Får skriva ett nytt kortfattat...

Det jag sa var iaf att gårdagen nog var lovets roligaste. Även kvällen var, efter att ha tänkt efter, jävligt lyckad. Bortsett typ två timmar. Det var jättekul att träffa Cornelia!! :) (Världens bästa sådan, jag känner ingen mer, men även om jag skulle gjort så skulle ju Coorny vart den bästa ändå :P). Sedan skrev jag även något om att Tommy, Jonas och Jennica var jätteroliga vid bussen hem. Och så skrev jag att Tim är kul! Jag skrev allting mycket mer detaljerat, men PALLA skriva om allt igen. Ni får nöja er med korta drag!

Idag var det hockey, Cilla och Erika spelade ju! :D Borås LÄR ha förlorat! :P mohaha..

Förresten... Cornelia gillar choklad, speciellt Droste. Skoj! xD
Det är gLöggen!

   

Vad i helvete.

Skrev jag ju världens bästa inlägg så bara sket det sig. Gaah!

Tvilling

Det här är ju lite läskigt förstås.. Enligt mitt horoskop, eller den version som Kallis hade läst, så väntar mig en överraskning idag, samt att jag inte är så förtjust av uppmärksamhet. Jag kan väl knappast bejaka eller föneka detta. Jag har inte lust med så mycket uppmärksamhet idag faktiskt. Från vissa håll. Andra håll lite. :) Överraskningen är dock spännande, vad kan det tänkas vara!? Hoppas det stämmer. Jag menar, lite uppmärksamhet skadar inte som jag sa, vad är då överraskningen? ^^ Den som lever får se. Och eftersom det är utgång ikväll så... xD Men nu får vi ju se hur det blir med min dricka, men ändå haha.. :D Vi kommer äga totalt! :D

Snart kommer la Cornelia också. Å som sagt, jag vägrar dammsuga. Räcker att jag har bäddat å plockat ordning liiiite.. xD Hej Hopp!!

Indecisive..

People keep talking they can say what they like
But all i know is everything's going to be alright
No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling

Idag har jag vart kille men har nu återgått till mitt normala kön. Tjej. :) haha.. Det har varit en rolig dag och vi har inte mycket inspelning kvar så vi ska nog kunna bli klara med vårt projektarbete till vecka 18 faktiskt. :) Värre med alla mina andra arbeten typ >< men så kan det va. Antar jag! Beror ju lite på vad man satsar på också. Borde iofs prioritera i alla fall två av de andra ämnena lite mer men.. Aja.. :)
Imorgon kväll är det Underbar. :D Ska bli skoj att äntligen kolla in stället. Kom ju inte in sist jag var redo liksom. haha.. :) Ja, men vi får väl se hur det går :) Och, om inte C har ljugit så kommer väl hon hitom en sväng imorgon också! :D Trevligt. Som fan! Och du slipper äta ris isf. xD
Nu ska jag ptergå till att göra... Ingenting..

Leonardo diCapriccisoa

Ja, det är jag det. Innan iaf, vi har kommit en bit på vår film nu faktiskt!! :D Weii.. Vi håller på arr lägga in de mesta i datorn nu. Så duktiga är vi. Å de värsta är att jag typ e snygg som brat haha.. xD

Bortsett från PA och skolarbete är saker skumma. Jag insåg det innan. Och typ. NO! Så.. Vi ses sen nu ska jag hoppa på bror!

BRÖNT

Nu innan inspelningen har vi färgat hår. mitt har blivit ljusare igen :D like wei.. Kallis hår blir RÖTT!! Hon ser ut at ha mens i håret, och när hon kommer upp ur duschen om en stund har jag tippat att hon kommer att se ut som Ariel i Lilla Sjöjungfrun. Någonsom tror tt jag kan ha rätt? Får väl se sen. hon lär ju lägga upp lite pics.. :P

Nu ska jag gå och bli professor i Filmvetensk. Jag kommer bli snyggast. Tjipp Tjopp sålänge!

Bakom Kulisserna

Ja, ni har tagit det på allvar. Messa och väck mig! :D Weei.. Så underbart.. Även om klockan är innan 9. xD
Ska till bussen om 40 minuter och jag har varken klätt på mig eller käkat frulle. Typ BRA REBECCA! Gaah.. Ska agera professor framför kameran idag. Jag hade ju tänkt att någon annan skulle gjort det men nej då. Fegis! (Kallis är en fegis!!!) :( Men måste skynda mig nu. See you later.

I don't know who you are, but I know the way it should be...

Allting handlar väl typ om accepterande och/eller förnekelse antar jag. Om jag tänker något måste jag ju välja mellan att antingen acceptera det eller förneka det innan jag kan gå till handling. Om det är virrvarr i skallen ja då är det svårt att välja mellan A och F. Jag har väldigt svårt just nu. Eller, beror ju på vem/vad det gäller. I vissa lägen är det väldigt svårt. När det kommer till mig själv. Som nu.. a.. hej!

SMS-Terror!?

Nu tänker jag snart nästan kräva att ni skickar ett sms så fort ni vaknar! Eller kanske till och med i syfte att väcka mig! Jag kommer ju få det som en vana nu liksom! Natta tog dock ledningen idag då hon messade klockan 07.49 haha.. Men vet ni vad!? Jag är inte det minsta sur! :D Och vet ni vad!? Nu ska jag snart åka till GeKås och rocka fett med Natta, Mia och Kallis! Jääh. Bara för att vi är grymma! :) Jag har nu sovit i knappt 6 timmar, men jag är så jävla pigg och glad. Än så länge ialla fall! :) Men nu måste jag nog frulla då! Hej hopp!

Slut på mitt febrila sökande!

Jag har slutat att leta efter ett liv. Det som händer, ja det händer. JU som jag själv faktiskt sa häromdagen! :P Fan vad jag har rätt ibland! =) Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. Jag ska inte leta något nytt liv bara förbättra det jag ha och tänka igenom allt ordentligt så jag vet hur jag får ut det bästa utav det. Fan vad jag låter som en professor nu, men jag känner att jag har lite rätt i det jag säger i alla fall. Om jag har fel, så kan ni väl låta mig tro att det är smart om inte annat.! :D hur kom jag då fram till det här? Jo, jag satt och tänkte på träningen, den var ju så frukatnsvärt jävla rolig, och jag vände mig om till Kallis efter halva träningen och sa "FAN vad glad jag märkte nyss att jag är! Jag är jätteglad Kallis!" Så där sprang jag runt i min utomordentligt snygga utstyrsel och nynnade på någon Grease-låt. Minns inte för tillfället vilken det var, men GLAD det var jag! :D Det går hela tiden upp och ner faktiskt. Men just nu är jag glad, om jag är ledsen imorgon vet jag iaf att jag får ta tag i det, inte leta ett nytt liv utmed vägkanten. För det nya livet finns inte någon annanstans än i min hjärna! Over and Out. So long...

C, både du och jag vet. ;)


Jag i min underbara utstyrsel som sagt

Lättmjölk

Hur många gånger har ni sett ett paket lättmjölk sticka upp bland sätena på bussen? Jag har gjort det en gång kan jag säga. Idag. En snubbe som satt och läste tidningen och halsade mjölk. Såg så jävla äckligt ut och jag som satt och tänkte, hoppade av karusellen ett tag, för att SKRATTA! hahahahaha..

Kom hem vid ja typ 16.30 fick reda på att vi skulle vara hos Steffe vid 17.30 och käka smörgåstårta. GOTT! Sedan blev det Daim-tårta, också GOTT! Sedan kollade vi på Andra Avenyn och sen skulle vi gå hem. Då mötte vi först världens fetaste köttbullehund. Och sen "råkade" jag kasta en snöboll på Rasmus, eller jag skulle ju träffa honom på näsan men missade, den hamnade innanför jackan. Inte populärt. Vi hade en varsin soppåse med oss ut. Och jag var väl en halvmeter ifrån att får en kasse med djupfryst mat i skallen. hahaha.. Men som jag skrattade. Det gjorde dock inte han! hihi.. ^^

Mitt febrila letande efter ett liv...

Jaha, ja jag lyckades hitta ett liv idag faktiskt. Eller, ett halvt i alla fall. Jag insåg nämligen att det inte gör något om ni smsar och väcker mig. Ni kan skriva "hej" klockan 03.00 om det skulle vara så. För det gör ju bara att jag känner mig populär och vem vill inte vara populär liksom? Hellre det än att känna sig bortglömd och inte höra av någon någonting alls! Eller hur!? :D Sen, om jag är riktigt trött så somnar jag om, så då borde jag ju inte heller bli sur.

Slutsats
- Jag känner mig bara populär. Fortsätt att ösa sms över mig hur mycket eller lite klockan än är. Jag hittade ett liv och det ska bli glamouröst! You like me, and I like you! :) hahaha..

Däremot sa jag att jag bara hade hittat ett halvt liv. Den andra halvan då? Nja, det är väl mitt gamla. Min hjärna liksom svider. Jag har tänkt. Tänkt för mycket. Jag vill inte tänka så mycket. Alla tankar åker liksom berg-och-dalbana. Och jag påstår inte att det är någon depperiod eller liknande. För det kan dem göra både positiva och negativa tankar. Och när man tänker på något tillräckligt mycket så känns det liksom som att hjärnan börjar svida. Eller ja, jag tycker det. Ni får tycka tt jag är trög. Det står jag för! =) Som sagt, jag är smart jag kan bara dölja det väldigt väl ibland ;) Hur som helst. Jag har gjort saker jag ångrar idag. Vilket satte igång tankeverksamheten på hög nivå. Folk runtom i bussen måste tyckt att det luktade rök. Ja, alla utom mjölkmannen. Varför gjorde jag så? Okej, jag sa bara ärligt vad jag tyckte. Men, varför flirtar jag när jag ärligt inte vet vad jag känner. Med någonting? USCH OCH FY!! Mitt nästa mål i livet? Leta upp den andra halvan av mitt liv. Japp, så får det bli. Och dagens låt är fortfarande "Is it right - Takida".

Fyfan vad onödigt av mig. Alltså du, RJ, förlåt.
 t

Felix är söt

Den femte juni 2008 tar jag studenten vilket han lagt upp bild om på sin bilddagbok [jagkallashollet.bilddagboken.se] och såhär kommenterades det:

Beccz säger:

varför har du gjort ne ledsen mun?=

Hollet den 1:a och bästa! säger:
för det kommer bli trågigt men ändå roligt för då kan man kalla dig gammla tant

Är han inte sötast?


Innan jag skaffar mig ett liv...

VIll jag bara säga att jag är världens mest tröga person. Minns ni min företagsekonomi? den som var borta? Okej arbetet är fortfarande borta. Men uppgiften har legat i min FICKA!! hela jävla TIDEN! Jag får damp på mig själv. jag undrar om jag verkligen kan hitta ett liv. jag sk försöka nu dock. Febrilt letande!

Jag höll bara på att slå knut på min hjärna...

Is it right, is it wrong.
What the hell is going on.
I don't care, I don't mind, just show me where you are.

Byt ut where emot who. Så mycket bättre. Eller så kan man byta ut "is it" emot "am I"..
Alltså vänner.. Läs inte detta tjafs. Bara mina tankar som håller på att slå knut.

Nu ska jag gå och skaffa mig ett liv! Hej hopp!!
(ja, jag kan nog faktiskt finna ett sådant...)


TAKIDA <3

SLUTA VÄCKA MIIIIG!!!

Okej tredje dagen i rad jag blir väckt innan klockan 10. Kallis är så taskig. Kan hon inte skaffa sig lite vett. Då menar jag inte kunskap för det har hon. Men vett! Jag ska fan väcka henne på måndag efter lovet. För hon har ju fått sig ledig då, så jävlar vad med hämnd jag ska gödsla över på henne då! Jag e sur nu. och trött. tur jag inte måste skriva träningsdagbok idag att skriva 6 timmar eller färre på antal timmar sömn ser inte så bra ut. Var och varannan gång. :/
      Inte nog med att Kallis väckte mig. Sen skickade JM precis efter jag gått upp också. Precis som att han försökt väcka mig också. Vart är världen på väg!? :( Okej, jag har inget emot att folk messar typ klockan 3-6 om nätterna eller klockan 8.30 på morgonen. Men, det beror på vad ni skriver. typ "Det är påskdagen!" det kan man vänta med. Hade det vart typ "Jag mår inte bra :(" så är det en annan sak. Fan, tänk efteeeeer!

I övrigt har jag sjukt tråkigt här nu. Jag äh..

Grattis Nisse!

Varför ska alla retas med mig bara för jag ska till Hishult ikväll? Det är väl inget fel på det? Ut i skogen, bara mysigt. ju... :) Nathalie fyller år så jag, Susanna och Amanda ska hem till henne och kolla film och käka! :) Skoj, mycket roligare än att jag skulle fått ligga bakis imorgon annars hahaha.. FUSK. Ja.. Hishult typ ÄGER! ^^

Jag har även träffat Corny lite, redan idag! Skoj, mycket skoj! Helt galet sjysst person det där! :D

Nu messade Sanna. Dags att göra sig i ordning och dra!

GRATTIS NILSSON!

Pusshej

Glad Påsk!

PÅskafton idag då. Och Nattas 19-årsdag! :) Vilket räddade min kväll! Eller, jag hade haft att göra ändå, men Hishult tackar man väl aldrig nej till!? ;) haha.. :) Mitt illamående har gått över och jag sitter just nu och häller i mig massa godis. Liksom påskägg! ;) hahahaha.. Kallis är dock lite dum som skickar sms halv nio å säger att man inte får bli arg elller ledsen ver det hon har att berätta. Å vad är det hon ska berätta då? Jo, att det är påskafton! Jävla bajsbarn!! haha.. But, I do still love my sister! ;) bye so long

Alone

Jag vill ha nån. I feel like I am alone. Jag vill göra något. Jag vill vara med någon. Bara liksom vara. hmm.. 

Shit the same. 


HARD

Jaha. Vad ska man säga? Hoppas på att lönen och/eller underhållsbidraget kommer i tid den här gången, för nu känner jag mig verkligen luspank. Innan pengarna kommer ska jag trots det ha råd med att åka buss eftersom jag fortfarande inte haft råd att köpa något nytt fritidskort i år. Och snart är det ändå lönlöst att skaffa ett. Bara för jag tappade mitt skolkort så sabbades det liksom. Det var slarvigt nummer 1. Slarvigt nummer 2 är att jag har tappat bort mitt slutarbete i Företagsekonomin. Det skulle varit inne igår, nu blir det väl typ. Ja, efter lovet. Tur det inte var avgörande för betyget i alla fall.

Men nu är det lov. Vad ska hända!? Jo, det ska jag tala om.

Plugga massa PA ska vi göra.
Jag SKA träffa Cornelia, hon har liksom inget val mohaha..
Underbar hade varit skoj, men nu får vi ju se iom att jag är pank. BLÄ!
Plugga massa annat.

Jag vill sluta skolan nu! Eller, sluta lektionerna. Trist att splittras från sin underbara klass bara. Men vad fan ska man göra efter studenten? Stanna i Halmstad ett halvår till? Flytta till Stockholm i augusti? I så fall, någon som vill dela lägenhet? :P Jag har ingen aning om vad jag vill längre. Nu, NU när jag får söka och göra det som jag sagt i ett år att jag ska göra, DÅ börjar jag tveka. JÄVLA SKIT!

Presenter

det är ett fenomen som är komplicerat. För jag vet aldrig vad jag ska ge! BLÄÄÄ! xD

STUDENTFEST!

Igår vart det studentfest. Som jag inte skulle gått på, men liksom när 6 stycken står å verkligen bönar och ber så kan man inte låta bli. Dem ska ju inte gå nästa gång kanske så, man får väl offra sig. ;) Och så hade vi riktigt skoj också! :) haha.. Shit, jag älskar tjejerna. Japp! :) Och alla andra Asperoelever. Ska bli sorgligt att sluta, men som sagt första lördagen i augusti ska bli ASPERO-dagen!! :)

Så, nu står det NILSSON och ROBIN MILLS över hela min arm, jag var faktiskt inte så full så jag minns varför. Shit, vad kul! :) haha.. Vaknade vid halv 5 (sovit typ 1,5 timmar då) och mådde piss, men nu mår jag bättre. och snart ska jag bort till Kallis till Sannarp med PA-grejer.. :) Sen blir det tandregleringen. :) och sen dagens första och sista lektion innan det blir träning ikväll.

Just det, utvecklingssamtal igår. Så jävla härligt, ligger mkt bättre till i ALLA ämnen än förväntat. :) weeei!! :D Marie var så glad! :) Och ledsen. Hon vill inte gå på vår student. :( hihi..

Min ankel e kass efter gårdagens träning. Att EN felträff kan göra så mycket haha.. sjukt. Nej, nu vill frullen bli uppäten! Kysshej!

*Skakar på mitt lilla huvud*

okej. precisefter att jag loggat ut ifrån fronter innan hade dem lagt upp att Elin var sjuk. 3 lärare sjuka. Reaktionen i trappan bland samtliga elever från samtliga årskurser blev "VAD FAAAAN!?" Lite pissigt. suttit här sen 9.30 börjar 12.30.. Usch usch.. "Men bra, plugga" tänkte jag. jo tjena. som om jag trodde på det själv.. Nee.. men jag har haft trevligt sällskap hela förmiddagen av mina goa vänner, bästa vänner, Kallis och Cornelia! :) och även utav das Bonusmamma.. :) haha.. Kul kul cykelhjul. Sen har jag insett att studenten är nära, och vissa är löjliga. Som dagisbarn haha.. Shiiit.. hihi.. kul.

Snart rättskunskap, Magnus e här iaf, sedan massage. Ryggmassage - specialgrepp. Typ SKÖÖÖNT! =) hoahoa.. Sen är det träääniiiing!! :D Kul kul! Så motiverad idag! Kallis, din lycka smittar. :)

Nu börjar töntarna igen haha.. gosh.

KBK

Okej, idag var det finalspel i OIS-cupen. Alltså shit vad jag älskar laget. Jag har aldrig sett så glada silvermedaljöser. Alltså, det är helt underbart vad mycket kärlek, vänskap och glädje det finns i det laget. Kalla det bonnalag eller vad fan ni vill. Det finns en sak som inget lag kan vinna över oss i, det är SAMMANHÅLLNING! Shit!! :) <3 Att slå ut Karlskronas 2:a lag och Vinbergs 1:a lag och sedan förlora med endast 2-0 mot Karlskronas 1:a lag i finalen är stort. (Tänk på att Karlskrona är SM 5:or!) Nej, FAN vad duktiga vi var! :) NI! :) Det gjorde min dag! ^^

Nu sitter jag här och gör inte så mycket. En lyckad helg! :) Stockholm i sommar? Den som lever får se. Hoppet lever i alla fall!! :) Och det med råge. I'm happy, I'm feeling glad I've got sunshine...

 

Kasst,Kasst, Kasst...!

Okej. Varför ska vi ha folkets röster om det ändå inte behöver vara dem som avgör det hela? Detta är inte första gången någon vinner tack vare juryns röster. Nej, antingen kör vi på jury eller på folket. Jag menar, hur kul är det att känna "Jag vann., men folket tyckte inte jag var bäst..." eller "Jag fick folkets röster, 13% mer än vinnaren, och ändå får jag inte tävla". ILLA!Rättvisa! Hallå?

Jag känner mig väldigt, VÄLDIGT, sliten. Inte bara lite. Borde inte jag också få massagen + ansiktsmask då? Jag bloggar också, och jag känner mig sliten. Jag kan nämna att jag har på mig ett par mjukisbyxor från Salming, får jag lite massage och ansiktsmask då? Eller måste jag kanske blondera håret först också, å snacka stockholmska? Hmm.. ska jag tresta? NÄÄÄ.. Jag klarar mig ändå. En god natts sömn sen behöver man inte tramset längre.

Dobidoo

Ibland undrar jag om det verkligen inte finns värre problem att gråta över än att man insett att antagningspoängen för den utbildning man vill läsa är högre än vad man lyckats prestera under tre år i gymnasiet. Jo, men självklart finns det, det. Men, jag har bara inte kommit på vad ännu. Eller, jag är rätt så på bra humör igen. Jag ska söka sjukgymnast i alla fall. Men, jag har reservplaner också liksom! Man får ju inte vara för jävla negativ hela tiden. Hur skulle det se ut. Då skulle man ju fan drunkna till slut. Nej, jag har tagit mig i kragen, det finns andra möjligheter till ett bra liv! hahaha.. :)

Nu sitter jag och dricker en mkt GOD baccardi breezer. :) japp, det gör jag. Snart är det "Så ska det låta" kul kul cykelhjul som indiern sa när han kom in i första världskriget. (Kanske, cyklade gjorde han ju iaf).

Hej hopp så länge! :)

Oj

Fystesterna i tisdags gick ASBRA! Över förväntan. Rebecca is proud! :)

Cornelia får pallra sig hem nu, efter sin solfattiga vecka i Portugal. NU! Bara så du vet Corny!

TjiggiTjååååg

Vad har hänt idag då? Haha.. Ska vi ta tempen? Ja, sen får vi fan göra det. Det måste man väl göra, även på tråkiga dagar? Är fortfarande sjuk, så har inte gjort mycket alls. Detta börjar bli outhärdligt segt nu. Och då har jag bara varit hemma i två dar. Uscha.. Måste jobba PA med. Kan ju börja med det nu. Då kanske Kallis blir lite glad med. Får man hoppas. :) hihi.. Någon nytta kan jag ju göra. Ändå...

I didn't need the pain.

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of Broken Dreams
Where the city sleeps
and I'm the only one and I walk alone


Är det så jävla illa att gå ensam då? Ja, ibland är det faktiskt det. Men, gör jag det då? Nejm egentligen inte, bara känns så ibland. Men, jag vet ju att jag har folk som bryr sig, VÄNNER. Äkta sådana. <3
Nej, jag är inte deppig. Bara jag vet inte...


NU VILL JAG VERKLIGEN BLI FRISK! xD

Jag har gjort det igen...

Tränat trots att jag är lite krasslig. Eller, jag var tränare, men var tvungen att agera målvakt. :S Nu har jag feber.. :(
BAAAAAJS!!!! Jag vill ju träna imorrn, e ju kul träning imorrn.. Jag MÅSTE bli frisk! Såå.. God Natt! Vi ses imorrn! <3

Jag är så finurlig. tihi.. :)

Satt och åt och upptäckte en kul sak. xD Om man tar bort skalen från videkisar å typ staplar två stycken på varandra, så ser det ut som små igelkottar. hihi.. Jättegulligt!! Varför jag ens försökte? Halvt feberyra kanske!? Eller nåt.. vad vet jag. Jag är lite skum men. Shit the same. Annars hade det ju inte varit jag. Eller hur!? :) Har tyvärr ingen bild på det dock, pallade inte krångla med det, men tro mig, det är sant :P

hihi

Då var Feken också klar. Ligger inte efter med något. förutom det som FORTFARANDE inte räknas. Känns grymt skönt. GOD NATT!

Tjalalallaa!!!

Okej, tvätten jag snackade om igår är fortfarande inte fixad och väskan är fortfarande inte uppackad. Men guess what!? Jag är klar med engelskan! Helt och håller nu!! Jag ligger inte efter med min engelska!!! Känns bra, med tanke på att jag tycker att det är ett enkelt ämne, vet inte varför jag sölat. Varför kan jag bara inte göra det jag ska aktivt, när det gäller ett ämne jag faktiskt vill satsa på!? Ibland förstår jag inte på mig själv, men nu. Ja, nu är det ialla fall klart! Ska skriva Feken nu. Den jag ärligt talat glömt bort sedan vecka 7. Och vad är det därefter? Jo, INGET BAKOM MIG. (bokföringen räknas som sagt inte direkt, inte nu xD) Så kan bara blicka framåt och ägna tiden åt prov och redovisning som sker kommande vecka! JAG ÄR SJUKT GLAD!


Kysskabyss..


Yonnondio

Jäh jäh.. Nog om det. Jag är halvvägs på min engelskarecension nu. Känns riktigt bra. Trodde inte man skulle kunna få ihop en så bra text som jag faktiskt verkar få, inte med dem grunder jag har att stå på till det. hahaha.. Ibland har man väl helt enkelt flyt eller något. Känns som det kan bli en något lång kväll, dock inte för lång. Men måste skriva feken också. Och vet ni vad? När den är klar ja, då ligger jag inte efter med NÅGONTING alls. Förutom bokföringen då, men den räknas väl knappt. Den är snart gjord ändå liksom. :) Tjipp Tjopp!

wanna know?


So sick of YOU!

Tänkte bara säga att jag faktiskt stör mig på en viss person. Har inte haft ont av denna person tidigare, men när man går in på mitt ex's msn och skriver till mig och frågar "ska vi strula ikväll" utan att säga att det inte är exet som skriver blir man först något ställd. Sedan blir man jävligt förbannad. Inte på exet utan på hans vän. Det är inte första gången. Jag har släppt det, sluta försöka få ur mig ord som du ändå aldrig kommer lyckas med! Om mitt ex vill mig något kan han snacka med mig och det vet han. Var inte så jävla nyfiken använd din egen msn och fråga mig om vi ska strula om du nu tycker att det är något vi ska göra. Och om du verkligen tror att jag vill det. Men, nej. Vi kan göra det klart för oss en gång för alla. Jag vill inte strula. Inte med DIG!

En tanke

Sitter här å funderar lite bara. Hur fan kan folk SHOTTA Tequila Rose? De e fan för gott för att shottas, det skall avnjutas från det att läpparna möter glaset till det att den lilla "klunken" runnit hela vägen ner genom halsen till magsäcken. Det är liksom.. MUMS! :)

coolyeah

Jag är klar med min bokanalys no1. som skulle va inne i typ sådär oktober. Friff must be proud now! haha.. :D Tänkte påbörja analys två nu. Känner mig fitta for fight inatt. ;) Bara så att alla vet det liksom. :P Jag e bra tjalala.. Fan vilket bra humör jag är på. Varit hela veckan. Utom typ 20 minuter igår, men annars så. Måste vart semestern. Lätt jag ska tillbaka till GC nån gång.. Jag har fan inte vart så deppig sen typ helgen innan vi åkte, nee vänta typ veckan innan.. Skönt känns det! :D Även om vi har mkt i skolan och det är jävligt jobbigt så är jag glad! Weei!! :D

Ta tempen.

Dags för en tomteuppdatering tycker jag! Så ja, lite dagens!

Dagens humör: Uttråkad, men jävla effektiv! :)
Dagens mående: Bra, lite hostigt dock.
Dagens borde: Packa upp resväskan, och plugga engelska! Fixa lite med tvätten också ser jag.
Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans.
Dagens klädsel: Mysbyxor (Salming goooa), en gul tröja (så jag ska se att jag e solbränd fortf.) å mina snygga bob marley strumpor xD
Dagens planer: Plugga, packa upp, ta upp tvätt.
Dagens längtan: Allt jag ligger efter med ska bli klart så jag kan koncentrera mig på kommande skolarbete
Dagens fundering: Fan vad skönt det var i GC!
Dagens beroende: Läsk! :P
Dagens tråkigaste: Bråket.

Dagens roligaste: Coorny har gjort mål ;)
Dagens middag: Jag åt soppa innan. vet inte vad som står på menyn för ikväll dock. :P

Nu ska jag fortsätta ladda upp bilder på bilddagboken samt skriva klart bokrecension nummer 1 i engelskan för att sedan skriva min andra. Jag känner mig så duktig. Sedan är det bara lite Fek kvar. Sen ligger jag inte efter med NÅGONTING längre! :D


RSS 2.0