I don't know that I'd make a good soldier. I don't know how to fight but I draw blood tonight.

I'm a thousand miles away
But girl, tonight you look so pretty
Yes you do
Times Square can't shine as bright as you
I swear it's true
Det värsta är.. haha det är skrattretande.
Vilket tänker ni?
Nej, det vet jag och bara jag.
Vad är skrattretande?
Det är jag och bara jag.
ha-ha-ha

Men där är något bra också.
Någonting.
Sedan är där något som inte går att beskriva.
NågoNting.
Sjukt.
<3

B to tha E to tha C to tha C to tha A.

"Började med att jag skulle ha två stycken ECDL-prov. Började med Excel. Fick 73% = ETT jävla poäng ifrån godkänt. IG i kursen." - 2008-05-30

Ville bara säga det gott folk att idag fick jag 77% = ETT jävla poäng över godkänt! Mohaha.. I'm on my way to tha higher grades! =) Last time I did meet my faovrite after, this time too.. ;) mohaha.. Ja lovar, de hängde på tröjan. Hare Krishna ja bytte imorse innan jag gick! Creds till mig! (Nu när ja skrev creds kom ja på hur mkt jag saknar Eng C! öh.. Ja e fan sjuk!)

Nu är jag lite trött i ögat känner jag.

God Natt!

"sist jag var full var jag rätt nykter"

Helgen har varit kalasbra. lite stressig. Lite otåligt lite allt.. Men så himla bra. Fredagen var helt perfekt och ja. Läs rubriken, jag står fast vid mitt citat tror jag. Igår var det att ta det lugnt tänkte jag, mådde inte bäst, men istället blev det upp i tid å städa för mamma vart sjuk. Sen till stan å äta thai med Hannus å Jecka! :) Därefter så var de lite jobb å Jecka hjälpte mig! :D <3 Sen tvingade hon med mig till Tre Hjärtan! drack nån cider typ.. :) Blev lite senare än planerat men vi hade så trevligt. Även om Kjelle kom. Aa, sen hem å kolla lite tv å sova för att vakna fem och sedan dess trott att magsjukan var ett faktum. men efter 18 insåg jag att jag skulle klara mig. Jippiekayey!

Prov imorrn å sen umgås med min favorit! :) wiie..

Plugga nu! hej


uusch

Eat shit and die.
Sleep sleep and sleep.
Blää.. Ge mig fredag 22.00.
+o(

nothing at all.

Bara för att beklaga mig, tycka synd om mig själv och sånt.. Jag mår illa.
godnatt

Himlen är oskyldigt blå.

Jag tror jag lider av kroniskt illamående eller något sådant nu haha.. Nej men aa.. Alltid illamående, fast ifs jag å Hannus kom fram till att det beror på mitt andranamn, Maria, och därav har jag blivit utvald att vänta Jesus-barnet. "Han har ju redan levt och dött" tänker ni, men hörrni? Jag var med på religionslektionerna på högstadiet, Judendomen väntar fortfarande på Messias! (Och ja, det var på högstadiet jag var med, för vi "glömde" ju Judendomen på Aspero). Så att så e det, Jesus Kristus a.k.a Messias han finns i min mage. Kom och kolla får ni se!! =D Han sparkar nog lite med, för nu värker det lite i min mage med.. (A)

by the fucking way, så har jag köpt SNYGGASTE pjuxen idag! Ååh.. <3 på dem! :D
Ja det var nog det jag tänkte säga nu. Maha..

Eller just det. Mitt hår, maha.. Jag ska nog ge det en chans på utgången på fredag hoho! :D xD

DU! ja DU där.. Komsi!

Sleep Well

Är det bästa ja har.

jag å Lisette har långa konversationer. Och senast fick hon höra det ni nu ska få höra.

"Mina vänner. Min bästa vän, är det bästa ja har" *boom, du lilla måne som lyser, känn dig träffad*

Write it up folks.


så det kan gå.

Jag skrattade så jag grät. Verkligen! Mitt hår haha.. jävla papegojfrilla! Men folket, efter massa panik, helt seriösa planer på att åka till Laholm TIDIGT imorgon för omfärgning och grejer, har jag valt att ge det en chans. Och för tillfället är det nästan ballt. Mitt hår! :P hahaha.. (Att jag ens säger det men. Polack eller ej, de ser lite tufft ut atm. Kanske e jag stylarn men ändå.) Jag har ätit massor idag. haha.. Gosh, de bästa va nog ändå min Corny hahaha.. ;)

Nåväl, nu ska jag smsa min andra Corny. Minbästa Corny.

Och bara för att hålla er lite up to date..

Jag går och lägger mig. lätt Illamående.

I feel SICK!

Jag vaknar. Illamående.
Jag går upp några minuter tidigare än vanligt. Illamående.
Jag plattar håret. Det går bra.
Är inte längre så illamående.
Jag äter frukost. Det går bra.
Det är gott.
Jag äter inte upp min frukost. Illamående.
Jag ska gå till jobbet nu. Illamående.
Ja, det är något med min mage. Antingen är det tidpunkten som gör det. Eller så är det någon annanstans skon klämmer.
Hur som helst så gör den det. Illamående.
Jag vill bara kräkas.

En tanke!

Okej, när jag satt och åt frukost för en liten stund sedan så hörde jag på radion att någon partisnubbe i Varberg hade lämnat in en motion på att polisen ska kunna bötfälla en person som skräpar ner, direkt. Precis som de kan bötfälla personer som pissar offentligt. Då undrar jag vartfan vi är påväg. Okej att jorden börjar hettas upp och det ena med det andra. Men jag tyckte ju det var löjligt när de stoppade mig och Valona för att ge oss böter för att vi skjutsade på cykel. Jag menar den gången var det fartkontroll, och tänk om de missade en rattfylla bara för att samla på sig 600 spänn på två oskyldiga första ringare. Då kommer vi till nästa del. Den här ponerade rattfyllan som de nu missade på grund av oss kunde ha tagit livet av en människa den dagen, att ja slänger lite godispapper på marken kommer inte att ta livet av någon förrän om x-antal år. Och ska jag vara helt ärlig så tror jag jorden hinner gå under innan dess, och det är inte på grund av miljöförstöring av enskilda personer. Nej snarare på grund av kärnkraftsolycka eller kärnvapenkrig. Det är vad jag tror, men visst. Säg åt våra resurser i form av polis att jaga folk som slänger godispapper så kan vi ju se hur mycket fler liv som räddas på det IDAG!


Tur för mig att jag använder papperskorg. Tur för mig att jag är MMLs mest miljövänliga person! ;)

punkt

"Den är bara din, min, vår. Och ingen annans."

Våren har sakta men säkert smugit sig på.

Det bara slog mig att. Hur varmt det än må vara så är vi väldigt kalla.
För sisådär 365 dagar sedan så var det liksom hand i hand på stan. Men inte längre.
Alltså. Nu är ens ett sms förvånansvärt. Ett sms liksom...
Aa, det var bara vad som slog mig när jag såg de där två flickorna innan.

Nu ska jag njuta av min lediga helg och hoppas på att vädret håller i sig.. Enda fram till i höst. Den enda förändring av väder som är acceptabel, eller ens tillåten, är de stigande graderna. Sommar, sol och en gyllenbrun kropp. Aah, ge mig! Ge mig även en vinst på Lotto eller liknande. Då skulle jag vara helt nöjd. Eller nöjdare än nöjd. För då skulle jag inte sitta här länge till.

Tjipp

Mihihi.. Tjalala..

Jag e glad glad glad.
Jag får jobba jobba jobba.
Jag fick bästa bästa BÄSTa smset innan.
Jag ville bara gråta, men kan ju inte sitta och gråta (för jag var rörd) i kassan, så jag satt och log EXTREMT mycket. Tror nästan det såg ut som jag satt en klädgalge i käften alltså. Fyfan vad jag log! :)

Det smset gjorde min dag, min vecka, min månad tror ja. Om inte mer. :) <3 <3 <3
Kanske till och med mitt år utan att överdriva! ;)

Och för att svara på en punkt som jag glömde.
Det finns inte bara en som släppt mig. De kanske ångrar det. Men det finns inte bara en. Utan typ alla. Men jag tänker inte tillåta det igen. Jag döljer den sidan. För det är för bra nu som det är. Ah!

Ni som inte förstår detta. Haha synd om er!

Jahopp.. April!

Vi ses på kullen vid skogen. Vår kulle. Bara vår. Hemliga.

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix

Händer massa Ville bara säga det typ.Nu ska jag gå och frulla sen dammsuga lite. Kanske hinner ta garderoben med innan det är dags för dagens äventyr. Nämligen att äta glass samt kolla på skor.. Hähä.. ;)Jag är redo att rycka in och jobba om det är så, men just idag hoppas jag på att få vara ledig. också.

Jag ska sluta lova. Verkligen sluta.

Tell me what you're feeling
Tell me what you're feeling
I just wanna know
Tell me what you're dreaming
Tell me what you're dreaming
Let your feelings show
Stay and don't let go

inget

Jag mår nog inte bäst.

Over and out liksom.

Torsdagen den 12.. ?

Som Moa sa, fredagen den 13 är imorrn.. (om 7 minuter säger jag nu).
Men aa.. HAHAHA.. Det märks fan inte.

Jag tror jag tjafsat med typ 3 kunder idag, de vill "Aldrig mera komma tillbaka till jefla skitLidl." haha.. Ägt att ha rätt. När det är "kunden har alltid rätt" som brukar regera inom den branschen. Men, Emir har fått sista ordet var gång, så not my bad, men så fucking kul.

Jag vurpade med. Haha.. Malins cykel är livsfarlig gott folk. Och ja, snö kan jag behörksa men fan inte hennes cykel. Mm, min läpp sprack och min haka slickade asfalt. Jag fick lite ont i huvudet och jag minns inte riktigt vart jag trillade, jag minns bara att jag såg Laholmsvägen och att jag var vid ett rödljus. En röd bil kom å saktade in men det enda jag hade i skallen var att plocka upp min nycklar som jag tappade när min högersida kände lite på marken sådär.. Å jaa, att jag skulle upp på cykeln igen fort som blixten så "ingen skulle hinna se mig" haha.. För ingen lär ju sett på en av de mest trafikerade vägarna liksom. Jag säger då det. Aa, smakade lite blod å blödde lite från hakan men vafan man e väl en stålkvinna, så värsta fyspasset på det sen. ja jäklar.min kassahastighet imorrn kommer ligga på topp. INTE! tränngsvärk är ordet tror ja.. aa, sen gick jag just ut i hallen också. Min jacka är smutsig. jag tror det var sandat där, där jag välte. Hehe.. Gud, jag är en klant. Tror dock inte det finns något botemedel för såna som jag. Skulle väl vara att umgås med finaste, för hon e klantigare så aa, då märks det inte. Ey, fina din bajs kom hit. Kom hit och håll käften!

I may relapse. Don't be afraid. It's just who I am.

HÅLL KÄFTEN

Det var pissigt jävla svinkallt att kolla på fotboll igår. Och bara för det regnade så mycket så jag blev våt, så missade jag när Cornelia spelade. Damn. Men jaa. Halmia vann och det var bra! :D Att kolla träningar i Kombihallen var inte fullt så spännande, men det höll mig ju LITE varmare i alla fall, inte ofta man får chans att att säga att det är varmt i den hallen, och dessutom mena det också! :O Då är det liksom... ILLA! Mmm.. Efter matchen så följde Corny med mig hem hihi. Det var bra. Bäst. För det är ju så vi är. tihi.. Vi har tittat på film. Ätit. Vilat till filmer. ;) och ja, bara varit.. Bara varit... BÄST! <3

Sen blev jag på dåligt humör. Men det har gått över nu. Och jag ber om ursäkt till folk som fick ta mitt humör. Typ Cornelia. Ni kunder får skylla er själva! (A)

Ja. Det var nog allt vad jag hade att säga så...

Håll käften. Halt die Klaffe. Shut Up. Och... Varför inte Stai Zitto medan vi ändå är i farten! :D

  

Jäevla heäxa,

Sen undrar jag bara hur i helvete Caroline af Ugglas kunde komma till final.

Snälla Snälla Snälla Rösta ut Henne...

Ehm. Bakis å så.

Okej jag har gjort något dumt idag. Skyll mig själv om jag blir sjuk liksom. Men jag var så himla arg.. Jag och Dufva kom till träningen. sådär 16.55 ungefär. Så bara höll alla på att lira så kolla jag på schemat som hänger precis när man kommer in. "16-17 IS Halmia" okej tänkte jag. Gick bort till vår plan och bara "Hallå, vi börjar ju 17?" å fick till svar att vi skulle börja 16 idag. Bra att jag fick reda på det när JAG ringde i torsdags. Jag som alltid hör av mig liksom. Och vad får jag för svar när jag går ifrån hallen igen då? "Det gör inget Rebecca men nu har du ju fått papperna så du vet tiderna". Ehm, ursäkta.. Det var itne jag som gjorde fel. HAHA.. Så det är klart att det inte gör något att jag blwv sen. Maha..Jag blev så sur så jag gick hem i shorts å träningsjacka. Skulle sprungit men blev klumpigt med väskan så när den var udmpad här hemma så sprang/halvjogga/gick i raskt tempo, typ 3 km till  i samma klädsel. Jag kom hem och hade typ kyleksem på låren. HAHA.. så kan det gå när man blir sur. Efter mitt lilla träningspass tror jag även att baksmällan slog ill på riktigt. ljud och ljuskänslig till max. Och irriterad som få. Pappa och bröderna kan inte haft det lätt, men om de bara kunde hålla käften ibland så skulle det inte behövt bli så surt....

Moa fyllde år.

Sitter här lite lätt dagen efter sådär. Gårdagen var helt bra liksom. Tack Moa, och alla andra :) Helt störd kväll, helt störtbra vill säga. Jag var väl inte den nyktraste men heller inte den fullaste. HAHA Fråga E. jaja..
Kollade på något musikprogram nu nyss, lite B såg det ut. Fick mig att tänka på Våxpop, haha kommer ni ihåg? Eller Mosquito, 100 kg godis, Jupiter, you name it. Heligt var det i alla fall. Haha, Gud ja..

Men back to the gårdag. Jag trodde pyramiden skulle vara värst, men tro mig. Give and Take - Ge och Ta (hahaha) är fanimig värre. Det går inge bra för mig liksom... Aja..

Äta lite mer mat nu, sen ska jag gå till Hanna och gänget och köpa dricka. Sen ska jag trääänaaaa =)

tjo.

Hur mår jag egentligen?

Rövdag. Rövdag rövdag rövdag.

jag ¨å carolina samarbetar nog inte så bra. de tog oss 4 fucking timmar å bli klara med kylen imorse.. Å först när jag öppnade en så rasar ALLA gräddfil ut å splashar golvet. sen när jag ska köra in med grejer i drive inen, ja då går en jävla filbunke sönder där inne.. SEN när jag väl fått upp typ allt så kommer carolina med eltrucken å kör över en till så bara att städa IGEN. jag tappade lappen till kassan så jag visste inte min kod. sen spillde jag min lunch överallt, sen spillde jag min dricka i mitt skåp å ner i helenas skåp. sen låg jag 102 kornor plus, så johannes sa till mig, MEN carolina satt i min kassa med så jag skyller på henne..

Stackars E ska träffa mig nu. Hoppas jag inte dödar eller något, vi får gå en bit ifrån varandra tror jag.


Jag saknar Cornelia.

Trams.

Haha helt knas i planeringen tror jag, men bra blev det. :)

Cornelia. vi vi vi vi måste umgås! ;) Wifey haha.. Nya! ;)

Jag är så satans trött.

Sen vet jagnåt som inte ni vet. Det är min hemlighet.

RSS 2.0