Welcome to my life!

Tredje helgen i streck då jag sitter med plugg.
Förrförra var det på grund av tenta, eller ja vid den här tiden var tentaperioden faktiskt över då men hela fredagn tillägnades nutritionsplugg.
Förra helgen agerade jag plugghjälp.
Nu, ja nu sitter jag här igen för att på egen hand ta igen tre föreläsningar á typ 10h psykologikunskaper inför en tenta som äger rum på tisdag! Klar med alla frågor vi kom överens om att jag skulle ta i alla fall! :) Imorgon blir det plugg-deluxe med Cornelia. Vet inte, men tycker det är riktigt kul att få läsa en kurs med henne faktiskt =) hihi.. Om du missat, så läser jag lite utöver BMP just nu. Känner att jag är back on track. Gymnasiet vart ju lika fullt upp så aa.. Men psykologi nu kändes som en rescue from the technics. Jag är ju inte direkt grym på såna ämnen så trots mer plugg känns det ändå som ett litet break. Jag vet jag är knas, men så har jag alltid ansetts vara en plugghäst också. I LOVE SCHOOLLIFE.. Inte mitt fel, jävla gener..? ;)

PÅ måndag ska de äntligen tapetsera om i min lägenhet med, så värsta krigsbunkern här nu.
INTE så fresch dock.

Well.. Sova? Jatack!

Natt! <3


hallååååå elleeeeer!

Förstår inte hur ett namn på displayen kan göra en så glad :)

HAr vart en bra dag idag, bäst umgänge och solen sken utanför fönstret på bibblan. Awesome.
Min rygg är helt åt skogen, men vad fasen gör det liksom!? :P
Jag lever och andas åtminstone, än..

Skulle väl vart i Skövde nu men då våra lärare inte verkar ha lika bra immunförsvar som oss elever för tillfället så blev det allt annat än tågresor detta veckoslut. Lite surt ju.
Positivt är dock att jag INTE börjar 8.15 imorron, dessvärre slutar jag heller inte 12 utan 15. SUCK!

Verkar som att jag även kommer att få läsa psykologi nu med, kul som satan. MEN, på grund av dessa sjuka lärare, kommer det bli ett jooooobbigt schema ett tag bara. Men, hey.. Jag löser det nog =)

Tjipp!

Ge mig sommar, sol och en brunbränd kropp..

Nu är det slutet av januari, vintern har redan varit lång och nu kommer därför vårkänslorna. Way to early but oh so true..

I övrigt. En fråga.

ÄR DET OK?
är det ok?
Är DeT oK?
äR dEt Ok?


When you have a hole in the häl, the sock is not well.

enough said. Mia är grym! :P

en jävla rubrik

So many bright lights to cast a shadow, but can I speak?
Well, is it hard understanding I'm incomplete?
A life that's so demanding, I get so weak.
A life that's so demanding, I can't speak.

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone.


Mistakes are meant to be forgiven..

Don't know what to think, don't know what to say.
It's always so easy, just take a way.
Is it wrong, is it right.
I'm not in mood to take a fight.

According to him..

Eftersom att jag inte trivs riktigt med mig själv och min sits just nu, så ska jag sätta igång en film och dra täcket över huvudet. Begrava mig själv, i min egen säng. Be för mig själv, l'gga blommor runt mig själv och lyssna på den musik jag själv tycker om. Inte alls i något egoistiskt syfte, nej. För jag ska lägga tistlar och ruttna pelargoner runt mig, lyssna på den musik jag tycler som bäst om när jag är glad (bara för att må ännu sämre över att jag inte alls är på humör för den musiken) osv. Tror ni fattar poängen. Och inte heller för att jag tycker synd om mig själv. Nej, jag ska straffa mig själv.

Sen, när jag gjort det tillräckligt, då ska jag slösa upp hela mitt resekonto och dra en sväng om USA..

Gotta loooove my life.


P.s. Tenta no 2 2011 gick nog som smort. D.s.

P.s.2 sen ska jag nog fundera lite till.. Du är grym!

Tenta 1 - 2011

SÅ himla roligt verkligen. Att de säger att det är jättebra att plugga på gamla tentor.
Ni som inte klarade tentorna 2008 ska vara glada ni inte gjorde dagens. SKillnad på tentor på 3 sidor och tentor på 10. Just saying. Jag kunde ALLA 40 frågor från de gamla tentorna, jag kunde allt om vad man ska tänka på inför en rörelseanalys, biomekaniken allt allt allt. Men nog fan så ska det jag INTE kollat på komma. Eller så är frågorna så konstigt ställda att man skriver det man kan om något som nämns i frågan och hoppas få nåt poäng. MEN, jag saknar Omtenta, den gamle räven! haha.. Ska bli kul att få hälsa på honom igen. <3 Kanske jag friar till honom? You never know, you never know!

∂ ζ ♥

Har alldeles för mycket plugg att göra. Inte för att jag har mer än någon annan i klassen, men jag har plnaerat sämre. Skulle jag tippa. Jag har kollat på Dansk Tv2 hela morgonen nästan, och nu lyssnar på jag en dansk radiokanal. Kanske ska jag söka mig utomlands? Typ Danmark!? :P höhö..

Nej, vi vet alla att jag skriver detta onödiga inlägg för att slippa plugga.
Så nu ska jag ta tag i det!


och jag kan inte hjälpa hur det är. Kan inte hjälpa vad jag tänker. Eller hjälpa vad jag gör.
Det är som det är och så är det bara.

Jag älskar dig

Du är den bästa jag har, och definitionen på det jag kallar "livslång vänskap". 


(vi pratade förresten om det häromdagen. 080103 was the day!)

 


.

Men åååh.. Det var ju därför jag inte skulle lägga pengarna på ett körkort.
Kunde ju suttit på en strand i THailand nu istället. Eller shoppat kläder.

2011-01-03 ~ STOLT TJEJ

Så FANTASTISKT skönt det är att inte längre behöva hålla tyst om mitt hemliga uppdrag alltså!
Idag kan vi bocka för och stryka första nyårslöftet "att ta körkort!" för jag är ju bara så fruktansvärt jäkla bra. (kunde vart bättre och snabbare men bättre sent än aldrig som man brukar säga!) Vill tacka de få inblandade för allt stöd, all pushning och all hjälp med att klara detta. Grymt vad bra jag känner mig idag! Dessutom till de som undrat hur jag vågat mig ut på vägarna idag... Jag hade min första körlektion för exakt 3 månader sedan. Min andra lektion regnade det och det gjorde det tredje och fjärde med, sen var det snö. Jag körde upp i halka och med solen rakt i ögonen.. Jag vet helt enkelt inte bättre! ;)

Imorgon fortsätter vi med det mer långsiktliga löftet, då första gymbesöket för detta året ska hinnas med. Eller "hinnas med", det är ju faktiskt den största prioriteringen för morgondagen, but still..

Och jo, jag vill be om ursäkt till er som fått ta emot mina små vita lögner angående det här med min körning, körskolebesök och liknande. Även tacka er som vetat och faktiskt kunnat hålla käften! <3

Blev lite orolig igårkväll då jag insåg att jag hela tiden sagt att jag pluggar samtidigt som jag påpekat att jag inte rört mina böcker inför tentan på hela julen, tur jag inte har så uppmärksamma, listiga vänner!! (a) haha..
Imorron ska jag faktiskt ta tag i det där tenta-tjafset dock. Tenta x2 nästa vecka.

Just love my life!


This is the start of something new.

Då har snart första dagen av 2011 gått förbi.
Var en riktigt trevlig nyårsafton med gott sällksap igår! Det gjorde vi bra! =)
Ser fortfarande bara framför mig hur vi sprang som en flock kor för att ta skydd mot raketerna som verkligen SNEDtände haha.. Eller hur jag fick en tredje gradens brännskada på knät när en idiot kastade smällare mot oss. Okej, så allvarligt var det inte kanske, men det sved lite. Tur det var kallt, gick det över snabbt ^^

Jag brukar dissa hela den där idéen med nyårslöften, men jag har faktiskt några i år;

- Ta körkort, får väl se hur jag lyckas med det. Är ju trots allt typ tredje gången jag säger det. Och jag tänkte ju fixat innan jul meneee HAHAHAHA..

- Klara alla tentor innan sommaren.

- Ha ett jävligt UNDERBART år.

- Träna och vara hälsosam som fan.

- Höja motståndet i mördarmaskinen med 10 kg inom max 2 månader ;)

Sedan har jag lite mål, jag VILL resa. Jag SKA lyckas få en plats till Korea och plugga där en månad i sommar. (Med min kompanjon ofc).
Jag SKA försöka swe till att hinna med att jobba lite mera.. :P Om det finns nåt jbb att få ;)

Och för att avrunda detta inlägg vill jag passa på att säga att 2010 var väldigt händelse-, läro- och kärleksrikt. LOOOOVE it. Med motgångar kommer framgångar.
Borås gav mig mycket, Halmstad bevisade sig vara min trygghet. Men nu är jag redo för mer äventyr.
Äventyr till max. Oh, GIVE ME! <3

And hey, I remember 2010 like it was yesterday!

RSS 2.0