life is life.

Min effektiva dag idag tror jag.
klockan är bara 12,30 och jag har vart ute och sprungit, duschat, frullat, vart nere på Knalle och handlat lite smått och gott, även fönstershoppat lite där. Nu e det dags att äta lunch och diska sen blir det ner till stan och förhoppningsvis få tag i Samir, hur som helst ska jag plugga tills Frida kommer med tåget klockan 17! Me like!

Vad jag INTE gillar är att jag var antingen 2 sekunder för tidig eller 2 sekunder för sen för att hinna se vad tjejen i parken ätit till frukost. Okej, jag gillar att jag inte såg, men jag gillar inte att jag hörde, eller såg det tryckas upp i strupen. USCH! Stanna hemma!

Ser fram emot helgen, så in i bomben!
Påtal om bomben, fördärva inte Laholm! Tänk på Cornelia! (a)

<3

har typ tusen smådjur i magen.

Tog mig till skolan för att prata med Samir, men som vanligt när jag ska ha tag i någon på det där stället så misslyckas jag. Solen försvann bland de stora molnen så mina planer om att sätta mig i en park och plugga hakade på. Det blev en tur till Lidl istället och sedan hem och städa. Så, mina planer blev trots allt av precis som de skulle, trots ändringar ett par gånger (och nu höll jag på att stava ett med ä, inte okej). Nu glänser min lägenhet inför kommande finbesök från både Halland och Borås! Like it alot! Blev tvungen att byta dammsugarpåse så att uppsugningsförmågan skulle återgå till den normala, ett helt projekt det där; kom fram till att det där med att byta påse är ganska likt matematik. För logiskt för att jag ska klara det! höhö..

Härnäst på schemat kommer att bli MAT, BIGGEST LOSER, PLUGG, GREYS och PLUGG!!

Imorgon är det Knalle, plugg och hämte FRIDA som gäller! Sen är helgen igång! I princip! :D

Förresten är jag inom kort Kvibillebo på pappret igen. This is freakin' scary, but hell so awesome too.

drippen dropp och droppen drapp

Jag räknade till 10, jag kom ett steg närmre för varje timme, och när jag var klar hade solen gömt sig. Men för väl, jag hittar den inte igen! :/

Sitter och pluggar fysik. Borde kanske ta mer tag i matten istället. Inte öppnat boken sen jul typ och har ju tenta i det på tisdag om en vecka. Fysik på måndag, men fysiken är sneppet lättare. Dessutom har jag en liten chans i matten om jag bara anstränger mig, inte helt olikt fysiken liksom. Men vi märker väl.

På lördag är det fest, utflyttning + födelsedag and it's gonna be awesome! :)
Fick just sms från Emelie om att hon inte behöver jobba! GOOD! <3

Plugga lite till innan det är dags att äta lite, träning ikväll! Jaomen! :)

ciao

2010-05-23

Helgen har gått såå himla fort va!? I fredags var det föreläsning och sen tenta, den behöver vi inte prata mycket om.. Skulle direkt till tåget efter den, HÄLLREGN återigen och jag slängde på mig två jackor å sprang till stationen. Var sukt snygg när jag cyklade till skolan och sjukt skabb när jag kom till stationen, jävla regn.
Kom till Falkenberg vid 17.40 ungefär, klarblå himmel, strålande sol och jackorna åkte snabbt ned i bagen.. Traskade iväg till Blomsterlandet, köpte en blomma från Johanna med fmailj, blev upplockad av Frida och hem för att fira mammas examen. Massa smörgåstårta, fika, godis och ALKOHOL. Cornelia kom också och sov här..

Igår åkte vi till Laholm, på en "snabbvisit" sen tillbaka till Halmstad. Moas place var målet, satt där och diskuterade käk, beslutade kinamat (damn) och Cornelia lämnade oss och vi hämtade maten. Det var gott. Sen skulle vi spelat spel men det blev film och fem hjältar som näst intill sov på soffan innan klockan hunnit slå 22. Vid 23 vaknade dock alla till liv igen och blev nästan pigga. Men bara nästan. Jag och Frida tog 00-bussen hem.

Idag vaknade jag 9, klarvaken. Upp frullade med mamma och Peter, åkte och veckohndlade med mamma. Och nu om 30 minuter ska ja ta busen till Halmstad igen för att gå på berget med Moa. En mil typ!! Sen hem till pappa och tjabba lite, äta något kanske, sen tåget 21.02..

Men Halmstad!!
Nästa gång ni ser mig, är det på heltid! <3

in the middle of the glory

Jag är lite kluven över vilket uttryck jag ska använda.
Är det tack vare, eller på grund av Fredrik som jag numer ser ut som en mänsklig polkagris? En väldigt sexig sådan såklart eftersom det är mig vi snackar om, but still.. Min tenta gjorde jag som ni kanske förstår inte idag, utan den görs imorgon, detta för att vår galna proffessor hade glömt bort mitt sms och undrade om jag verkligen ville göra tentan idag och inte imorgon, det är ju trots allt fint väder!! Jag accepterade hans miss, för dem är såpass vanliga ändå så, och gick bort till Stadsparken och åt en glass och pluggade. Mot stationen var det kolsvart och folk med barnvagn flydde i panik när mullret kom, mot Södra Torget till så var det molnfritt och till slut satt jg ensam kvar där vid ett picnic-bord och kände hur solen brände min nacke.. Och då tydligen min vänstra kroppshalva. HEHE!

Efter denna insikt beslutade jag att inte alls vara kvar i stan till alla ärenden är utförda utan cyklade hem för att byta kläder och slippa en ULTIMAT bonnabränna. Hallänningar är mer skillade än att åstadkomma såna om det går att undvika, right!? tss..

Nu ska jag dricka lite vatten och sedan gå ner till stan igen, lämnar cykeln hemma, man blir så varm av den!
Ikväll blir det plugg som fan, igen. En extra pluggdag är trots allt inte fel, speciellt inte när allt börjar falla på plats. Spenatmiddag ska de inte vara tal om, den här gången!

Tjipp

FREDRIK JAG BEHÖVER DIG! (a) hahahaha...

här sitter jag, helt dumt gjort. Enda jag behöver datorn till just nu är vetgirig.nu
för er som fortfarande studerar, eller bara har tråkigt någon gång, så rekommenderar jag verkligen denna sida, allmänbildande men även ett roligt sätt att kolla sig själv inför prov och tentor!
Hur som helst så har jag en viktig omtenta i Fysiologi att avverka denna vecka. Jag hoppades få göra den imorgon men min kära lärare har inte svarat mig, så blir väl på fredag. Lite kluven om hur jag ska göra. Ska jag gå dit imorgon och böna och be eller ska ja stanna hemma och plugga ännu mer?
We'll see we'll see..

Folk hade visst missat att jag kommer hem i helgen, men vill bara påpeka att jag kommer hem för att fira att min mamma tar sin examen och därför har jag inte planerat så mycket mer än att äta smörgåstårta och gratulera henne. Ni som har missat det fram till nu, ni frå nog hålla ut med att träffa mig ett par veckor till, för nu verkar min helg vara fullproppad med stuff, oavsett!

Just det, jag tränade igår, jag har träningsvärk idag huhu.. Men det var faktiskt kul!! :D Och det var längesen jag hann bli så smutsig om benen under en träning, men vad et berodde på kan vi hoppa, vi kan låtsas jag var grym och glidtacklade.. My!! ;D

Nu tänkte jag plugga ihjäl mig, ända fram till klockan nio! Matlagning är det inte tal om idag, kinabuffe is the shit!

So long suckers <3

hör du sången de spelar på radion

I en av alla hälsningar i min studentmössa står det:

"Jag vet att du blir vad du vill"

Time to prove that!


För övrigt är jag glad för Lauren och Micahs skull, typ awesome ring, JA!
Och så är jag ganska så avis på Erika med. DC vadfan. Vad var det sist? Typ Jamaica.
kanske borde emigrera till staterna och bli medlem i kyrkan där. Mjaa..

up, up and away.

Jag är grym på kärnfysik lalalala..
Och elektronfysik lälälä.. Nu ska ja bara se till att inte bli spärrad på tentan om två veckor.
On the road!

Now off to do some lab, typ samma som vi redan gjort en gång. Inte helt onice!
Sen blir det skogen och kolla boll, om jag hinner!

Tjopp

om varje dag vore en minut, skulle jag vara hemma om en halvtimme...

Ja, för serni om 30 dagar är jag hemma på heltid. Och det går ungefär lika snabbt som en halvtimme dessutom. Massa att göra, så tiden bara flyger iväg. Lite för snabbt faktiskt. För nu ska vi se siffror istället för bokstäver i resultatrutan på tentorna. Något annat räknas inte! Så det så.

Idag är en dag där "mycket" ska tryckas in...

[CHECK] Fysiklabb-plugg ~ Spektrometer
[CHECK] Fysiologiplugg ~ Endokrina organ
[CHECK] Motion ~ Cykelrunda maybe? :)
[CHECK] Fysiologiplugg ~ Rörelseapparaten, funktion.
[] Mat ~ Tips?
[CHECK] Fysiologiplugg ~ Osmos
[CHECK] Fysiologiplugg ~ Mitos/Meios

Vilka tror att jag håller mig till planen, upp med en hand!
Jag sträcker upp fyra fingrar. inga tidsfrister är upsatta, så lite av allt ska jag väl kirra!
Yeah Right..

It's the final Countdown!

UPDATE:
Jag lyckades visst hinna med allt, trots lite vilsecyklande, innan klockan 19. Vilket är great eftersom att det är min "mattid". innan 18.30 till och med så jag håller matshemat. Jag är så duktig va. Så jag tror minsann att vi överlåten resten av pluggandet till morgondagen och är lite kreativa resten av kvällen! YES!

ge mig?

Älskar att ha en liten lägenhet. man är flitig på kort tid!
Påtal om lägenhet, ge mig en innan den 15 juni?
jag kommer inte klara av att bo hemma..

ge mig gärna lite enkla tentor, tentor som kommer att sluta med åtminstone en 3a i betyg.
ge mig lite mer sol och lite mindre regndroppar.
ge mig en pennvässare.
ge mig en resa till solen och lite lite lite mer pengar.

ge mig en kram?

Klappa händerna när du är riktigt glad...

Jag skulle kunna skriva en en-mils lång roman ungefär. Om mina nio månader i Borås, som kommer att bli 10.
Idag är det den 13 maj, vilket innebä att flyttlasset går om precis en månad.
Men eftersom det är lätt att bli långrandig och utdragen så tänkte jag bara dra några extraordinära ting som jag gillat, eller ogillat med att bo här.

- Mitt ögongodis a.k.a ByggareBob - som dock försvann lika fort som dök upp..
- Låsta duschrum
- Mystiska främlingar i trappan med "vapen"
- Kanin-grannar
- Besök från olika delar av Sverige
- Nya bekantskaper
- Ett roligt lag - men tyvärr är fotbollen inte min största motivation längre.
- Nyckeldilemman
- Tredje-gången-gillt-regeln på tentor, som dock bara funkat en gång hittills.
- Cuper
- Utvidgade vyer
- Överraskningar
- Ögongodis nummer två
- Läskiga kamrater
- Utökade matlagningskills - jag chockar mig själv OCH mina vänner
- Vuxenpoäng som räcker och blir över

Ja och mycket mer därtill. Dessutom är det lättare att inse vad som är viktigt och mindre viktigt. Vad som är värt att lägga energi på och inte. Även lite sådär framtidsplaner har uppenbarat sig och så vidare.
Vänner man inte trodde var så nära, visade sig vara väldigt nära och tvärtom.

Det jag kommer sakna mest, ja det tänker jag inte tappa och det jag saknar mest med att vara här, det vet jag att jag aldrig kommer mista.

så det är bitterljuvt att säga att jag drar.  Och att behöva säga upp allt det som inte redan sagts upp kommande vecka och sådär...

Men Gosh I love it.<3


...

Alla har vi etiketter, lappar, grupper, vad du än vill kalla det.
De sitter kvar för alltid.
jag har ärr i pannan. Jag trodde det var borta, men guess what!?
Ett ärr försvinner aldrig. Det kan bli mer otydligt, mer dovt, mer oförutsägbart.
Men försvinner gör det aldrig.
Har du några ärr?
Jag har.
TÖNT står det.
Mitt i pannan.

I hate you. All of you.
And I thank God, or who ever that has the power  the world, that I got a new life.
A life that covers my scar.

But however, sometimes it glows in the dark.
The scar spells

T Ö N T


dippidee

I hear the sky is falling here we are, I'm empty..Kolla in cornan @ bdb.. Finfin kontaktannons där va! hahahaha..
StÖrD!

måndag klockan mittemellan.

riktigt händelserik helg får man väl säga!
diverse tjafs och folk som "rymmer" haha.. Jag säger då det.
att sedan behöva stressa som en tok för att vara hemma när
någon ska kolla på lägenheten, och denne någon inte ens dyker upp,
hör av sig eller svarar när JAG hör av mig är kasst.
Aff, jag kunde vart hemma till imorrn nu bara för det. </3

Ska gå och tröstäta en hamburgare nu.
Sen kolla GIF - Äspered.


2010-05-08

jag är i Halmstad för det är här jag gillar att vara. ;)
igår hade jag en mysig kväll med bio och kebabtallrik.
Vi såg "Clash of the Titans". Inte världsbäst va?
lite promenad, ostbågar och 100 höjdare och sådär.

idag är det ju meningen att kolla fotboll. Halmia - Böljan.
Det regnar jättemycket. Men jag får väl kolla ändå!
Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
Och de dåliga kläderna är dem jag valt att ta med mig på min lilla hem resa visst.

Varför jag redan är vaken vet jag ej, men har hunnit kolla andra avenyn å massa.
klockan 07.22 var jag klarvaken och ja, här är jag!

fest ikväll elleeer?

hej svejs!

OCH! GRATTIS MARIA! :) <3

alltid frivillig.

jag hade lagt mig för att kolla film. Innan jag satte igång den riktiga så satte jag i Tristan och Isolde. För jag hittade den och det var så sjukt längesen.. Men, jag skulle inte ha gjort det. Gud vad jag saknar er fotbollstjejer.. Vi som skulle hålla ihop, varför lyckas vi knappt ses ens när vi bott i samma stad i ett år? (Förutom Maria som svek oss lite för norrmännen). Nu bor jag inte kvar, Natta tränar inte längre i Halmstad och drar dessutom snart till USA, MARIA HAR JAG INTE ENS HÖRT AV PÅ EVIGHETER! Så, Amanda, när jag flyttar in till Halmstad så hoppas jag få träffa dig lite i alla fall! Jag veeeet, att Susanna var med i filmen också, och vet ni vad? Hon bor i Lund. Ni märker ju. Borås, Lund, Hishult, Getinge och Halmstad. Bra där.

Hur som helst, så om man inte har sett vår film så borde man göra det.

Tack käre Gud.
BLLLLommoooor.
en helvit Isolde.


I miss you guys.

Nisse - Vi äger å We are the World.
Hjördis - Det finns en mening med allt.
Mia - Framsätet va, å du! Det går att avgöra skillnaden på höger och vänster även om man inte ser nåt.

<3


(Inlägget skulle innehålla vackra bilder, men det verkar inte vilja samarbeta, så ni får väl kolla face i så fall! :P ) 

give me all that, you rich little slob.

Var på solariet idag. När jag låg där i den varma.. tuben (?) var det omöjligt att drömma sig bort. Helt perfekt värme och inte alls svårt att andas, vilket jag faktiskt brukar få lite grann, att jag sedan brände hela bröstet och näsan också bidrog ju inte direkt till att jag drömde mindre. Eller min jäääättebruna mage! Ni skulle bli avis om ni såg den, så jag besparar er dessa känslor och struntar i bildbeviset mohaha.. Åh, tänk att åka till typ Grekland, sådär en vecka för 2700 eller två veckor för 3300, nej jag har inte kollat några resor...
Jag ska snart åka, det ska jag. Om jag så ska behöva BJUDA med mig någon. Vinna pengar jatack!

Sedan undrar jag varför det inte finns någon adress till den där människan som hur ut en helt perfekt etta, till helt perfekt pris och helt perfekt läge. Om endast skriftlig intresseanmälan räknas vore det bra att veta vart man ska skicka sitt lilla brev?! Blir så trött va..

Snart är klockan sju och då är det Biggest Loser. Heja Tara!
Om deltagarna bara hade en aning om vad jag tänker stoppa i mig ikväll hade de nog önskat att de var hemma hos mig idag, och inte på den där ranchen i äckliga (hehehe) Kalifornien. Aff!

Jag ska minsann bli en svensk Jillian Michaels! I'm on my way! Believe me.

chocolate rain.

Jag är i Halmstad, jajjamensan! Hamnade visst här och detta bestämdes visst drygt fem minuter innan tåget gick. KJan man säga. Ohja, varenda gång Cornelia åkt har jag velat hoppa på och bara överraska och nu gjorde jag det!! Jepp jepp.. Mammas mat! <3 haha..
Men innan Kvibille så blv det Moa med Tina och Malin.. Vi åt räkmackor och vitlöksbröd och de kollade på Avatar, fast då gick jag för att komma hem i tid. Idag har jag bakat, duschat, skalat potatis, kollat film med Rasmus och sen kollat Drott. DROTT ÄR I SM-FINAL! TJALALA!! :D 27-34, så jävla späckat! =)
Sen träffade jag Friff lite, vart ju tvungen å träffa henne, och även gå ut i det helt amazing vädret! Sen åt vi söndagsstek. Har nog inte ätit så mycket på tre dagar som jag gjort på en måltid idag! Jag mår illa nu och om tre timmar sitter jag på tåget tillbaka till Borås igen.

Hej då!

natti

Medan vissa säger god morgon säger jag och Cornelia God Natt!!


RSS 2.0