ta en snus och en köpp kaffe ;)

Dagens största leende fick jag på bussen påväg till Kvibille i eftermiddags. Varför? --> emmam.bloggo.nu <-- därför :) <3

Nu är alla psykologitentor avklarade. bara kompletteringsskiten kvar. :(
Och typ... ett projekt, tre case, två redovisningar, två tentor. Sen.. SEN är det SOMMARLOV! =) Längtar till 25/5.

P.S. pohlan.devote.se är också läsvärt hehehehe..

venomous.

Efter dagens föreläsning är det fan bud på att återinföra mitt godisförbud. Även om jag långt ifrån stoppar i mig de mängder jag tidigare gjort, så informerade den rätt svart på vitt precis HUR onyttigt det är med sånt där sött sliskigt skit.. Jag visste i alla fall inte RIKTIGT hur stor skillnaden var. JAG visste inte att 1,5 hg godis innehåller lika mycket kalorier som en ostmacka med tomat, en skinkmacka med paprika, tre frukter och ett glas juice. Det är inte direkt så att jag orkar äta så mycket till mellanmål, men några hekto godis är ju knappt ett problem... HMM... Skärpning :)

BLivit godkänd på två av tre psykologitentor, väntar med spänning på resultatet för den tredje. Please let me pass..

Hur kan man inte älska..?

Har inte så mycket vettigt på hjärtat egentligen, bara kände för en update.
Ett tag sen nu, inte för att någon läser direkt men ändå.

Det är sjukt mycket i skolan nu, och jag blandar ihop allt. Det är case till höger och vänster, det är projekt hit och dit, hemtenta, kompletteringsuppgift som skall kompletteras och det är än det ena än det andra. Till råga på allt är jag ju lite left behind in my mind så ska ju läsa upp min Idrottsfysiologi också. Detta är bara skolan. Den lediga tiden hoppas jag alltid på att bli inringd på jobb med, det flyter dessvärre inte på lika mycket som skolan hehe.. Men har jobbat en dag förra månaden och en dag denna i alla fall. Minsta krona är värdefull inför sommaren kan jag lova! Sista hela studiemedlet för terminen coming up så ja..

Fritiden är väl inte helt full av luckor heller, fotboll, fotboll, fotboll och lite träning. Lite fotboll med. Andas lite mellan varven. VIla? Det kan man göra i graven :)

Fotbollen är väl kul igen, eller ja.. Lite svajigt på den fronten. Vad gäller mitt eget spel vill säga.
Vad det gäller att träna småtjejerna (som inte är så små längre.....) så är det bara SÅ HIMLA ROLIGT.
Hur kan man INTE älska dem liksom? :) Dem är mina loppor =) hihi..

Nähe.. Ta tag i lite plugg kanske. Eller andas, eller... Sova?


Erkänn fina! :)


RSS 2.0