig allt till Halmstad bara, att jag stänger av i princip all el. Så jag slipper betala mer än nödvändigt den månad jag inte ens befinner mig här.
Är lite otagg på att jag inte fått mina extranycklar bara. Men what evvah! Jag är snart i Halmstad!
Även om jag ska jobba, iväg och så vidare så är jag nära alla. och det är LOVELY! <3

Peace out


Det här med miss universum, världsfred och klimatförändringar.

Såhär kan en sen kväll med Beccz och Sandinus (med inslag av Hannus) låta, precis efter att Beccz berättat att Miss universum går på Star och att till och med hon ser bättre ut än Sveriges bidrag, Beccz = jag:

Malin | säger:haha! sök nästa år!

Becca . säger:

ja ska fan göra det!! hon hade ju värsta glappet mellan tänderna.. som ett troll typ ^^

ryskan var snyggare.. de e ovanligt!

Malin | säger:haha! vad ytlig du är!

Becca . säger:

ska man inte va ytlig när det handlar om världens vackraste kvinna då?

Malin | säger:haha jo det är sant.

hanna hälsar att det enda dom vill ha är world peace! hahaha

Becca . säger:

och programledaren låter hörselskadad när hon ska försöka sig på engelska. nej ja tror ja byter kanal

hahahha

de får man inte genom att tro att man är snygg xD

Malin | säger:haha säg inte det.

Becca . säger:

haha ja tror de när jag får det bevisat

men de börjar ju inte bra med tanke på att jag blir hämndlysten å vill visa att jag ser nbättre ut än henne

Malin | säger:haha! jag ska anmäla dig till fröken sverige nästa år!

Becca . säger:

hahaha

men då måste jag ju också stå och babbla å låta lite halvblåst å tro att det ska bli fred på jorden bara för jag typ vet att det är synd om djuren om man gör jackor av deras pälsar och tycker att det är coolt att surfa på de höga vågorna på Hawaii, men om vi inte minskar utsläppen så kan vi snart surfa på vågor i hela världen eftersom pol-isarna smälter

ok..anmälmig

HAHAHA

Malin | säger:du är smartare än många andra som är med där!

snyggare också för den delen!

du vet att vi har en bild på dig i bikini, du är nära en anmälning nu!

Becca . säger:

har ni? HAHA

kan ni inte anmäla mig till PAradise Hotel som uppvärming? så kan ja komma till Miss Universum sen å ba "nee men de fickmig att tänkaom" typ ;P

Malin | säger:hahaha! taget!!!

nästa år är du med i paradise hotel!

Becca . säger:

hahaha

vem av er följer med då?

Malin | säger:hanna!

eller så kan vi ju skicka med årets bidrag från miss universum!

njaa, hon såg rätt läskig ut. hon var nog inte ens svensk i grund och botten faktiskt!!!

hade nog blivit nån miss där på banderollerna mellan Sverige och Ryssland.

Malin | säger:

haha förmodligen! men du vet i sverige bor det mer utlänningar än vad det gör i dom andra länderna!

Becca . säger:

hahaha.. Det är faktiskt helt sant!!

jag ska kolla upp vad hon heter

Azra Duliman!?

haha

sa ju hon inte ens var svensk

Malin | säger:

hahaha!

Alltså jag förstår om ingen orkade läsa det där. men jag tyckte det var kul. Men så är ju jag trött också. Jag har ju gått typ massa mil sammanlagt idag. Kollat djur och grejer, använt hjärnan då det var tipspromenad. Och stått ut med Frazze haha ;) Nää, men jag har haft en asbra dag och är sjukt trött nu. Hade gärna sovit om det inte vore för att jag upptäckte att "Vid Din Sida" börjar om typ 20 minuter.! :) Och just det förresten, angående det här också med klimatförändringar.. Bara man nämner orden klimat och miljö så typ kan man få fram massa bidragtill sina idéer av staten å sånt har jag hört. Så, någon som är på att makea som cash!?

So long


angående äktenskap.

Jag tror jag ska gifta mig med Calle. Han verkar ju gilla Halmstadbor, å speciellt såna från Harplingetrakten och som alla vet så ligger Harplinge bara ett stenkast ifrån Kvibille. Dessutom är Harplinge rabarberpark bonnahålan så då lär ju jag som Kvibillebo vara sneppet bättre (inte sådär glamouröst, artistiskt å så då men nu bortser vi från att Mariette är allas vår stjärna och stolthet. förutom henne har Harpling inget, nada, zero, NOLL).

Dessutom har jag en gång fått höra att jag är lik Agnes (om det ändå vore så väl va?) och hon är ju SJUKT JÄVLA snygg. Så jag tror jag kan ha en liiiten chans på Calle-ponken faktiskt =) haha..

vilket babbel jag för.
Jag ska nog sova nu, för jag har sjukt tråkigt och inget bra på tv nu heller.
Imorrn ska jag gå till stan, på stan, till djurparken, på djurparken, till knalle, på knalle, till stan och hem.
Idag har jag simmat långt. Även pluggat matte. min kropp såväl som knopp förtjänar lite sömn!

Schlafen so Gut meine liebestens Freunde.

Puss

Angel I sing, you beautiful thing..

Svinisvaccinis (H1N1) taget, till Moas förtjusning, för nu kan jag hångla fritt på krogen utan att oroa mig!! haha jaa så kan man ju också se på saken. söte!
Pluggat liiite matte men det går ju bara skit. När man går igenom det på föreläsningarna så tänker man "jahaaa men jag fattar ju!" sen när man väl sätter sig med det i lugn och ro så är det snarara motsatsen och 100ggr mer negativt än så :(

så imorrn tänker jag simma och sola. Försöka plugga på nåt bibliotek. Kolla träning och sen kolla idol väl.
På lördag kommer Frazzefrazz så ska vi gå på Djurparken hähä ;)
Sen e det väl plugg som gäller igen. Härliga helg va! Å så lite tvätt och Trollgatan också!
Tenta måndag.
Tisdag halmstad och jobb! woppa.

Nej.. Hej svejs!


<3


Lystring

Julen närmar sig med STORMsteg, och vi har redan fått ett "God Jul ses nästa år" i skolan.. Fysiken är slut för i år! Egentligen hade jag väl önskat att det var matten som var slut men, det får vi vänta till på måndag för..
Nu ska jag dock till skolan och gå på någon ingenjörsinfo, inte för att min tanke är att bli det kanske, men gratis  lunch och det ser nog bra ut om man går dit med tanke på att jag tillhör IH så.. Därefter blir det väl kanske lite plugg och sen tänkte jag lyssna på Ola Skinnarmos föredrag. Kan vara intressant.

Vem ringde mig på dolt nummer för en stund sedan då?
Ring igen, jag hann inte svara.

What a beautiful day!

Ja är så himla duktig tycker jag, är klar med alla julklappar utom max två stycken!! Rekord, det är inte ens Lucia ännu. väldigt snart, men inte än. Det sätter vi nog lite plus i kanten på mig för!
Snart ska jag tillbaka till skolan för att ha lite fysik. Kapitel 9, typ elektronfysik eller något sånt. Lär väl märka hur mycket klokare, eller snarare mer förvirrad, jag är när jag lämnar salen klockan 15.00. Därefter tänkte jag bege mig mot bostäder för att fixa min extranyckel, eller nycklar snarare. Känns som jag har en stor risk att glömma en nyckel eller två med tanke på att jag ska vara i HALLAND i typ 28 dagar!!!! IIIIH!
Mer, jag känner för att kanske springa en liten runda, eller powerwalk - det fungerar lika bra för mig but still.
Måste städa med, men kanske blir imorgon. Får ju inte missa mina program! (Det är inte bra att bo själv, inte för mig, jag äter skräp, kollar på skräp, roar mig med skräp! haha).

Intressant va!
thought so too.

so long suckers!


Jag har det bra.

"Jag har det bra mitt liv rullar på, ibland har jag tråkigt vad sakta tiden går men oftast har jag roligt då känns allting bra idag är en bra dag idag är det bra.
Tänk om man satte allt i perspektiv, man kunde va fattig och sjuk i ett annat, inte ha några vänner, familj eller hund inte någon som brydde sig om en ens för en liten stund men jag har det bra idag, jag har det bra idag. Det är en vanlig dag och jag har det bra jag har det bra idag."


Jag ska gifta mig med Ulrik Munther när han blir stor!!
För er som inte vet så är det han som vann MGP Junior ;) Dessutom är han från Kungsbacka, Halland - det gillar vi!!

För övrigt ska jag sluta klaga över mina tråkiga lördagar, eftersom man kan ju faktiskt sätta allt i andra perspektiv! Allting handlar om relativitet.. Åh, hans låt gör mig glad, och han e 15 HAHA.. <3


Nej nu ska jag fortsätta plugga, inte, jag ska sova och gå upp tidigt imorrn och plugga. Yes!

Haj haj!

typ

skenet kan bedra

All that I need.

Ibland kan man fråga sig vad man gör.
Varför man väljer som mangjort.
Hur påverkar det framtiden?
Det känns liksom bra.  Men ändå inte.
Snart är det jullov, det ska bli skönt.
Få umgås med dem jag tycker om mest.
Kanske lite jobb, om jag har tur.
Men Gud, idag är en sån dag då jag har saknat folk mest.
Jag har haft tråkigt.
tänk om jag bodde i Halmstad. Där leker livet.

Jag är inte på humör.
Amen

 

life as we love it


 

kiss me deadly ;)


RSS 2.0