Så mkt. Men SÅÅÅÅ lite.

Jag skulle kunna säga SÅ mkt, men jag pallar inte. Jag å Kallis var asbra på quizen igår. Imorrn ska jag kolla efter min bok, i Getinge.. :/ hmm.. Jag är officiellt punktering nu. Och jag känner mig punkterad också. Ja, vad mer.. Nej, jag orkar inte. Känner mig så allmänt jävla trött och slö bara. Måste plugga vidare på allt nu. TJipp Tjopp!

Over and Out


So much fun...

Kul snack i omklädningsrummet innan träning:

Natta: Du glömde ju stanna för gubben innan!
Maria: Ja men... Han var ju bara halvvägs!
Rebecca: Hon hade försovit sig hon hade bråttom!
Natta: aah.. Maria! Du kunde ju låtit mig cykla över också, du tutade ju faktiskt!
Maria: Jag hade bråttom!

Det roligaste här nu var; Maria hade försovit sig men kört ikapp tiden. Vi såg Nathalie vid övergångsstället på cykel, tutade och vinkade, en gubbe skulle gå över men hade bara hunnit halvvägs. Maria körde. Alltså, hon tog sig tid att tuta och vinka, men inte fan kunde hon låta någon komma över gatan, nej för hon hade ju bråttom!

Skinksås och Chili con Carne

Okej efter att Kallis haft massa problem med bussen, hata Hallandstrafiken på riktigt, så kom hon iaf till Aspero innan och åt med oss. Det var trevligt tycker jag! :) Dagen var väldigt händelserik, men en grej som var lite kul var då vi gick ner på Maxi för att köpa lite stuffs inför resan, som inträffar om 22 dagar. Fatta 22 dagar. Om vi räknar i träningar istället så blir det inte alls lång tid, bara 11 träningar kavr sedan bär det av! :D Yahoo.. Aja, hur som helst. Så när vi kommer in på Maxi och till det klara ljuset som inte låter några skuggor skymma ansiktet så ser jag... HENNES NÄSA ÄR BLÅ!!! hahahaha... Blånäbb!! ^^ Men erkänn, Blånäbb och Kanariefågel, det låter väl typ PERFEKT? Inte bara jag som är en jävla papegoja i det sällskapet då ju! Nej, de e ju kanon! =)

Men, innan skolan å allt det där så var det träning. Jag fick vara jumbojet (Vet inte vad det heter så jag kallar det så. eller jag har döpte det till det nu) och mitt lag vann. Att mitt lag även förlorade talar vi ju inte högt om. Mitt lag vann, jag gjorde många mål och jag fintade Nathalie! Alltså var jag duktig! :) Jag och min orangea väst! :) hihi..

Sen var det skola igen. Förutom Jeckas krävning på pengar ;) haha.. Så hade jag engelska. Redovisning. Å lärarkandidaten Caroline är snäll med.. Allt gick fint. Sedan även historia och Andreas är både snygg och trög. Jag menar vi pratade om Napoleon:

" SLaget vid Leipzig 1813 - Han får fett med spö!... Skriv det!"
"Ja han blev satt på en ö mitt i Atlanten... eller ja, man kan ju egentligen säga att det var en stor jävla sten med ett litet hus på!"
"Mördad kungs brorsa blir kung" - okej, sådär får man ungdomars uppmärksamhet. Sänker sig till deras nivå, SPRÅKLIGT! ^^
Fick även se en kul film om Napoleon. En gubbe som såg hur kul ut som helst. Alla knäckte sig. Framförallt Hanna, sedan somnade hon. Nästan Nathalie med. Å då kom det en ny kul kommentar:

"Ni kan ju medan jag står här och pratar för mig själv, fylla i närvarolistan!" Då vaknade Nathalie å sen var nästan lektionen slut...

Just det höll på att glömma! Bullen tog körkort idag, GRATTIS!! :) Alla stod i fönstret och kollade när han skulle köra iväg, lite taskigt faktiskt. Till slut stod även Helena och tre tvåor samt Camilla i fönstret. BIlder kommer, om inte här så på bdb... HÅll till godo!

See you later alligator

Dagens Kanariefågel

Jaha.. Och priset för Dagens Kanariefågel går då till ingen mindre än... MIg själv!! =) Som jag sög på träningen.. Det fick jag höra också, men som jag sa "JAg älskar att suga" och sedan fick dem fingret.. Välförtjänt. Vaddå, bara för att jag råkade lobba... lite väl högt.. Typ över målet, och nätet bakom. So? Det händer väl vem som helst!? haha..
Sen fick Kallis ett skott på kranen. Ajajaj..  (det var inte jag som sköt, så pricksäker var jag som känt, inte idag!) Å jag som skulle vara snäll och pussa och blåsa, råkade pussa lite väl hårt.. :/ Akta er för mig allihopa, jag vill bara väl men det kan gå sååå illa.. Tydligen! Men ska bjussa henne på en Tequila Sunrise i GC sen, hon sa att det skulle vara jämnt då! :D weei..

Nähe.. Om man skulle ta och sova nu kanske!? Trots sovmorgon ska man ju ändå upp typ 8.10 imorrn så.. Träna.. :) KUUUL! Å jag får åka med Mia till träning yippiekayeeey! :D Men.. Ja.. KANARIEFÅGEL, KANARIEFÅGEL DU KAN OM DU VILL! Å jag vill så.. Natti!

Over and Out
image5

Rubrik

Igår var det då utgång som stod på schemat. Underbar. Först hade jobbade vi. Skulle ta bussen till jobbet 20.26. Kommer nerför trappan mot gästis ser bussen vid skolan kollar klockan, 20.25 tänker att den ska stanna börjar springa. Bussen kör. Arg som ett bi går jag hem. Alla druckit ingen skjuts. Mamma som är sur på Hallandstrafiken p.g.a. andra incidenter ringer och klagar. Slutar med att jag får åka taxi till jobbet. Hahaha.. Fattar ni äkta koolt att åka taxi till ett städjobb eller? xD Bad om taxi snabbt så att jag skulle hinna till jobbet. Undrar vad den (inte så smarta) chauffören tänkte då jag kommer med en stor träningsbag som det klirrar om samt festskor i en påse. xD Men jobbade ju faktiskt före, så blev en lugn förfest. Ungefär 30 minuter innan vi skulle till stan så kom Mattias och sedan även Sisi. :) Sen gick vi och skulle ta ut pengar sedan vidare till Underbar. Kom inte in. För mycket folk, så vi drog till B&B istället. Det var mkt trevligt. Trots att vissa saker gjorde mig lite nere, så var det kanon. Och Vincent Vicious var ju där. "Vi lämnar allt" Jag och framförallt Kallis DIGGADE!! :) Sedan pallade vi inte. Gick till pastavagnen. Mattias hade dissat oss och Sisi dissade oss där ute. Vi gick och hämtade våra grejer på jobbet gick och satte oss utanför underbar. Då kom David å David. Kan säga som såhär, jag vet varför Nord aldrig blev min å varför han aldrig kommer bli det. Jag tror också att jag ska flytta till Island, för där finns inga järnvägar. Var hemma vid typ 3? Satte igång Playa Del Sol. Somnade...

Vaknade vid 10 idag. Bara jag, syster och Frasse  hemma. Vi löste melodikrysset xD Vi lyckades! :D Sedan kollade vi Robins som Anne spelat in åt oss. Sen gjorde vi väl nåt anant å sen Plaa Del Sol. Ut med Frasse, åt, playa, jobba. Hemma vid halv 10 ikväll. Busschauffören var dum. *Smäll* *Sprak* Jag måste be alla att sänka sina huvuden nu när vi närmar oss Halmstds skjutfält", Polisen kör förbi men vi passagerare inser att det endast var ett dåligt skämt från chaffis sida. Dock inget kul.. :@

Imorron blir det till att plugga då ja.. Mm.. Just det, Cornelia, du e fan kul du hahaha..
Sen innan jag pyser vill jag säga: 25 eller typ 24 dagar kvar till PLAYA DE LOS AMADORES med VÄRLDENS BÄSTA syster! Du, Jag kommer aldrig sluta tycka om dig, LOVAR! Helgen har vart störtskön! Kör försiktigt imorrn sis. Älskar dig! <3

Over and Out

Money Money Money...

Äntligen får jag pengar! Imorrn asså. Får nån bonus med. Weei.. Inte så pank som jag har räknat med. Typ Gräääjt.. hihi.. :D Imorrn blir det åd äntligen Underbar! :) hihi.. Ska bli skoj. tror jag. Inte känt för det, men just nu känns det som det kommer bli skoj ändå faktiskt! :) Men, Kallis ska ju med så vad tvivlar jag på! ;) hihi.. Sitter här med IE.. Blää.. men ,men så kan det va. Har ju iaf sovmorgon.

Träningen med grabbarna gick bra idag. Okej, liksom jag spelade kanske inte bäst, men hade iaf ett skott på mål, volleyskott var det också, å jag behövde inte gå av EN ENDA GÅNG! Typ stolt! :D hihi.. Första gången i historien när spel är inblandat. Typ nästan iaf. :) eller, jag tror de. :) Är jävligt trött i kroppen denna veckan däremot. Uppvärmningen, usch mina ben var blyfyllda tror jag nästan.. aja.. Men pallar inte mer nu. Glömde bort vad jag kom hit för att skirva så hahaha..

Over and Out

Förresten Cornelia.. Ja, de va idag jag inte hade pengar eller gratis sms. Tyvärr.. hehe.. Å nej, jag sover inte. Inte ännu! ;)

Just some thoughts

Idag har det vart träning igen då, och den gick faktiskt bra. :) Inga avhopp eller liknande och jag lyckades med vissa saker. Känner mig bara jäkligt trög när det gäller försvarsspel(styra osv) men annars så. När jag väl fick en liten förklaring var jag ju näst intill orubblig mohaha.. Natta lyckas ju aldrig men iaf. ;) haha.. HRRRM.. Okej Natta kommer typ alltid förbi mig men schhh... SItter nu här å börjar engelska klockan 14.00 har haft håla sedan 11 då träningen var över. Men är faktiskt riktigt duktig och pluggar PA. Inte så mycket kvar ur boken nu och det är jäkligt skickligt när man heter Rebecca. :) Tror jag till och med ska skriva om Makt och Stjärnglans. Då blir nog Kallis glad på mig. :) Vad mer finns det att säga? Jag och Kallishade en mysig helg trots omständigheterna. Massa "playa del Sol" och liknande. Nice bajs.. :) Älskar verkligen min syster! :)

Bara 29 dagar kvar tills vi åker. Japp, lika länge som årets kortaste månad då den är som längst. öööh.. hahaha.. :) What ever. 29 dagar sen blir det sol, bad, frukt, och MASSA skratt och sånt. Helt enkelt PERFEKT! :) LÄÄÄNGTAR!

Något som hinner oroa mig innan dess är dock ansökan till högskolan + högskoleprovet. Jag vet vad jag vill. tror jag. Men vill jag det? ;) nej men ärligt. Det är faktiskt jobbigt.. BLää.. VIll inte ta studenten. Inte än. ELler jo,men. ÄH! Allting har en mening och allting löser sig alltid till det bästa. Även om det inte känns bäst direkt så får framtiden förr eller senare visa att det var så det skulle vara. :) Japp.. Nej, plugga vidare nu innan engelskan.

Over and Out

Så kan det va.

Jag har just insett att Psykologi A nog är det ömne som jag har lärt mig mest om mig själv utav... På TVÅ lektioner. Jag tror jag har kommit underfund med varför jag har sådan inställning till kärlek som jag har. Ni vet att grejer påverkar, både arv och miljö. Jag vet varför jagär rädd. Jag är nästan säker faktiskt. :) Det känns rätt så bra, det gör att jag inte kä'nner mig onormal eller något sånt. Ja, det gör mig faktiskt glad. :)

Jag älskar Kallis, hon är min bästa vän och hon är värd det bästa! Finns alltid här och det vet du!

Sen har vi då dig. Ojojoj... Synd jag är så rädd...

Underbar(t)

Jao, de blev inte Underbar igår, trots att jag fjäskat till mig pengar ifrån far min. Fick så fruktansvärt ont i halsen medan jag satt hemma hos Natta, så Malmberg var sjysst och skjutsade bort mig till pappa innan han körde dem andra in till stan! Tack Malmberg! :)

Knappt inte sovit inatt. Heller. Jävla pisseförkylning asså. Blää. Men iaf gick upp vid 10. För kunde ju inte få folk att tro att jag var bakis haha.. Nej, men tänkte ta bussen från stan hem till Kvibille klockan 12. Men så blev det inte pallade inte. Så åt frukost vid halv 12. Kallis ringde å frågade om det gick bra att vi flyger från Landvetter istället. Skulle bli billigare. Javisst sa jag. Å vi la på. Sen fick jag ett sms om passet. Sen en liten stund senare...
"Resan är bokad och betald" WEEEI! Asså fatta, Spanien - Gran Canaria om typ 6 veckor. UNDERBART! LÄÄÄÄNGTAR. Alltid velat åka till spanien. Jääh. Fan vad vi kommer rocka min syster/bror och jag! :) <3


image4

Hela Becca skrattar och ler.

Alltså shit. Vet du hur mycket du köper ner dig för varje gång? hahaha.. Jag kan inte göra annat än att skratta åt dig, bara så du vet det. Det är så himla kul. Liksom du berättade hur man skulle bete sig, se ut och vara. Sedan hittade du någon som var motsatsen enligt mig. Men ack så fel jag hade. Tredje gången gillt antar jag. Så som man skulle bete sig se ut och vara enligt dig, kanske bara var som du sa, tomma ord liksom. För nu har du verkligen motsatsen. Och jag bara skrattar och ler. Alla mina bekymmer med dig är som bortspolade. hahaha.. Tillåt mig småle. HA HA HA. xD

Ikväll blir de väl utgång då, eller ja. Jag ska nog inte till underbar. Känner inte direkt för det, för att vet ni vad? Jag har något mycket bättre att spara mina pengar till! :D wiiie hihi..

Igår då, var jag in tha town. Träffade Cornelia, det var mycket trevligt måste jag säga. :) Jag är glad att jag snålade så mycket som jag gjorde. Lite besviken över att jag hyrde de där filmerna dock. Hade inte haft sådan "kris" om jag inte hade hyrt dem. Å andra sidan så bestämdes inget förrän vid typ 00.30 å sen vart det oklart igen och sen bestämdes inget förrän vid typ 13-tiden idag. Så hur skulle jag kunna veta!? Men... Becca skrattar och ler hahahahahaha...

Hon är nyfiken på Han också.

RSS 2.0