hihi HOST!

No hush little baby don't you cry, everything is gonna be alright...  Yes!!

Jag har gjort klart min fek-tenta. tja la la la laaaa!! :D haha.. lördagen är vigd åt annat skolarbete som jag genant nog ligger mer eller mindre efter med. Men, blir jag av med det känns det inte lika tungt att plugga till prov nästa vecka liksom? :) KÄnner mig effektiv. Eller känns som att jag tänker effektivt, men sen ska man ju utföra allting på ett effektivt sätt också. Det är ju liksom lite värre mohaha.. ^^

Som sagt var resan wunderbar. Hände massa saker. Men det har vi redan uppskrivet å den som vill veta nåt får väl fråga. orka rabbla allt. Så mycket skoj som vi två kan ha på en timme liksom, lite jonnigt att berätta om typ 192 timmar då!! Gooosch!! :D hahaha..

Jaja.. Coorny, jag e iaf hemma nu så sluta tjata! Snart åker du ju själv iväg! haha.. xD Fan ta dig om inte jag får kort. ;) hahhaha.. Mm.. :)

Jahopp, nu väntar en del till grejer i skolan och sen är det liksom påsklov (som är planerad en del. Nice). REDAN! :D haha.. Sen är det inte så mkt kvar sen är det typ... STUDENTEN!!!! =)

Men nu ska nog jag sova tror jag! :) pusspuss

(Robins är bäääst!! "Forskare har nu kommit på att det finns en g-punkt. Eller detta konstaterades egentligen för tre år sedan redan men talesmannen har bara inte fått tummen ur röven...")

Sååå underbart har det varit!

Hemma efter en helt underbar resa med min syster! Haha.. som vi har skrattat. Egentligen finns inte så mkt att säga. Kolla tomtiiis.bilddagboken.se istället vettja! :) hihi..

men en sak kan jag säga iaf. We not like the sexy style, we just eat porkchops. Tydligen! ;)

bloggträsket?

har jag hamnat där? Näää.. Jag vill bara skriva lite medan bror snackar med sin pojkvän :) Dem e så söta!! :D hihi.. Och snart åker vi. hihi.. om närmare bestämt typ ett par timmar.. ^^ hon satt och kittlade sig själv med ett morrhår under fötterna samtidigt, och sen försökte hon stoppa upp det i nyllet på mig, jävla unge. nu klipper hon tånaglarna och snart ska vi packa om väskorna. nu vet jag varför. För att vi ska ha lite av varje i båda vskor om någon skulle försvinna hihi.. Hon e smart min bror. Trots att hon är en bebis.

vad kan bli bättre än en bebis och en PRO-kvinna tsm på en resa. INGET!!!

HEJ DÅÅÅ!

Das Upptäckt!

Egentligen har jag väl inte riktigt tid med det här just nu. Men jag var bara tvungen att ta mig hit för att berätta om en väldigt fin upptäckt. Egentligen är jag jävligt snygg, så killar vart håller ni hus?
(Nu är det så att mitt självförtorende just steg, egentligen tycker jag nog inte såhär. Men det var rätt kul!)

JAG ÄR JÄVLIGT SNYGG!


Nu är jag näst intill helt färdigpackad, sen om två timmar blir det buss från Kvibille till Halmstad och där sker ett bussbyte för att ta mig från Halmstad till Oskarström. :) Sen blir de film lite ompackning (tydligen, vad vill Kallis egentligen? :O) och sen SOVA! För det blir ju upp tidigt, eller kanske sent? Hur som helst. Nu e vi på gång..

Och... Cornelia, glöm inte vad vi sagt. Om staterna menar jag! ;) hahahha..

Over and Out, see you in a couple of days.

Packad och redlös

Så ja, nu har jag packat i stort sett ALLT! bara typ ett par skor, ett par jeans, kepsen samt handbagaget kvar. Å jaa, jag har typ sådär 7 kg tillgodo, snacka om att jag kan köpa pressidenter i Spanien liksom! :D hihi.. :) Sedan vill jag även nämna att jag numera heter NASSE tydligen. För det fick Natta heta NISSE. SÅ, ja de e vi som e Nisse och Nasse Nilsson! :) hahahaha.. Å så e jag trött nu!

Därför vill jag säga: Jag har hört att det är 28 grader i skuggan nere i GC så den bara väntar på mig och Kallis nu. Liksom värmer upp inför vår ankomst! Ha det så bra här hemma i "snön" allihopa så ses vi om en vecka. Lite drygt! :) hihi.. PUSSPUSS

Empty Room

ok. I brist på annat och i brist på ork att ta mig till stan NU så ska jag ta pulsen på mig själv.

Dagens humör: Glad, känner dock resfebern komma krypande, och det med ganska hög fart.
Dagens mående: Liiiite ont i magen, kan bero på espresson. Men annars mår jag KANON! :D
Dagens borde: Packa, tvätta och städa. Även växla lite cash! :)
Dagens frisyr: Ett litet spänne i luggen och JÄTTEkrull.. ^^
Dagens klädsel: Mina sköna levis-byxor, en gammal gul hm-t-shirt och fina tomtestrumporna!!
Dagens planer: In till staden för att växla pengar på forex, sedan sola  och sen hem och göra det jag borde.
Dagens längtan: Till onsdag! Då åker jag och bror till Gran Canaria!
Dagens fundering: Jag hinner nog inte sola.. :/
Dagens beroende: Mer sömn egentligen. Och mer tid, måste skynda mig!
Dagens tråkigaste: Att jag nog inte hinner sola med min syster! :(

Dagens roligaste: Öh.. Inget, en dag fylld av väntan? xD
Dagens middag: Det vet jag inte ännu faktiskt. har bara käkat en macka med mjukost på (soltorkad tomat och feta) hittills..

Så vad nu? typ.. Sitta här en stund till sen pallra mig in till stan. ska nog gå in! :)


Naaaw

Nu är kylskåpskillen här, vilken tur jag hann duscha och allt sånt, ostört. Tänk om han kom medan jag stod i duschen. typ PINSAMT!? xD hahaha.. Jajaja, men nu gjorde han ju inte det, tack å lov. Men vad ska jag göra liksom? jag sitter här å ja.. haha.. Såg precis en så underbart söt tjej som sjöng en låt på youtube. Typ 6 år, och världens sötaste text (nu börjar killen vissla låter kul haha) jag började fan lipa. Av texten om inte annat.. shitess liksom.. Kolla själva vettja! HÄR Om ni inte gillar henne så lyssna åtminstone på texten :')

Nej nu ska jag dricka upp min espresso (mums) å vänta på att Kallis ska höra av sig. Någon gång under dagen hihi... :) Och nu var killen också klar!! ^^ hihi.. Shit jag är så dålig. hahahaha... pinsaaamt.

Oj

Idag för ett år sedan hände det något som förändrade mitt liv. Tyvärr varade det inte så länge. Men det är fortfarande något som förändrade mitt liv. Och det är jag väl rätt tacksam över, även om det inte alltid känns så. Tänka att det redan gått ett år sedan. Jösses. Och när min älskade klasskamrater kommer hem ifrån Turkiet så är det ett år sedan vändningen tog slut för att ett tag efteråt ta in i en ny kurva. Livet är konstigt...
Vad händer här näst liksom? Nobody knows. Men, det får tiden utvisa. En sak som är säker är att det snöar ute och snart är jag placerad vid varmare breddgrader istället. :)

Jahopp

Ibland är det som det är. Idag ska jag sola, jobba å va med Kallis! :) Vi ska se på Bee Movie!! :D hihi.. Och så ska vi väl va så där stencoola som bara vi kan också! :) Men nu ska jag gå och vika tvätt innan jag måste göra massa annaf haha..  Imorrn blir de till å fixa klänningen lite iaf.. :)

I thought you were the one
But I was wrong because you already gone...


Förresten, endast FYRA dagar kvar till värme och bad!


R.I.P Ludde

Min lilla snuttepluttbror är jätteledsen. Han och hans kompis skulle precis gå upp och lägga sig, och som vanligt kela lilla råttan (som egentligen är en hamster) så hittade dem honom död... Stackars Felix... :(


TYST OCH LÄS!

Jag ska faktiskt, helt allvarligt, förinta dagen vi kallar Alla Hjärtans Dag till nästa år. Jag lär ju inte få med mig världens befolkning att göra detsamma, men en förintelse i MIN kalender är ju inte omöjlig liksom. Vafan, om du älskar någon så kan du väl visa det övriga 364 dagarna på året, varför just idag? Typ "Oj, det är alla hjärtans dag, kanske ska jag gör nåt fint till min pojk/flickvän" Men för helvete, jag skulle tycka det var mer romantiskt om min pojkvän ville ge mig  röda rosor å bra sex någon dag när som helst för att visa att han älskade mig. Inte när alla andra gör det. Vaddå framtvingad romantik? Fan alla snackar om att vi ska sticka ut, men gör det då för helvete! Skit i att alla andra tycker att den 14 februari ska vi säga Jag älskar dig till alla. Alltså den här dagen skapar mest bar MOBBING, SVARTSJUKA; AVUNDSJUKA, ILSKA och ÄNNU MERA MOBBING!

Men nu har ju denna skitdag en existens, så jag tycker man kan PÅMINNA sina nära och kära om varför dem är bra och varför du älskar dem. Men snälla, sluta fjäska! Älskar du någon så har du som sagt 364 andra dagar på hela året att visa det, det är såååå mkt mer romantisk att göra det helt spontant än just IDAG! TACK!

Ja, och som vanligt är den 14 februari min otursdag. Om det inte är typ utfrysningsrelaterat så är det något annat. Idag tappade jag mitt dörrkort, bibliotekskort och BUSSKORT!!!! endast förstnämnda lyckades jag hitta. En bil har kört över korten och de andra är försvunna (eller upphittade och snodda?). Blir så deprimerad. Var på möte idag också, Anne var kul. Muntrade upp lite! :)

Och, min bror! KALLIS, du är bäst! Tack så mkt för presenterna! Jag blev jätteglad! Äntligen någon som bryr sig liksom! Som sagt, dagen existerar och jag vill också vara uppskattad! :) hihi.. Du är den bästa vän man kan önska sig! Eller bättre än man kan önska sig men.. :) (L)

Åker om 6 dagar!

Over and Out.

Fjårtizz

Borde plugga på mitt prov, men jag pallar inte. Jag är lat nu eller nej. På jävligt dåligt humör. Jag borde inte få beblanda mig med andra människor. Jag bara förstör. Jag är bara elak, jag, jag, jag... Är en elak idiotjävel. Vi åker om 14 dagar. Det ska bli skönt. Sålänge mitt humör inte sabbar. Fanvad jag hatar mig själv just nu!
Eller asså, de e ju klart vi ska åka och att vi kommer att äga. Men mitt humör. FÖRLÅT ALLA!

Tomtefaan

Rebecca: Rasmus, var e kexen?
Rasmus: Slash Janet slash slash...
Rebecca: Eeeh... va? Kexen?
Rasmus: Jaha kexen, tyckte du sa adressen...

Och så är han datornörd också xD

Idag vart det träning, och jag nickade inte helt rätt. Min näsa börjar blåna nu. Och jag fick näsblod. Andra gången på ett halvår, å enda gångerna i mitt liv. xD haha.. jäjä sånt e de. Börjar få lite skallebank nu med bara men. Shit the same, det var skönt å träna idag slippa tänka på allt annat.. Imorrn ska jag prata med Caroline/Carolina, minns inte hennes namn så väl, men hon e sjysst. Hon kanske kan avgöra om jag blivit knäpp eller nåt. haha.. Men måste fixa lite nu. Bye

Over and Out


RSS 2.0