Julen

Okej, julen blev bättre än väntat och jag fick ju fira den en del med Kallis också. Så det var skoj! :) Tror dock min familj hade ingått i nån sorts pakt "VVGPTR" d.v.s. "Våga-Vägra-Ge-Pengar-Till-Rebecca" så fick massa saker. Och inte minst alla köksgrejer då. Aja, bra att ha! :) haha. Någon Kalle blidde det dock inte i år eftersom mamma skulle jobba, så Tomten kom precis då. Jag hann iaf se när dem sjunger "Ser du Stjärnan I Det Blååååå" å sen på Kan du vissla Johanna. Eller ja, nästan jag somnade efter halva men.. Sen kollade vi Vinslöv å därefter spelade vi spel. Det sög dock. Fast jag å Steffe vann! :D Weei..

Resten av julen har vart nice.

Over and Out!

Det finns de som aldrig skulle ha blivit förälskade om de aldrig skulle hört talas om kärlek...

Weeei... Idag är jag nog glad! :) Jag vill vara det så vi kan säga att jag är det! Idag hade jag sista svenska c lektionen. Någonsin. Vet ni vad det innebär? Inte? Då ska jag berätta. Det innebär sista svensklektionen någonsin ÖVERHUVUDTAGET! :D Jag skulle hålla tal, och det kändes mycket bra! Min lärare gjorde tummen upp mot mig när jag gick förbi henne för att kunna sätta mig på min plats igen, och efter lite trånande och himlande med ögonen kunde jag så småningom få LITE feedback. vilket var följande:
Jag:
Kan du inte säga om det var bra ialla fall? (A)
Helena:
Jo, det var bra! Resten får du veta vecka 2. Men bra gick det! :)
Så ja, det kändes som att jag åstadkom något. Publiken var tyst och någon eller nja, två stycken faktiskt, sa att dem höll på att börja gråta. Så jag lyckades åtminstone beröra två åhörare! Weei! Även om målet var att lyckas beröra allihop så är det en framgång bara det för mig! I feel great! :)

Nu ikväll har jag suttit och knåpat på min svenskinlämning också. Ja, sista lektionen är genomförd. Men jag har en sista uppsats att lämna in också. Ska nog ha lite handledning imorgon hade jag tänkt, så att det blir toppentoppenbra! Sen så! :D Ooh, I'm so excited!

Resten av veckan då. Typ, träning imorgon. Och om det inte vore för att min/vår PA-redovisning blev uppskjuten vecka 47, så ska ha den på onsdag, så skulle jag inte haft några lektioner kvar innan lovet. Vilket reuslterat i att jag bara haft EN ENDA lektion denna veckan hihi.. Men, det är soft ändå ju! :D Träning imorgon. Sista fotbollsträningen för år 2007 som har varit ett, för mig, väldigt intressant fotbollsår måste jag säga. Men, jag kan ju köra en sammanfattning över året i helhet vid ett senare skede innan vi lämnar detta år bakom oss.. :) hihi..

Det har hänt massa saker idag. Men eftersom vem som helst kan läsa dethär så vill jag inte ta upp det. :) hihi. Om du är nyfiken och befinner dig på min lista över vänner så kan du ju fråga, då får du veta. Annars så. Bad for you. xD hihi.. Men, min svartsjuka har börjat krypa i mig igen. Trots det är jag GLAD! Ja, som ni märker. Jag kanske inte bara bestämt mig för att vara glad idag. Det verkar som att jag faktiskt är det? Förvånade mig själv lite. Jag går och lägger mig med ett leende på läpparna! Äntligen! :D Ett litet tag sedan sist. Trots en hel del kvar att göra innan lovet, så kryper jag till kojs LEENDE! Och jag mår bra! :D

Over and Out!
Nu ere snart jul...

Och igår hade vi vårt jävla religionsprov. Fetingprovet. Förutom 8p. frågan, som jag INTE kunde, så kändes det helt ok. Fast att vi inte fick skriva hur mkt vi ville som svar på frågorna. :/ men men.. hehe.. Snart lov. Dem andra har väl typ lov redan, men som jag sa "tala för er själva". Själv har jag ju fan ett tal, en redovisning å typ två/tre inlämningar kvar. Jag kommer att AVLIDA! blääh.

Idag då. Jobbat. Uppe 05.45 på jobbet 07.00 typ. Yippiekayeey.. Sen hemma vid 09.30 sov. sen shoppad ejag julklappar. Men det jag skulle köpa till Kallis fanns inte på Stenalyckan dem ba: " Åk in till stan ". Jag ba: Jag kom ju yss därifårn xD hahaha.. jäjä, får ta på måndag eller nåt hihi.. har bara typ 4 klappar kvar nu iaf.. :) hihi.. Å hittade ertt par snögga skor! :D JÄÄÄÄH! :D haha.. Snart jul jag vet men iaf. iongenkommer haköpt dem ändå. ^^ :D mm..
      Sen så jobbet igen vid 17.30 eller 18 hann den kanske bli tom. haha.. Donken innan ju med Ballis. :) Å ja, helt psycho på jobbet. Jävla gubbjävel! shiiit! LÄSKIG va han. Ja, vi är mörkrädda, men de va fan helt cepp.. :S SCARY! (L) KALLIS!

Imorrn blir det stan med Felix. Ska kolla på Marie å Amanda å de andra finalisterna från idol 07. Ska ju bli skoj ju. lite trevligt sådär liksom. Tyvärr syrran, man måste ha skivan för att få autografer. :/ men.. aa.. Älskar dig ändå! ;) haha..  Nee, palla nu.¨

Over and Out.

This Time...

Vet inte vart jag ska börja. Allt känns så lustigt bara. Ligger fett långt efter med det mesta i skolan, även om det faktiskt börjar klara upp sig en del ändå. Jobbigt med PA bara. Usch. Sedan har jag ju bara: Engelska-bokanalys (som skulle vara inne för typ 1,5 månad sen!?), svenska-rapportskrivning + sluttal, Historia-filmanalys (som är 1,5-2 veckor försenad), PA-redovisning (som jag fått skjuta upp), Idrott och Hälsa-slutuppgift och att hålla i träningen (som jag ska göra imorgon) kavr innan lovet. Grattis till mig. Just det, värsta feteprovet i Religion också på fredag. ALLA jävla religioner. :S Skit, sista innan kursen är slut med ju. Fan jag kommer köra så jävla snett.. VILL INTE! Vad mer, allt känns körigt. Jag pallar inte. Jag mår dåligt.

Har vart sjuk i typ en vecka också i feber och skit. Idag på träningen skadade jag knät igen. Inte så farligt den här gången dock, men ändå. Jag vill faktiskt inte. AAAAH. Jag vill bara gå, försvinna, vara borta. :'(

En bra sak. Jag har blivit bjuden på balen, och jag tackade ja! :) Det ska faktiskt bli skoj. :) Allt annat är skit nu. När jag tänker efter så är det faktiskt det. BLÄ!

Over and Out!

Lonely

I am so lonely. Eller, känns så just nu iaf. Allt var så jävla perfekt. Då menar jag verkligen allt! Men, det har vänt. Inget går min väg. Jag pallar inte göra någonting längre. Det är så tråkigt. SKITTRÅKIGT. Jag försöker och försöker men känner inte att jag lyckas. Vad fan ska jag ta mig till liksom? ALL BY MYSELF också.. Det kommer inte funka. Jag får söka lyckan någon annanstans. Och... Jag saknar dig. Så nära men ändå så jävla långtifrån!! Känns det som. Fattar du inte? JAG SAKNAR!

RSS 2.0