Back to 09-08-22

Har jag förresten berättat att min mamma och Peter har gift sig?
Och att min bror fyllt 13?
Jo, men här är beviset. Snott från Hallandsposten.se ;)

<3©RebeccaNilsson


Just det, rubriken måste fyllas i.

Min kreativa sida har återigen varit i farten ikväll. Förutom disken och allt plock inför morgondagens dammsugning (som jag visserligen inte räknar till det kreativa) så ar jag nu äntligen satt in några bilder i en ram, måste liksom dekorera mina väggar lite mer. Börjar bli trött på att de halvtomme väggarna gör att det ekar när jag låser ytterdörren. Inte för att jag riktigt förstår hur det går till men ändå. :P (Cornelia, nu kan du inte klaga på min goda framförhållning, nu var det trots allt 5 dagarsedan senaste uppdateringen! =) )

I helgen var jag hemma i Halmstad. Sista gången på ett par veckor som planeringen ser ut. Det var i alla fall en bra helg som innehöll lite Laholm, kebab och bio under fredagen. Bion var kalasbra, men det var ändå min bio-granne som stod för underhållningen. Behöver jag säga mer än "OJ!" och *klamrar fast sina händer på sina egna knän och skrattar högljutt* ? Nej, jag tror inte det. HAHAHAAHAHAHA...
Kan även säga att jag aldrig sett en så pricksäker, vad ska man kalla det, full man vad det gäller att spy. Har nog aldrig heller upplevt en fyllespya lika äcklig. Lite komiskt dock om jag hade spytt jag med och polisen bett mig blåsa eller nåt. Well, fredagkvällen stod för många skratt, men vad mer kan man förvänta sig när man är i bäst sällskap!? Nej, precis...

Lördagen var vigd åt sista matchen för säsongen. Denna skulle spelas i Rydöbruk, och med den "farlige" spelaren borta i motståndarlaget kände jag att matchen nog inte skulle kunnabli alltför svår. Men ack så fel jag hade, med ett relativt opepp lag och ett motstånd som sannerligen hade utvecklat sina förmågor samt fått lite nyförvärv från gamla division 1 spelare så var en ytterligare förlust ett faktum. Efter 18 omgångar avslutar vi serien med bedårande 5 p. 93 insläppta mål och... Ja, hur många gjorda var det? Någon som minns? Jag vet i alla fall att vi under kvällens lagfest kom fram till att Bergman, Madde och Annika stod för målskyttet under säsongen med 4 mål vardera, och där ser man ju statusen på det hela! ;) Här vill jag även säga att jag under lagfesten komatt tänka på följande. Jag stod som de flesta vet, i valet och kvalet i början av säsongen, ska jag gå till OIS, Vapnö eller ska jag lägga av?! Jag valde Vapnö. Att lägga av visade sig redan efter två veckor utan fotboll inte skulle fungera. Hur som helst. Detta innebar att jag alltså valde mellan att i lördags gå ut med antingen det lag som vunnit serien eller det som förlorat den. Jag är inte det minsta ångerfull över att jag firade en rolig säsong med det lag som gick ur serien som bottenvinnare! För, trots att det ligger långt ut på en åker och man får se flygplanen landa titt som tätt, så är Vapnö IF ett av de roligaste gängen jag spelat med. Helt seriöst!
Och efter en verkligt berg-och-dal-baneliknande kväll så slutade festen inte på något annat vis än bäst! <3

Söndagen sedan, då var Halmia-Jitex bokat i kalendern. Halmia höll inte riktigt och Jitex firade sin uppflyttning till allsvenskan. Men den tror jag nog att de var väldigt värda va!? :) Dockhoppade jag över deras önskemål om att vi Halmstadbor skulle vara med och pryda bilden i Mölndalsposten dagen därpå. HAHA.. Vilket skämt. xD Eftermatchen så fick Cornelia göra mig lite sällskap innan jag drog till pappa.. Och vår, min och pappas, måltid var också den en klassiker ju. Citerar Johanni, das fyllo "Jag har en dotter, hon är 16 år. Jag är tillsammans med hennes MORSA!"

Och jo, vad man får i Halmstad är inte bara förlust Bengi. Vad man får i Halmstad är även väldigt bra upplevelser. Men jag måste ändå säga att efter att ha läst, eller sett, det här http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.591450 så är jag glad att jag varken bor eller jobbar på Andersberg längre, åtminstone..

Nu har jag nästan plockat undan på hela rummet med (HÖHÖ) så kolla lite tv nu.

Imorrn ska bebis hjälpa mig med matematiken! She's nice! =)

BYE - Nu fick ni uppdateringen jag inte tänkte göra för det skulle bli för jobbigt. Men jag lyckades. Tydligen!


Jag ropar ut i tomma intet.

Ville väl mest bara påpeka att det är precis 3 månader kvar till julafton.
Efter det är det bara 6 månader till mina studier här är över.
Det går snabbt.

Jag ville även säga det att imorgon ska jag träffa Cornelia och jag längtar efter henne.

Utstyrseln inför lagfesten är även den så gott som kirrad, ska bara köpa den med! ;)

Nu ska jag packa. Så jag har färre bekymmer imorgon bitti.

Sov gott.

Byggare Bob, where are you. Lika fort som du dök upp, lika fort försvann du.
Synd.

"TÄNK ÅT MIG"

  • Titrerat starka och svaga syror []
  • Tvättat 12-17 []
  • Pantat flaskor[]
  • Köpt dricka, iste alltså []
  • Kastat glas där det ska kastas enligt miljövetare []
  • Vikit tvätten []
  • Lagat mat []
  • Packat []
  • Diskat []
  • Köpt kläder inför lördagen []

Som synes en del kvar att fixa. Men klockan är bara 18,33 (ingen träning idag alltsååå) så det ska inte vara någon omöjlighet. Mitt största dilemma. Duscha eller Mat!? haha.. Ingen idé att jag sitter och fundelerar mera vi alla vet det kommer sluta med maten först! ;) hahaha.. Maten som för övrigt kommer att vara alla studenters specialare denna afton, nudlar! Oh yes. Biff eller kycklingsmak återstår att se. Något jag vill poängtera är dock att mitt val av mat inte grundar sig på att jag supit/shoppat/rest upp pengarna, nej jag är bara väldigt sugen på nudlar idag. Att dem då också var extra billiga är ju bara ett plus. Pannkakorna får vänta till måndag. Jag vill även slippa den extra disken ju! ;) För imorgon ska jag hem. Igen. Sen dröjer det ett tag till nästa gång faktiskt så, vill ni se mig så kom och titta eller något.

En liten hälsning kan jag passa på att skicka till familjen Thell/Säverot borta på Trollgatan, tvätten gick mycket bättre idag, och endast fyra par byxor och ett badlakan (d.v.s. de plagg som kom ut sist ur maskinen) smyckar rummet just nu. Men de är snart torra! ;)

See ya later aligator!


Shoppat and so.

Idag har vart en skoj dag. Jag har nog gått så mycket sammanlagt att mina apostlahästar nästan bar mig till Halmstad, om jag bara gått åt rätt riktning vill säga. But hell no I'm trapped in Borååås.. hiehie.. Imorrn är det ju lab som gäller. Ser så fram emot titrering. Men vad jag ser mest fram emot äratt vi kommer få tillbaka vårlabrapport.. Jag lovar att vi har gjort fel Dennis.. Sorry but..

Jag har bränt min tumme idag. Hur man nu kan lyckas bränna den på sin plattång, men är man klantig och heter Rebecca utan både z och x så lyckas man väl med vad som älst.. typ knogen på tummen, om man kan beskriva det så, det gör ont. Och då en plattång är cirka 200¤ C varm, så aa.. Då får man en liten brännskada i form av en blåsa. Det låter otroligt men det är fucking sant! MOHAHA.. Och frazze tycker att HAN är en klant. (A) tyvärr blev han även vittne å vi hade precis diskuterat att det är klantigt att bränna sig på en plattång.. Å fult om man gör det i pannan, å pinsamt. men fan, mer oinsamt på tummen. faktiskt. å nu berättade jag det bara för att ni skulle få skratta MED mig och inte ÅT mig =)

Igår var jag helt out of bounds. Efter en liten rehab från mitt dåliga humör i förrgår så krävde jag telefonnummer till kramakuten och idag fick jag gensvar. Både från folk jag kände och folk jag inte kände oc folk som jag inte ens blivit presenterad för. Förränefteråt. Ska nog fortsätta så! HAHA.. Mys!

Hmm.. Detta blev ett mer onödigt inlägg än planerat. Går väl så när hjärncellerna inte riktigt drar åt samma håll. Utan den ena cellen tänkt ut en sak och sedan somnat, medan den andra cellen sovit och sen ska utföra den enas arbete. Utan någon som helst koll. Ja, ni fattar! ;) tweet tweet, tweet tweet.

Haha.. Så jävla moget, inte, av dig. Du kan ju höra av dig när du har lust eller nåt. Til then, I'm going to laugh. MOhahahahaha...

And yes, ni får ursäkta stavfel, grammatiska fel och diverse fel. Mitt tangentbord är cp, och som sagt, två celler har det inte lätt, och absolut inte lättare när de inte är vakna samtidigt. But who cares?

Air.

Jag har dött och ska snart begrava mig under min filt framför min tv.
Tröstätit ar jag gjort. Det funkar inte.
Att springa runt och leka tandpetstomte ikväll kommer inte hjälpa.
Så nu ska jag och min fula nuna gå och sucka ikapp. (min nuna suckar i g-moll och jag i c-dur, typ).
Jag sparar krafterna till de lite mer rejäla bollarna i läder. De tål lite mer, och förhoppningsvis är mitt psyke lite mer stabilt och jag slipper gå runt med en svart aura och vara den mest asociala brud som hela Borås någonsin har skådat. Imorrn ska alla aggressioner, sparkas in innanför lädret på en gul jävla boll (jämförbart med hur man slår in pannbenet på en idiot för att försöka ge dumstackaren lite vett) sen ska jag skicka den i mål å där ska skiten stanna medan bollen kommer ut tom igen (men till skillnad från när man slår in pannbenet på en idiot så ska jag lyckas, UTAN att inse att de e jag som är den dumme!). Och jag, jag är då också tom, bortsett från allt bra! Visst låter det kanon? Det tycker jag med! That's it. Schlafen so gut.. Oder etwas..

Jo. Förresten.
MaB och en viss LR sucks!
Fast.. Det finns ju vissa som tillfredsställt mitt sinne nu. Det tackar vi för åtminstone.
=) (titta till oc med en glad gubbe. Frontpaths in very good swenglish).

Det finns nåt mer som gjorde mig lite glad idag. Mina foton jag skickade till framkallning hade kommit!! Så, vi kör en glad gubbe till på det! :D

Det sitter i skorna!

Idag var det dags för den bästa matchen på hela säsongen. Denna gångvar det på hemmaplan (visserligen är väl båda ställen hemma för mig menändå). Vapnö-Gais/KBK. En riktigt jämn match tänkte jag. And so it was med 2-2 i halvlek. Efter att vi fått en straff i 2-1 underläge. Belissimo!
Efter paus fick jag komma in. Och under de minutrarna hade även C kommit.Åh <3. Well. Jag fick komma in och den helt sinnessjuka matchen fortsatte. Under första halvlek kan jag nämna att minst 3 skador uppstod. Varav en till och med blev hämtad med ambulans. Stackars min lilla Emma. Tur det "bara" var en lårkaka :) Matchen blåstes igång, och minst två skador till fick ge lite småpauser åt andra halvlek. En helt skön match att lira på så vis, men gosh jag ar aldrig spelat eller sett en match som är så skaderik alltså.
Även fast jag hade bett om att slippa vara back, så är det ju där jag får spela. Det blev i alla fall inga fler mål i andra halvlek. För Kvibille nej. MEN för oss!!! Jajjamensan! VI VANN, VI VANN, VI VANN!!!! Med hela 4-2. SÅ JÄVLA GÖTT!

Det skönaste var nog nästan att får retas med Bettan efteråt mohaha ;)
Snällt hon hejjade på mig under uppvärmningen liksom, synden straffar sig själv minsann! ;)

Jag kan ju dock erkänna att jag ett flertal gånger när jag satt på bänken (och även då jag var på plan) tänkte "Men passa henne då hon e ju fan helt f... Nej, hon är blå. Jag är röd" hahahahaha.. Inte lätt alltid. Med 6 år i motståndarnas dräkter! Men klart den roligaste matchen i år. Inte bara för vi vann liksom! ;)

Nu ska jag försöka bota min huvudvärk och sova i alla fall. Imorgon ska jag och Dennis skriva labbrapport.
Wei.

Om ni vill läsa mer om matchen så tror jag ni kan kolla in Malins blogg. Någon dag! ;)

Ciao


pyyp

Nu ska jag till Vapnö och spela den för min del sista matchen för i år.
Wish us some luck. We need it you see! :)

Jag vet.

D'you have a clue?

Jag hatar när jag vrider mig själv sådär.
Blir sådär, sådär konstig.
Men det finns ju en anledning till allt och så enkelt är det.
Uppskattning.
Jag funkar så.

Ja, HBK vann över HIFarna med 2-1, inte för jag var där, men jag hade min rapportör!!
Det är positiva besked vet jag.
Ikväll blev det lite samkväm med min bästa höhö.. =)
Och nu ska jag försöka få tag i henne sen sova. Som sagt väntar en viktig match imorrn.
Yeah baby.

Jag chattade nyss med Erika. ÅÅH! Saknar!!

Bollen e rund och allt kan hända, ett underläge det kan man vända!

Snart tar jag med mig frugan och kollar HBK-HIF! :)
Blir det vinst månne? Jag tror det blir det faktiskt, i alla fall till det ena laget.
Det gäller ju att heja nu när det går lite illa! hehehe..
Well, it's just a game!

Imorrn är det också match, fast då är det en lite viktigare och lite mer seriös sådan!
Vapnö - GAIS/KBK ~ I en sådan match kan verkligen vad som helst hända ska ni veta!
Jag ser fram emot Vapnös första 3-poängare. Så jag kan åka tillbaka till Borås med gott samvete ;)

Så ser helgen ut, fotboll, fotboll, fotboll...

Beacause I'm havin' a good time, havin' a good time!

its always the same. not.

Vissa stunder undrar jag hur jag kunde komma undan såpass bra som jag gjorde på gymnasiet.
Eller neej, vissa stunder, typ som nu, undrar jag snarare hur jag kan vara så fruktansvärt trög.
Vad tänkte jag liksom med? hahaha jag bara skrattar åt mig själv. Vilken tabbe.
Har jag tur så får jag poäng på mina chanssvar.
För jag vet ju faktiskt inte ännu hur min tenta gick, exakt, eftersom jag struntade i att ta emot resultatet,
i syfte att inte förstöra hela min helg. Nej så nu ska jag ta med mig min Kemibok och läsa på tåget hem.
Hem till Halmstad, med reservation för en snabbvisit to LA holm.. =)
NIIIICE!
Thumbs up!
Det är helg!

WIHOOOO!!

Hoppla

sometimes.

Bra när man läser samma matte som sin bror.
Bra när sin bror hjälper en med matten.
Man känner sig så himla duktig då.
Det ska fan va tvärtom! HAHAHA...
Whatever, nu ska jag slänga mig på soffan och läsa lite mer om potenser.
Ska tycka synd om mig själv.
Ska kolla på2 ½ men sen när det är dags.
Min tidiga sängdags blev ju inte av så då kan jag likagärna kolladet med.
IGEN.

Idag har jag iaf umgåtts lite med Bengi och det varmassa bra,även om jag mådde piss och matlukt gav mig kväljningar. Men å andra sidan så var det inte bara jag som mådde lite kyvens ;)

Nepp.Das Sofa nu.
Imorrn ska jag hem igen. Wiie.. :)

puss.

I'm so excited, I just can't hide it..

Idag räknade jag och Dennis onödigt många formler för att få ut värdet av vår labb. Men tack och lov så kunde Patrik trösta oss med att vi var den enda gruppen som varit såååå nära att komma fram till rätt svar helt utan hjälp åtminstone. Det värmde ju så himla mycket, speciellt när vi insåg att vi räknat i 20 minuter och därmed ägnat 15 minuter av våra liv till något som kunde tagit 5. Detta fick oss att förstå att vi måste fått ner hela meningen med livet på papper! Hur som helst, så hann vi med nöd och näppe bli klara med allt utom rapporten, så den ska vi med glädje lägga tid på under vår lediga måndagmorgon! =) Duktiga är vi, jag och Dennis! ;)

Imorgon är det matteprov, vilket är så subbigt att jag känner att jag får dissa träningen. IGEN.
Jag får damp. Jag kommer inte kunna räkna ut tangens cosinus och sinus och allt vad skit det finns utan en miniräknare! :O HUR många gånger i praktiken kommer jag liksom behöva räkna ut vinkeln mellan två katetrar utan miniräknare, bara för jag vet vinkeln mellanen kateter och hypotenusan, utan att använda hjälpmedel? Nej just det. På provet måste man ju ändå skriva "SVAR: vinkeln V=tan*19" Då får man ju ändå inget svar. GAH! STÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT!

Jag blev på dåligt humör av den där Matematik 4000-shitten nu.
Och min pms gör det ju bara såå mycket bättre. INTE!

Eller, när kommer jag någonsin i praktiken behöva förenkla (y)x-5x2(3) ? Nej just det.
Vad har jag gett mig in på?
Okej, gott folk. Jag ska bara läsa matte C och D med. SEN är det över! Wihooo!

Back to da books.

Tjing

Finns inget bättre än tacksamma människor?

Kände för en sån här grej. Bra avslutning på en bra dag. Kanske. :)

Dagens humör: Uppåttjack! Precisera? Nee, orka! ;) Wihooo..
Dagens mående: Som ett barn på julafton. Nästan.
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Bad Hair Day = MÖSSA.
Dagens klädsel: Röda brallor, HCS-tröja å sjal typ.
Dagens planer: Städa, Plugga, Diska, Knalla till Knalle, Laga mat, Betala räkningar. Lyckats med allt utom plugg.
Dagens längtan: Till helgen...
Dagens fundering: Ehhe.. "Vart i hela fridens namn är byggare Bob någonstans?"
Dagens beroende: Telefonen!
Dagens tråkigaste: Inte träffat någon, någon alls.
Dagens roligaste: När Cornelia glömde hoppa av bussen när vi pratade i telefon. HAHAHAHAHA
Dagens middag: Potatis och purjo-soppa :)


DAGENS ORD!

Att känna tacksamhet och inte uttrycka det
är som att slå in en present i ett paket
men utan att ge bort det.
Att känna tacksamhet och inte uttrycka det
är som att slå in en present i ett paket
men utan att ge bort det.


It's like building a house.

Idag känner jag att jag trots mitt sena uppvaknande ur en härlig dvala, varit mycket effektiv.
- Jag har städat HEEELA lägenheten. Vilket är en bragd i sig, då den är så enormt stor!
- Jag dammade alla skrymslen och vrår (nästan) och dammsög. Bäddade till och med sängen och lade i ordning allting jättefint i soffan! =)
- Sedan kände jag att jag var tvungen att äta något lite mer stabilt än två mackor, så det blev lite gröt också. Visserligen råkade jag bränna den lite men det gjorde bara att den fick en liten bismak av pannkaka nästan, så oätligt var det i alla fall inte! =)
- Medan jag käkade betalade jag även såna där underbart härliga räkningar såsom telefon, el och bredband. Väldigt tillfredsställande måste jag säga! Huuuuh..
- Därefter gick jag ner till Kvantum och handlade lite nödvändigheter OCH onödvändigheter. (New word). Påvägen dit passade jag även på att kolla upp om det fanns någon tvättid imorgon, men det fanns det tyvärr inte.
- Såklart har jag duschat med men ja! ;)
- När jag kom hem från Knalleland så började jag även firra en adressändring, men den kunde jag inte genomföra eftersom jag varken fått StudentID, Mecenat- eller CSNkortet ännu. Well well, tanken som räknas!

Så att det är min dag det. Vilket inte är sååå himla illa pinkat med tanke på att klockan bara är 16.31 och det innebär att jag varit uppe i 5 timmar! ;)

Igår fick jag en släng av humörsvängningar utav den negativa sorten men jag är på bättringsvägen idag. Och telefonsamtalet påväg till Knalle innan var väl grädden på moset. som alltid =)

För övrigt tycker jag det är illa att de inte kan fortsätta renoverandet/underhållandet när jag är ledig. Är alla lediga på onsdagar eller? Illa. Jag såg ju fram emot lite skottkärrerace med Byggare Bob with friends utanför. Men icke! ;P hahahaha...

I all sinnesförvirring..?

...saknar jag min andra hjärnhalva. Min vänstra sådan arbetar lite knackigt på distans.
När den är tillsammans med min högra är det helt oslagbart, men just nu är den lite svårflirtad.
Dock inträffar det lite ljusa stunder, good stuff uppenbarar sig.
Men på avstånd ja, då blir samarbetet lite osynligt.

Vem försöker jag lura?
Jag saknar hela min andra hälft.
Oavsett om vi sågs i förrgår eller för tre veckor sedan, det spelar ingen roll.
Det är fortfarande ett avstånd emellan och det mest positiva är hur jävla nära jag upplever det när vi ses.
Men nu pratar jag alltså om min andra hälft, som heter Cornelia och är.. den bästa jag har.
Jag har kanske lite att säga dig.
Åh.
Fuck dig om jag inte får träffa dig i helgen.

Jag skulle inte ha åkt hem i helgen, hur jävla bäst det än var. För problemet är att det var FÖR bäst.

Fint. Inget med bloggen att göra :p


Så kan det gå! =)

Ååh min superduper mysiga kemidugga är nu över. eller ja, den tov väl typ 20 minuter att genomföra, så den var klar vi 09.40, men ändå liksom. Och för er som känner er gamla/unga och precis som min mor inte riktigt vet vad en dugga är, så kan jag ju tala om att.. Det vet knappt inte jag heller. Men det är typ som ett litet miniprov och som i det här fallet var en chans att samla ihop enda upp till 2 p. extra till sluttentan sen. Alltså, det är inget duggregn eller liknande hehe :) Fördelen var att den här lilla duggan var typ exakt densamma som de två exemplena vi hade fått fast med lite andra molykyler och atomer bara. Precis som om ni bryr er... Jaja..

På lunchen tog jag bussen hem (jag var lite lat) och åt upp den mat som Johanna inte åt upp här igår, sen när jag skulle ta bussen tillbaka igen så hände det roligaste idag hahaha.. Egentligen helt stört läskigt men såg så kul ut. Tanten som stod före mig i kön skulle hoppa på och då stängs dörrarna, så där stod hon med en arm inne i bussen medan resten av denna lilla människa stod utanför bussen och hon blev ju helt rädd medan jag typ stod och bet mig i läppen för att inte skratta... I am an evil person (6) (A) hihi.. Men liksom tänk er själva, de som satt på bussen ba såg en arm flaxa därinne helt utan ägare HaHaHaHaHa.. 8-)

Så var det med den saken. Sen hade jag matte. Jättekul. Verkligen. som jag sa till Cornelia, jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli typ 14, för då vet jag att hon antagligen har slutat och då får jag lite sms som underhåller mig resten av de 75 minuter jag brukar befinna mig där :D Förresten, det går en kändis på samma skola som jag ;) Och han är faktiskt lite charmigare IRL än på film! 
Efter matten kom docknästa chock. Jag cyklade ju till skolan i morse, så när jag skulle låsa upp cykeln så bara märkte jag att jag inte ens hade låst den, tacka gudarna för att Borås invånare var vänliga denna tisdag, och förstod min inre stress och senilitet såpass att de lät den stå kvar. TACK TACK och åter TACK! Det värmde! =)

Nu ska jag nog sluta tråka ut er.
snart är det träning och jag tänkte ju faktiskt vara såpass social att jag skulle säga hej där nere åtminstone. Men ska kanske duscha först.. Eller.. Äh, aa.. Vi får se!
Men stick nu!

PUSS


Swedes.

Jag ska nog lära mig att ta mig i kragen.
Jag ska nog lära mig att inte fega.
Jag ska nog lära mig att göra vad jag borde.
Jag ska nog lära av mina misstag.
Jag ska nog lära av mina bästa saker jag gjort.

Påtal om vad jag ska lära mig så ska jag nog lära mig kemi nu.
Satsa på kanske 1 eller 1,5 poäng av 2 möjliga, istället för dem 0,5 jag kan nu.
Så får det bli.

I never thought I would think like this.
Say whaaaat?

lipsill.

Okej, vad hände?


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vad hände?

Jag tror det är lycka i alla fall.
Eller något. Jag vet inte.

Godnatt.

Drick lugnt babes!

Orkar inte med några direkta uppdateringar. Det som finns, det som är mest värt, det har jag i hjärtat och det kan jag berätta om när och hur mycket jag vill för de som är intresserade. Uppdateringar om gårdagen då.
Nu är det en ny dag och nya upptåg som väntar för kvällen! =)

Blir lite utgång, imorgon är det då MATCH! :D wihii.. Och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan inviga mina röda byxor. MOHAHA! =)

Innan jag drar så begrunda mitt mästerverk.
TACK på förhand!PUSS


Resten av dagen tar vi imorgon.

Hon tyckte inte det var någon väsentlig fråga. HAHA.. My bad.
Vet ni? Jag är i Halmstad! Yaaay! =)
Jag har överraskat folk. Nathalie svor, Cornelia blev chockad. TRO mig! hihihihi...
Det var så himla roligt.
ÄVen om Halmia förlorade en DM-semi mot BÖLJAN! ( ÖÖÖÖH ) Så satt jag och log hela matchen.
Ååh.

Jag bara älskar min bästa!

Hur viktigt är det med en bra rubrik egentligen?

Är typ, typ, tyyyp klar med allt jag planerat för dagen.
Utan att känna mig det minsta stressad någon gång.. *host*.
Hur som helst så fick jag i alla fall tag i en mixer = MILKSHAKE mama!!
Och ja, den är ju faktiskt rätt så bra att ha även till annat! =)

Men jag undrar dock, det stod i instruktionerna att man var TVUNGEN att kolla så det stod samma på eluttaget som bredvid sladden i mixern. Jag hoppade över det, tyckte inte det var så jäkla väsentligt trots allt. Å så ba körde jag på, då uppstod det en arom. En alldeles mystisk men ack så bekant arom. Och inte förrän nu när jag diskade den kom jag på vad det luktade som. Kommer ni ihåg de där fiskespelen man hade när man var liten? Eller många hade.. När man kört runt dem ett tag och fiskat upp sina gula och rosa (lila, blå och gröna) fiskar så började det lukta lite om "motorn" som drev runt den där plattan. Och SÅ luktade min mixer. Japp.. Då fick jag lite flashbacks of '94. :) hihi.. Jag är trög. Om ni nu undrar vad det hade med eluttaget att göra så menade jag då att, det kanske inte står samma siffror (jag har fortfarande inte kollat och planerar inte göra det än på ett tag heller) och därför började det att lukta. You never know, You never know. - inte med dålig framförhållning iaf...-

Just det, jag har ju nämnt att jag ska hem i helgen. And guess what I will do then!?
Precis! Jag ska spela match! Returmöte mot laget jag mötte när jag spelade min första match i år. OSKARSTRÖM!
Amanda mohahaha.. Hoppas de låter mig skippa backplaceringen for a while, för att då ska jag tackla Hjördis! =) mihi.. Å andra sidan, är jag back får jag kanske tampas med enviss MARED, får jag det!? :D
Fotboll är visserligen inte det enda som står på schemat för helgen, men bra nära. Lite liiite utgång, mer i form av att umgås är också uppbokat! =)

Nu blev detta ett sådant där tråkigt, kasst flummigt, som ingen väl orkar läsa. Men ändå.
Jag ska FÖRSÖKA lova att nästa inlägg blir lite mer vettigt och lite mer roligt och allt vad ni önskar.
Eller nåt.

På återseende!

Inget viktigt. Eller?

För att jag vet något som ingen annan vet.
Eller någon annan vet något som bara vi vet.
Men du vet inte.
Ingen aning.
No clue.
Kan jag vara mer tydlig?
Nej jag är bara sooo adorable.
Man måste bara älska mig.
Oh jess.

Idag består dagen av följande...
Städa
Shoppa stuffs.
Duscha!
Laga mat.
Packa.
Nåt mer?
Ja, kanske nåt mer.
Den som lever fårse.

Nu ska jag visserligen diska! ;)

Bye, and thank you a lot all of my 100.000 readers, for reading this so not important page! <3

LEVNADSTECKEN!

hallå hallå hallå! hej hej hej!
jo jag lever faktiskt, dra på trissor va!
Internet kom idag som ett brev på posten. ALLVARLIGT talat! ;) haha..
Livet i Borås är bra! Tränar fotboll med ett helt roligt gäng!
Pluggar just nu matte b och kemi a, skåpmat så det är rätt lätt. Till och från!
Saknar väl Maria Klippel emellanåt kanske! ;) haha..
Lägenheten har jag kommit i ordning i aboslut. Fixade dammsugaren igår med, så nu kan ni, om ni vill hälsa på, komma till en REN lägenhet med. Tvättat har jaggjort, haha efter lite smärre missöden så gick ävendet bra. Om inte annat så fick lägenheten en fräsch doft!

Besök har jag hunnit ha, dock fick de komma till en dirty apartment mohaha.
<3

Till helgen bär det av mot Halmstad igen. Det ska bli skönt! krama lite folk! :$
och så bara, saknar jag ju dig, eller mig. eller du eller jag. jag menar vi oss va! Igår Idag Imorgon!

Innan jag avrundar detta inlägg vill jag dock tillägna några rader till Johanna Thell! =)
För att jag vill att du ska veta att jag är tacksam för att du fixar så jag kan handla utan att behöva gå typ maratonsträckor för några kassar. För att du sällskapar mig lite och för att du ser till att jag tränar och har något att göra med mera! Tack! :) <3

RSS 2.0