Biverkningar av en lång, intressant, bra dag fylld av överraskningar, nya erfarenheter, mys, fotboll och besvikelse. (Detta låtnamn är det bästa, kortaste och mest beskrivande som låtskrivaren kunde komma på)

Jag vet vad jag vill, jag vet vad jag vill - trallalalalalala
Jag kan om jag vill, jag kan om jag vill - tralalalalej

Jag ska bli smart, jag ska bli smart - hopphoppehopp
Men dissa min plan, dissa min plan - hopphoppehej

Jag har skrivit en låt, jag har skrivit en låt - dudududu
Som ingen förstår sig på, som ingen förstår sig på - dudududej

Eller jo kanske en, eller jo kanske en - cocococo
En som e klen, en som e klen - cocococococorny min tjej!

Text: Rebecca Nilsson
Musik: Nils Rebeccasson 

©Rebecca Nilsson
Detta material får ej kopieras eller ens lånas utan ägarens tillåtelse, även om vi här på patentverket förstår att det anses frestande eller helt och hållet omöjligt att undgå att bryta emot detta förbud. Därför vill vi bara poängtera att det kostar DIG skjortan om du bryter emot denna lag.

Dododododooooo dodod dododoodoo..

Tjalallalaaaa..
nu ska ja va hemma i två veckor med gott samvete.
Tjipp! :)
Imorrn ska jag fira valborg utan att först jobba extremsent!
Nice!

Nu ska jag till Ullared.
Yo.
Med Stefan!
och jag skojar inte!

tjooooo

"Hej felix storasyster... Rebecca hette jag!"

Jag har köpt ny bikiniöverdel idag, och tänkte jag skulle firra en underdel i svart. Men efter att ha sett överdelen igen så blir det nog en matchande, eller rättare sagt en likadan, underdel. PLUS shortsen. De rosa skorna kaaanske ska inköpas, men jag vet inte ändå. Jag kommer bli fattig i såna fall. Och jag fick sämsta tänkbara samtalet innan. Fy.
Mitt under Felix rast också. Kan det bli mer deprimerande? Finanskrisen har just sprungit ikapp mig återigen. Nu hoppas vi på BK! =) Jag är inte så bra på mat, men BK är ju skräpmat så!? ;) maha!

Min förmiddag innebar alltså kaos, men sen kom min bästa och räddade mig. Och tack vare hennes hejdå, så är jag mest pepp på träning, trots mitt åderbrock i knät! haha.. jag är gammal. How ever.

Together we're one.

För övrigt ska ni veta att det är tomt med båtar i hamnen, men den är fortfarande nice. I like!

nu ska jag träna.


Hmpf.

Du e så jävla. Åh. Jag finner inga ord. Vilket kanske är tur eftersom jag sagt att jag inte ska slösa några sådana på dig. Men, egentligen borde jag fan bara tala om vad jag tänker och tycker. Det finns inget oavsett snart. Och jag säger snart, för att jag är för snäll. Min ilska är stor men ändå lyckas jag vara för snäll.
Nej allting handlar om prioritering, och det är just vad jag gör. Jag prioriterar rättvisa. Och rättvisa får jag inte från dig. De som lyssnar även när de mår dåligt själva, de som lyssnar när allt är bra, de som umgås när som. Va dosm.
How ever.
You had a choice, and now you have chosen.

Jag vet ju i alla fall vad ja har!

Och.. chokLaden, var för en månad sedan haha..
But still. <3
Ibland är det som sagt bra att man vart tönten. <3

Nu ska jag sova. Imorgon väntar ett sådant pass som toppar min favorilista. Mjölkvältring och kassarace.
06-13.30.. Klockan 05 piper telefonen så nu ska jag snusa kudde!

Peace.

Don't you know pump it up!?

Igår var det ferre, haha de va nice! :) Jag, Hanna, Emelie och Jecka förvandlades till rondellhundar (och för att dem undrar vad jag höll på med, då de var för fulla för att minnas tydligen, så var jag en kissande sådan!!!! Alltså inga armhävningar, kolla bilden fattar ni my statement). Well, Promenaden var lätt bäst. Tanten hahaha.. Enligt en tant påcykel var vi inga rondellhundar, utan vi hade ceremoni. HEHE.. HANNA STÅ KVAR MITT I VÄGEN xD hahahaha...

Nu e de snart dags för Harrys med Hanna och Emelie :) Lite avskedsmiddag som sagt.. :/ Sen är det feeeest.. :) Det ska bli lugnt = Det kommer inte sluta lugnt. Eller, det brukar bli så. Summan av kardemumman brukar liksom bli annorlunda än mina beräkningar, men så är jag inte den bästa på räkningar heller ;)

Dagens i-landsproblem:
VILKA SKOR SKA JAG HA IKVÄLL?
Vita sköööööna kawasakis, och låta fötterna må kalas.
Eller
Mina svarta skor, som jag får lite ont i stortån av, men som å andra sidan passar kvällens outfit liiite bättre!?

Den som lever får se.

Peace!

Hello Happyface!

Min kväll har varit så bra, så bra, så bra..
Den började med massa sura miner.
Men sen två samtal som gav lite ryckningar i mungiporna.
Sen lite andra samtal som gav värsta leendet.
Jag ska sova gott!
Imorrn är det ferre!
På lördag är det mat!
Det blir nog lite dyrt.
Men vi måste ta ett bra hej då av Emelie.
Vem vet när hon kommer tillbaka liksom!? ;)

Nej wie wie wie...

Kärlek till mina friends! =)

Pöss

What a beautiful morning!

Ibland känner jag för att vara lite snäll. Idag är ibland. Redan innan klockan ringde så var jag hur pigg som helst typ. (Ja, det måste vara någon typ av arbetsskada, det där att gå upp i tid för det mesta, även om man är ledig/har sovmorgon). Hur som helst så tänkte jag att eftersom jag var så pigg så kunde den andra få sova vidare till frukosten var klar, nu kom den andra upp innan dess ändå, men jag försökt inte väcka henne denna gången i alla fall! Så ja, vi var klara i helt god tid. Frukosten blev god och sällskapet var kanon! Idag är det även strålande väder och jag är som sagt ledig. Känns som det är en fixardag idag, så nu ska jag gå och dammsuga (slipper jag göra det imorron innan jobbet) sen ska jag fixa min cykel och dra ut på en liten runda. TRÄNING! Därefter ska jag försöka fixa min garderob och sedan vika tvätt. Mamma kommer typ att älska mig idag. Och har jag tur får jag även lite fin färg på kroppen som belöning för mitt goda arbete.

Heja mig!? (a)

Så är det.
auf Wiedersehen!

(som översatt till svenska betyder, Hej då eller på återseende, så att inga okunniga tyskar ska undra liksom!)

God I know what people say about us..

Buffertvecka, vilket påhitt haha.. Nej då, det är en skön vecka, men är de tvungna att förlägga den nästa vecka av alla veckor? Måste jag ju till skolan idag haha.. :) Men nu innan dess tänkte jag faktiskt gå ner och gymma lite. Jajamensan. Känner mig lite smått duktig sådär. :) Så himla nära beach 09 nu, så borde sätta fart. Och med tanke på min budget, så ska jag FÖRSÖKA bli bättre på att äta mindre godis jupp jupp :)

För övrigt är jag lite irriterad över mina 10,5 timmar denna veckan. Vad fan, det är lika många timmar som jag sover på en natt. Det vill säga att det går sjukt snabbt och ger knappt någon lön :O VARFÖR är dock den stora frågan som dyker upp i mitt huvud.. VARFÖR!?

Hur som helst, lite gym nu då, sen blir det Hannus a.k.a Wifeeey på stan en runda. Sen hem och städa lite, för jag tror bestämt att jag får besök av min favorittös idag! Woppa. <3

God morgon babes!
Ha en bra dag folkens!
<3

Aaarh

Eftersom att en övergång till OIS verkar dödsdömd från olika håll och kanter, så tror jag att jag ska lägga skorna på hyllan. Faktiskt. Inte för alltid, självklart inte. Hallao! Men typ, till efter sommaren. När allt e mer klart. Yes så får det bli, jogga, gymma, jogga, gymma, jogga, gymma und so weiter. Såvida ingen kommer med någon intressant snilleblixt. FAN!

Sen är våra grannar störda!

huhu

AAAH
TOTA

Panic.

Tota

Att väcka en plutt.

Okej.. Jag skulle då väcka Cornelia imorse, viket inte var det lättaste.
Jag hade lång konversation med Pauline om både skola, tåg, och hur jag skulle väcka min kära vän.
Även Kiim kom med i samtalet vissa stunder och båda två tyckte att jag skulle hälla vatten på C.
Men se ni så dum är jag inte. Och jag vet hur irriterad hon kan bli om man väcker henne.
Jag skulle vara sötast och skickade ett sms...

Ingen reaktion.

Konstigt tänkte jag, hon brukar faktiskt vakna av sms. Dessutom hade hon tittat upp och pratat med mig lite för att sedan somna om såklart, precis innan jag skickade första smset.
Pauline sa att jag skulle hoppa i sängen, vilket jag tänkte men nee.. Jag skickade ett sms till.

Ingen reaktion.

Ett till..

ingen reaktion.

Jag låg och rullade tummarna, försökte skriva sms så högt jag bara kunde. Grannen klippte gräset och någon bil stannade utanför och pratade. Ja, bilen pratade ju inte, men föraren. Cornelia vred lite på sig sen snarkade hon. Suck.

Mer sms.

ingen reaktion..

Till slut märker jag att hon vaknar till igen och jag börjar prata jävlar. Hon tar upp sin telefon och bara "noo 5 sms" ... "Alla från dig!"... Sen hahaha.. "VARFÖR VÄCKER DU INTE MIG?" som om jag inte försökt halva morgonen? HAHAHA..

Cornelia är bäst! :) VI ÄR BÄST! <3

<3 

Btw.

You were lovesome now you are someone

Btw. igen.

Sluta!

@ Cornelia

Jäpp sitter på Coornys säng. Och tittar på när hon gör sig i ordning haha.. Kul kul cykelskjul. Å sen har jag bääästa materialet att lägga upp senare. Mohaha.. Men det får vänta till den tid jag sa, alltså senare.Gott folk håll er lugna. Den som väntar på nåt gott....


Men de kommer bara vara typ jag å P som skrattar.
C kommer tota.
Alla andra kommer sitta som frågetecken..
Nu ska jag dra innan C läser. ;)

Sitter och nynnar på Mumin samtidigt som jag tänker. DET är ovanligt...

Den där kvällen var chocken. Den där dagen var chockerande.
Alltså.. allting hände kändes det som. Och nu vet jag inte riktigt.
Eller jo, jag har aldrig vetat så tydligt. Jävlar, det är därför.
Jag tror att jag är osäker på något, men i själva verket har jag
aldrig varit så säker.
Jag vet vad jag vill.
Faktiskt.
Þ och ß
thats what I want. For sure. Mmmh...

<3

The world should revolve around me!

I've a lot of failed relationships
I don't get involved because I'm not equipped
I believe that the world should revolve around me!

Men den här gången! Jääh.

By the fawking way så har jag vart mest effektiv idag, jag menar kolla klockan! Jag har damsugit å torkat golven och ätit frulle. Någon sol har det inte blivit ännu. jag bor ju liksom typ lite så i skogen så det kändes lite kallt.. :( men det kommer, jag har ju hela dagen på mig! :D sen ikväll är det träning och min rygg pallar vad det känns som! :D weihoo..
Nu ska jag gå och kolla om baby har kommit hem! :)

Jag har det bästa! :D

ge mig den styrkan.

Jag kan få dig att hata mig.
Det bara är så.
Vad jag än säger, eller hur jag än agerar kommer någon hata.
Det bara är så.
Nu är problemet bara, vem ska jag vända emot mig?
vem...

sen det här med saknad.
Jo, tro mig. Den finns där. ändå.
sakna.

jopp. Jag kan få dig att hata mig, det är det nya. det är mitt..


   

 
®€ß€ccª has spoken

PÅSK!

Om vi skulle ta och vara lite muntra också kanske! Det ska var bra har jag hört. Och jag är ju en rätt så munter person ändå. Helgen har varit kanon! Påskhelg ffs. Förutom lite missunderstandings 'bout work, så har den varit bra bra bra.

Fredagen
innehöll sovmorgon, men jag var uppe redan 9, åt frukost redan innan pappa var uppe och sen gick jag till stationen för att hämta ut biljetter som skulle  fullborda lördagens (påskaftonens) planer. På kvällen, eller eftermiddagen satt jag och Hannus och solade lite och drack en cider å spelade skitgubbe <3 därefter drog jag min kos till Kallis för att vara där under kvällen. bra dag!
Lördagen var det jobb 7-11 och sen Göteborg! :) Göteborg var nice, god mat, trevligt sällskap, intressanta huliganbråk och söta små barnvid lilla bommen. När jag kom hem 20.30 skulle jag återigen till Wifey dit även moa och emelie hittat. vi skulle grilla och de skulle supa mig under bordet. De lyckades knappt.. 8-) Kvällen blev lång och jag var hemma sent.
Söndag tyckte jag att jag kundefåsova ut. Sagt och gjort 13.01 vaknade jag. Sen käkamed pappa och sen dricka cola med Wifey ochemelie.. Colan förvandlades dock till cider....
Måndag och annandag påsk vardet dags för match mot OIS. Resultsatet har jag ingen aning om, vi förlorade iaf, jag var sur ochmin rygg pajade. Sen tog jag med mig min bästa hem. Och vi gick en väääääldigt lång runda å sen satt vi på taket och åt fruktsallad.

Ni hör ju själva. Helgen har varit bra, och man kan undra vart all depptid egentligen fått plats! ;) maha..

Here's some love.

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..


Jag skulle vilja gräva guld.
Jag skulle verkligen vilja det.
Men jag vet inte hur jag skulle klara det.
Bäst att göra som vanligt.
Bäst att bränna några broar till.
Ingen tar mig riktigt över ändå så.


Jag kan få dig att hata mig. Over and Out.

Allt jag behöver nu..

Det finns inte så mycket att säga tror jag.
Uppdatering om helgen får komma vid en senare tidpunkt.
Jag vet bara vad jag får och inte får.
Det jag vill ha är omöjligt. Probably.
Så jag förstår inte.
Eliminering är på planering.
Den har börjat.
One Two Three.
jag vet inte. jag vet inte. jag vet inte.

Nu ska jag till Wifey dock. Vi ska till stan och dricka cola.
Sen ska jag tillbaka till pappa. Och kolla på tv.
Jag är långledig. Åh.

e att hitta mig själv igen.


Himlen är oskydligt blå.

Att titta ut genom fönstret och se himlen, vackrare, klarar och mer lovande än den himmel som jag vaknade till för en vecka sen, är det som gör att man ändå känner sig lite pepp att gå till jobbet nu. För jag jobbar ju trots allt bara till 11. Min överflödiga biljett ligger inte längre i min väska så vare sig den kommer till användning eller ej, så vet jag att den inte bara ligger i min väska och inte gör någonting i alla fall. Sedan att det inte är så pepp att tänka på att man ska gå och vältra mjälk nu är en annan femma. Är vi bara två idag? Ja, då lär jag jobba som fan mina 4 timmar. Och Hanna och Emelie ringde och väckte mig inatt med. Även om deras tanke var god. HAHA..
Nu måste jag göra mig klar.

Jag vet inte alls vad jag vill längre.
Något har gjort mig förvirrad.
Och något gjorde mig.
Tom.

Åh.

Lite trams.

Man borde fan lära sig. Tänka rätt. Välja rätt. Kämpa rätt. Men jag gör inte det. Det slutar alltd likadant. Men men, ädnå rätt bra. Jao, det är ju jag.

Förresten så ska jag och Bengi ställa upp i idol. Duo! HAHA.. "come on come on come on come on come on" eller något. Typ IL.. Jepp..

Månen lyser jävligt starkt och är väldigt stor. Mmh..

Tillbaka i solen!

Ja då var man hemma.. eller ja, för typ 3 timmar sedan. Regnat mesta av tiden, utom på kvällarna då vi har tränat. Men väl hemma i Halmstad igen så är det sol och värme (även dagtid). Jepp jepp, Södern is tha shiet! =) Ska iväg och jobba nu, till 20.30. Inte lockande alls men så är det! Jobbar med Hanna ikväll och det är massa bra!

Mmh.. Jag och Bengi är bäst på att välja film så ni vet. Mest bäst! ;) Jag menar oddsen för 3 bra filmer, de brukar itne vara stora. Men, så är det ju mig vi snackar om! (A)

Nej mot Lidl kanske.
lite planer kvar sen SKA jag ha Cornelia! Åh. <3

Och.. Emelie..

surigt haha

och jag orkar inte att jag är typ den enda på hela jorden (nej jag hyperbolerar ALDRIG!) som inte fått ta del av dagens helt UUUnderbara väder. Det enda jag fick uppleva var himlen som såg så lovande ut, ja den lovade sol och VÄRME, det fattade jag direkt. När jag gick upp klockan 6 imorse. Även om gradantalet kanske inte kändes lovande 45 minuter senare så visste jag att det skulle bli bra. Och om inte bordet på Harrys vore bokat reedan så skulle jag fanimig tvingat mina flickor till Ösra stranden och grilla. Men istället för att sitta här och sura nu så tänkte jag ändå lägga på ett kol och gå in till stan. få ta del av kvällssolen liksom. Men, det dumma är att den inte ger någon vidare bränna.. :( Solarie på måndag? Jatack!

HAHA jag har btw jordgubbe mellan benen.. xD


Jordgubben, min stora räddning idag.

Det finns en gata där alla kan mitt namn, jag ramlar dåliga gatan fram.

Dagens match blev inställd. Tur för mig.
Nu ska jag gå och jobba. Kul för mig. Hoppas att dagen går snabbt, snabbt, SNABBT!
Jag är på SÅ inte humör. Jag har pms, jag är trött och jag mår grymt illa... Grattis till kunderna!
Hoppas dock ändå att jag får sitta i kassan typ... Hela dagen!
Yes!

Gårkvällen var mycket bra. Tack C'. haha jag är förbannad på dig!! ;)

Kvällen kommer också att bli mycket bra, Hannus, Jeckovic och Malin! Jääh! =)

Peace

I tried to be perfect but nothing was worth it! haha

Vill bara säga att jag gärna är en tjockis. För jag vet varför och jag vet allvaret i det hela haha..

Ungefär lika allvarligt som att Cornelia inte är så dum som hon ser ut. Så nu är vi i alla fall tre som förstår!

God Natt folket!

Hej jag är klanten själv! :)

Idag skulle jag försöka lura mina flickor. Jag sa att jag var sen för jag hade trillat. Men aa, det hade jag ju inte såklart. Barför skulle jag? Frågade jag dem.. Aja, sen åt vi glass och sånt. Mötte Cornelia :D Aaah.. Sen skulle jag och Hanna till jobbet och inventera. Haha.. Jag gjorde lite fel vid kylarna. Helt illa. "Varför tar det sånt tid? Du borde vara klar. Du ska räkna lådorna inte allt ett och ett" "Nähääääää" hahahahha..
Mm.. Sen mötte jag och Hannus Cornelia igen haha.. Jävla rännande på den människan (inte på oss dårå). Sen gick jag och H och skrämde Sunk lite. Tvungna att se så de levde där borta på Östergård...

SEN kom det bästa av allt när jag kom hem alltså...

jag hade en tallrik mat i ena handen å skulle tända lampan med andra samtidigt som jag ksulle sätta mig på stolen. stolen gick sönder å rullade iväg å jag låg på golvet å hade jätteont i rumpan. MEN jag lyckades rädda min mat!! inte spillt en droppe!! HAHAHAHAHA.. Jag orkar inte mig själv.. xD

KLANTEN ÄR JAG!
Nej, varför skulle JAG trilla liksom? ;)


RSS 2.0