Koltrasten du och jag.

Tillsammans var det alltid solsken.

Egentligen borde jag inte ens bry mig. Så ska gå nu och träna. Och sen, efter det, så ska jag inte ens bry mig.

Cornelia du ligger på, om möjligt, ännu mera +

We need to swallow all our pride

TÖNT! TÖNT TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT! TÖNT

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

TÖNT!

och en liten skvätt av mes.


I can wait a lifetime

Du vet vad jag tycker. Eller kanske inte för jag har aldrig sagt det. Men skitsamma. E de såhär vi ska ha de nu så visst. Jag kan inte göra så mycket mer än det jag redan gjort. Time will tell typ.

Kollade FFF - ISH idag kvartsfinal i DM. 4-1 till FFF tyvärr, men jag tycker ändå att det var en underhållande match. Och jag vet vad jag ska göra inför seriestarten, jag vill vara bra. Eller så bra mankan vara för att spela i division 5 i Hallands sämsta lag ;) Natta gjorde ett väldigt fint mål som betydde 0-1 men sedan Åsa skadade sig så gick det tyvärr utför. Men därmed inte sagt att det inte fanns chanser för det gjorde det, det såg min lilla vän C' till! :) Ska bli kul att kolla på massa matcher i höst. Jag menar kan jag inte spela med de så¨kan jag alltid kolla på dem. Och som Stefan sa "Det är ju kul nu när du har två goda vänner i laget och känner ett antal andra." Ja, han har så rätt så :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig dock. Jobb imorgon och sen lite träning tror jag minsann. Om en vecka sätter serien igång och jag ser framemot starten som är emot Vinberg HEMMA! =) Och den här gången med lite fler spelare än 9 på plan :)

"Det har jag sett på femman"

Okej, jag är väl bäst på att kläcka ur mig helt wäkki kommentarer ibland. Men sån är jag! =´) Om ni snackar med min käre brushiii så fattar ni!

Vårt samtal var ifs wäkki i stort sett hela tiden men ändå.
R: Det brusar
A: Brushar det?
R: Nej, BruSar
A: Nänä.. Det Brushaaaar!

Ehm ja.. Vi är cepp också. Så ni vet! =)

Idag skulle det vart stranden med Frida och Lukas, men då jag har sovit dåligt inatt så orkade jag helt enkelt inte. Så jag har gått runt i (hör och häpna) JOGGINGBYXOR hela dagen kollat på typ 2 filmer å massa andra program. Enda vettiga jag åstadkommit idag förutom att sköta mitt arbete var väl att ha skrivit en någotsånär bra skiss till ett CV. Men svårt ju, men Ellinor är snäll. Ska försöka hjälpa mig fixa jobb. Då får man ju ligga i lite när man har såna chanser! =)

Hej Hopp

Jag saknar det vi kallar då.

Jag saknar det vi kallar då. Jag saknar oss. synd bara att inte du kan inse det. jag är en sån som inte visar rätt ut vad jag faktiskt tänker, utan jag gömmer det. och folk tror att jag mår bättre än vad jag gör. Det är dåligt jag vet, men jag trodde ändå att du skulle förstå. Jag saknar då. då när en fight var "aldrig på riktigt, allt är på låtsas, det krävs mycket för att det skulle kunna bli på riktigt. Om det ens skulle gå". Tro mig det går, och det går för lätt. Jag saknar "4-ävär" och allt det där. Jag hoppas dock att det blir bättre, att det blir som vanligt. Fast vad vanligt är vet jag kanske inte numer. Nej, jag hoppas att det blir som . Det där oslagbara. Remember "ni kan stå på stegar ni kan stå på tå, men ni kommer aldrig upp till vår nivå. DT now and 4-ävär" Jag vill ha de så. NU!

Jag gillar åsnor. Inte.

Nej, jag dras inte till fyllon, de dras konstigt nog till mig. Jag försöker undvika men de lyckas trots det ändå alltid hitta mig. Gah! :P Och nej, jag är inget fyllo, för då krävs det att man blir full. Och det blir jag ju aldrig! =)

En väldigt bra dag på stranden idag. först var det ju jobb, och sen Fredrik, Kvibille och beachen. Med Fredrik åt jag Cheesecake och drack en såndär Islatte som är så himla mumma! All of it! Men sedan så på stranden drog jag en cider och Malin en öl. Vi tyckte att vi var värda det. Och så tyckte jag synd om smile-kvinnan! som drack själv. Idag. Igen. Men när jag fick se hur mycket hon faktiskt druckit, ja då kanske jag inte tyckte riktigt lika synd om henne, but still! :P

Pappa och bröderna är i Danmark så jag har varit hemma och ätit kvällsmat med peter. Vi tog varsin cider (nej jag e inget fyllo för jag tog en 2,25 sååå) och sen bar det återigen av in till stan. Nu sitter jag här. Har inte så mycket för mig. Saknar vissa mer, andra mindre och vissa jättemycket! Ska nog ta cykeln och sladda bort till stranden, sätta mig på mitt filosoferarställe. Ett ställe som för mig är "nyupptäckt". Väldigt mysigt där iaf. Sitta där med musik, vågorna och solen i hmm nacken. Helt underbart. Rensa hjärnan. för imorgon är det ju som så att jag och Malin fått hoppa in lite extra och jobba. Men de e ju bara = Cash $ (A) hihi.. Jäjä, ska nog göra det faktiskt. Kommer inte ihåg när pappa sa att de skulle vara hemma men har en stark känsla av att jag kommer vara hemma före de vilket som. Och är jag inte det så är det folk i lägenheten när jag kommer tillbaka helt enkelt! :) haha..

Innan jag drar måste jag bara säga att imorron kommer Kallis hem och det ska bli skoj! Jag hoppas hon hinner träffa mig en stund! Verkade ju så ialla fall! <3 Saknar henne något grymt. Fast det inte var speciellt längesen vi sågs och fast hon har bestämt sig för att flytta hem igen..

Aja, ska gå nu! Tänka! Men inte för mkt! =)

Auf Wiedersehen!

I miss you

Ett år sedan USA då. Jävlar tror jag glömde en bit av mig själv där, betyder att jag måste tillbaka. Snart! Kallis har dissat idén så jag lever fortfarande på hoppat om att en viss Cornelius hänkar ;) hahaha..

Idag var det så in i bomben varmt så stranden var givet. Först var det inte säkert om Malin och hanna skullle dit å mina andra vänner kunde inte, förutom att C' kom där som en räddande ängel och kom dit! Så kul! :) Vi till och med doppade oss! Sen hände en massa klockrena saker haha.. Ja, det har vart en helt skoj dag! =) Skutsade henne till stugan med, träffade hennes mormor och morfar, lika trevliga som föregående gånger jag träffat på dem! :) Å sen så cyklade vi till Galgberget eftersom de skulle ha träning halmianerna. Lisa tyxckte jag skulle joina men nej, jag gör ett gästspel en annan dag faktiskt =) haha..

Kallis.. Du vet var jag finns, alltid. Bara lita på det! <3

du säger att du gör ditt bästa, och du ska veta att du lyckas varje gång. du säger att du inte ska glömma och det hoppas jag att du inte gör heller, för du är verkligen kanon. Alltså, du är inte äckligt bra eller någonting sånt! Du är äckligt underbar. Att kalla dig en bra vän vore att ljuga, för det är du inte. inte någonstans, du är en helt bäst vän, Cornelia "Coorny" Ericsson! :)


What hurts the most

Asså, kontentan av mitt förra inlägg var väl då att jag... Tänkte för mycket, igen! ;) haha..

Träningen idag gick fint. Mycket fint. Hoppas på att mina hämningar släpper nu.. :P haha.. :)
På onsdag blir det till att kolla på Halmias DM-match mot Falkenberg härligt! Ser jag fram emot. Hoppar träningen för det så fan om de inte vinner höhö.. :P

hej hopp

I can feel that I can touch the moon.

Ibland tänker man för lite, ibland för mycket och ofta inte alls. Men det vanligaste är att man blandar alla tre formerna. Det börjar med att man inte låter sig själv tänka, vilket är fel och alla märker att det trots allt är något. Då börjar man tänka lite. När det sedan gått ett tag inser man att man tänkt för lite och följderna blir att man istället tänker för mycket. Det är nog dags att hitta ett mellanting. Ordet lagom är inte bra, för det finns bara i svenska språket, men. Ett mellanting något som gör att man tänker ordentligt. Man tänker klart. Men det finns ju inte, så varför ens hoppas. Det kommer alltid vara såhär. Även om man ratar det ena så kommer det alltid sluta med att man tänker för mycket och så är det! Lev med det! ♣

We can weather any storm and keep each other warm.

You can divide my heart into following parts.
It cries out loud thinking of you,
that's what happens in the first part of my sensitive little heart.
When meeting you everything seems to be so filled with happiness and joy,
that's what mirrors in the second part of my chugging little heart.
In the third part of my charitable little heart there's a space for
you and me where we are not apart.
In the last part fo my little heart can all of my persons be found.
So even you, you are the one who mends all the different parts.
The parts that casseroles my burnin little heart! ♥

Jag kunde visst inte hålla big borta härifrån. så kan det gå, så kan det gå när man badar med kläderna på. jag har sjukt tråkigt. Borde sova, men.. Jag sov så mycket i eftermiddags så är ju inte ens trött. Blä! Tjipp tjopp

© tomteeen

I was sent to outer space to find another happy place

Funderade lite innan påväg hem från jobbet. Egentligen har jag ju mest otacksamma arbetet. Jag går dit varje dag 06.15 för att städa. Städa benskyddstejp, proteindrinkar, gräs och bajsiga toaletter. Det värsta av allt är att det är efter många av mina vänner jag städar upp. Varje dag! Men, still I like it liksom! Tro det eller ej, jag trivs med att srkubba toaletter som några pojkar bajsat ner. Jag säger itne att det är mitt framtidsyrke men det är helt ok sålänge man intehar något annat liksom. Och på Örjans vall händer alltid massa saker och man hittar massa roliga stuffs. Ett gott skratt om dagen räcker inte, man skrattar hela tiden. som idag förutom att jag och Malin är bäst där så slängde jag Hasses tidning. Hahaha.. Han blev sur :( hihi.. Men jag var trött och pallade ju inte kolla om de va dagens. sen försvann han, han skulle säkert gå på dass för han kom, enligt Malin, tillbaka med väldigt lätta steg. Aja, hur som helst. Det är helt bra! liiiite tidiga morgnar bara men vafan klaga? Lönen kommer sen och då blir det semester. I hope. :)

Här på andersberg finns inte så mycket att göra, och trots att folk inte vill tro mig även om jag har skriftliga bevis, så cyklade jag bort till Willys på flygstaden för att hanlda. Lite bra ju! :) Sen bort till Simmos för jag hade glömt, eller pappa hade glömt, sylten. Då fick jag kinesiska pengar av två små pojkar. haha.. de var söta. Men nån tjej fick de av mig :) Snäll e jag. hon skulle köpa godis. Vad hon inte vet är att hon måste till "kina" för att göra det! ;) (Pengarna var inte kinesiska men pojkarna påstod detta).

Jagvet förövrigt vart jag vill tatuera mig. om jag vågar. chicken vare hääär!

Pallar inte mer nu. :P Enjoy my text for a while.

Helt jävla underbar dag

Varför? Fråga mig inte. Den bara är, precis som jag. Bara är! :D
Jobbet gick snabbt. Hade lite tråkigt så vi städade Halmias gym. Det är nog inte gjort sen det byggdes eller något. Men nu så, nu skiner det nästan! Eller, Moppson ska få följa med dit imorron tror jag. Det ska jag se till! =) haha.. Men det var skojsigt! :D Sen åkte jag och mamma och handlade! Också nice. Lyckades ju tigga till mig some icecream and also some Burn! :) Weei.. Har även snackat med Coachiii, och jag ska få bestämma träningen idag! :) Det kommer bli kondis å sen PALS! :D Fyfan vilken lycka liksom! hihi.. Är taggad til max idag. Jag hoppas resten av laget är detsamma för jag vill fan få valuta för min träning nu! :) weihoo..

Förresten bekännelse. Jag åt en lite chokladbit igår men det var ju fika. Typ som kex, fast en pralin. Jag vet illa. Men det vara bara en och jag har tränat idag och ska snart göra det en gång till.. Förresten.. Jag batnar ju inte ens så. Whatevvs! :)

K och C ni betyder ska ni veta! :) <3


Peeeeace                                © Tomteeen

CEPP

Gaah. Å jag som ska upp om 4 timmar och 7 minuter. Kill me! Det är nog bästa sättet. Slipper krypandet och slipper ångesten över att jag snart måste vakna igen ändå.. Eller också, låt mig ha LITE att göra på jobbet imorgon. Förlåt, låt OSS ha lite att göra.!

Jag är nästan rädd...

Vad är det med mig? Det liksom kryper i hela kroppen på mig och jag kan inte sova. Varenda muskel känner för en töjning samtidigt som de bara vill röra på sig. Känns som jag håller på att förvandlas till en jävla duracellkanin. Att sova då är ju typ lönlöst. Men jag måste. Eller ska jag behöva vara vaken till klockan typ 14.00 imorgon för att sedan sova tre timmar innan träningen? Det är inte bara det att min muskler verkar vilja gå på högvarv, nej, jag har hjärtklappning också. Och det vet vi ju alla vad det brukar leda till. Ja, just det ANDNÖD typ. Jo, jag kan faktiskt inte andas. Känns i min hals/luftvägar ungefär som efter att ha vart inne 10 minuter på plan under en match och man vet att det bara kommer bli värre. Enda tills man kommer in i sin andra andning. Det värsta nu är att jag vet att jag inte kommer att komma in i den. Även om nu både mina muskler och mina luftvägar verkar vilja det så kan jag inte direkt klä på mig igen och gå ut och springa ett varv runt Andersberg. Det kryper så mycket i kroppen på mig att min fingrar skakar typ. Jag kommer börja vibrera. Jag mår illa utav det. Inte nog med detta så är jag tydligen väldigt ljudkänslig också. Kom nyss ett rejält regnväder (för övrigt är det i princip molnfritt nu) och jag vaknade till ur min NÄSTAN infallna sömn, satte igång musik väääldigt tyst, så tyst att det inte skulle hörts något om jag tryckt ned volymen ett snepp till. Det kändes som att jag hade den jättehög och jag var tvungen att stänga av. Tack och lov hade det slutat regna men. Min tröja, den känns som den sitter runt min hals som ett stryptag! Vad fan är det med mig? Börjar jag bli en Duracellkanin? Är jag hög på Powerkings? Eller är jag bara helt jävla sjuk i huvudet? :S Huvva, undrar om jag överlever natten. Nu ska jag gå och låtsas att jag springer Maratonlopp ochhoppas på att det hjälper för att lindra mina överenergiska muskler, mitt sjuka andningssystem (som jag inte har någon medicin till) och mitt illamående. Och Må jag leva imorgon! 

Peace 

Ibland mår man som man förtjänar

Och idag är jag out of hjärnceller. :P haha. Nej, så farligt är det faktiskt inte. Jag stoppade mig själv i tid. När det snurrar på dass så e de liksom bra. Typ. Helt galet skoj kväll och natt igår iaf. Resulterade i att jag tog en buss 2,5 timme senare än planerat och det var skoj. Tur jag trotsade vädergudarna som sagt! Träffade lite nytt folk som var väldigt sjyssta. vissa andra var mest skumma men whatevvs. :) Först var det Antonias place, eller nja snarare Mariannes. Snacka om att man har förtroende för sina skolelever eller? vi fick låna Mariannes lägenhet, Marianne jobbar på expeditionen på aspero haha.. skoj! :D Sen åkte vi in till stan! Caféet typ 20 minuter. Där stötte vi på Maria, Line och LinLin. Sen gick vi till Moon där Sandra fixade in oss och där blev vi kvar! Träffade Sanna därinne. Massa slem killa också. Plus några som bjussade på skumpa. Sen tog jag då bussen hem. Min gamla tränare var aspackad likaså mina två grannar och min gamla klasskompis. Chritte, fan vad skoj att se dig <3

Det roligaste på hela kvällen var ju när jag höll på att dansa in i tjejen från liseberg. eller inte roligast, men komiskt ialla fall! :O Sen.. Jag ska nog inte vistas i stan. Om inte kvinnor ramlar i vattnet så blir de misshandlade i Gunillaparken. jag e glad att de där tre killarna såg det, för jag hade nog inte vågat gå emellan. Babbekille ju. ilsken sak. Såg ut å ta strypgrepp å grejer. men jag ska erkänna jag motvilligt började gå mot dem för å säga till. men tack ni tre killar som gjorde det ist! :)

Jobba imorrn.. suck! <3

Marinfestivalen

Igår var det som sagt Håkan som inte var så mycket att hänga i julgranen.. Men trevligt var det, alltid trevligt med sånt bra sällskap! Träffade alltså cornelius och boråsare :) det var nice! Sedan så följde vi boråsarna till bilen, med världens omväg. och sen följde jag Coorny till Nyhem.. Efter det ringde jag jecka å sa åt henne att sluta förfesta så vi kunde dra in till Marinfestivalen tillsammans and so she did! :) Vigick dit, träffade Natta, Sanna, Kim, Malin och Marie. Jag, natta, Jecka och kim satte oss i Pariserhjulet (hade jag vetat hur out of money jag är skulle jag inte gjort det men...) alla skrek utom jag. Vadfan de va la inte farligt!? bara mest KUL! =) Sen gick vi bort till Lilla scenen och diggade satan till MP och Micke Syd m.fl. "Ljudet av ett hjärta..." Älska den låten! :) Sen kommer vi till det stadiet som jaa.. Äh, ÄTA! Vi gick och åt en hamburgare MUCHO GODO var den! Utom Sanna då som tog en kokt korv med bröd. aja, Natta skulle upp och träna, Kim skulle till Helsingborg och jobba och Jecka skulle jobba hon med så vi skulle gå borttill Donken å snacka med Kristian för att sedan ta bussen hem runt halv 1. Jo tjena säger jag. *PLASK* Någon trillade i vattnet. Människorna på närliggande båt lyckades dra upp kvinnan hennes sambo stod å skrattade å sa "Då har hon badat i år hahahaha" Jecka och Natta fort i båten och hjälpte till och jag fick ringa ambulansen. svåra var att jag inte riktigt visste vart vi var. jag och gatunamn. Så jag fick snacka med någon och sen springa iväg och hoppas på det bästa. Men, jag hittade ambulansen å den hittade mig. Allt var typ lugnt tydligen men ja.. Scary minsann! SEN gick vi till donken å sen tog vi bussen 01.20. Så var hemma lite senare än planerat men en helt galet kul kväll! Both parts of it! :)

Jag ÄLSKAR min vänner MEST! :)

Sluta dröm om det ljuva livet...

asså, Håkan.. </3 de va typ inte bra. jag ska fortsätta lyssna på de låtar jag gillar, och fortsätta att INTE gå på hans spelningar. Tänk vad mkt bättre det hade varit om han inte spelat så okända låtar. Men visst 4 stycken som är bra! tur ju. nej, bättre drag från Micke Syd och MP på lilla scenen då. Nej, imorrn kommer lite mer om kvällen. Som iaf var helt bra! :)

Tack för sällskapet Sunshine! :) ;) Och tack för pengarna till toan! <3 :P

Tú es en el corazón del mi

Då har vi det klart för oss också!

Vädret. Jävla väder. Regn, sol, Massa regn, sol! Mina skor som ska användas idag är typ blöta! Jag HÄLLDE ut vatten ur dem när jag kom hem från jobbet, nej jag skojar inte. Så mycket var det! Men, har de på tork så gott det går och skall använda de sen! För att jag måste. har inga andra liksom. Min outfit som var planerad blir också ändrad då vädret inte riiiiiktigt tillåter den. men det blir nog bra. jag har ju iaf min dricka! och goda vänner! :)

Skulle tydligen dammsuga nu så får väl passa på innan jag måste fixa mig inför färd in mot stadens torg, nice friends och Håkan Hellström <3

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.
Dimmiga dar, det var bra dar, dimmiga dar, det var fina dar men jag såg aldrig riktigt var vi var.
Jag kastar sten mot solen för jag hatar den, jag sätter knivar i fotografiin.
för sent för Edelweiss, Ingen alls, För sen för Edelweiss. ingen alls Edelsweiss.

Nej, inte älska Håkan. Älska Håkans låtar! =)

-.-

åh, lite sovmorgon idag! Ända till 05.50 fick jag sova =) Har fixat så jag kan cykla till jobbet! I can ride my bike with no handlebars, no handlebars, no handlebars... ehm ja, ursäkta avbrottet men var tvungen. Håkan ikväll, vädret ser ju verkligen lovande ut. Men enligt SMHI ska de iaf bli uppehåll.. Jag hoppas verkligen på det för jag har sett framemot det. Jao. nej men nu e de nog dags att röra på sig även om jag ska cykla. Någon gång måste det ju ske också. Och helst så man kommmer till jobbet i tid!

Tjing

I'm in love because of you?

This, this is the way, this is the way I wanna live. I'm going throw changes, but this is the way I wanna live...

Var en jättebra kväll med folket. :) Inte så många men en nice skara! :) Som alltid. Saknar er MML! <3 Träffade coorny också innan hon stack till sina polare. som vanligt också nice !

Jag sa hela tiden att det skulle vara tråkiga, typ usla artister. Men de spelade faktiskt bra låtar! Och, arash e ju inte världens sämsta. Det sämsta var StarPilots och om jag hör de på radion kommer jag inte komma ihåg att de e dem ens. Sug! Sen RixFM stannar i Halmstad! bra ju! haha.. =)

Sova nu tror jag bestämt. Imorrn blir det Håkan! :)

Oh, you make me wanna...

Hej hej! Detta är en yrvaken Rebecca som talar! Min lista har gått rba. hittills jag har hunnit med följande

1. Jobba - Jobbade över typ 1 timme, så mkt att göra, fortfarande intek lara men inget som inte kan vänta till imorrn.
2. SOVA - skönt och behövligt! Ska ju snart in till staden. Marinfestival och Rix! Jag som skulle druckit. mm nja, får väl se hur det blir med den saken.
3. Duscha - Duscha, japp. Det var skönt!
4 Vänner - Endast denna punkt kvar! Ska hoppas på att pappa och Felic kommer hem snart så att vi kan åka in till stan och käka för att sedan dissa de och träffa, Natta, Malin, Malins syster, Kim (?) och lite Halmiabruds!? :) Niice! Vem vet om Coorny hänkar, Natta e bra på att övertala! :P haha.. Jag vet inte iaf.

aja, just det, jag har faktiskt ätit en macka också! Och köpt en dricka på hemvägen. kolsyra + sängen = Sant!
har fortfarande inte ätit nåt godis men motionerat i massor. Måste gått MINST 4 mil denna veckan endast. Duktig kännaer jag mig, men min ben värker. Och en fotmassage skulle inte sitta fe!! Synd bara jag har så fula äckliga fötter.

Hej hopp! Ses på stan?

trött

jag vet vad ja ska ägna denna dag åt.. Endast fyra saker..

1. Jobba
2. SOVA
3. Duscha
4 Vänner

för att slänga till en femte sak också; då de känns nödvändigt, är ju liksom ändå mig vi snackar om, är att jag ska äta lite mellan varven också. Men nu e klockan 06.06 och jag har planerat gå om 4 minuter (d.v.s. när Malin fortfarande inte ens har gått upp! knappt.). hej svejs!

fiffan vad vi är bäst =)

TACK!

Jag tror jag blir kvar ett år till. Eller, iaf så gott som. En väldigt vänlig själ från halmia, råkade höra mitt och Sandras samtal om mina s.k. framtidsplaner. När hon hörde ordet biomedicin sa hon "du menar inte biomekanik alltså?" å ajg typ spelade med, för att itne låta dum, och sa att jo visst var det så jag menade. Jag fick en hand lagd på min axel och sen "Du går i mina fotspår! :D Do it! Tekniskt basår, icke naturvetenskapligt, och därefter biomekanik. MASSA BRA ORD SEDAN" så fort jag kom hem kollade jag upp skillnaden. Och TACK, biomekanik it is! Halland one more year tror jag faktiskt! :)

I never dreamt it'd be this way, I've lost any chance for me to say...

wohaa.. Kolla vem som är uppe. Och har vart det i 30 minuter! Kan ju lova att jag blev klarvaken så fort klockan började tjuta, kan ju inte försova mig igen liksom.. tredje dagen på jobbet och har redan försovit mig massa en gång.. haha.. ska gå om typ 15 minuter. Lär bli en härlig promenix :) Träffa Malin vid trafikljuset med. För att gå även sista biten! :D Jag känner mig så nyttig på sistone. Har gått en massa haha.. =)

wherever you I will be waiting, whenever you call i will be there, whatever it takes I will make your darkest days so bright. och jag står fast vid det. För I care nd you know that! :)

Efter jobbet idag då så måste jag hem till Kvibille å hämta grejer. Min snabbvisit igår var för snabb för att hinna ta med allt så.. :)Sen blir de la stan igen. Å kaaanske en träff med C' idag ist. Vi får se om tiden räcker till! :)

Nej nu ska jag borsra tänderna och klä på mig ordentligt! Jobb Jobb!

If there's no one beside you when your soul embarks then I'll follow you into the dark

Andra dagen på jobbet. Gick ännu fortare än den första. Var klara vid 10 återigen och då hade vi ändå vart på Kärlekens IP också. Shit vad vi är grymma. men torsdag däremot, det lär ju bli mindre skoj! hehe.. :)

Nu ska jag iaf till Eurostop sen ska jag ge Emma en liten present. Sen kanske jag ska träffa C också!? :) a, vi får se..

Jag har bestämt mig nu. Det blir inget mer än såhär. Tiden har utvisat att det är för sent. Jag ska flytta och därmed basta. Då börjar mitt nya liv. Mitt nya liv som nyttig och totalt oblyg. Jag ska sluta var blyg jag ska följa mina känslor och så är det med det. japp, det finns fortfarande en chans att det blir Borås redan i höst. Ringde de innan. är gladast nu! :)

Let me show you what I'm feeling, what's going on inside of me. Don't you know you have change me don't you know my wishes all came true you're my angel now I wanna do it all for you.. - var det med den saken.

Idag är första dagen på resten av mitt liv.

Idag är även första dagen på mitt nya NYTTIGA liv. Vilket hittills har gått riktigt jävla bra. Men så är ju klockan bara halv tre också haha.. Men jag har iaf åstadkommit en massa saker idag! :) Jag har jobbat, jag har tränat, jag har ätit pasta och jag har duschat. Ja, de två första sakerna var ju i alla fall bra saker. Just det, jag har gett bort mitt godis också! Alltså, inte ätit upp det själv, det är nog det absolut bästa! ;)

Stockholm i helgen var ju helt bra! :) Liiiite shopping blev det, men det bästa av allt var ju att få umgås med Kallis. Fan, två veckor sen vi sågs, okej låter inte mycket men 1. Vi har typ näst intill BOTT ihop i två år. Typ suttit fast i varandra ffs. och 2. Nu kommer vi inte ses på JÄTTElänge.. Men, det blir bra! :) Vi är DT och det är ju det som räknas!
     Vi var hos Mulle Meck, på lekplatsen där. Blev utskällda, vi var tydligen för stora. Men jag tror att gubben ville ha små barn.. (A) Vad gjorde han annars där? Han var ju typ 3 gånger så gammal som oss så han om någon ska väl inte klandra oss för att vara förstora för att leka där!? :(

Kommande vecka dårå! Hmm.. Massa jobba, eller ja, massa och massa men. JOBBA! sen är det ju en skoj match HBK - IFE på onsdag! Weeei! Sen på torsdag är det RixFm, tråkiga artister men mkt folk. Ska bara hitta nån själ som ska dit också så man kan hänka. Sen på fredag så är det HÅKAN! :) Niiiice! Sen i helgen ja, då är det oklart. Typ mulet! Den som lever får se om det blir regn eller solsken. Mohaha.. =) Men nåt händer väl säkert! I hope!

Nee.. Nu tycker jag att mor min ska pallra sig hem från sitt jobb så vi kan ringa Borås. För sen ska jag flytta hem till pappsen. Ett tag.. Plus så vill jag veta om jag kommer bli en smartnisse eller om jag kommer bli kar här. :) haha..
Just dfet. Mina försvunna kläder kom på posten idag! <3 BÄST! :) hahahahaha...

Hej hopp i löven! <3

BORÅS

Asså, Borås hela dagen typ. Shit, efter närmare efterforskningar vill jag bara säga: Vilken underbart FIN stad! :O JAG VILL BO DÄR! Det skulle röra sig om max ett år, och JA, jag blev helt förälskad. Såå, jag åker hem kollar om jag blivit antagen och visst hade jag blivit det! Men tro fan inte att allting är som en dans på rosor.. Jag har kommit in i Jönköping med, å den jäveln har gjort att två kurser i Borås blivit strukna, så om jag inte måste gå i Jönköpin (ni vet det där, allt eller inget-principen) och mina två kurser där verkligen är STRUKNA, så kan jag inte gå i Borås heller.. Meen, jag VILL! Jag kan ju jobba där. Ja precis, nästa problem! Jobba! Hitta ett Jobb! gaaah.. Å Eftersom det strulat till sig såpass redan så kan jag inte söka boende redan ikväll.. Nej, nej ja som har massa poäng i sån bostadskö där, måste vänta till tidigast måndag. FAN FAN FAN! Rebecca, du var duktig och strök, Mälardalen, Lund, Linköping. VARFÖR INTE JÖNKÖPING?! DIN DÅRE!!! :(

Stockholm imorrn och jag är färdigpackad. ÄNTLIGEN! så nu e de Honey och sängen!

PUSS!

"Jag trodde du var blond"

Ja, jag var blond. För typ 1,5 år sen men. Nästan igår ju haha.. Spelat minigolf idag. Det gick sämst, men jag vann i alla fall så, synd att klaga då! :) Blev bjuden på Cola för att jag vann, och för att jag bara hade 3 kronor. Men sen när jag satt på min buss hem till Kvibille hittade jag en 5:a också men mohaha.. Han kunde gott bjuda! =)

Jag fick ett sms innan. Men nu har jag redan hållit löftet sålänge så kan lika gärna följa det fullt ut. Eller fick många sms innan. Men jag ska inte ska inte ska inte. SKulle bara fördärva. SÅ är det!

Mamma började snacka innan. Onödigt att flyttaom du bara ska vara iväg ett halvår. Satsa istället. Men shit. Jag gör väl vad jag vill? Gaah.. Jag borde kanske stanna i Halmstad, jobba på Sporthallen och ja. Finnas här livet ut.

Everything I do, I do it for you

Och det där, det som rubriken säger, det är ingen lögn. Jag vet inte hur jag ska sluta vara så feg bara. Liksom, hur ska jag någonsin kunna få någon att inse att jag vill, när jag inte vågar? Skit samma, chansen är sumpad och jag bryr mig inte. Jag hade lovat mig själv att inget skulle hända, även om jag kanske inte mår bäst över det, så höll jag mitt eget löfte. Med nöd och näppe men fortfarande häll jag det. Om jag kan hålla mina löften till mig själv så behöver nog ingen vara orolig för att jag skulle bryta ett. En sak är säker i alla fall, aldrig mer ska jag göra ett sådant löfte till mig. Aldrig!

Jag flyttar snart. Kanske. Mamma har redan packat ner, lyssna och njut, mina handdukar. "Om du inte flyttar packas dem upp igen" Ja, men tack det var vänligt av dig.. Hallå, jag är kvar in på fotbollssäsongens del 2, sjysst å packa ner mina handdukar då hahaha.. Usch, det är skrämmande.!

Nej, nu ska jag göra mig helt fit for fight! Och tydligen hjälpa morsan så.

Hej hopp!

jääh

Jag har vart nyttig idag. Bara ätit en glass å typ två kex sen restennyttig mat. :P SPrungit typ 2-2,5 km samt tränat styrka. :) Sen började det åska då slappade jag i sängen och kollade på Vänner <3
Nu ikväll har jag bokat biljetterna till Stockholm. Har saknat min bror. Får passa på att ses nu, lär väl ta ett LÅÅÅÅNGT tag sen.. Å så har jag spelat MASSA sanning och konka med folk. Men roligast har nog vart att spela mot Cornelia, dels för det funkade bäst plus att det var skoj svar.. Mot Kallis hängde det sig bara efter varannan fråga :( (å så vet vi typ allt redan) haha..

Och DU. Fyfan vad du  är feg! USCH!


meen.. <3


We carry on..

Luring! jag ska inte alls leka med mr. Jansson idag.

mnu ska jag gå och spela död!

Göteborg = Väntan

Igår var det alltså dags för mig, Natta och Hanna att ta tåget till Göteborg. Tåget gick klockan 09.00 och det rullade på fint till "TUUUUT TUUUUUT" *broms*.. Nåra idioter sprang i spåret. Men, det slutade lyckligt och vi åkte vidare. Väl i Götet shoppade vi lite. eller, Hanna och Natta, framförallt, shoppade loss, jag nöjde mig med ett finfint linne :) Lite senae var det däremot dags för liseberg! Vi hann åka en del, trots att kötiderna vid ingången var rätt så falska.. Men, jag åkte nog en 7 grejer iaf. Lagom. :) Kanonen var avstängd, gaah, men det blev Lisebergsbanan gånger två istället.

- VÄNTAN
- Bullen träffade vi på, på spårvagnen :O
- Tågbiljetter slut!
- Göteborgs Andersberg
- Varmfront
- SPRINGA!
- Tåget 30 min. sent
- Någon har spytt i den här vagnen!!!!
- Hanna fick en riktig dusch i Flumeride
- sen fick vi även vänta, vänta och vänta. Sa jag att vi väntade också?

Ja, massa kul dag var det =) När vi kom hem var det snabbt duscha och bytaom för att dra in till stan igen. Var i stan typ 00.45. Innan jag sprang (ja, SPRANG) bort till Natta och resten så träffade jag Cornelia. Och vi hade ett litet snack. vännen, du skulle kunna starta EH-kör ;) Plus, det varinget fel på din beskrivning om vart du befann dig, det var bara det att du i själva verket var någon helt annanstans! :P Å så hade jag kanske lite dålig syn och sega celler ;) hahahaha.. Men, du vet. Du är aldrig jobbig iaf! <3
Sen så gick vi in på Asian Palace, jag å Natta å Hanna. (eller hon var redan där men iaf) sen på BM. Men, typ inte kul. Så vi gick å snackade med Nattas bror, jag å hon. Sen orkade vi inte gå in på Moon, eller frsöka komma in, så vi stod utanför, jag hejade på Robin å sen åkte vi hem. :) som sagt HELT SKOJ DAG! :)

förresten, jag hatar turkar så mkt. jag skulle fan ha sagt till poliserna jag mötte. ÄCKLIGT! tack cornelia för du drgo iväg mig.. :) 

Nej, nu ska jag göra mig klar ordentligt så jag kan träffa Mr. Jansson sen :) bye 

Oh, what a beatiful mooooorniiiing!!

Idag kommer brush hem <3
Men hon åker snart igen </3

Nu ska jag frulla. Bussen går om 25 minuter. MOOOOT GÖTEEET! =)

Bye so long!

hmhmhm...

Stranden blidde det idag. När vi väl kom dit kom även alla moln. Så ena stunden satt man invirad i handdukar för å inte frysa och i nästa sekund kom solen och det blev stekhett. Men, lite färg lyckades jag nog få iaf. Hoppas jag ^^ haha.. Fick även bli hjäkte eller, jag å Felix blev. Småungarna hade försökt fiska krabbor i 4 timmar, vi går dit och drar upp en på typ 3 minuter. hahaha.. Sen fick inte jag sluta fiska för dem.. :P Jaja, efter stranden var det snabba ryck innan jag skulle till pappsen. Innan jag åkte från stan å hit så bjöd han oss på fika. Islatte på Espressohouse <3

Nu borde jag sova. Gbg å liseberg imorn. Plus brist på fantasi.

Good bye!

Flavour of the week..

Oj, vad ska man säga. Nu är ett sånt där tillfälle då det bränns igen. Bränns i hjärnan alltså. Mh.

Jag satt och kollade på bilder från Gran Canaria iaf. Kom att tänka på en kul sak. När vi var ute med några från klassen typ 1 eller 2 veckor innan studenten, så såg jag en snubbe gå förbi Bulls, och guess what, det var en som åkte med oss på planet hem från GC. haha.. Jag visste det var han för jag stod och kollade på hans ena dotter Sara hela tiden, en typ trotsig 3-åring som definitivt inte ville åka hem haha.. Det var kul.. Nog om det.

Jag saknar Kallis nu. Skitmycket. Kan du inte bara komma hem, UTAN att flytta? Jag åker till Göteborg med Hanna och Nathalie klockan 9.00 på lördag. Du flyttar antingen då, eller på söndag. En positiv sak är iaf att man kan ringa dig, och smsa dig hur mycket som helst utan att du behöver betala, från och med lördag. Men, jag vill inte du ska dra.. Gaah! Så bra att mitt konto var lite mer fullt än jag hade räknat med. Stockholm den 11:e är nu ett faktum. För jag MÅSTE träffa dig! <3<3<3

Sen har vi då dagen idag. 30 grader varmt, men tror ni Rebecca kom till stranden eller ens ut i solen? nej, knappt. Efter jag kommit hem från "jobbet" var det bara att äta, börja städa och sen få sånt djävulkst skallebank så jag trodde seriöst att huvudet skulle gå i tusen bitar.. Gah! Men, hoppas på bättre lycka imorgon.

På söndag ska jag leka (:o) med Robin. Softa kom vi nog fram till att vi skulle göra. :) Wunderbart! (A)

Förresten coorny, det är LUGNT! ;) <3

Jag vill hellre ha det så här än att mista det helt. Är det helt fel av mig att flyta på. Liksom inte våga chansa. Man måste ta risker och chanser jag vet men.. Som sagt jag har hellre en fin vän än att inte ha något alls.

Sen har jag fått reda på att intagninsbeskeden kommer den 11:e. Vad som är jobbigt är att jag inte vill flytta till Stockholm. Jag vill till Borås. Måtte jag inte klara att komma in i Stockholm nu. Det är liksom Sthlm eller inget. Vilket betyder att jag tidigast kommer till Stockholm nästa sommar i så fall. För visst vill jag dit. Men inte i höst. Jag är så pantad. Så pantad att jag inte kan tänka mer. Nu börjar det svida igen. Min hjärna svider. så. HEJ DÅ!

I thought I could do it but now I see that you're not mine and I was wrong to think you'd change.

Yeah! Matchen var väl inte direkt det bästa jag sett. Den var uppriktigt ganska så tråkig. Dock, var det mycket trevligt att vara där. Har man bara bra sällskap så brukar det vara bra ändå, och sällskap hade jag verkligen bra! :) MYCKET bra! :) Kvällens höjdpunkt, förutom målet till HBK, var väl när jag fick 41:- i mynt på McDonalds. Gaah, jag som ville bli av med de 30 jag redan hade i fickan.. Sugigt. men, det skramlade ju fint om mig hahahaha.. :)

Efter hemfärden, som för min del blev med Stefan MOAHAHA (de andra fick åka buss ^^) så har jag hamnat här framför denna maskin. Och sedan upp till Evvepevve och lämna hennes tackkort från Kallis.. :) Jävlar med ollonborrar där var uppe.  och det ena äcklet flög in i mitt öra! JIIIIS! hata! xD jaja.. :)

Ska tydligen träffa Robin på söndag. På lördag är det antagligen Göteborg å Liseberg med Nisse och Hanna.. Skoj skoj! :) Nee, nu ska jag fortsätta och fundera över vad man ska göra med sitt liv.. Ikväll asså.. :)

PUSS!

I still shed a tear every once in a while.

Jag har kommit på det. Alltså, det hela hänger typ på en slags ångest. En panikfylld sådan. Den gör att jag blir knäpp och tänker saker som jag inte borde tänka. Men, nu när jag kommit såpass långt och fattat såpass mycket så kan jag börja tänka klart igen. VIlket är skönt. Mitt stora problem förutom denna ångest, är bara min fruktansvärda feghet. Jag vet vart mina tankar, känslor och mitt hjärta vill. Men, min feghet styr. För en gångs skull är det inte feghet som i blyg, utan feghet som i håll dig undan och tänk ytterligare ett steg. Även om det innebär att jag tänker för mycket så kan jag inte låta bli. Men så är det. Finns liksom ingenting att göra åt det. Men, om du tänker detsamma, så kanske det kan fungera ändå. Vem vet. Whatevvs. Nu ska jag träna samt visa Felix att jag KAN göra jorden runt =) Emilia såg mig lyckas, ännu en gång. Hon är min kompis! ;) haha..

HBK ikväll! Krossa 08:or. Weei!

So long

Love is wicked

Idag är det fint väder! Solen skiner och luften är varm! Kallis vill inte komma hem från Cypern. Synd om henne, hon kan ju paraglida hela kvällen lång. Jag ska iaf till staden, stranden, och äta glass med Hannuus =) Skoj skoj, men innan dess ska jag kolla Felix match samt hämta biljetter hos Stefan för att imorgon är det onsdag 2 juli. Och förutom att Emilia fyller år så är det även match. HBK - Hammarby! Weei! HHH BBB KKKK Heja HBK! :D Det är tydligen match uppe på Björkevi ikväll också. Hyltebruk som står för motståndet om jag inte misstar mig. Kan ju bli kul. Hoppas Kvibille vinner. Jag är inte där, så det gör de säkert inte. moahah.. xD

Nej, nu ska jag gå och göra mig anständig! So long! =)

RSS 2.0